Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Københavns Kommune

Vi arbejder for at gøre livet i København endnu bedre. Det giver vores hverdag mening. Vi har plads til forskellighed, nære relationer og høje ambitioner – mulighederne er mange. Vil du have en hverdag, hvor vi udvikler os til gavn for byen og hinanden?

Vores arbejdsplads

Københavns Kommune er Danmarks største arbejdsplads, flettet sammen af mange mindre arbejdspladser rundt omkring i hele byen. Præcis ligesom København er en pulserende storby, som er bygget på mange forskellige fællesskaber. Her har vi kort til naboerne og højt til loftet, både i København som by og i Københavns Kommune som arbejdsplads.  

I Københavns Kommune er vi lige så forskellige, som de københavnere, vi arbejder med og for. Det der samler os er, at vi hver eneste dag arbejder sammen for at gøre livet i København endnu bedre. Når de store linjer for byens fremtid skal tegnes, og når københavnerne bruger byen eller har brug for os. Det er det, der giver vores hverdag mening.  

I Københavns Kommune står vi på stærke faglige miljøer samt et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi er vidner til byens udvikling og københavnernes livshistorier. Der er både de nære relationer på arbejdspladserne og de høje ambitioner, der får luft under vingerne i vores hovedstad. Her dyrker vi arbejdsfællesskaber i hverdagen og udvikler os både individuelt og kollektivt til gavn for byen og hinanden. Mulighederne er mange.  
Københavns Kommune

Borups Allé 177, 2400 København NV

Københavns Kommune er Danmarks største arbejdsplads med ca. 45.000 medarbejdere. Vi udvikler hovedstaden og servicerer over 500.000 københavnere. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i – og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.

Vi accepterer IKKE uopfordrede jobansøgninger.
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

HPT