1619 talentprofiler fundet

Akademiker med fokus på trivsel, arbejdsmiljø og den gode proces.
Efter mange år i servicebranchen og administrative roller besluttede jeg mig for at kombinere mit udprægede service-gen med min særlige evne til at indleve mig i andre menneskers behov. Derfor brænder jeg efter arbejde med HR - spændingsfeltet mellem medarbejderne og ledelsen

Projektkoordinator Serviceminded Analytisk Socialpsykologi Trivsel Psykosocialt arbejdsmiljø Administration Koordinering Facilitering Empatisk  

Opdateret 10. november 2019
Jeg benytter en strategisk og analytisk tilgang til at løse opgaver for jer. Jeres virksomheds målsætning kommer i første prioritet! Jeg er en målrettet og viljebevidst person, der er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. Jeg er villig til at bidrage med egen erfaring, og komme med personlige inputs når det gælder at løse en arbejdsopgave

Motiveret Selvdrivende Nytænkende Teamplayer Energisk Social Strategisk tænkende Multikulturel  

Opdateret 09. november 2019
Jeg er en 23 årig pige der bliver færdig med sin bachelor her til sommer og er fyldt med gå på mod for at finde det helt rigtig studiejob til det sidste halvår af min bachelor og som jeg kan fortsætte på under min master uddannelse som jeg forventer at starte på sommeren 2020.
I et job har jeg stor fokus på god kommunikation og god arbejd

Gå på mod God kommunikation Høj arbejdsmoral Effektiv Involveret Ansvarlig  

Opdateret 12. november 2019
Hello dear employers in Viborg Kommume area and in Jutland. I will be glad to hear from you. Call me or write me, I promise you will be surprised. I am not an average student, I came to do great things here. Marketing and branding has always been my passion and 'sales' is my second name. Do you dare to make business together?

#heart #honesty #integrity #passion #energy #thoughtful #social #assertive #creative #czech #american  

Opdateret 02. november 2019
Af kollegaer beskrives jeg som imødekommende og serviceminded, hvilket kan tilskrives at jeg er i stand til at opbygge tillid og skabe gode relationer på tværs af organisationen og fagligheder. Jeg værdsætter det sociale og gode kollegiale arbejdsmiljø, er arbejdssom og er kendt som den, der går den ekstra mil for at løse opgaverne.

Arbejdssom Flittig Pligtopfyldende Ordenssans Humoristisk Loyal Faglighed  

Opdateret 06. november 2019
Jeg studerer Oplevelsesøkonomi på 1. semester på Aarhus Universitet.
Oplevelsesøkonomi giver et bred palette af kompetencer, som blandt andet indeholder:

- Produkt og konceptudvikling
- Oplevelsesøkonomisk potentiale
- Entreprenørskab
- Branding og forbrugerkultur

Jeg er selv passioneret omkring udvikling af personlige kompetencer.

Iværksætteri Projektledelse Branding og forbrugerkultur Oplevelsesøkonomi Entreprenørskab Læring Undervisning Produkt og konceptudvikling  

Opdateret 22. oktober 2019
Udadvendt, smilende, positiv og målrettet person. Brænder for at arbejde med tal og mennesker. Erfaring fra en af Englands største Banker, Natwest Bank. Født og opvokset i England. derfor engelsk som modersmål, flyttet til Danmark for 18 år siden.

Målrettet Positiv Brænder for at arbejde med tal Engelsk som modersmål udadvendt  

Opdateret 06. november 2019
Jeg brænder for at arbejde med udvikling og kvalitetssikring på sundheds-, skole-, og integrationsområdet, og har en bred erfaringsflade inden for projektarbejde. Som person er jeg initiativrig, arbejder struktureret og er omsorgsfuld. Jeg er kendt for at være en god kollega, der samarbejder med alle til fælles udbytte og med masser af gå-på

Projektkoordinering Kvalitativ metode analyse og evaluering formidling og kommunikation selvstændig proaktiv  

Opdateret 22. oktober 2019
Jura studerende på Århus Universitet, som netop er påbegyndt min bachelor. Da mine evner endnu på 1 semester er begrænsede, vil et piccoline job. eller lign. hvor jeg kan bruge min erfarring indenfor service, være den perfekte mulighed for at starte med et job og få et indblik i dagligdagen på et advokatkontor eller andet juridisk arbejde.

Piccoline Service Jura  

Opdateret 07. november 2019
Ambitiøs, udadvendt og organiseret cand.mag. med koordinator- og kommunikationserfaring fra museumsverdenen samt byggebranchen. Min arbejdsform er struktureret og omhyggelig, og jeg tager ansvar for, at mine opgaver altid når godt i mål. Jeg er analytisk stærk og sprogligt velfunderet med gode tekniske færdigheder.

Kultur Kommunikation Medier Formidling  

Opdateret 06. november 2019
Uddannet på Aarhus Universitet med en bachelor i Informationsvidenskab og kandidat i Medievidenskab. Jeg er skarp skriftligt både på dansk og engelsk og igennem min uddannelse har jeg erfaring med film og kommunikation, særligt i forhold til sociale medier.
Jeg har arbejdet som freelancer for diverse kulturmedier i mere end 3 år.

skribent kommunikation medievidenskab informationsvidenskab  

Opdateret 31. oktober 2019
Completed a Master’s degree in Diversity and Change Management from Copenhagen Business School with a passion for project management. I am looking to work with implementation of strategies, risk management and project-based tasks in an international company.

- Excellent communication skills - Good at creating strong relations - Structured approach to tasks  

Opdateret 26. oktober 2019
Jeg er en eventyrlysten, energisk og udadvendt person, som elsker at lære. Jeg trives godt i dynamiske miljøer, hvor der er mulighed for, at udtrykke sig selv og samtidig spare med sine kollegaer, da jeg også ser mig selv som en holdspiller. Ansvar, fællesskab og solidaritet er derfor vigtige komponenter for min levemåde.

Opdateret 07. november 2019
Jeg er udadvendt, optimistisk og kritisk i min arbejdsgang. Med en længerevarende uddannelse i udlandet, er jeg udholdenende og har stærke analytiske evner til at håndtere komplekse problemstillinger. Jeg brænder for at hjælpe organisationer med at optimere ressourcebrug og kommunikere bæredygtighedsinititativer.

Opdateret 07. november 2019
Jeg er en ung mand på 20 år. Jeg studerer i øjeblikket Datalogi på Københavns Universitet på 2. år.
Jeg har i min tid på uddannelsen arbejdet med en række forskellige programmeringssprog og har til dagligt også stor interesse i at fordybe mig i den teknologiske verden.

Opdateret 08. november 2019
Cand.it webkommunikation/webformidling med pædagogisk baggrund og kognitiv tilgang. Har kompetencer indenfor både det private og offentlige. Søger arbejder som brobygger mellem designer og brugerne. Mine fokusområder er Designprincipper, UX, Usabilty, Accessbility, Testmetoder, implementering. Design for alle (Inclusive design) og it-didaktik

Nysgerrig og kreativ Succes i fællesskab Struktureret  

Opdateret 21. oktober 2019
Results-oriented IT Support Engineer with superior problem-solving and critical thinking skills, as well as meticulous attention to detail and methodical nature. Skilled in tackling problems in unique ways to develop innovative solutions.

IT Supporter IT Technician Help Desk PACS Administrator  

Opdateret 01. november 2019
Jeg er en 27 årig ordblind ingeniørstuderne inden for Integreret Design. Lige nu er jeg i gang med mit femte semester som jeg tager på San Diego State University i Californien.
Jeg drømmer om at komme til at arbejde med produktudvikling og være med til at skabe nye og forbedre eksisterende produkter.

Ingeniør Design Produktudvikling  

Opdateret 28. oktober 2019
Jeg brænder for at udvikle ved brug af designmetoder og derved skabe en anderledes og mere innovativ
proces end hvad vi traditionelt ser i virksomheder i dag. Dette gælder hvad end det er en proces, et
produkt, en kommunikation eller lignende der skal udvikles. Mine redskaber og metoder kan anvendes i alle typer organisationer.

Designledelse Designtænkning Designthinking Innovation Procesudvikling Proceskoordinator Koordinator Assistent Procesassistent Projektkoordinator Projektledelse Projektassistent Forretningsudvikling Marketing Kommunikation Servicedesign Udvikling  

Opdateret 13. september 2019
Maskinmesterstuderende på 8 semester (STCW linjen)
Søger praktik på 9 semester, Januar 2020 indenfor:
- Sejlads
- Drift og vedligehold af tekniske anlæg
- Byggeri (teknik)
- Andre spændende opgaver

Opdateret 06. november 2019
41 årig Interaktionsdesigner/UX'er med +15 års digital projekterfaring og en Master i Interaktionsdesign fra ITU, hvilket gør mig metodisk stærk og praktisk handledygtig indenfor digital transformation, innovativ udvikling, digitalisering og brugervenlighed. Med proaktiv, kreativ og proaktiv tilgang, får jeg ting til at ske!

UX Forretningsudvikling Brugettest/Analyse Designudvikling/Implementering Visualisering  

Opdateret 07. oktober 2019
Erfaring fra offentlige institution og senest fra det private arbejdsmarked (pensionsselskab).

IT- kundskaber: KMD Momentum, Mediconnect, NetforvaltningSundhed, Vitas, Virk, GIS, MapInfo, Office.

Erfaring som myndighed, sagsbehandling samt registrerings- og tilsynsarbejde

Cand mag fra Københavns Universite

Stringent tilsynsarbejde registrering GIS MapInfo Myndighedsansvar Jobkonsulent Virksomhedskonsulent Struktureret Overblik  

Opdateret 30. september 2019
Nuværende kandidat Matematik-Økonomi studerende ved KU. Forventes afsluttet maj 2021.

Har en HD i regnskab og økonomistyring samt 4 års erfaring som revisorassistant hos EY (tidl. Ernst & Young)

Søger studiejob på ml. 10-15 timer indenfor økonomi eller regnskab.

Opdateret 28. oktober 2019
Søger job inden for Energi & Vind. Jeg har 9 års erfaring i skadebehandling på vindmøller. Udført inspektioner for NWC i både Indien og DK. Kompetance inden for Dykning, skæring, svejsning, vind, onshore, offshore, olie & Gas, Beton, El, solenergi. QC og HSE.

QC Vindenergi onshore offshore vindmøller  

Opdateret 21. oktober 2019
Struktureret organisator og kreativt rodehoved med rødder i scenekunsten og mere end 10 års erfaring fra servicebranchen. Elsker udfordringer, der udvikler mine kompetencer og stiller krav til mit engagement.

Opdateret 03. november 2019
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT