Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Er du ambitiøs, skarp og målrettet?
Så vil du trives i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Opgaverne er udfordrende og meningsfyldte. Du får ansvar for at løse dine egne sager og frihed til at planlægge hvornår og hvordan. Til gengæld regner vi med, at du er engageret og leverer stærke, faglige resultater.

Arbejdsmiljø
Arbejdet foregår i et højt tempo med en stor grad af selvstændighed og initiativ. Kommunikationen er ligefrem og åben, og hverdagen er præget af humor og en positiv tilgang til kollegaer og nye udfordringer.

Vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt. Med et arbejde i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen får du en stor faglig viden og en bred kontaktflade.

Arbejdsopgaver
Du får mulighed for at bruge dine juridiske, økonomiske eller analytiske kompetencer og prøve kræfter med blandt andet projektledelse, internationale opgaver og forhandling på højt niveau i samarbejde med dygtige kolleger.

Vi er en kompleks organisation med mange forskellige fagområder. Det skaber dynamik, tværfaglighed og mulighed for, at du kan prøve dig selv af i forskellige job.

  • Vi skaber blandt andet klare, gennemsigtige regler for forbrugerne, informerer om forbrugerspørgsmål og huser Forbruger Europa, der hjælper forbrugerne med klagesager i EU-lande.
  • Vores opgaver omfatter også at analysere betingelserne for konkurrence på forskellige markeder. Vi udarbejder sagsoplæg om overtrædelse af konkurrenceloven, afslører karteller og afgører, om fusioner kan godkendes.
  • Vi fremmer konkurrencen om offentlige opgaver. Vi udarbejder analyser af, hvordan konkurrencen kan fremmes og vejleder både offentlige myndigheder og virksomheder om reglerne.
  • Styrelsen har til opgave at sikre et effektivt marked i vandsektoren. Vi bidrager ved at fastsætte prislofter, udarbejde økonomiske modeller, behandle klagesager og føre opsyn med kommunernes vandregnskaber.Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en uafhængig konkurrencemyndighed. Vi arbejder for velfungerende markeder, som kan stimulere vækst og innovation til gavn for hele det danske samfund. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet.


Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

HPT