1.979 talentprofiler

Stud.cand.soc i Socialvidenskab og Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier på Roskilde Universitet. Min uddannelse afspejler både det samfundsvidenskabelige og humanistiske felt, hvilket styrker mine evner til at tænke på kryds og tværs, analysere, tænke kritisk over forskellige problemstillinger og formidle komplekse tekster på dansk/eng.

Analyse Data Politik Sociologi Projektledelse Metode Ulighed Sundhed Konsulent Praktik Samarbejde  

Opdateret 16. oktober 2021
Jeg er visionær, nysgerrig og struktureret og min faglige passion består i at skabe udviklingsmuligheder med henblik på at understøtte den enkeltes og organisationens trivsel bedst muligt. Jeg har erfaring med ungevejledning, at arbejde i politisk ledede komplekse organisationer, samt supervision af familier og personale.

vejledning trivsel det psykiske arbejdsmiljø undervisning kognitiv terapi  

Opdateret 21. oktober 2021
Projektorienteret ingeniør med projektstyringserfaring samt naturvidenskabelig uddannelse med teknisk erfaring (Kemi, celle- og mikrobiologi, elektrokemi, elektronik og fysik)

Projektstyring Bioteknologi Medicoteknologi Rapportskrivning Undervisning Mikroskopi Organisationsarbejde Projektarbejde på tværs af specialer Nanoteknologi Forskning  

Opdateret 18. oktober 2021
Jeg er 28 år og cand.mag. i Dansk og Kommunikation fra Roskilde Universitet. Jeg har passion for formidling og nyder at finde stilistisk sikre og kreative løsninger både inden for visuel og skriftlig kommunikation.

Kommunikation Dansk Teksthåndtering Visuel produktion Visuel Kommunikation Skriftlig Kommunikation Faglig formidling Samarbejdsorienteret Projektorienteret  

Opdateret 15. oktober 2021
I am studying Medicin and Technology at DTU. I am a smiling and inviting woman, which a wide spand of knowlegde inside the areas of medicine, mathematical modelling and innovative solutions. I am looking for a student assistent job to get som hands on experience parallel to my education

Innovative Arbejdsom Trofast initiativtagende selvstændig  

Opdateret 21. oktober 2021
En baggrund med internationale ophold og et job på Trap Danmark, gør mig klar til de fleste teams. Formidling, praktisk administration, kommunikation - jeg er ivrig efter at lære og hjælpe til. Historie- og kulturformidling er mit mål, og jeg glæder mig til at prøve kræfter med feltets mange

International KU Studerende Udadvendt Målrettet Energisk  

Opdateret 18. oktober 2021
I'm a technology enthusiast currently looking for new opportunities. I am an Independent and ambitious student pursuing M.Sc. In Computer Science & Informatics, my primary interest in the field of Data analytics or Frontend development. I am a team player with strong analytical skills, have abilities to quickly adapt to various technologies.

Student Job Internship IT - Support Web Developer Data Analysis Part time job full time job  

Opdateret 05. oktober 2021
Jeg er cand.pæd.i didaktik/matematik. Jeg har skrevet speciale om matematik i børnehaven og forebyggelse af matematikvanskeligheder.
Jeg har været gæstelærer på Professionshøjskolen Absalon, jeg har ledet projekter om matematisk opmærksomhed i vuggestuen og børnehaven og har mere end 20 års undervisningserfaring i folkeskolen bl.a. som m

tålmodig engageret loyal humor videnbegærlig formidler  

Opdateret 11. oktober 2021
Jeg hedder Albert, og jeg er på jagt efter et spændene og studierelevant job.
Til dagligt studerer jeg på Kommunikationsuddannelsen ved DMJX i København.
Tidligere har jeg arbejdet i Samsøe & Samsøe's PR-afdeling som projektleder på diverse events (presseevents, interne virksomhedsarrangementer, modeshows mm.) og mange andre steder :)

Nysgerrig Struktureret Kreativ Skarp pen udadvendt Stortænker Ambitiøs  

Opdateret 06. oktober 2021
Mine styrker er primært håndtering af: projektudvikling, interkulturel kommunikation, erkendelsemæssige problemstillinger og hverdagspsykologi.
Jeg fungerer optimalt ved at være i kontakt med folk fysisk, især som mellemled eller mægler mellem forskellige individer og grupperinger. Herudover, er det meget naturligt for mig at arbejde digita

Projekt-orienteret Gruppe-orienteret Analyse-orienteret Refleksiv Problemløsnings-orienteret Social Inteligent Service-minded Kommunikation Filosofi Social psykologi kulturforståelse  

Opdateret 14. september 2021
Jeg brænder for at se og udnytte muligheder. Jeg tænker både stort og småt, kritisk og konstruktivt. Det giver mig et unikt syn på tingene og jeg ville elske at kunne gøre brug af disse egenskaber i din virksomhed.

Alt i min uddannelse har været orienteret på udvikling og innovation.

Innovativ Forretningsudvikling Selvstændig Udvikling Optimering  

Opdateret 12. oktober 2021
Færdiguddannet i Internationale studier og Miljøplanlægning til sommer, med en stor interesse for bæredygtig omstilling og klima og Internationale konflikt områder. Jeg er engageret og selvstændig i mit arbejde og arbejder godt i grupper såvel som at jeg er god til at skabe mine egne opgaver.

Selvstændig samvittighedsfuld Engageret Serviceminded  

Opdateret 12. oktober 2021
I am a 33 year old man, who has been trying to get better year by year, step by step. In addition i am hard working, and easy learning as the best of my skills is high perception. I am a capable person who believes that in order to get better in any sector, organizing, preparation, repetition and innovation are required.

hardworking capable loyal cooperative competitive business innovation management  

Opdateret 05. oktober 2021
Jeg er uddannet historiker og arkæolog med erfaring indenfor forskning, formidling, undervisning, museumsarbejde, arkæologiske udgravninger, arkivering, biblioteksarbejde og forfattervirke. Jeg er grundig, præcis og analytisk i min tilgang til opgaverne.

#Historiker #Arkæolog #Forfatter #Formidling #Undervisning #Forskning #Arkivarbejde #Museumsarbejde  

Opdateret 07. oktober 2021
Jeg er en proaktiv, arbejdsom, ekstrovert og smilende person.

Personlige kvalifikationer:
• Udadvendt
• Venlig og positiv
• Fleksibel
• Ambitiøs
• Ansvarsbevidst
• Gode samarbejdsevner

"Serviceminded" "Udadvendt" "Arbejdsom" "Proaktiv" "Ambitiøs"  

Opdateret 19. oktober 2021
Mit navn er Mads, og jeg er en frisk, glad og udadvendt mand på 26 år, som er ikke-ryger. Jeg blev i 2011 student på Albertslund gymnasium, og jeg blev færdig med elektrikeruddannelsen i 2016. Til hverdag studerer jeg på maskinmesteruddannelsen, og bor sammen med min kæreste i Ballerup, derudover spiller jeg trompet i et bigband.

Opdateret 17. oktober 2021
Structural engineer expert in bridge and infrastructure design, with a major in earthquake engineering.
Designer of more than 30 viaducts and bridges in Turkey and Italy. Design activities for projects in America, Asia and Europe. Strong international experience gained during the Masters level double-degree T.I.M.E. program (Italy, Denmark, US).

Structural engineering; Bridges; Viaducts; Seismic; Earthquake Engineering  

Opdateret 01. oktober 2021
Jeg læser en kandidat med fagene Socialvidenskab og Psykologi på Roskilde Universitet. Fagene giver mig en bred viden om hvordan samfundet hænger sammen, kombineret med en forståelse for det enkelte menneske. Derudover er jeg forperson i foreningen Reality Bites, som i praksis er en mentorordning. I mit frivillige arbejde får mit studie mening

#rucstuderende #engageret #ambitiøs #sambach #psykologi #socialvidenskab  

Opdateret 02. oktober 2021
Jeg har en kæmpe interesse for mennesker og hvorfor vi er som vi er. Jeg vil gerne forstå folks reaktioner og måder at leve på. I forhold til karriere er der mange områder som interesserer mig. Jeg har arbejdet en del med projekter omkring mobning, som frivillig og trivsel hos andre fylder meget. Derfor har jeg ofte selv tænkt i retningen af

Effektiv Hårdt arbejdende Social Media Æstetik  

Opdateret 06. oktober 2021
Jeg er en 25 årig kvinde, der til daglig er bosat i Aalborg. Jeg er uddannet inden for Cand.Merc. i Organisation og Strategi hos Aalborg Universitet, hvorfor jeg kommer med en bred faglig indsigt i virksomhedens forretningsmæssige struktur samt de relationer, der indgår i denne.

Forretningsorienteret Empatisk Hjælpsom Nytænkende Visuel Medarbejderorienteret  

Opdateret 06. oktober 2021
Mit navn er Ayman Fandi (23 år) og studere computer science og informatik på Roskilde Universitet. Mine kompetencer er Java, HTML, CSS. Jeg har derudover også erfaringer indenfor både Python, dart(flutter) og Wordpress samt Elementor.

IT Wordpress Website UX & UI  

Opdateret 20. oktober 2021
Hej
Mit navn er Alicie. Jeg er 21 år gammel, og er i øjeblikket igang med en bachelor i naturvidenskab med fagmodulerne kemi og molekylærbiologi fra RUC.
Jeg har førhen arbejdet som tjener på diverse restaurationer og arbejder nu som mentor. Jeg er god til at holde hovedet koldt, har en god hukommelse og er meget lærenem.

Lærenem kemi molekylærbiologi bachelor ruc studiejob  

Opdateret 05. oktober 2021
Mit arbejde er vigtigt for mig, derfor kan I forvente at få en medarbejder som går op i detaljer og i at være en god kollega. Jeg har erfaringer fra forskellige brancher, hvilket gør mig i stand til at se problemstillinger ud fra både kunders og arbejdspladsens perspektiv.
Jeg tager altid ansvar, også selvom tingene ikke lige går som planla

Opdateret 13. oktober 2021
Jeg er en passioneret HR-studerende med en forkærlighed for rekruttering, motivation og Performance Management. Grunden til at jeg begyndte at læse HR findes i begrebet udvikling. I HR gælder det om at se muligheder frem for begrænsninger, hvilket er med til at udvikle og skabe værdi for virksomhedens og vigtigst af alt - dens medarbejdere.

HR Kommunikation Analyse Medarbejdertrivsel Human Resource Management Udvikling Rekruttering Performance Management  

Opdateret 20. september 2021
Jeg studerer journalistik på sidste semester. I min praktiktid hos Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, KU, har jeg arbejdet med forskningsformidling, sociale medier, webkommunikation- og rådgivning, events, nyhedsbreve, videoproduktion og meget mere. Alle tænkelige kommunikationsevner i én smilende og sød pakke! Jeg glæder mig til at høre f

kommunikation journalistik sociale medier SoMe web webudvikling html video events organisation formidling research  

Opdateret 20. september 2021
HPT