Den Sociale Retshjælp

Den Sociale Retshjælp er en gratis landsdækkende retshjælp, stiftet i 2007, der rådgiver og yder aktiv sagsbehandling til tidligere og nuværende kriminelle samt hjemløse og andre udsatte borgere. Formålet med Den Sociale Retshjælp er at tilbyde vores klienter en optimal helhedsorienteret rådgivning i henhold til deres juridiske og sociale rettigheder og derved hjælpe klienterne med at etablere en normaliseret hverdag.

Udover den rådgivende funktion, sørger de 150 frivillige, der er ansatte ved den Sociale Retshjælp, også for opgaver som ekstern og intern kommunikation, retspolitisk arbejde, pressehåndtering samt vedligeholdelse af samarbejdsaftaler, der er med til at sikre den daglige drift.
Den Sociale Retshjælp

A. Hertzums vej 2, 8000 Aarhus C

Den Sociale Retshjælp er en gratis landsdækkende retshjælp, stiftet i 2007, der rådgiver og yder aktiv sagsbehandling til tidligere og nuværende kriminelle samt hjemløse og andre udsatte borgere.

Arbejdspladsen har lige nu 5 medabejdere med videregående uddannelsesbaggrund. I sidste periode ansatte de ingen færdiguddannede samt 40 studerende og praktikanter.

Virksomheden accepterer uopfordrede jobansøgninger! Ansøg via websiden.


Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

Følg og udforsk

HPT