1516 talentprofiler fundet

Financial Controller-studerende søger et deltids-/fritids-/studiejob inden for regnskab, økonomi og revisionsområdet. Jeg er en 27 årig udadvendt, smilende og frisk person, som arbejder struktureret, effektivt og innovativt. Jeg trives både med rutineprægede og skiftende arbejdsopgaver. Positiv performance-kultur og uformelt arb.miljø foretr

financial controller studiejob studierelevant job revision økonomi bogføring regnskab selvangivelse juridisk metode fra tidligere uddannelse tidligere socialrådgiver innovativ utraditionel humoristisk altruistisk excel google g-suite  

Opdateret 01. september 2018
Enthusiastic character driven by a passion for the interplay in human-computer interactions, especially within user experience and instructional design.The combination of my education and work experience enables me to work holistically and strategically with users, customers and stakeholders, in a digital context.

UX CX Digital Design Digital Communication Content creator E-Learning Instructional designer Copywriter Service design Usability test User experience Product design Web editor  

Opdateret 04. september 2018
Jeg er en ung, ekstrovert og omstillingsparat mand på 25 år, jeg har tidligere arbejde som autolaker, så har stor erfaring på arbejdsmarkedet, og kan holde hovedet koldt i pressede situationer.
Jeg er faglig dygtig, og går op i mit arbejde. Derfor arbejder jeg ihærdigt, koncentreret og målrettet. arbejder gerne både selvstændigt og i team

ekstrovert ihærdig omstillingsparat målrettet jura produktion selvstændig teamplayer  

Opdateret 16. september 2018
Jeg er en ung mand på 21 år og er under uddannelse på Hansenberg Gymnasie i Kolding.
Uddannelsen hedder fitness-uddannelsen og beregnet til at uddanne individer til fremtidige jobs som personligetrænere, fitness instruktøre, holdtrænere, servicemedarbejdere, administration af fitnesscentre og andre former for ydelser i form af fitness.

Fitness fitness instruktør personlig træner holdtræning styrketræning vægtløftning service Servicemedarbejder træner  

Opdateret 06. september 2018
Graduate i anvendt lingvistik og kognitionsvidenskab, med fokus på conversational systems, chatbots, UX, user research.
Fem års erhvervserfaring (sprogtjenester), kendskab til forskningsmetoder, dataanalyse, sprogteknologi, programmering (R, Python).
Jeg er dygtig og effektiv med både teamwork og selvstændigt arbejde.

linguist kognitiv kommunikation sprogteknologi forskning analytik  

Opdateret 16. september 2018
Proaktiv og ambitiøs cand.mag. i Psykologi og Kommunikation & NLP Coach.

Jeg brænder for at arbejde med meningsfulde udviklings- og forandringsprocesser for mennesker og organisationer som coach og facilitator efter endt uddannelse i juni 2018.

psykologi kommunikation kompetenceudvikling ledelse HR karriererådgivning coaching NLP Enneagram projektledelse motivation og målsætning personaleudvikling arbejdsmiljø undervisning rekruttering akademisk skriftlighed kvalitativ analyse  

Opdateret 17. august 2018
Jeg er engageret og interesserer mig for virksomhedens organisatoriske udvikling. Jeg er lærenem, struktureret og god til at bevare overblikket selvom der er mage bolde i luften.
Tidligere har jeg erfaring med marketing arbejde, planlægningen af større events og kampagner, samt projektledelse.

virksomhedsledelse organisering administration effektiv overblik detaljeorienteret  

Opdateret 12. september 2018
Mine daglige skole-opgaver, består af teoretiske, men praksisnære opgaver som typisk løses i grupper. Jeg fungerer godt i gruppearbejde, grundet at jeg kan være en holdspiller, men også en leder - hvis nødvendigt. Jeg er en rolig og glad fyr. Jeg sætter stor pris på struktur og planlægning i min hverdag samt arbejds/studieøjemed.

Praktik Marketing Salg  

Opdateret 18. september 2018
Jeg er en organiseret, punktlig og nysgerrig holdspiller med fokus på service og overblik.
Jeg brænder for at beskæftige mig med planlægning, vejledning og analyse mm. indenfor bl.a. administration, HR, kvalitetssikring og samfundsvidenskab.
Jeg vægter både faglighed og godt kollegaskab høj

Arbejdsom Motiveret Organiseret Nysgerrig Pligtopfyldende  

Opdateret 14. september 2018
Once finished my Architecture education, I decided to study a Master in Civil and Architectural Engineering in Denmark. This education has given me a more holistic point of view as well as a better understanding of what Architecture means; from the most subtle nuances of design to the most technical understanding of structural analysis.

architect civilengineer building designer urban planner multidisciplinary  

Opdateret 06. september 2018
Jeg har en kæmpe interesse indenfor kommunikation og markedsføring. Det er derfor også den retning jeg gerne vil bevæge min hen imod mht jobs. Jeg er god til at henvende mig til mennesker, og har altid fået fortalt at jeg er et naturtalent når det gælder at kommunikere med mennesker. Jeg elsker udfordringer og arbejder godt under pres.

Effektiv Hårdt arbejdende Social Media Æstetik  

Opdateret 10. september 2018
Loyal, ambitiøs og pligtopfyldende cand.ling.merc. i tysk søger udfordringer på fuld tid! Ud over min kandidat i tysk erhvervskommunikation har jeg en BA i International Virksomhedskommunikation inden for tysk og engelsk. Jeg leder efter en fuldtidsstilling inden for dansk/tysk/engelsk kommunikation og oversættelse!

Loyal ambitiøs tysk deutsch german kommunikation virksomhedskommunikation engelsk english oversættelse sekretær Koordinator marketing employer branding stakeholder relations digital lærenem motiveret  

Opdateret 14. august 2018
Jeg er engageret og ambitiøs og gør mit bedste for altid at levere det bedst mulige resultat i de projekter jeg arbejder med. Jeg er struktureret og åben af sind, hvilket gør, at jeg falder nemt ind i et team. Jeg mener, at de bedste løsninger opstår når man samarbejder og deler viden og ekspertise.

AAU Talent Innovativ Interkulturel Struktureret Teamwork  

Opdateret 12. september 2018
Professionally experienced in Adobe Creative Cloud (image/video production), Project Management, Concept Development, Copywriting, Market Research & Communication fields.

Currently a PBA student in Communication Design & Media studies.
Focusing on visual and written communication, graphics production, HR and concept development tasks.

communication design service-design multimedia media video concept development project management  

Opdateret 31. august 2018
Det er måske en kliché, men jeg er sat i verden for at gøre en forskel. Misforstå mig ikke - med forskel mener jeg, at jeg gerne vil gøre verden til bedre sted. Jeg vil gerne gøre livet nemmere for dem som har det svært. Jeg vil gerne vise verden den danske model. Jeg vil gerne hjælpe der, hvor der er brug for en indsats.

Opdateret 18. september 2018
Jeg møder alle med en smittende optimisme og tilføjer en masse positiv energi til en arbejdsplads. Jeg kan være stædig når jeg takler nye opgaver og stopper ikke før målet er nået.

administration blæksprutte medhjælper medhjælp assistent optimisme positiv energi struktureret engagered  

Opdateret 10. september 2018
Supply Chain Management MSc student that provides top quality customer service with experience in SAP and international environments. Excellent communicator, I thrive when given the opportunity to outdo myself and provide the best experience possible. Naturally curious and hungry for knowledge, I excell at dealing with people.

Customer Service Supply Chain Compliance SAP Microsoft Office Aviation  

Opdateret 04. september 2018
Cand.soc i Global Studies. Brænder for international politik og udvikling. Specielt med forkærlighed for krig, fred og sikkerheds relaterede problemstillinger. Dygtig til projekt,- arbejde og ledelse og arbejder godt selvstændig og i samarbejde med andre. Gode sprog kompetencer i dansk, engelsk og fransk

AC Fuldmægtig Projektleder Internationale relationer Globale studier Cand.soc Samfundsvidenskablig  

Opdateret 30. august 2018
My name is Frederik Roll Hummelmose. I am a Danish citizen, born in 1997, and currently enrolled as a student at Copenhagen Business School, BSc In International Business.
I am currently looking for an exciting student job, with the intent of developing my skillset and specialties in areas such as consulting, management and economical analysis.

Opdateret 14. september 2018
Jeg brænder for at udvikle og kvalitetssikre applikationer og brugergrænseflader målrettet imod brugere uden den store IT-baggrund, for at denne gruppe også kan udnytte de muligheder informationsteknologi giver.

Mine stærke sider:
- Fokuseret!
- Grundig og omhyggelig!
- Entusiastisk

kvalitetssikring IT-konsulent Interaktions design QA  

Opdateret 08. september 2018
Jeg er 28 år, og jeg flyttede til Aalborg i sommeren 2013 for at påbegynde min uddannelse. Jeg har nu afsluttet min kandidatuddannelse: Kommunikation på AAU. Jeg har under min uddannelse arbejdet med en række forskellige projekter, hvor fokus blandt andet har været på branding, employee advocacy og markedsføring.

kommunikation Scandinavian Talent 2016 kreativ SoMe  

Opdateret 06. september 2018
En ambitiøs, pligtopfyldende og
nysgerrig Cand.Merc.Organisation og strategi-studerende søger erhvervserfaring indenfor HR og/eller projektledelse. Jeg bidrager med højt humør, engagement og fleksibilitet. Jeg ønsker at afprøve den lærte teorien i praksis, men mangler et sted at udfordrer d

AAUTalent HR Organisation Projektledelse Rekruttering  

Opdateret 07. september 2018
jeg Er en glad smilende og udadvendt person
Jeg bruger næsten alt min tid på fitness elsker og Bestemt ikke bange for at tage en ny udfordring op
Jeg fik en kæmpe interesse for træning efter min operation, at jeg brænder så meget for at give min viden videre til andre der har problemer eller bare gerne vil i god

Fitness fitnessinstuktør fitness uddannelsen  

Opdateret 06. september 2018
Jeg er forskningsorienteret og derfor i stand til at foretage analytisk arbejde og med det opnå et godt fagligt funderet resultat. Har erfaring med at inddrage forskning og analytisk arbejde i forskellige sammenhænge, såvel undervisning, foredrag og fokuseret arbejde med analyse og databehandling

Ung og nyuddannet søger efter nye udfordringer og er klar på kreative arbejdsprocesser  

Opdateret 29. august 2018
Jeg er en glad, smilende og imødekommende pige på 22 år, der, udover at være meget struktureret og selvstændig, ikke er bange for at påtage sig et ansvar. Jeg elsker at lære nye ting og udvide min erfaringshorisont.

Ansvarsbevidst struktureret glad smilende imødekommende loyal hårdtarbejdende  

Opdateret 08. september 2018
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT