Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Ungdomsbureauet

Statistik over karrieretilbud til højtuddannede

Udvikling i job og karrieretilbud

Statistik over kategorier


Tilbudte jobtyper

For år 2023


Efterspurgte uddannelsesområder

For år 2023


Tilbudte arbejdsområder

For år 2023


Tilbudt geografi

For år 2023


Tallene stammer fra egne statistikker genereret gennem jobindsamling til jobbanknetværket. Jobstatistik opdateres med nyeste værdier på månedlig basis.
Manglende data i en periode skyldes enten, at virksomheden ikke har haft relevante job eller ikke var inkluderet i vores jobindhentning i den pågældende tidsrum.


Ungdomsbureauet

Slagtehusgade 10A. 1. sal, 1715 København V

Ungdomsbureauet er en nonprofitorganisation, der arbejder for, at alle unge bliver en naturlig del af beslutninger, der påvirker deres liv. Vi tæller 27 medarbejdere, som alle laver forskellige samfundsengagerende projekter for unge – og så holder vi til i Kødbyen i København som del af Ungdommens Demokratihus, hvor vi bebor førstesalen. I stil med resten af huset forsøger vi det bedste vi kan at styrke danske unges demokratiske selvtillid – et smukt match, synes vi. Men den slags mission kræver god energi, så for at give tilværelsen kulør, har vi lysstofrør og farverige plakater på væggene, og vores kaffemaskine er den tro væbner gennem dagen. Kort og godt, et energisk og hyggeligt miljø!

Arbejdspladsen har lige nu 15 medabejdere med videregående uddannelsesbaggrund. I sidste periode ansatte de 4 færdiguddannede samt 5 studerende og praktikanter.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

Følg og udforsk

HPT