1488 talentprofiler fundet

Marketing Management Graduate with 2 year experience within logistics & marketing and 1 as a team leader. I am best described as a creative and analytical profile, driven by a proactive and initiative mindset. Constant development and progress is my motivation – do more and do better.

ambition motivation creativity analytical mindset data analysis marketing communication persuasion negotiation customer service persistance patience innovation supply chain communication channels promotion  

Opdateret 01. juli 2018
Loyal, ambitiøs og pligtopfyldende cand.ling.merc. i tysk søger udfordringer på fuld tid! Ud over min kandidat i tysk erhvervskommunikation har jeg en BA i International Virksomhedskommunikation inden for tysk og engelsk. Jeg leder efter en fuldtidsstilling inden for dansk/tysk/engelsk kommunikation og oversættelse!

Loyal ambitiøs tysk deutsch german kommunikation virksomhedskommunikation engelsk english oversættelse sekretær Koordinator marketing employer branding stakeholder relations digital lærenem motiveret  

Opdateret 26. juni 2018
Graduate i anvendt lingvistik og kognitionsvidenskab, med fokus på conversational systems, chatbots, UX, user research.
Fem års erhvervserfaring (sprogtjenester), kendskab til forskningsmetoder, dataanalyse, sprogteknologi, programmering (R, Python).
Jeg er dygtig og effektiv med både teamwork og selvstændigt arbejde.

linguist kognitiv kommunikation sprogteknologi forskning analytik  

Opdateret 18. juli 2018
Jeg har fornyligt færdiggjort en bacheloruddannelse i Historie, med Ruslandsstudier som tilvalgsfag. Studiet er læst på siden af havende tjeneste i militæret og efter optagelse på kandidatstudiet, er jeg gået på orlov. Jeg har haft tjenester som kommandobefalingsmand (administrativt ansvar og HR), Operationsbefalingsmand (uddannelse og rådg

Projekt Russisk Historiker militær underviser  

Opdateret 18. juli 2018
Forundringsparat og forandringsivrig udviklingskonsulent med interesse for individuel og organisatorisk læring og udvikling. Interesseret i muligheder inden for L&D.

Kernekompetencer:
 • Udvikling af organisationer
 • Udvikling og vejledning af individer
 • Undervisning og facilitering
 • - Idéudvikling, Kreativitet og Innovation

  AAU Matcher AAU Talent 2015 AAU Alumne 2016 IDRÆT.AAU.BA.2009 LFP.AAU.KA.2012 AF.AAU.KA.2014 Anvendt Filosofi Læring og Forandringsprocesser  

  Opdateret 28. juni 2018
  Nyuddannet cand.mag. i Designledelse pr. 4. juni 2018.
  Jeg arbejder procesorienteret. Brænder for innovation, proces og produkt udvikling, med fokus på brugerinvolvering og co-creation. Derudover interesserer jeg mig for marketing og kommunikation. Alt i alt kan jeg bidrage med nye metoder og redskaber til stort set alle typer virksomheder.

  Designledelse Designtænkning Designthinking Innovation Procesudvikling Proceskoordinator Koordinator Assistent Procesassistent Projektkoordinator Projektledelse Projektassistent Forretningsudvikling Marketing Kommunikation Servicedesign Udvikling  

  Opdateret 05. juni 2018
  Jeg er som person glad og smilende og jeg tilpasser mig nemt til diverse arbejdsopgaver som bliver tilgivet mig. Jeg kan arbejde selvstendigt, som jeg har erfaret fra min praktikperiode under datamatiker og under mit arbejde som freelancer. Jeg kan også arbejde i gruppe, som jeg gør i min skolegang og jeg tager enhver opgave seriøst.

  Frisk Smilende Selvtænkende  

  Opdateret 16. juli 2018
  Jeg er en nede på jorden pige der kommer godt ud af det med alle, og både kan være selvstændig og teamplayer efter behov. Jeg har tit mange bolde i luften på én gang, og interesser inden for diverse felter, hvilket gør mig lidt af en faglig blæksprutte. Diversitet og internationale omgivelser inspirerer mig.

  Selvstændig Teamplayer Japansk Webdesign Digitale medier Kultur Samfund International HTML CSS Front-end  

  Opdateret 01. juli 2018
  I am driven and motivated by new challenges and the opportunity to learn and make a real difference for people (also I am learning to say NO). I love working in project teams and I enjoy the dynamics arising from working in an inter-disciplinary team.
  My biggest passion lies in exploring digital opportunities.

  Analytical engaged creative structured  

  Opdateret 12. juli 2018
  Jeg er en stræbsom, kommende læge som sætter stor pris på at lære og udvikle mig. Jeg kan bidrage til ethvert arbejdsmiljø med selvstændighed, seriøsitet, ansvarlighed og godt humør. Konkret kan jeg løse opgaver som informationssøgning, assisterende arbejde, planlægning, mentorarbejde, undervisning, data-analyse og udarbejdelse af notat

  Ambitiøs Innovativ Hårdtarbejdende Empatisk Resultatorienteret Ansvarlig Selvstændig Analytisk Empirisk oritenteret  

  Opdateret 22. juni 2018
  Jeg er en udadvendt, ambitiøs og fagligt stærk jurastuderende, som godt kan lide at udfordre mig selv. Dette er bla. grundende til at jeg er meget aktiv i mit studie ved at deltage i ELSA's procedurekonkurrence og vælge udfordrende valgfag såsom Vis Moot samt tage på Harvard Summer School.

  proaktiv lærenem engageret udadvendt besidder høj faglighed dedikeret engelskkompetencer interesse for M&A social  

  Opdateret 26. juni 2018
  A positive and hard working individual with a sociable, friendly personality and the ability to work as part of a team. I am a capable multitasker, highly organized and neat, with solid eye for details and hospitality skills.

  promoter italian hostess student social media coordinator  

  Opdateret 13. juli 2018
  I have graduated as a electronics engineer at Feevale University and I am currently begining my studies at SDU in mechatronics. I have 5 years experience as a electronic technician and I am now seraching for a opportunity to grow professionally as a Electronic Engineer. I am a very dedicated and hard working employee who will accept any challenge.

  Electronic Engineer Mechatronic Master hard work dedicated  

  Opdateret 29. juni 2018
  Kandidatstuderende som søger studierelevant arbejde ved siden af studiet.

  Cand. SOC: Development and International Relations
  BA. Historie

  Cand Soc History International Relations Internationale relationer udvikling Development aau studentermedhjælp  

  Opdateret 09. juli 2018
  Jeg studere fysik og nanoteknologi på mit sidste år på kandidaten på DTU og er skarp til både fysik, matematik, dataanalyse, fabrikation af nanostrukturer/overflader med et tvist af machine learning.

  Jeg er målrettet, struktureret, venlig og fungerer godt i teams.

  Projekterne foregik i DTU's Danchip renrum og andre laboratorier.

  matematik fysik fabrikation programmering Dataanalytiker  

  Opdateret 29. juni 2018
  I am an energy engineer and wind energy engineering graduate student, looking for an opportunity in renewable energy project development. I have strong organizational skills and I always strive to achieve the best results. Working with other people gives me the energy to work on challenging tasks.

  energy wind energy teamwork organized dedicated engineering  

  Opdateret 29. juni 2018
  Erfaring med hjemmesideopbygning, fundraising, grafisk design til annoncer. Kendskab til HTML.
  Interesse for IT-systemer, indeksering, HCI (Human-Computer Interaction), Usability og User Experience.

  Systematisk Innovativ Strategisk Studiejob Energisk  

  Opdateret 09. juli 2018
  Hejsa! Jeg er en frisk og aktiv ung mand på 26, der søger at supplere mit kandidat studie på Aarhus Universitet med et arbejde eller en praktikplads, der kan levere et lærerigt miljø, hvori jeg kan udvide mine faglige såvel som mine personlige kompetencer og påbegynde min karriere. Dette så jeg gerne var med et internationalt fokus hvis mul

  selvstændig kvalitetsbevidst Nysgerrig Engageret Punktlig Intelligent  

  Opdateret 20. juni 2018
  Hej!
  Jeg er 21 år gammel og bor i Aarhus. Jeg læser til dagligt HA. almen på BSS, hvor jeg pt. er igang med 2. semester. Jeg elsker at nørde i excel og generelt at arbejde med tal.
  Jeg arbejder desuden som salgskonsulent ved siden af studiet på 10-15 timer om ugen.

  Økonomi Handel finansering  

  Opdateret 05. juli 2018
  Arbejdsom person, som brænder for værdiskabelse indenfor områderne kommunikation, HR og optimering af kommunikationsprocesser. Værdier som ærlighed, selvdisciplin og holdspiller vægter jeg højt. Jeg søger fuldtid med tiltrædelse pr. 1/9-18.

  Opdateret 13. juli 2018
  Jeg er 28 år, og jeg flyttede til Aalborg i sommeren 2013 for at påbegynde min uddannelse. Jeg har nu afsluttet min kandidatuddannelse: Kommunikation på AAU. Jeg har under min uddannelse arbejdet med en række forskellige projekter, hvor fokus blandt andet har været på branding, employee advocacy og markedsføring.

  kommunikation Scandinavian Talent 2016 kreativ SoMe  

  Opdateret 26. juni 2018
  Jeg er 22 år og studerer BA.negot (engelsk) på Syddansk Universitet. Jeg kan tre sprog flydende både i tale og på skrift; dansk, farsi og engelsk. Derudover kan jeg fransk og tysk på gymnasieniveau og jeg forstår og kan læse norsk og svensk. Jeg er en udadvendt og social person.

  selvstændig struktureret fleksibel pligtopfyldende engageret  

  Opdateret 27. juni 2018
  Jeg er en flittig og helhedsorienteret person, som brænder for mennesker og samarbejde. Jeg har skræddersyet min kandidat med fag fra CBS, for at få aspekter som ledelse og kommunikation som en overbygning på min sundhedsfaglige profil. Jeg tror på, at glade og samskabende medarbejdere skaber gode processer og gode processer skaber bedre resul

  Opdateret 02. juli 2018
  Jeg læser for øjeblikket på kandidaten i Amerikanske Studier på 2. semester på Syddansk Universitet. Eftersom jeg til gerne vil tjene nogle penge ved siden af studierne, søger jeg et job som jeg kan have ved siden af mine studier. Jeg er villig til at starte med øjeblikkelig virkning, hvis det er mulig

  Lateral Tænkning  

  Opdateret 02. juli 2018
  Jeg brænder for at udvikle og kvalitetssikre applikationer og brugergrænseflader målrettet imod brugere uden den store IT-baggrund, for at denne gruppe også kan udnytte de muligheder informationsteknologi giver.

  Mine stærke sider:
  - Fokuseret!
 • Grundig og omhyggelig!
 • - Entusiastisk

  kvalitetssikring IT-konsulent Interaktions design QA  

  Opdateret 25. juni 2018
  Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
  HPT