1.716 talentprofiler

Jeg brænder for at udvikle ved brug af designmetoder og derved skabe en anderledes og mere innovativ
proces end hvad vi traditionelt ser i virksomheder i dag. Dette gælder hvad end det er en proces, et
produkt, en kommunikation eller lignende der skal udvikles. Mine redskaber og metoder kan anvendes i alle typer organisationer.

Designledelse Designtænkning Designthinking Innovation Procesudvikling Proceskoordinator Koordinator Assistent Procesassistent Projektkoordinator Projektledelse Projektassistent Forretningsudvikling Marketing Kommunikation Servicedesign Udvikling  

Opdateret 01. juli 2020
Kandidat i Turisme, med en passion for håndtering af udviklingsprojekter indenfor turismesektoren, organisering og promovering af rejser / ture samt kundehåndtering og kundeservice. Besidder også stor erfaring inden for frivilligområdet, hvor jeg kan bidrage med frivilligkoordinering og frivilligledelse.

turisme projektudvikling projektledelse kommunikation destinationsudvikling kundehåndtering frivilligkoordinering rejser frivilligledelse salg kundeservice projekthåndtering  

Opdateret 10. juli 2020
Jeg er en omgængelig kvinde med sans for detaljen. Jeg har en kulturel fagprofil fra udveksling og jobs. Mine erfaringer er tilmed inden for didaktik, formidling, kultur, rekruttering og ledelse. Jeg bygger nu ovenpå den med et sigte at opnå mere viden om organisationsarbejde inden for HR samt organisations- og medarbejderudvikling.

Analyse Problemanalyse Struktureret Interkulturel kommunikation Kulturforståelse Udvikling Rekruttering af frivillige Planlægning Problemløsning Tværfagligt samarbejde Motivation Organisationskultur Onboarding Gode formidlingsevner Didaktik  

Opdateret 24. juni 2020
I am keen to find a position as development engineer within the electrical domain of R&D or associated departments of a clean energy company. As a graduate engineer, I am ready to continue specializing in electrical power systems or power electronics and drives in system level applications that I began with my master thesis.

determined innovative solutions enthusiasm technical challenges electrical components electronic components wind turbine wtg high voltage power electronics laboratory work problem based learning approach  

Opdateret 26. juni 2020
Min tid i medicinalindustrien har belønnet mig med erfaring med analytisk kemi og dataanalyse. Som civilingeniør i bioteknologi fra Danmarks Tekniske Universitet har jeg opnået viden indenfor molekylærbiologi, immunologi og statistik.
Som kollega er jeg en teamplayer med sans for humor, men jeg trives også med selvstændigt arbejde.

Bioteknologi biokemi fermentering molekylærbiologi forskning laboratoriearbejde LEAN  

Opdateret 14. juli 2020
Den røde tråd i mit arbejdsliv er salg, servicemind og struktur. Jeg brænder for at levere et godt stykke arbejde og med uddannelsen fra CPH Business og erfaring inden for salg og Forsvaret kan jeg bidrage positivt i løsning af arbejdsopg. i en kommerciel stilling med bl.a. B2B, B2C, planlægning, projektstyring, samt handle velovervejet.

E-commerce salg indkøb category management dagligvarehandel digital markedsføring marketing e-handel sport website SEO  

Opdateret 06. juli 2020
Min bacheloruddannelse i Marketing and Management Communications var bygget op omkring to hovedområder; kommunikation og business. I løbet af studiet, har jeg dermed fået ekspertise i en række analyser såsom motivation og adfærd i organisationer, markedssegmentering og forbrugeradfærd, samt statistik og analyse af økonomiske problemstilling

forbrugeradfærd Markedssegmentering motivation marketingsstrategi kommunikation intern og ekstern kommunikationsdicipliner marketing SoMe Influencermarketing  

Opdateret 24. juni 2020
Jeg søger job som akademisk medarbejder i både offentlige og private virksomheder i Østjylland.
Gennem det sidste år har jeg føjet matematiske færdigheder til min vifte af kompetencer. Så hvis du mangler en medarbejder med stærk talforståelse foruden evnen til dybdegående analyse og effektiv kommunikation, så er det mig, du skal have fa

matematik; akademiker; kommunikation; undervisning  

Opdateret 13. juli 2020
Jeg er 24 år og studerer cand.soc (HRM) på Copenhagen Business School. Jeg kan tre sprog flydende både i tale og på skrift; dansk, farsi og engelsk. Derudover kan jeg fransk og tysk på gymnasieniveau og jeg forstår og kan læse norsk og svensk. Jeg er en udadvendt og social person.

selvstændig struktureret fleksibel pligtopfyldende engageret resultatorienteret  

Opdateret 13. juli 2020
Jeg læser en kandidat med fagene Socialvidenskab og Psykologi på Roskilde Universitet. Fagene giver mig en bred viden om hvordan samfundet hænger sammen, kombineret med en forståelse for det enkelte menneske. Derudover er jeg forperson i foreningen Reality Bites, som i praksis er en mentorordning. I mit frivillige arbejde får mit studie mening

#rucstuderende #engageret #ambitiøs #sambach #psykologi #socialvidenskab  

Opdateret 07. juli 2020
Mit navn er Ann-Sofie, jeg er 24 år og læser en Samfundsvidenskabelig Bachelor i Virksomhedsstudier og Kommunikation på RUC. Jeg er god til at arbejde i teams men kan også arbejde selvstændigt. Jeg er positiv og ambitiøs omkring det jeg foretager mig, om det er studie eller et job. Derudover elsker jeg at lære nyt!

Ambitiøs HRM Kommunikation Serviceminded Samarbejde  

Opdateret 13. juli 2020
As a person I am curious and dedicated to my work and the tasks I undertake. I always strive to do a good job of high standard.
I thrive with challenges and I'm that kind of person who see options and solutions in the tasks I meet during a working day.
https://www.linkedin.com/in/camillaravn?trk=n

Communication International marketing Social Media Development Culture  

Opdateret 09. juli 2020
Jeg er et nysgerrigt og videnbegærligt menneske, som elsker at arbejde i dynamiske og inspirerende arbejdsmiljøer. Jeg bidrager med godt humør og trives blandt ligesindede hvor sparring er alfa omega.
Jeg snakker dansk, engelsk, tysk ,svensk, norsk og er godt igang med spansk på studiet som også er på et godt og ikke mindst tiltagende niveau

dygtig nysgerrig positiv sproglig markedsføring salg indkøb social lærenem  

Opdateret 02. juli 2020
Jeg er en forretnings- og udviklingsorienteret Cand.merc studerende, der brænder for at opnå sit ypperste indenfor sit personlige og professionelle potentiale. Det er en vigtig forudsætning, at altid være i bevægelse og udvikling, så man ikke går i stå. Jeg er yderst loyal og en holdspiller.

Holdspiller analytisk struktureret samarbejdsvillig  

Opdateret 11. juli 2020
Topmotiveret cand.merc med salgs og ledelseserfaring søger nye udfordringer.
Jeg er en open-minded og tillidsvækkende samt salgs- og resultatdreven person, der er hurtig og ivrig efter hele tiden at lære, samt altid stræber efter at blive bedre og præstere bedre end dagen før.

Sælger kommunikatør tillidsvækkende målrettet vindertype  

Opdateret 11. juli 2020
Hej mit navn er Louise Urup Søgaard Mikkelsen. Jeg er en 18 år pige bosat på langeland og studere til hverdag på hf og vuc i Nyborg.
Jeg er en glad og smilede person, der snakker godt med alle, ba°de kunder og kollegaer. Jeg er en pligtopfyldende pige som ba°de har arbejdet pa° restaurant, i en sports butik og i dagligvarebutiker.

Opdateret 15. juli 2020
Kort fortalt er jeg en vellidt, hårdtarbejdende og imødekommende person. Jeg holder af teamwork, men kan også sagtens arbejde selvstændigt og trives fint i stressede såvel som rolige miljøer. Jeg skaber selv den ro og organisering der skal til for, at arbejdet forløber så problemfrit som muligt.

Serviceminded Imødekommende God til mennesker Omsorgsfuld Organiseret Dygtig formidler God med ord  

Opdateret 29. juni 2020
Well, in short words. I'm a Dane studying economics, but even though it is the main line of my studies, my line of specialty is called "International Business". I'm currently looking for a job that will improve my skills, and which can give me a little taste of what my future is going to like.

Teamplayer Innovativ Struktureret Høj moral Studerende  

Opdateret 09. juli 2020
I am focused and I am lucky to have a memory that makes me an easy learner. I am committed and I
have a high sense of responsibility. It is important to me, to take responsibility for my own learning,
and in that way make sure that I will attain the required knowledge before entering the job marke

International Business Videbegærlig Lærenem  

Opdateret 10. juli 2020
Jeg brænder for storytelling og kommunikation. De sidste 12 år har jeg arbejdet med videokommunikation for bl.a. Novo Nordisk. Jeg har været projektleder på flere digitale storytelling projekter herhjemme og internationalt og jeg har arbejdet med participatorisk video og vidensdeling via video.

video kommunikation sociale medier projektledelse crossmedia  

Opdateret 06. juli 2020
Er diplomatisk og imødekommende, men foretrækker klar tale og rene linjer, når arbejdsopgaver og -aftaler med kunder/leverandører indgås.
Mestrer multitasking og koordinering på højt plan (er mor til to og gift), og har arbejdet 7 år som salgskoordinator og økonomiansvarlig i reklamevirksomhed.

#effektiv #HAstuderende #løsningsorienteret #selvkørende #businessmedetsmil  

Opdateret 02. juli 2020
Worked as computer technician 2 times as summer job and did my internship at University of Macedonia, Computers and Networks department. Also used to work as a Fabric's agent for almost 8 months. My job was to communicate with the factory, arrange orders and shipping as well as troubleshooting.

QuickLearner Adaptive Troubleshooter Calm HardwareTechnician  

Opdateret 06. juli 2020
Jeg er en disciplineret og resultatorienteret person, som er meget motiveret til at komme ud på arbejdsmarkedet og prøve netop dét, som giver mig inspiration til det som jeg skal arbejde med efter min uddannelse. Jeg går op i et godt arbejdsmiljø, hvor alle har det godt.

Pligtopfyldende målrettet udadvendt salgsorienteret god til tal motiveret  

Opdateret 05. juli 2020
I kraft af min medievidenskabelige uddannelse har jeg stærke kompetencer og erfaring med kommunikation, formidling og projektarbejde. Jeg brænder for at skrive og formidle samt udføre store projekter med grundighed, og jeg motiveres ved at skabe brugbare resultater både selvstændigt og i samarbejde med dygtige medstuderende og kollegaer.

Formidling Projekter Planlægning Kommunikation Sociale medier  

Opdateret 30. juni 2020
Jeg søger et arbejde som giver mig mulighed for at udvikle mig og giver mig nye kompetencer. Et arbejde hvor man bliver udfordret, og hvor man bliver udstyret med værktøjer til at løse de problemer man står over for. Jeg har brug for et arbejde hvor man får lov til at tænke uden for boksen.

Analytisk Kommunikation Effektiv  

Opdateret 10. juli 2020

Vi benytter cookies til bedre brugeroplevelse, statistik, sociale medier og markedsføring via tredjepart. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

accepter

HPT