1629 talentprofiler fundet

Spansk/Fransk/Persisk/Engelsk/Dansk/Tysk
MBTI personlighedstest: ESTP-A (Iværksætter-personlighed)
Mere end 10 års erfaring indenfor salg, marketing, markedsanalyse og kundeservice.Udlandserfaring fra England og Dubai.
Modig, nyskabende og innovativ. Trives under stress og er vant til konstante ændringer, og er glad for udfordringer!

Sprog Interkulturel Kommunikation Salg Marketing Handel Eksport Import Service Udlandsophold Praktik Fleksibel Viljestærk  

Opdateret 14. februar 2019
Jeg har en kandidatgrad i Kommunikation, Performance Design, herunder Visuelt Design og Copywriting fra Roskilde Universitet i sommeren 2016.

Min bachelorgrad tog jeg på Syddansk Universitet. Mine største interesser er indenfor strategisk ledelseskommunikation, digital kommunikation, visuel analyse & design samt engelsk på forretningsniveau.

kreativ RUC alumne kommunikation praktik performance design visuelt design adobe oversættelse salg it mark marketingassistent digital marketing digital digital kommunikation photoshop fotografi  

Opdateret 28. januar 2019
Jeg er en kvinde som er loyal, detaljeorienteret og fokuseret. Jeg er 29 år og læser til Erhvervsjurist på Aarhus Universitet på 10. semester. Derfor har jeg bl.a. afsluttet fag som Aftaleret & Køberet.
Jeg har 4 års erfaring i internt salg, samt en uddannelse som Handelsøkonom.
To gange er jeg blevet Danmarksmester i kal. 22

jura erhvervsjura ad hoc administration forefaldende kommunikation opdatering assistance behandling mail opdatering af hjemmeside samarbejdspartnere salg indkøb logistik  

Opdateret 02. februar 2019
I am a Full-Stack Developer, living in Odense, but if needed I am willing to commute.

I am dedicated to my work, and able to come up with my own solutions when encountering a problem.

I can work in any environment, individually or as part of a team.

I'm an avid learner and happy to learn new skills.

PHP HTML MySQL CSS JavaScript jQuery JSON Ajax WordPress MsSQL SQL ASP API  

Opdateret 14. februar 2019
Jeg har fokus på brugeroplevelsen og funktionaliteten af systemer, samt at løsningen bidrager til den
enkelte afdeling og optimere arbejdsprocessen. Det skal være med til at skabe den bedste IT løsning, som dækker behovet, gør arbejdsprocessen lettere og give glade brugere, som kan anvende IT løsningen.

UX designer Analytisk Interaktion Brugeranalyse Konceptudvikling Digitalisering Test  

Opdateret 08. februar 2019
Jeg er en ung mand på 20 år, som går i gang med at læse HA Jur i Odense den 1. september. Jeg har altid haft interesse inden for økonomi og samfundsvidenskab og derfor var det ikke svært for mig at vælge studieretning. Samtidig med mit studie ønsker jeg at dygtiggøre mig og få praktisk erf

lærenem struktureret pligtopfyldende livgarden jura og økonomi  

Opdateret 11. februar 2019
Som civilingeniør studerende i Bygningsdesign har jeg en bred forståelse indenfor både BIM, energi, indeklima, konstruktion, bæredygtighed osv. i byggeriet. Min uddannelse består af at kunne samarbejde på kryds og tværs mellem forskellige faggrupper. Dette er alt fra arkitekter til ingeniører.

Revit Sustainability SketchUp Visualization Adobe Indesign CC LCA Daylight Visualizer Energy and indoor climate Adobe Photoshop DGNB BIM IDA ICE B15 Rhoino  

Opdateret 24. januar 2019
Jeg ser mig selv som en fortrolig, ansvarlig, samvittighedsfuld, kommunikativ person, der er både kompetent, stabil, dedikeret til arbejdet og dygtig til beregnings-bogførings-administrations- opgaver. I forhold til kollegaer, kunder og samarbejdsparter er jeg hjælpsom og samarbejd - og serviceorienteret .

resultatorienteret fortrolig stabil samarbejdsdygtig grundig erfaren  

Opdateret 07. februar 2019
Jeg læeer Biologi med speciale i Celle- og Molekylærbiologi på Københavns Universitet, og jeg står til sommer med en bachelor indenfor dette område.
Min store interesse ligger i medicinsk forskning. Efter endt studie ser jeg mig selv sidde i en forskerstilling i medicinalindustrien – gerne med fokus på medicinalbiologi.

Pligtopfyldende Ansvarsbevidst Lærenem Hjælpsom Mødepligtig  

Opdateret 05. februar 2019
Hej, Mit navn er Christian, jeg er 22 år gammel og er blevet student på Frederiksberg Gymnasium i 2016. Til daglig læser jeg til produktionsteknolog på KEA og jeg søger derfor et studiejob, som jeg kan have ved siden af. I 2018 var jeg ude på den traditionelle backpacker tur, så jeg er nu fyldt med gåpåmod og siger sjældent nej til en udf

Gåpåmod Smilende Hårdtarbejdende Studerende Teamplayer Imødekommende Mødestabil Konkurrencepræget  

Opdateret 26. januar 2019
Jeg brænder for at arbejde med udvikling og kvalitetssikring på sundheds-, skole-, og integrationsområdet, og har en bred erfaringsflade inden for projektarbejde. Som person er jeg initiativrig, arbejder struktureret og er omsorgsfuld. Jeg er kendt for at være en god kollega, der samarbejder med alle til fælles udbytte og med masser af gå-på

Projektkoordinering Kvalitativ metode analyse og evaluering formidling og kommunikation selvstændig proaktiv  

Opdateret 23. januar 2019
Mit navn er Lukas og jeg er 23 år gammel.

Jeg er i gang med en Humanistisk-Teknologisk (HumTek) bacheloruddannelse på RUC, hvor jeg læser Informatik kombineret med Psykologi, da jeg interesserer mig for samspillet mellem mennesker og teknologi.

HumTek Humanistisk-Teknologisk bacheloruddannelse  

Opdateret 13. februar 2019
Jeg har de sidste år prøvet at dygtiggøre mig inden for online markedsføring og e-handel, da jeg synes det er interessant at finde ud af, hvad der virker og også hvad der ikke gør.

Facebook Social SoMe Instagram SEO Wordpress e-handel Google Analytics Online Markedsføring  

Opdateret 11. februar 2019
Jeg er en meget proaktiv og engageret medarbejder, som stortrives i et team, hvor jeg kan få noget sparring og feedback. I den forbindelse har gruppearbejdet ved projektskrivning på Universitetet været en vigtig kilde til god erfaring. Jeg synes også selv, jeg er et meget ansvarsbevidst og robust menneske, som også forstår at dyrke gode relat

Opdateret 11. februar 2019
Kundeserviceentusiast søger praktikplads fra august 2019 til og med oktober 2019.
Jeg elsker daglig kontakt med forskellige mennesker, og give dem et smil med på deres vej. Jeg er et udpræget ordensmenneske. Jeg værdsætter og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
Altid klar til at hjælpe kollegaer, og er ikke selv bleg for at bede om hjælp.

Kundeserviceentusiast Administration Receptionist Kontorassistent  

Opdateret 29. januar 2019
Jeg ville beskrive mig selv som en flittig, proaktiv og uafhængig person. Jeg har boet i Slagelse i 3,5 år.
Oprindeligt har jeg flyttet fra Ungarn for at læse en bachelor på engelsk. Mens jeg læste erhvervsøkonomi og IT
på SDU, havde jeg også et deltidsjob og gik i sprogskole.

teamplayer IT skills detaljeorienteret ambitiøs  

Opdateret 07. februar 2019
With a natural curiosity to continuously learn and improve, aim for high achievements, I am a trustworthy and sympathetic team player eager to join HR initiatives and deliver diversity. I value partnership and strive for mutual gains – the business success and my personal development.

HR HRM Praktik Praktikant Internship Trainee  

Opdateret 08. februar 2019
Jeg er en glad og omgængelig 21-årig pige, der altid er klar på nye udfordringer. Jeg er meget pligtopfyldende, lærenem og bevarer roen også i pressede situationer. Jeg stiller store krav til mig selv, og måden mine opgaver løses med rettidighed og ordentlighed, at der er mange bolde i luften afskrækker mig ikke.
Ift. arbejdstid er jeg fle

Hårdtarbejde lærenem 1/2 kontoruddannelse vellidt  

Opdateret 30. januar 2019
Med en baggrund indenfor både Nordisk Sprog & Litteratur, Antropologi og erfaring med journalistik, har jeg arbejdet meget i krydsfeltet mellem kommunikation og Kvalitative/kvantitative undersøgelser. Dette er især sket indenfor områderne uddannelse, arbejdsmiljø, arbejdsmarked og udviklingsarb

kvalitativ metode kvantitativ metode journalistik Sierra Leone Projektledelse  

Opdateret 30. januar 2019
Statskundskaber med en bred vifte af samfundsvidenskabelige kompetencer søger praktik til efteråret 2017.
Stud.scient.pol som er arbejdsvillig, omstillingsparat og særdeles metodestærk. Jeg ønsker at min kommende praktikplads kan bidrage med ny viden og ligeledes vil kunne styrke mine kompeten

Opdateret 13. februar 2019
Er præget af mine rundhåndede år i servicebranchen.
Har flair for kommunikation, research, følelsesmæssig intelligens og kreative løsninger.
Træffer ikke en beslutning uden at have overvejet et alternativ og jeg har et drive for at præstere.
Er hurtigt til at tilvænne mig nye omstændigheder.

Overblik grundig Smilende kreativ teknisk service selvstændig ambitiøs tilgængelig kritisk tænkning løsningsorienteret åben teamplayer ordenlig struktureret  

Opdateret 11. januar 2019
Jeg er en stærk tovholder med gode koordineringsevner og det motiverer mig at arbejde med flere bolde i luften. Jeg er i stand til at arbejde selvstændigt, men samtidig er jeg god til at samarbejde i teams på tværs af fagområder og kulturer. Jeg er initiativrig og der er ikke langt fra ide til handling, samt jeg er resultatorienteret.

Stærk tovholder Gode koorneringsevener Struktureret Resultatorienteret Omstillingsparat  

Opdateret 21. januar 2019
Ung innovativ markedsføringsøkonomstuderende med masser gå på mod. Jeg er en proaktiv og selvstændig person, med blik for den skæve vinkel.
Jeg er vant til at tage initiativ og ansvar, da jeg siden sommeren 2017 har haft min egen lille virksomhed sammen med mine 2 partnere.

Innovativ Proaktiv Ansvar Initiativ Selvstændig Markedsføring Kommunikation  

Opdateret 29. januar 2019
Forandringsagent/rekrutteringskonsulent søger studiejob!!!

Struktureret og kreativ personlighedstype med hang til at fordybe sig i projekter og mennesker, og få nye ideer til hvordan forretningens vante gange kan ændres til fordel for alle parter, med samtidig bevarelse af kerneværdierne.

kommunikation human resources organisation videndeling rekruttering  

Opdateret 29. januar 2019
Markedsføringsøkonom med kompetencer indenfor:

Statisk analyse af indsamlet data

Driftsøkonomi

SEO

Google Ads

SoMe-annoncering

Inbound Marketing

Marketing Automation

Email marketing

SEO Google Ads SoMe Markedsføring Marketing Supply Chain Management Økonomi Marketing automation Salg Inbound marketing Administration Service  

Opdateret 22. januar 2019
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT