1460 talentprofiler fundet

Forundringsparat og forandringsivrig udviklingskonsulent med interesse for individuel og organisatorisk læring og udvikling. Interesseret i muligheder inden for L&D.

Kernekompetencer:
 • Udvikling af organisationer
 • Udvikling og vejledning af individer
 • Undervisning og facilitering
 • - Idéudvikling, Kreativitet og Innovation

  AAU Matcher AAU Talent 2015 AAU Alumne 2016 IDRÆT.AAU.BA.2009 LFP.AAU.KA.2012 AF.AAU.KA.2014 Anvendt Filosofi Læring og Forandringsprocesser  
  Opdateret 17. oktober 2017
  Ung, frisk og ambitiøs pige på 25, som har tilegnet sig anvendelige egenskaber og kompetencer, som at tale- og skrive flydende på flere sprog. Jeg er en team-player og forsøger at løfte opgaver der kommer på min vej med ansvar og præcision. Jeg har i øvrigt BA i IVK-Engelsk og Marketing og er startet på Cand.Negot-Global Marketing Manageme

  Imødekommende Marketing SoMe Customer Service Engelsk Kvalitetsbevidst Kommunikationsevner Gåpåmod Teamwork og Team-player Salg Selvstændig Nysgerrig Løsningsorienteret  
  Opdateret 08. oktober 2017
  Som person er jeg fokuseret og dygtig til mit arbejde. Jeg arbejder struktureret og med fokus på detaljerne. I løbet af min ph.d. har jeg bevist at jeg kan arbejde meget selvstændigt, og selv tage ansvar for at problemerne bliver løst og projektet gennemført. For det meste er jeg altid i et godt humør og bliver glad af at arbejde sammen med a

  Kemi Laboratoriearbejde Organisk kemi Syntese Analytisk kemi Biomasse Forsøgsplanlægning Forsøgsopstillinger Præsentation Autoklav forsøg Destillation Katalyse Chemistry Ekstraktion Kemikalier Forskning  
  Opdateret 26. september 2017
  Jeg er en erfaren, ambitiøs og hårdtarbejdende kommende kandidatstuderende, der har stor interesse for digital markedsføring, strategi og organisationskommunikation. Jeg har stor erfaring med B2B og B2C markeds-føring til adskillige brancher og besidder derfor et bredt branchekendskab som jeg forstår at omsætte til konkret markedsføring.

  markedsføring analytiker webdesigner grafisk designer designer marketing kommunikatør strateg  
  Opdateret 16. oktober 2017
  Mit drive er højst, når jeg arbejder indenfor markedsføring, derfor er det med stor lyst og nysgerrighed, at jeg søger et studiejob til at supplere min kandidat med specialisering i sociale medier. Min praktiske tilgang samt øje for detaljen gør mig stærk på planlægning, strategi og eksekvering.

  kampagneudvikling branding social media koordinering kommunikation  
  Opdateret 16. oktober 2017
  Navigation software engineer working with 3D geometric registration, point cloud data, parallel computing and CUDA algorithm optimization.

  Interested in opportunities involving 3D SLAM (LiDAR) , machine intelligence, robotics, robot learning, pattern analysis, data science and automation.

  DTU alumni computer vision robotics Lidar machine learning  
  Opdateret 17. oktober 2017
  Fremragende kommunikatør på dansk, engelsk og spansk med baggrund inden for sprog, kultur og økonomi. Erfaring med koordinering og afvikling af events samt administrative opgaver og formidling. Struktureret som udgangspunkt, men trives også med ad hoc-opgaver, som kræver hurtige løsninger.

  spansk koordinering struktureret pragmatisk formidling  
  Opdateret 16. oktober 2017
  Jeg er uddannet ingeniør fra Eritrea med speciale fokus på elektronik og elektronisk område og kom til Danmark som flygtninge i august 2015.

  I Danmark har jeg prøvet i nogle kræfter -bl.a. Professional Ingeniør akademi kursus og praktik hos UNDP , Milestone Systems og 7-eleven som er en del af Branchepakker forløb.

  Proaktiv Hurtiglærende  
  Opdateret 17. oktober 2017
  Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

  webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning  
  Opdateret 19. oktober 2017
  Jeg er en ambitiøs og udviklingsorienteret Stud. Cand.merc.(kom)’er med en baggrund i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation. Jeg brænder for at udvikle og optimere strategisk kommunikation, og det vil derfor være særligt meningsfuldt for mig at være med til at styrke den digitale kommunikation og online marketing.

  Opdateret 18. oktober 2017
  Kvinde, 49 år, ugift men har en kæreste. Vi bor ikke sammen. Vi har ingen børn. Bor i mit eget hus i Stouby. Er venlig, omhyggelig, loyal, flittig, empatisk, god til at få noget fra hånden, god til både at arbejde alene og i teams. Kan lide at have en varieret arbejdsdag, men trives også med de mere rutineprægede jobs.,

  Opdateret 17. oktober 2017
  Jeg er som menneske meget social, detaljereorienteret og ambitiøs. Jeg har en bachelor fra Aarhus Universitet i Medievidenskab og Informationsvidenskab og er nu i gang med min kandidat på Medievidenskab. Jeg interesserer mig for marketing og specielt online marketing og SoMe.

  sociale medier - marketing Kommunikation Kundekontakt Digitale medier  
  Opdateret 09. oktober 2017
  Mit navn er Alexander og jeg er 24 år.
  Til daglig læser jeg Komm & Informatik på RUC, hvor jeg er igang med 5. semester. Udover dette, er jeg frivillige i KSR (Kommunikations studerende på RUC), hvor jeg sidder som bestyrelsesmedlem, samt sidder i forskellige udvalg herunder SoMe (Sociale Medier).

  Kommunikation Informatik IT KSR  
  Opdateret 12. oktober 2017
  I am 25, hold a BSc in Economics and Business Administration w. Ethics and Management from Aarhus BSS (2015), and I am currently enrolled as master thesis student in Strategy, Organization, and Leadership at Aarhus BSS (Graduate, Sep 2017). In addition, I have worked as a Student Research Assistant at Aarhus University, Department of MGMT.

  Student Aarhus Erhvervsøkonomi Cand.Merc Strategy Strategi Tech Graduate New Graduate Internship Intern Denmark Danmark Consultancy Analysis Research PhD Marketing  
  Opdateret 14. september 2017
  A motivated and hard working Civil and Environmental Engineer with a specialization in urban water engineering. Being an outgoing person with a strong personal drive and dedication with also a strong work ethic and willingness to take responsibility for my own learning. Aiming to gain relevant work

  Opdateret 17. oktober 2017
  Engelskstuderende.
  Undervisningserfaren.
  Digter.
  Jeg har forfinet mine evner indenfor mange aspekter af kommunikation, f.eks. med talrige digtoplæsninger, masser af erfaring med børn, og en karriere som telefonsælger i ryggen.

  kommunikation engelsk odense kreativ pædagogisk  
  Opdateret 13. oktober 2017
  Jeg færdiggjorde min bachelor på Kommunikation og Digitale medier i 2016 og begyndte på kandidat uddannelsen, Kommunikation. Under min uddannelse har jeg arbejdet med projekter med fokus på branding, oplevelsesdesign og markedsføring.

  kommunikation Scandinavian Talent 2016 kreativ  
  Opdateret 12. oktober 2017
  Jeg er kandidatstuderende i Jura, med interesse for generel erhvervsret og persondataret.

  Ved siden af mit studie arbejder jeg i Codan Forsikring A/S, hvor jeg har været ansat i 6,5 år. Jeg er ansat i Koncernjura & Compliance. Deraf har jeg kendtskab til reguleringen af finansielle virksomheder, selskabsret, persondataret & markedsføringsret

  Selskabsret Persondataret Compliance Forsikring Arbejdsret Finansiel Virksomhed  
  Opdateret 25. september 2017
  Engageret jurist, ansat som advokatfuldmægtig med mange års forudgående teknisk salgserfaring. Jeg er en dedikeret medarbejder med flair for tal og har en god menneskeforståelse. Jeg er en dygtig sagsbehandler og stortrives i et hektisk miljø, både selvstændigt og i tværfaglige teams og arbejder godt under pres.

  engageret Jurist kundevant selvstændig teamplayer samarbejde mødevant sagsbehandler imødekommende  
  Opdateret 20. september 2017
  26-årig mand, der lige har afleveret sit speciale i Statskundskab. Har stor interesse for HR, strategi og interne dynamikker generelt i særligt offentlige organisationer. Er struktureret, analytisk stærk og har en del erfaring med statistiske analyser.

  Opdateret 16. oktober 2017
  Howdy! I am studyin a MSc in Materials and Manufacturing Engineering at DTU. I am a creative mechanical engineer passionate about product development.
  Currently I am looking for a student job within my field of studies. If you are looking for a hard-working and committed person, look no further!

  student  
  Opdateret 10. oktober 2017
  Energisk, hårdtarbejdende og detaljeorienteret med kompetencer indenfor projektledelse, formidling, økonomistyring, kunderelationer, kommunikation og en lang række IT-systemer, heriblandt SAP og Excel. Jeg arbejder selvstændigt, overholder tidsplaner og tager ansvar for påtagede opgaver.

  Høj faglighed Stort drive Detaljeorienteret Forandringsparat Høj logisk sans  
  Opdateret 25. september 2017
  Jeg bringer et stort engagement til mit arbejde, jeg er en top-performer, med en højt udviklet analytisk sans, der gør at jeg ser igennem lagene, identificere kernen og arbejder ud derfra. Jeg er strategisk tænkende, løsningsorienteret. med fokus på, drift, analyse og procesoptimering.

  Løsningsorienteret analytisk strategi optimering udvikling empatisk  
  Opdateret 26. september 2017
  Jeg interesserer mig for udvikling og innovation gennem kreative processer og co-creation, og med det visuelle som et stærkt værktøj til at opnå forandringer. Jeg er skarp på at sætte rammerne for, at nye ideer opstår, at forskellige vidensformer og fagligheder kommer i spil. Det kræver at jeg er struktureret hvilket jeg anerkendes for

  Creative Problem Solving Innovation Creativity Project management Business Development  
  Opdateret 14. september 2017
  Jeg er 23 år, og har lige afsluttet min bachelor uddannelse i International Virksomhedskommuniation på Syddansk Universitet i Slagelse.
  Desuden har jeg stor interesse for kultur, er flittig og er god til at arbejde med forskellige opgaver.

  Opdateret 10. oktober 2017
  Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
  HPT