Profil #249441

Jeg er aktivt studerende på kandidatuddannelsen i Uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet. eg tilegnet mig kompetencer inden for rekruttering, organisationsstrukturer og -kultur, styring og ledelse samt forandringsprocesser. Jeg har stor interesse for HR, rekruttering samt at identificere det korrekte match mellem organisation og medarbejder.

Positiv Lærevillig Motiveret Proaktiv Kvalitetsbevidst Struktureret Smilende  

Opdateret 03. maj 2021
Min uddannelse
2019 - 2021

Cand.soc. i Uddannelsesvidenskab

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: oktober 2019 - juni 2021
Min erhvervserfaring
2021 - nu

Headhunter & Searcher

Nielsen & Wadsbach ApS

Som Headhunter og Searcher består mine daglige arbejdsopgaver i at søge efter de rette kandidater til den enkelte kunde samt kontakte kandidaten og præsentere dem for et muligt job. Mit job hos Nielsen & Wadsbach har givet mig stor erfaring i search via LinkedIn Recruiter og matche profiler til stillinger. Ligeledes har jeg fået kendskab til at afholde jobsamtaler og afdække kompetenceniveau. Jeg har opnået viden inden for IT-branchen samt tilegnet mig en forståelse for rekrutteringsprocessen fra A-Z.
Arbejdsområde: Human Resources
Periode: februar 2021 - nu
2021 - 2021

Recruitment & HR support

Adecco Danmark A/S

Studieansættelse i Adecco Medical Teams. Ansvarlig for rekrutteringsprocessen til enkelte teams i afdelingen.
Arbejdsområde: Human Resources
Periode: januar 2021 - februar 2021
2020 - 2020

Recruiting & HR support

ADDEK ApS

Praktikant hos Adecco Medical Teams. I mit praktikforløb har jeg arbejdet med rekruttering til og ledelse af teams selvstændigt, herunder search, database og interviews. Jeg har haft dialog med kunder og kandidater gennem hele rekrutteringsprocessen. Derudover har jeg udarbejdet stillingsopslag, afholdt jobinterviews samt stået for oprettelse af kandidater i Adeccos database. I mit praktikforløb var jeg ansvarlig for udarbejdelse, udførelse samt formidling af tilfredshedsundersøgelse blandt samtlige vikarer i afdelingen og dertil rapportering heraf til ledelsen.
Arbejdsområde: Human Resources
Periode: september 2020 - december 2020
2018 - 2020

Sale Advisor

& Other Stories

Erfaring med daglig kundeservice og salg samt vejledning på området. Udvikling af brandet og effektivisering af det daglige arbejde. Teamsamarbejde samt selvstændigt arbejde.
Arbejdsområde: Salg
Periode: marts 2018 - juli 2020
Mine kompetencer
Evner
employee engagement fastholdelse hr klientrelationer kommunikation kundefokuseret service kundeservice linkedin recruiter tool motivation af medarbejdere officec365 opbygning af relationer organisationskompetencer organisationsstruktur rekruttering samarbejde teamwork tema-motivation
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Human Resources
Geografi
Midtjylland
Lønønske
27.000 DKK / måned
Kontakt mig!