Profil #220740

Jeg er en ung pige på 22 år. Jeg er ambitiøs og har et stort gåpåmod, hvorfor jeg ønsker at udvikle mig. Jeg har interesse for salg samt den brede vifte der ligger herunder. Jeg er tillidskabende, troværdig og ansvarsbevidst, hvorfor jeg sætter en ære i at være en dygtig og løsningsorienteret medarbejder.

Selvstændig kundeorienteret ansvarsbevidst tillidskabende  

Opdateret 25. februar 2020
Min uddannelse
2019 - 2023

Professionsbachelor, Finans

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Jeg studerer på Finansbachelor på 2. semester og har dermed lige påbegyndt min uddannelsesvej. Jeg har en god basal viden, flair for kommunikation og et godt fundament inden for faget, til at begynde min karriere sideløbende med studiet. Derudover skal jeg I praktik på 5 semester og er derfor interesseret i mulige spændende praktikpladser.
Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: september 2019 - december 2023
Min erhvervserfaring
2017 - 2018

Konsulent hos Strategic Financial Group

Jeg har under i mit sabbatår haft et 3 måneders internship hos Strategic Finansial Group LLC I Merrillville, USA (https://www.sfgweb.com), hvorfor jeg var med til at varetage kundernes strategiske beslutningsprocesser i forbindelse med investering af portefølje. Dette har givet mig relevant erfaring inden for salg, rådgivning og kommunikation.
Arbejdsområde: Administration
Periode: september 2017 - december 2018
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
ingen angivet
Mine præferencer
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Administration Bank & Forsikring Eksport Indkøb Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame Salg
Geografi
Fyn
Kontakt mig!
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT