New at StuderendeOnline? Join us!

True Energy ApS

Vi udnytter, at el-prisen svinger henover døgnet, så når vinden blæser, er der både billig og klimavenlig energi. Med timeafregnet el betaler du hvad det koster den time, du bruger strømmen. Det kan derfor betale sig at udnytte forskellene i timepriser.

Vi vil også gerne gøre det nemt for dig. Derfor har vi udviklet en app, hvor du automatisk kan følge timepriserne og få at vide, hvornår det kan betale sig at starte vaskemaskinen eller andre strømkrævende aktiviteter. Du får aller mest ud af vores app, hvis du har en el-bil og lader os styre opladningen af den. Så får du nemlig helt automatisk omlagt dit el-forbrug til de tidspunkter af døgnet, hvor el er billig og produceret klimavenligt.

Vores mission er at gøre dit elforbrug intelligent på mange flere områder, så ikke bare el-biler men også varmepumper, vaskemaskiner og andre services automatisk styres til at bruge energi, når det er mest klimavenligt. Det hele styres fra vores app, så det både opfylder dine individuelle behov og samtidig kører helt automatisk. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at blive en aktiv del af omstillingen til klimavenlig energi i Danmark.




True Energy ApS

Karlebovej 52, 2980 Kokkedal

True Energy er et el-selskab, der arbejder for at fremme den grønne omstilling af Danmarks energiforbrug ved at gøre det nemt for vores kunder automatisk at bruge strøm, når den er billigst og mest klimavenlig.

Workplace has right now 4 employees with higher educational background. In last periode they hired 2 candidates and 2 students and interns.

We accept unsolicited job applications: Apply through our webpages

More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs

Follow and explore

HPT