FORS A/S

Fors A/S er forsyningsvirksomhed i Holbæk, Lejre og Roskilde Kommuner. Vi er ca. 180 medarbejdere, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser. I alt rammer vi hver dag 190.000 kunder med et eller flere af vores produkter. Derfor har vi respekt for vores kunder og vil være den forsyningsvirksomhed, som skaber den bedste kundeoplevelse. Det gør vi ved at arbejde smartere, lytte til kunderne og levere bæredygtige løsninger, der tager højde for fremtiden. Vi kalder det effektiv forsyning, til for dig.

Vi er en ung virksomhed og vi er sammen i gang med at skabe de rammer og udviklingsmuligheder, der skal gøre det mere spændende og udviklende at arbejde hos os, end alle andre steder. Det betyder at du selv er med til at præge, hvordan det er - og skal være - at arbejde for Fors A/S.


FORS A/S - hurtigt overblik


FORS A/S
FORS A/S
Fors A/S er forsyningsvirksomhed i Holbæk, Lejre og Roskilde Kommuner. Vi er ca. 180 medarbejdere, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser.

Placering

Tåstrup Møllevej 5
4300 Holbæk

Logo: FORS A/S
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?

Vis statistikker

Find mere info på www.fors.dk

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.


HPT