NOHRLUND ApS

Nohrlund repræsenterer en verden af håndlavede cock- tails på flaske inspireret af den nordiske tradition. En verden fyldt med elegante smage, skabt på baggrund af de fineste typer spiritus, rene friske råvarer og kompro- misløs kvalitet.

Enhver variant af Nohrlund er formet gennem origi- nale opskrifter, og vælger man en Nohrlund, vælger man noget autentisk. En helt ny oplevelse af, hvad en cock- tail også kan være. Nohrlund hylder nemlig håndværket, hvor den dybe indsigt i den perfekte sammensætning af naturlige ingredienser går forud for syntetiske substitut- ter. Det betyder: ingen tilsætningsstoffer, en nænsom forarbejdning af alle råvarer og en efterbehandling, hvor alle smagsnuancer bibeholdes.

Med Nohrlund er der skabt et rum, hvor cocktailen kan holde fast i sine essentielle dyder og samtidigt nå bredt ud til det kvalitetsbevidste publikum.


NOHRLUND ApS - hurtigt overblik


NOHRLUND ApS
NOHRLUND ApS
Nohrlund er i alt sin enkelthed en cocktail, som vi kender den, bare tappet på flaske. Alt er hjemmelavet, og alle råvarer og spiritus er af højeste kvalitet. Alle safter og sirupper koger vi selv for på en måde at kunne sikre de rigtige smage og den friske smag.

Placering

Jernholmen 43
2650 Hvidovre

Logo: NOHRLUND ApS
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?

Vis statistikker

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.


HPT