TDC Group

Vær med hvor teknologien kickstartes!


Kan du se dig selv som medspiller på et hold, som leverer Danmarks bedste og mest innovative kommunikations- og underholdningsløsninger?

Som ansat i TDC Group bliver du en del at et hold, som bringer mennesker sammen på tværs af grænser og teknologier. Vi leverer kommunikations- og underholdningsløsninger til alt fra private hjem til de største virksomheder i Danmark. Det kræver, at vi løbende ansætter de skarpeste hoveder til at varetage alle aspekter af design, konfiguration og vedligeholdelse af it- og sikkerhedssystemer.

Som Danmarks største leverandør af data- og telekommunikationsløsninger og med mere end 10 forskellige brands i Skandinavien: YouSee, Telmore, Fullrate, Fullrate Erhverv, Bet25, Blockbuster, TDC Erhverv, TDC Wholesales, TDC og Get har vi meget at byde på. Du bliver en del af en stor koncern på ca. 9000 medarbejdere fordelt på Danmark og Norge og TDC Group er dermed Danmarks 10 største private arbejdsgiver. Hos TDC Group har vi et energisk og positivt arbejdsmiljø med dygtige og ambitiøse kollegaer og tilbyder gode karrieremuligheder.

Et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø
Hos os får du ansvar og handlefrihed på en dynamisk arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Uanset om du er dybt inde i koderne eller ude i marken, er du er tæt på kundernes behov og de vigtige beslutninger. Du får stor indflydelse på dit eget arbejde og mulighed for at definere nye løsninger. Vi er på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved også, at det ikke er nok – resultaterne kommer først for alvor, når mennesker med ægte engagement bruger teknologien rigtigt.

Som arbejdsplads kan vi love dig, at du både bliver udfordret og udviklet blandt et stærkt team af engagerede kolleger. Vi arbejder tæt sammen, deler viden og fejrer hinandens succeser.

Hvad bliver du en del af?
Vi er en mangfoldig, farverig og spændende arbejdsplads med et utal af både brede og specialiserede karrieremuligheder. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for din trivsel og personlige udvikling. Vi passer godt på hinanden og giver plads til at både personlig og faglig udvikling i dit eget tempo. Vores branche er meget dynamisk, og der er udfordringer nok, men vi løser dem i tæt samarbejde. Du bliver del af en stor familie, hvor omgangstonen er uformel og nærværende

Højt tempo og stor frihed
Vi leverer avancerede løsninger til et krævende, omskifteligt og ekstremt konkurrencepræget marked. Vi er drevet af at gøre det komplicerede enkelt, og af at arbejde hårdt for at løse problemer. Nogle gange er vejen til succes lang og svær, men det gør kun følelsen af at komme i mål endnu bedre.

Hos TDC Group kan du ikke undgå at komme tæt på kunderne og på de vigtige beslutninger. Vi arbejder sammen og netværker på tværs af fagområder for at skabe de bedste løsninger til vores kunder. Alt i alt bliver du en del af et inspirerende og kreativt arbejdsmiljø med en høj grad af idéudveksling. Du får udfordringer og ansvar og ikke mindst handlefrihed til at skabe nytænkende løsninger i tæt samspil med dine kolleger og kunder.

Hvilke it-profiler og kompetencer er vi på udkig efter?
I TDC Group er der plads til innovativ tænkning og nye idéer. For at kunne vende tingene på hovedet, må du gerne være lidt af en nørd og en stjerne inden for dit fag. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere og kan bygge bro mellem krav og løsningsforslag.

Vi søger løbende medarbejdere til stillinger som fx IT-konsulent, systemudvikler, projektleder, IT Operations Manager, IT Business Analyst m.fl. Derudover har vi også et graduate program. Du kan se ledige stillinger på www.tdcgroup.com/da


TDC Group - hurtigt overblik


TDC Group
TDC Group
Hos TDC Group bringer vi mennesker tættere sammen – via telefonsamtaler, beskeder på mobilen, mails på den bærbare, opdateringer på Facebook og serier på tv. Vi leverer den lim, som binder samfundet sammen. Det er store ord og et stort ansvar. Men vi løfter ansvaret hver eneste dag, fordi vi kender vores kunder og forstår deres behov. Vores mål er at ophæve afstande i venskaber og virksomheder med teknologi og muligheder, som syntes galakser væk for blot få år siden

Placering
Teglholmsgade 1
0900 København C
Logo: TDC Group
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?


Uopfordrede ansøgninger

Vi accepterer uopfordrede ansøgninger


LinkedIn

Følg vores aktiviteter på LinkedIn.


Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:

https://tdcgroup.com/da/career


TDC Group i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.HPT