Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

IBM Danmark

Vi laver ikke computere mere.
IBM laver ikke PC´er, printere eller Thinkpads mere - vi laver innovativ, banebrydende teknologi inden for IoT, Blockchain, Mobile, Cloud, Big Data og Machine Learning.

For at hjælpe vores kunder i en omskiftelig digital verden, har vi derfor satset fuldt ud på et Client Innovation Center, som er placeret i et kontorfællesskab på KUA med 40-50 tech startups.
Her arbejder vi efter et helt klart princip: At alle vores konsulenter skal have en forståelse for Watson, Bluemix, Agile og Design Thinking.

Når vi på projekter leverer effektive IT-løsninger - ofte til nogle af de mest forretnings- og samfundskritiske systemer i Danmark - er det med konsulenter inden for alle grene af IT branchens palette. Vi har en bred vifte af muligheder for forretningsorienterede ERP konsulenter, UX Designers, Mobile Apps Developers, Software Engineers, Data Scientists, samt konsulenter inden for eksempelvis Watson IoT, Blockchain og Cognitive solutions.

Hvorfor er vi unikke?
Vi er et hurtigt voksende team af innovative ildsjæle, som arbejder med IBM's teknologi og branchekompetencer. Som medlem af den globale IBM-familie, bygger vi på en virksomhedserfaring, der har udviklet sig i mere end 100 år. Samtidig tilbyder vi kreativ frihed til at udvikle teknologiske og innovative løsninger til virksomheder inden for en bred vifte af brancher.

Vi udnytter potentialet i nye og innovative teknologier til at drive projekter med vores kunder. Dette selvfølgelig kombineret med fokus på vores ansattes udvikling og kreativitet.

Vi vægter din udvikling højt!
Hos os kan du kickstarte din karriere. Vi er en nyetableret enhed, hvor der er plads til at udvikle dine tekniske og konsulentmæssige færdigheder. Du får mulighed for at hjælpe vores kunder med deres digitaliserings-, innovations- og transformationsprocesser sammen med en række dygtige kollegaer, som vil udfordre dig fra dag ét.

Vi vægter din udvikling højt, og vi vil sørge for, at du stifter bekendtskab med forskellige teknologier, arbejdsmetoder og løsninger. Vi arbejder dynamisk og agilt med konstant udvikling gennem vidensdeling, samarbejde og coaching. Vi tror på, at man skal støtte hinanden for at få succes som et team. Derfor arbejder vi tæt sammen på tværs af roller for at skabe fremtidens IT-løsninger for de største selskaber og organisationer i Danmark.

Vi går meget op i at have det sjovt sammen, da vi mener, at det er en vigtig del af fundamentet for en god arbejdsplads. Som en del af et ungt team vil du deltage aktivt i at skabe rammerne for vores sociale fælleskab. Vi vil løbende lave events, som vil styrke sammenholdet
IBM Danmark

Kongevejen 495B, 2840 Holte

IBM is a leading provider of global hybrid cloud and AI, and consulting expertise. We help clients in more than 175 countries capitalize on insights from their data, streamline business processes, reduce costs and gain the competitive edge in their industries. More than 4,000 government and corporate entities in critical infrastructure areas such as financial services, telecommunications and healthcare rely on IBM’s hybrid cloud platform and Red Hat OpenShift to affect their digital transformations quickly, efficiently and securely

Vi accepterer IKKE uopfordrede jobansøgninger.

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

HPT