Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

ElevAkademiet ApS

Vores fornemmeste mission er at skabe undervisning, der giver det enkelte barn nøglen til en verden af ustoppelig nysgerrighed og lyst til at undersøge og forstå. Vi vil åbne portene til læringens land og give alle børn redskaberne til at finde deres nøgle til læring. Vi er her, fordi det skal være sjovt at lære og for at gøre verden større for vores elever, så livet bliver deres legeplads. Det handler ikke om at være klog, men om at være motiveret for at lære og at tro på, at man KAN lære. For at man kan modtage viden, kræver det, at der er åbnet for læringsfrekvensen – og den er typisk blokeret af manglende selvtillid og selvværd.

ElevAkademiet er stedet, hvor du først og fremmest lærer at lære.
Det er stedet, hvor læring bliver en leg, hvor du føler dig tryg, og hvor du i en god relation kan give slip på usikkerhed. Vi tror på, at smilet er den korteste vej til forståelse. Vi vil gøre det sjovt at lære, for at lære
er at leve. Den, der sprudler, kan lære, og ad motivationens rute ved vi, at man kan fyldes med selvtillid og lyst til viden og skoleliv. For os handler det ikke kun om boglige kundskaber, men om at gøre vores elever læringsmodtagelige, robuste og selvsikre, så de er klar til at erobre verden!
ElevAkademiet ApS

Dalgas Avenue 40, 8000 Aarhus C

ElevAkademiet er en ung, dynamisk virksomhed i rivende udvikling med kontor i Aarhus. Vi brænder for at give børn i folkeskolen læringsoplevelser for livet og tilbyder privatundervisning, tech-hold og sommercamps. I vores innovative læringsunivers udforsker og udfordrer vi de nyeste tendenser inden for læring og udvikler børn og unges kompetencer inden for de nyeste teknologier.

Arbejdspladsen har lige nu 5 medabejdere med videregående uddannelsesbaggrund. I sidste periode ansatte de 2 færdiguddannede samt 80 studerende og praktikanter.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

Følg og udforsk

HPT