1616 talentprofiler fundet

Som civilingeniør studerende i Bygningsdesign har jeg en bred forståelse indenfor både BIM, energi, indeklima, konstruktion, bæredygtighed osv. i byggeriet. Min uddannelse består af at kunne samarbejde på kryds og tværs mellem forskellige faggrupper. Dette er alt fra arkitekter til ingeniører.

Revit Sustainability SketchUp Visualization Adobe Indesign CC LCA Daylight Visualizer Energy and indoor climate Adobe Photoshop DGNB BIM IDA ICE B15 Rhoino  

Opdateret 24. januar 2019
Jeg brænder for at arbejde med udvikling og kvalitetssikring på sundheds-, skole-, og integrationsområdet, og har en bred erfaringsflade inden for projektarbejde. Som person er jeg initiativrig, arbejder struktureret og er omsorgsfuld. Jeg er kendt for at være en god kollega, der samarbejder med alle til fælles udbytte og med masser af gå-på

Projektkoordinering Kvalitativ metode analyse og evaluering formidling og kommunikation selvstændig proaktiv  

Opdateret 23. januar 2019
Jeg er en stærk tovholder med gode koordineringsevner og det motiverer mig at arbejde med flere bolde i luften. Jeg er i stand til at arbejde selvstændigt, men samtidig er jeg god til at samarbejde i teams på tværs af fagområder og kulturer. Jeg er initiativrig og der er ikke langt fra ide til handling, samt jeg er resultatorienteret.

Stærk tovholder Gode koorneringsevener Struktureret Resultatorienteret Omstillingsparat  

Opdateret 21. januar 2019
Er præget af mine rundhåndede år i servicebranchen.
Har flair for kommunikation, research, følelsesmæssig intelligens og kreative løsninger.
Træffer ikke en beslutning uden at have overvejet et alternativ og jeg har et drive for at præstere.
Er hurtigt til at tilvænne mig nye omstændigheder.

Overblik grundig Smilende kreativ teknisk service selvstændig ambitiøs tilgængelig kritisk tænkning løsningsorienteret åben teamplayer ordenlig struktureret  

Opdateret 11. januar 2019
Markedsføringsøkonom med kompetencer indenfor:

Statisk analyse af indsamlet data

Driftsøkonomi

SEO

Google Ads

SoMe-annoncering

Inbound Marketing

Marketing Automation

Email marketing

SEO Google Ads SoMe Markedsføring Marketing Supply Chain Management Økonomi Marketing automation Salg Inbound marketing Administration Service  

Opdateret 22. januar 2019
Driftsansvarlig og personaleleder i ny virksomhed inden for Hospitality. Rekruttering, oplæring, kvalitetssikring, kundekontakt, udvikling af systemer og metoder inden for daglig drift og personaleledelse. Ansvarsfuld, pålidelig og selvstændig- skaber ønskede resultater og finder nye veje.

Pædagogik Uddannelse konsulent kvalitativ forskningserfaring analytiker ledelse rekruttering HR  

Opdateret 22. januar 2019
Hvis I ansætter mig, får I en alsidig medarbejder, der elsker udfordringer og stræber efter at være en lille smule bedre hver dag. Derudover får I en medarbejder, der gerne vil lære nyt. Desuden får I én medarbejder, der vil bidrage til det kollegiale fællesskab. Jeg kan snakke om stort set, hvad som hel

udvikling international projektledelse ledersparring konsulent organisationsudvikling HR Strukt Strukturering af den daglige drift og administrative processer  

Opdateret 07. januar 2019
Jeg læeer Biologi med speciale i Celle- og Molekylærbiologi på Københavns Universitet, og jeg står til sommer med en bachelor indenfor dette område.
Min store interesse ligger i medicinsk forskning. Efter endt studie ser jeg mig selv sidde i en forskerstilling i medicinalindustrien – gerne med fokus på medicinalbiologi.

Pligtopfyldende Ansvarsbevidst Lærenem Hjælpsom Mødepligtig  

Opdateret 23. januar 2019
Engageret jurist, ansat som advokatfuldmægtig med mange års forudgående teknisk salgserfaring. Jeg er en dedikeret medarbejder med flair for tal og har en god menneskeforståelse. Jeg er en dygtig sagsbehandler og stortrives i et hektisk miljø, både selvstændigt og i tværfaglige teams og arbejder godt under pres.

engageret Jurist kundevant selvstændig teamplayer samarbejde mødevant sagsbehandler imødekommende  

Opdateret 15. januar 2019
Jeg er en motiveret kvinde, som er kvalitetsbevidst, omstillingsparat og udadvandt. Med mig, får I en energisk, smilende og udadvendt medarbejder som kan arbejde struktureret og i teams. Mine interesseområder er marketing, handel og eksport, hvorfor jeg håber på at udvikle mig herunder. Kontakt mig gerne ved interesse eller spørgsmål.

marketing handel eksport motiveret studierelateret studiejob business economics administration kandidatuddannelse cand.merc omstillingsparat  

Opdateret 06. januar 2019
Søger praktikplads indenfor Handelsøkonom uddannelsen fra juli/august måned 2019.

Jeg er ambitiøs og socialt anlagt med en god og hård arbejds mentalitet. Jeg er åben overfor mange virksomheder og arbejdsstillinger og er ikke bange for nye udfordringer og oplevelser.
Jeg har i forvejen gennemført tre uddannelser og har erhvervserfaring.

handelsøkonom salg kommunikation marketing logistik organisation praktikplads praktik  

Opdateret 13. januar 2019
Jeg læser software udvikling på min kandidat på ITU og skriver PT speciale om fariness in machine learning. Min specialisering er Buisness intelligence og jeg har derfor taget kursere inden for DataMining, AI og Big Data. Jeg har en bachelor i samfundsvidenskab fra RUC og har erfaring med både offentlig forvaltning og NGO arbejde.

IT business intelligence AI Data Mining java python  

Opdateret 21. januar 2019
Mit Navn er Christian Højsager og jeg er bosat i Haderslev, hvor jeg bor sammen med min kæreste og hund.
Jeg har igennem de sidste 5 år været ansat i forsvaret, i en NATO stilling som NCO for en satelit kommunikations sektion, hvor i jeg har rejst meget. Jeg er en meget struktureret person, med en høj selvdiciplin, et godt humør og en god hu

Struktureret IT Netværk projekt Ledelse ITIL Samarbejde Erfaring Militær Forsvaret NATO Cisco Windows Infrastruktur  

Opdateret 05. januar 2019
Structural engineer expert in bridge and infrastructure design, with a major in earthquake engineering.
Designer of more than 30 viaducts and bridges in Turkey and Italy. Design activities for projects in America, Asia and Europe. Strong international experience gained during the Masters level double-degree T.I.M.E. program (Italy, Denmark, US).

Structural engineering; Bridges; Viaducts; Seismic; Earthquake Engineering  

Opdateret 13. januar 2019
bsc. In sport and Health, primary courses in innovation and entrepreneurship, with marketing, branding and communication as 3rd year studies.

Innovation marketing branding kommunikation communication coulture kultur Markedsføring forretningsudvikling project management  

Opdateret 22. januar 2019
Passioneret omkring genbrug af materialer og hvordan man gennem bedre udveksling mellem industri og private kan muliggøre byggeri med flere genbrugsmaterialer.
I kraft af mine tidligere jobs som snedker, ønsker jeg at fremme og udvikle brugen af genbrugsmaterialer i byggeriet, således at vores afhængighed af nye ressourcer kan begrænses.

Genbrug Miljø Bæredygtighed Ambitiøs Lærenem  

Opdateret 16. januar 2019
Yderst motiveret studerende indenfor videnskaben og teknologien bag interaktive digitale medier, samt hvordan disse kan benyttes og udvikles. I kraft af min nuværende beskæftigelse som bachelor studerende i Medialogi, udvikler jeg konstant mine færdigheder og interesse, og jeg nyder at lære noget nyt hver dag.

Team Work Pligtopfyldende Ansvarlig  

Opdateret 21. januar 2019
Jeg er meget engageret, og vil gerne gøre mit arbejde så godt som muligt. Jeg er desuden vant til at arbejde selvstændigt, men også vant til at arbejde i teams fra flere forskellige afdelinger. Jeg er vant til at have flere bolde i luften, og til at kunne tage beslutninger i pressede situationer.

engageret motiveret selvstændig  

Opdateret 23. januar 2019
Jeg er et gruppeorienteret individ med kommunikative kompetencer, som bl.a. evner at bevæge sig i et multikulturelt miljø. Mine kvaliteter er kritisk tænkning, -analyse og -reflektion, og herudover har jeg en alsidig social forståelse, som kommer til udtryk i mødet med andre mennesker.

gruppearbejde gruppeorienteret kritisk tænkning konsturktiv kritik social indsigt kommunikation kultur reflektion evaluering  

Opdateret 06. januar 2019
Erfaring inden for kundeservice og undervisning.
Snart færdiguddannet Bachelor i Anvendt Filosofi fra Aalborg Universitet.
Specialiseret inden for HR, CSR og miljøfilosofi.
Dygtig til kommunikation, kundeservice, 'account optimization', Google Ads, teamwork etc.

Account optimization Kundeservice Google Ads HR CSR Filosofi  

Opdateret 21. januar 2019
Bygningsingeniør med international erfaring med projekt controlling, ConM support, teknisk dokumentation, commissioning og handover i diverse farma og ikke-farma relateret bygningsprojekter.

Jeg har nemt med at lære og kan med lethed adaptere til forskellige situationer og kulturer, hvor jeg altid stræber efter det bedst mulige resultat.

Ingeniør bygning studerende autocad epcm management PMI store konstruktioner  

Opdateret 09. januar 2019
Nyuddannet Cand.Soc i Economics and Business Administration, søger nye udfordringer. Brede uddannelser inden for marketing, erhvervsøkonomi og ledelse, har været med til at skabe et højt fagligt niveau og forståelse. Derudover har tidligere arbejdsopgaver, såsom ledelse, salg, service og økonomi været med til at give erhvervserfaring inden

Opdateret 23. januar 2019
IT-chef / IT-ansvarlig / IT-driftschef / IT-leder - Diplomingeniør
- Praktisk/teknisk orienteret, målrettet, nærværende ledelse med fokus på teamsucces og at gøre den _rette_ forskel
- Life Sciences/Pharma-, produktions- og Public IT
- Velfunderet i IT-drift, IT-ledelse, ITIL-processer omkring Microsoft-, Linux-, SAP-miljøer og infrast

it-chef cio ingeniør ledelse it-services service delivery manager head of operations GMP SAP R/3 Pharma ITIL PRINCE2 Practitioner  

Opdateret 29. december 2018
Forandringsagent/rekrutteringskonsulent søger studiejob!!!

Struktureret og kreativ personlighedstype med hang til at fordybe sig i projekter og mennesker, og få nye ideer til hvordan forretningens vante gange kan ændres til fordel for alle parter, med samtidig bevarelse af kerneværdierne.

kommunikation human resources organisation videndeling rekruttering  

Opdateret 14. januar 2019
Her er en person der elsker udfordringer i jobbet, arbejder struktureret, sætter en ære i at overholde deadline. Er åben over for muligheder man kan tilbyde mig i en praktik om det så er private virksomheder eller i det offentlige. Mit fokus er på regnskab, personalejura/praktisk arbejdsret, sagsbehandling, innovation og marketing.

Opdateret 22. januar 2019
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT