1656 talentprofiler fundet

Jeg har en kandidatgrad i Kommunikation, Performance Design, herunder Visuelt Design og Copywriting fra Roskilde Universitet i sommeren 2016.

Min bachelorgrad tog jeg på Syddansk Universitet. Mine største interesser er indenfor strategisk ledelseskommunikation, digital kommunikation, visuel analyse & design samt engelsk på forretningsniveau.

kreativ RUC alumne kommunikation praktik performance design visuelt design adobe oversættelse salg it mark marketingassistent digital marketing digital digital kommunikation photoshop fotografi  

Opdateret 17. februar 2020
Civilingeniørstuderende i Transport og Logistik med erfaring indenfor jernbaner og kollektiv transport.
Jeg har erfaring med jernbaneteknologi samt etablering og drift af skinnebårne og øvrige kollektive systemer, både i designfasen samt i driftsfasen. Jeg udvider altid min horisont indenfor disse fagområder, da disse er min store passion.

Jernbaneteknik Kollektiv trafik Køretidsberegninger og simuleringer Anlægsøkonomi Baneprojektering Vejprojektering RailSys MicroStation CAD ArcGIS Microsoft Office TPS InRoads Power Rail Track  

Opdateret 21. januar 2020
Jobsøgende fra juni 2020
Jeg arbejder effektivt og sætter en dyd i punktlighed.
Jeg motiveres af ansvar, samtidigt med at jeg er en teamplayer, der værdsætter de resultater der løftes i flok. Derudover har jeg et positivt mind-set, med massere af humor og gode sociale kommunikative evner.

projektleder konsulent innovation forretningsudvikling kreativitet  

Opdateret 11. februar 2020
-Account Manager with an experience of more than 5 years in sales and more than 5 years in IT/Telecom industry.
-Holding a college degree in Telecommunications and Bachelor's degree in Business Administration.
-High performing professional, a teamplayer.

Account Manager Telecom IT IT sales IT services Sales Telecommunication Business Administration Administration Project Management Product Owner Director  

Opdateret 30. januar 2020
Jeg er 42 år gammel og oprindeligt uddannet lærer samt en diplom i ledelse og har de seneste 10 år arbejdet med skoleledelse. Jeg bor i Hjørring med min kone.
Efter 15 år i skoleverdenen har jeg valgt at opsige mit hidtidige job og søge ind på universitet for at afsøge mulighederne for et evt. karriere- og brancheskifte.

Ansvarlighed Fleksibilitet ledelseserfaring konsensus samarbejde  

Opdateret 07. februar 2020
I'm a technology enthusiast currently looking for new opportunities. I am an Independent and ambitious student pursuing M.Sc. In Computer Science & Informatics, my primary interest in the field of Data analytics or Frontend development. I am a team player with strong analytical skills, have abilities to quickly adapt to various technologies.

Student Job Internship IT - Support Web Developer Data Analysis Part time job full time job  

Opdateret 01. februar 2020
I consider myself as a good colleague,a team player,a decision maker and in general a person that gets good relations with everybody within an organization. I am easy going and prefer to ask when in doubt. I am Analytic and a good listener that suggest solutions. I do not quit when I have said yes!

C# C/C++ SQL ASP.NET SCRUM  

Opdateret 17. februar 2020
Jeg tænker ud af boksen, er energisk og imødekommende. Jeg går op i fælles arbejdsprocesser, i at holde overblikket og hvordan vi bedst muligt kan skabe et miljø der er godt for unge og voksne. Jeg ser mit arbejde med stor respekt og positiv indstilling, om det er som tjener, pædagogmedhjælper eller kommunikationsmedarbejder.

børn og unge kreativ socialt arbejde kommunikation  

Opdateret 09. februar 2020
Jeg elsker jura og at anvende jura på praktiske problemstillinger - uanset sammenhængen og uanset fagområdet! Jeg elsker at anvende jura, så den hjælper med at forebygge problemer og vanskeligheder. At bruge den til skabe det bedst mulige udgangspunkt - for jura kan ikke løse konflikter, men kan forebygge en del, hvis den anvendes rigtigt!

erfaren nyuddannet moden ordentlig kvalitetsbevidst praktiker  

Opdateret 05. februar 2020
Som regel siger mine kolleger og nærmeste at jeg er meget social og snakkesalig, hvilket gør mig til en god teamplayer. Men jeg kan også godt lide at arbejde selvstændig da det giver mig muligheden for at udfordre min kreativitet og stratetisk tankevne. Andre personlige træk er grundighed og en uendelig tørst efter ny viden og færdigheder.

Selvstændig Engagement Positiv God kommunikatør Teamplayer Motiverende Målrettet Fleksibel Kreativ Udadvendt Ambitiøs Omhyggelig  

Opdateret 22. januar 2020
Gennem tidligere ansættelser har jeg fået kompetencer indenfor bl.a. kundebetjening, selvstændighed, teamarbejde og kommunikation. Kombinationen af mine kompetencer og personlige kvalifikationer gør, at jeg kan indgå i teamwork og selvstændigt arbejde samt at jeg kommer i hus med mine arbejdsopgaver

Resultatorienteret Omstillingsparat Ansvarsfuld Imødekommende Tålmodig  

Opdateret 04. februar 2020
Mit navn er Mathias Bjørn Uldbæk. Jeg er 24 år gammel, går på AAU i Aalborg, og læser Informationsteknologi. I min fritid roder jeg med IT gadgets, og mode og livsstils branchen da dette er to interesser for mig. Jeg er mødestabil, altid glad og smilende, glad for kundekontakt, og er altid frisk på nye udfordringer.

Opdateret 15. februar 2020
Jeg har et stærkt fagligt fundament og personlig interesse inden for det bredspektret fagfelt forretningsudvikling. Særligt min erfaring med strategiudvikling og implementering spiller en stor rolle i min tilgang til nye opgaver. Med flere års erfaring inden for markeds- og konkurrentanalyse forstår jeg vigtigheden af at skræddersy en strategi

Motiveret Selvdrivende Nytænkende Teamplayer Energisk Social Strategisk tænkende Multikulturel  

Opdateret 25. januar 2020
Jeg studerer journalistik på 6. semester. I min praktiktid hos Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, KU, har jeg arbejdet med forskningsformidling, sociale medier, webkommunikation- og rådgivning, events, nyhedsbreve, videoproduktion og meget mere. Alle tænkelige kommunikationsevner i én smilende og sød pakke! Jeg glæder mig til at høre fra j

kommunikation journalistik sociale medier SoMe web webudvikling html video events organisation formidling research  

Opdateret 21. januar 2020
Jeg er en meget energisk og engageret person, som er meget glad for nye udfordringer fordi det sætter krav til mine evner og kunnen. Ydermere er jeg veltalende, hvilket har medført at jeg er glad for at formidle viden, færdigheder og kompetencer som kan hjælpe andre.

Opdateret 18. februar 2020
Mit navn er Casper, jeg er 23 år gammel og bosat i Risskov sammen med min kæreste Andrea.

Det jeg kan tilbyde er en udadvendt, positiv og smilende person med stor passion omkring arbejde med kunder og kollegaer. Jeg er yderst omstillingsparat, fleksibel og er både god til at lære fra mig, samt løse nye udfordringer.

Opdateret 11. februar 2020
Studerer sociologi på 6. semester på Aalborg Universitet.
Jeg brænder for at gøre en forskel for udsatte børn og unge, og vil også gerne være med til at forbedre unges muligheder indenfor uddannelsessystemet i fremtiden.

Udover studiet, er jeg frivillig rollemodel i Red Barnet Ungdom.

Opdateret 12. februar 2020
AP Graduate in IT with 14 months of Experience as an IT Supporter in Both Windows and Mac Environment. Currently in second semester of Top Up Bachelor's degree in Web Development.

IT student helper Student Assistant Part Time English Speaking IT Support IT Assistant HTML CSS CMS  

Opdateret 04. februar 2020
I like writing and I like books. I am interested in book publishing houses, bookstores - anything that has to do with the production and sales of books.

#books #book publishing #editor assistant communications assistant  

Opdateret 12. februar 2020
Jeg har gå-på-mod og ser problemer som udfordringer med nye spændende muligheder og tilhørende løsninger.

Jeg er ambitiøs og har derfor aktivt valgt, at have 25-30 timers arbejde ved siden af fuldtidsstudiet, hvor jeg bruger godt 40 timer oveni om ugen. Jeg er derfor god til at koordinere min tid og kender mine grænser.

Opdateret 06. februar 2020
En performer og en af guds nåde procesoptimerende nørd, der nyder at finde bedre processer og arbejdsgange, at skære til og skabe reel værdi. Sammen med andre gør jeg forskellen.
Jeg er ambitiøs også på andres vegne og teamer up med andre, der vil gøre en reel forskel for organisationen.

Opdateret 08. februar 2020
Jeg hedder Roula, kommer fra Syrien. Jeg har været i DK ca. 3 år og 6 måneder. Jeg er teleingeniør i 6 år.
Jeg vil gerne få en praktikplads for at bruge min uddannelse og erfaring, og udvikle mig.

engageret loyal optimistisk  

Opdateret 12. februar 2020
Næsten færdiguddannet kemiingeniør med solid viden indenfor procesdesign, kemiske processer, massebalancer, enhedsoperationer og bioteknologisk produktion. Kan arbejde selvstændigt, hurtigt sætte mig ind i nye opgaver og viden samt løse komplekse opgaver, heraf ved brug af IT-værktøjer som Excel, Matlab, Maple og Mathcad mm.

Grundig Analytisk Kemiteknik  

Opdateret 29. januar 2020
My name is Edvinas Repšas. I am 27 years old Southern Denmark University (SDU) mechatronics course 5’th semester student. I expect to graduate in 2021. On final completion I will receive a B.Eng. Mechatronics engineer qualification. My study modules include material science, selecting the correct mechanical components for prototypes, CAD design.

Opdateret 31. januar 2020
Forandringsagent/rekrutteringskonsulent søger studiejob!!!

Struktureret og kreativ personlighedstype med hang til at fordybe sig i projekter og mennesker, og få nye ideer til hvordan forretningens vante gange kan ændres til fordel for alle parter, med samtidig bevarelse af kerneværdierne.

kommunikation human resources organisation videndeling rekruttering  

Opdateret 22. januar 2020
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT