Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #267401

Jeg er en smilene person, som altid er i godt humør. Jeg er meget arbejdsom, selvstændig, ansvarsfuld, og altid klar på en ny opgave.

ansvarsfuld arbejdsom selvstændig nysgerrig Gåpåmod  

Opdateret 28. marts 2023
Min uddannelse
2021 - 2024

BA i Jura

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Jura
Periode: september 2021 - juli 2024
Min erhvervserfaring
2022 - nu

Frivillig sagsbehandler

Danske Lejere

I mit nuværende job er jeg ansat, som frivillig sagsbehandler hos Danske Lejere. Her har jeg haft ansvaret for mine egne sager, især omhandlende udbedring af fejl- og mangler, fraflytning, renovation og forbrugsregnskaber. Jeg har indbragt en del af disse sager for Huslejenævnet og i de resterende sager har jeg løst konflikten som er opstået mellem udlejer og lejer. Herigennem har jeg både lært at skrive en indbringelse og have skriftlig dialog med både udlejer og udlejers advokat. Jeg har derfor fået forståelsen for det juridiske skriftsprog og jeg har selv skulle sætte mig ind i lejeloven, som jeg ikke er blevet undervist i på universitet
Arbejdsområde: Jura
Periode: november 2022 - nu
2021 - 2021

Supervisor i selvpodning

Stenhus Gymnasium

Jeg er uddannet Supervisor i selvpodning af Falck i 2021, det blev jeg som et led i min ansættelse hos Stenhus Gymnasium. Supervisor i selvpodning betyder at man er uddannet til at overvære og instruere andre i at pode sig selv. I denne stilling skulle jeg overvære og instruere en klasse af gange, men de podede sig selv.
Arbejdsområde: Medicinal & Sundhed
Periode: marts 2021 - juli 2021
2020 - 2021

Lektiehjælper

Stenhus Gymnasium

Jeg blev student i 2020 fra Stenhus Gymnasium og herefter blev jeg ansat, som Lektiehjælper på skolen. En lektiehjælpers job består af at hjælpe gymnasieeleverne med faglig hjælp og strukturering af skolen. Jobbet bestod også af socialpædagogisk støtte samtaler, som indeholdte at jeg lyttede til, hvad eleverne havde på hjertet, og prøvede at hjælpe dem videre, ved bl.a. at få struktur på skolelivet eller fritiden.
Ud over ovenstående bestod jobbet også af at printe, laminere, rengøring og være vikar, hvis en gymnasielærer skulle være forhindret i at afholde en time.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2020 - juli 2021
2015 - 2020

Svømmeinstruktør

Holbæk Svømmeklub

Jeg er tidligere konkurrence svømmer, og derfor var det naturligt at mit første job blev svømmeinstruktør. Jeg har en livredderuddannelse og et basalgrundkursus i svømning, udover min erfaring som tidligere svømmer.
I jobbet som Instruktør underviste jeg børn fra alderen 2-12 år, i at svømme og orientere sig i vand. Jeg blev efter et par år Første-Instruktør, hvilket vil sige jeg havde ansvaret for at planlægge og tilrettelægge træninger for mine forskellige hold. Herudover havde jeg ansvaret for to hjælpetrænere, som jeg skulle uddelegere opgaver til.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: september 2015 - marts 2020
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Jura
Geografi
Fyn
Kontakt mig!


HPT