1542 talentprofiler fundet

Ung, frisk og ambitiøs pige på 26, som har tilegnet sig anvendelige egenskaber og kompetencer, som at tale- og skrive flydende på flere sprog. Jeg er en team-player og forsøger at løfte opgaver der kommer på min vej med ansvar og præcision. Jeg har i øvrigt BA i IVK-Engelsk og Marketing og er startet på Cand.Negot-Global Marketing Manageme

Imødekommende Marketing SoMe Customer Service Engelsk Kvalitetsbevidst Kommunikationsevner Gåpåmod Teamwork og Team-player Salg Selvstændig Nysgerrig Løsningsorienteret  

Opdateret 13. november 2018
I am a goal-oriented team-player who seeks to help to the best of my abilities. I am a very social person who seeks to engage in open and honest dialogues in order to achieve the best collaboration across borders and disciplines. I am very dedicated to solving big and small problems with my analytical skills and with a holistic approach.

Cand.merc International Business and Marketing Analytical Data Analysis Business Insights Enterprising BSc Market and Mangement Anthropology Outgoing Team-work  

Opdateret 28. oktober 2018
Jeg er forskningsorienteret og derfor i stand til at foretage analytisk arbejde og med det opnå et godt fagligt funderet resultat. Har erfaring med at inddrage forskning og analytisk arbejde i forskellige sammenhænge, såvel undervisning, foredrag og fokuseret arbejde med analyse og databehandling

Ung og nyuddannet søger efter nye udfordringer og er klar på kreative arbejdsprocesser  

Opdateret 08. november 2018
Studerende med BA i International Business Communication, English and International Marketing. Læser MSc i Business Studies and Communication, som afsluttes juni 2019.
Ansvarlig for strategi og kommunikation, i Landsgardeforeningen, samt ansat i Erhverv og Vækst i Høje-Taastrup Kommune - Kåret som sjællands bedste erhvervskommune.

erhverv vækst strategi projektledelse ledelse udvikling kommunikation  

Opdateret 07. november 2018
Har arbejdet som automekaniker, tog så skridtet videre og læste en handelsøkonom med speciale i salg (den gang autobranchen) Derefter arbejdede jeg nogen år og opbyggede god erfaring med ledelse og handel i det heletaget. Jeg er pt. igang med maskinmester uddannelsen for at kunne bygge mere teknisk indsigt på min viden omkring handel og ledels

Opdateret 14. november 2018
Jeg er en frisk ung kvinde på 20 år, med bopæl på Frederiksberg. I september tog jeg hul på første semester på religionsvidenskab ved Københavns Universitet. Jeg arbejder struktureret, engageret og målrettet og har altid appetit på at lære nye ting. Jeg er initiativrig og god til at arbejde selvstændigt, men nyder også gruppearbejde.

moden struktureret kreativ kulturbevidst  

Opdateret 06. november 2018
Chinese settled down in the Triangle region, Denmark! I am a multimedia design and communication graduate from IBA Kolding. I chose this education for I have great passion in graphic design and would love to become a professional graphic designer and web designer. My Danish language abilities are developing every day!

Opdateret 13. november 2018
Til daglig læser jeg til cand.mag i psykologi og kommunikation på Roskilde Universitet. Jeg brænder for at arbejde med mennesker, trivsel og forandring/udvikling i organisationer. Jeg er detaljeorienteret, struktureret og fleksibel i forhold til arbejdsopgave, og fungerer både godt selvstændigt og i samarbejde med andre.

detaljeorienteret struktureret fleksibel åben lærenem  

Opdateret 01. november 2018
Jeg hedder Jonas og er 21 år gammel. Jeg er i gang med min bachelor i Datalogi på Københavns Universitet. Jeg kan tale og skrive både dansk og engelsk.
Jeg er struktureret, mødestabil, hårdtarbejdende og jeg er altid villig til at lære nye ting. Jeg har øje for detaljer og er ikke bange for nye udfordringer.

UNF Datalogi Bachelor studerende mødestabil It kyndig Struktureret  

Opdateret 29. oktober 2018
Jeg brænder for at arbejde med mennesker, der tænker anderledes end jeg selv, både i form af kollegaer og borgere. Jeg er omsorgsfuld, opmærksom og udadvendt. Det er vigtigt for mig, at de mennesker jeg arbejder med, føler sig trygge i mit nærvær. Jeg bevidst om mine personlige grænser, og klar til at sætte dem.

udadvendt omsorgsfuld opmærksom engageret stabil energisk nærværende nysgerrig  

Opdateret 25. oktober 2018
Jeg har en stærk faglighed inden for individuel ansættelsesret og kollektiv arbejdsret. Jeg er uddannet cand.jur ved Aarhus Universitet i 2015, hvor jeg har skrevet speciale i ansættelsesret til karakteren 12, og har siden arbejdet med personalejura. Dertil kommer en stor interesse for HR og arbejdsmarkedsforhold generelt

Ansættelsesret HR Jura Personaleadministration arbejdsret  

Opdateret 29. oktober 2018
First year master student Economics and Business Administration with international experience in back office support especially in processing and controlling loans & mortgages and International payments. With good knowledge of back office processes and systems, strong analytical abilities, attention to detail and good communication skills.

back office payments analytical mortgages research international  

Opdateret 25. oktober 2018
Sundhedsvidenskabelig kandidat med Psykologi; Kritisk konstruktiv tilgang og forståelse for kompleksitet og sammenhæng i menneskers hverdagsliv. Skriftlig og mundtlig formidling. Især kvalitativ dataindsamling og analyse. Erfaring med gruppesamarbejde, -styring og -ledelse samt coaching, rådgivning, undervisning. Web og digital markedsføring.

Projekterfaren proceshåndtering samarbejdsdygtig struktureret Ruc'er Tværfaglig Sundhed Socialpsykologi Kulturmøder Kvalitativ analyse Akademisk Skriftlighed  

Opdateret 05. oktober 2018
Er diplomatisk og imødekommende, men foretrækker klar tale og rene linjer, når arbejdsopgaver og -aftaler med kunder/leverandører indgås.
Mestrer multitasking og koordinering på højt plan (er mor til to og gift), og har arbejdet 7 år som salgskoordinator og økonomiansvarlig i reklamevirksomhed.

#effektiv #HAstuderende #løsningsorienteret #selvkørende #businessmedetsmil  

Opdateret 26. oktober 2018
I am Ukrainian and in between of my studies I have been working on part-time positions related to personal and digital communications. I have gathered experiences in organizing and leading of a little group of people and coordinating customer relationships.

Passionate about HR Motivation and Retention Ukrainian Russian Employer branding  

Opdateret 30. oktober 2018
Jeg er en 31årig kvindelig studerende på Bachelor uddannelsen i offentlig administration på University College Nordjylland. Jeg har efter mange år endelig fundet den rette uddannelse som jeg brænder for. Jeg drømmer om at dygtig gøre mig endnu mere. Jeg søger et relevant studiejob som muligvis kan være en fremtidig arbejdsplads.

Opdateret 05. november 2018
Ambitious Business Economics & IT student in the 3rd semester at KEA. Analytical quick-learner. Great with all things IT, hardware or software, apart from software or website development (currently developing my skills in those areas). Limited Danish skills, but a near-native English proficiency.

Opdateret 09. november 2018
Jeg hedder Mihaela og jeg er en studerende. Jeg studerer til Serviceøkonom på Copenhagen Business Academy, Nørrebro. Jeg også lærer dansk på Clavis Sprogskole. Jeg taler dansk på niveau 3.3 og fludende englesk. Jeg er ambitiøs, hårdtarbejdende og kan lide den teamwork.

ambitiøs udgående hårdtarbejdende  

Opdateret 03. november 2018
Jeg læser til daglig Velfærdsteknologi på Det Tekniske Fakultet ved Syddansk Universitet. Det er Civilingeniør, der består af 3 års bachelor samt 2 års kandidat. Jeg synes særligt, at det er spændende, fordi man får lov til udtrykke sine tværfaglige kompetencer, som man lærer fra undervisningen, i praksis.

Studerende  

Opdateret 02. november 2018
Jeg er struktureret, disciplineret anlagt og vant til at styre egne projekter og opgaver. Jeg har via min filosofiuddannelse en analytisk tilgang til arbejdet og en fremgang, der fokuserer både på enkeltdele og større kontekst, eksempelvis både tekstnær analyse og historisk samt kulturel sammen

Opdateret 05. november 2018
Som en digital indfødt web-person har jeg vundet priser for de bedste portaler blandt private/offentlige organisationer og ros pga. mit iværksættergen, som fører ord til handling i prioriterede og kvalitetsbeviste løsninger, hvor min store arbejdskapacitet sørger for, at teamet når resulter.

web Sitecore sociale medier online digital  

Opdateret 27. oktober 2018
I am a current student at the University of Southern Denmark. My wish is to find a relevant internship to get hands-on experience of working within a company or public institution, and possibly create synergy to write my master's thesis.

kinesisk business spansk kandidat praktik  

Opdateret 02. november 2018
Jeg er en 18 årigt dreng, som virkelig elsker at arbejde. Jeg får tit at vide når jeg arbejder at jeg ligner en, der er meget dedikeret i sit arbejde. Jeg er ikke typen der står ovre i hjørnet og ikke laver noget, eller går før at tingene er pænt på plads, Jeg behandler tingene som var de mine egne fra rengøring til at lægge det i orden.

Opdateret 29. oktober 2018
Jeg har erfaring med at arbejde selvstændigt og effektivt, er ambitiøs og har gåpåmod Jeg er klar til at tage udfordringer op med nye og udfordrende arbejdsopgaver. Jeg er generelt udadvendt som person, og er god til at skabe relationer. Jeg går meget op i at udføre et stykke arbejde som lever op til mine høje krav til mig selv.

Ambitiøs Gåpåmod Selvstændig Effektiv Fleksibel Punktlig Høje krav til mit arbejde  

Opdateret 12. oktober 2018
As a person I am curious and dedicated to my work and the tasks I undertake. I always strive to do a good job of high standard.
I thrive with challenges and I'm that kind of person who see options and solutions in the tasks I meet during a working day.
https://www.linkedin.com/in/camillaravn?trk=n

Communication International marketing Social Media Development Culture  

Opdateret 19. oktober 2018
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT