Profil #227734

Jeg er en stærk tovholder med gode koordineringsevner og det motiverer mig at arbejde med flere bolde i luften. Jeg er i stand til at arbejde selvstændigt, men samtidig er jeg god til at samarbejde i teams på tværs af fagområder og kulturer. Jeg er initiativrig og der er ikke langt fra ide til handling, samt jeg er resultatorienteret.

Stærk tovholder Gode koorneringsevener Struktureret Resultatorienteret Omstillingsparat  

Opdateret 21. januar 2019
Min uddannelse
- nu

BA i International Sales & Marketing

Cphbusiness - Copenhagen Business Academy

Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: - nu
Min erhvervserfaring
2018 - nu

Studenter medhjælper

LOOW

Nuværende studiejob, hvor jeg er ansat som studenter medhjælper i en lille virksomhed, som sælger merinould T-shirts. I mit daglige arbejde har jeg derfor mange arbejdsopgaver alt fra service, salg, marketing og bogføring.

• Jeg har håndteret returvare, som kræver jeg både var i dialog med kunden og vores fjernlager i Jylland

• Jeg har varetage kundeservice via chat, mail og personlig service. På både dansk og engelsk.

• Salg og vejledning, vejledning omkring produkter og vedligeholdelse, samt mersalg

• Marketingsopgave som at lave samarbejdsaftaler med danske og udenlandske blogger, sponsorater og vedligeholde relationer med disse, resultatet af dette har været en øget besøgstal på hjemmesiden på ca. 5%

• Ad-hoc opgaver som bogføring, statistik af fejlprodukter, udarbejdelse af flyers og meget mere.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: september 2018 - nu
2018 - 2019

Praktikant

Friluftsland

3 måneders praktik i forbindelse med mit studie. Jeg har udarbejdet annoncer til butikker, Facebook, aviser og meget mere. Jeg har arbejdet med analyser og med projektledelse.
Resultater:

• Dybdegående analyse af Friluftslands nyhedsmailmodtager, som indeholder over 20.000
e-mails, herunder fastlæggelse af værdien af en nyhedsmailmodtager i forhold til levetiden og hvilken kanal de kommer fra. Analysen vil blive brugt til fremtidige strategisk arbejde vedrørende indsamling og brug af nyhedsmail.

• Projektleder i forhold til at Friluftsland skulle på ”Aktiv Ferie” messe 2018, planlægge og koordinere hele processen fra A-Z. Dette indebar at købe og bygge standere og være -ansvarlig for at planlægge det grafiske design, målet var at indsamle 350 e-mails. Resultatet var, at der under messen blev indsamlet over 500 e-mails, svarende til over 40% af de besøgende.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: januar 2018 - april 2019
2017 - 2019

Livredder

DGI Byen

• Indgå i et team, for at sikre gæsternes sikkerhed.
• Svare på spørgsmål fra gæster, som både er danskere og turister.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: august 2017 - januar 2019
2009 - 2016

Overkonstabel af 1-grad

Livgarden

Jeg har arbejdet i teams og været team leader både i Ind- og udlandet. Jeg har arbejdet som projektleder og koordinator.
Resultater:

• Team leader, hvor jeg i Irak havde ansvaret for et team på 8 personer. Jeg havde ansvaret for at koordinere arbejdsopgaver vedrørende optimering af sikkerhedsprocedurerne med Amerikanske samarbejdspartnere og de andre danske teams.

• Jeg var projektleder ifm. undervisning i orienteringsløb og i fysisk træning for op til 120 mand. Målet var at den enkelte fik løftet sin viden og evner over en periode på 6 måneder.

• Jeg har været koordinator og rådgiver for min leder, hvor jeg bidrog med at koordinere på tværs af organisation og rådgive om beslutninger på det taktiske niveau.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: januar 2009 - september 2016
Mine kompetencer
Evner
arbejder struktureret god til at forstå komplekse opgaver gode koordineringsevner gode samarbejdsevner initiativrig kan arbejde med flere bolde iluften kan arbejde selvstædning kan arbejder i teams resultatorienteret stærke analytiske
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Praktikplads
Arbejdsområde
Eksport Indkøb Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame Projektledelse Salg
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn
Kontakt mig!
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT