Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

International Graduate i HR hos Lidl

Christian, International Graduate i HR, har gennemført graduateforløbet og er nu Senior Consultant i HR Talent Management & Engagement.

Christian
International Graduate i HR

”Der er rigtig høje forventninger til en International Graduate i Lidl, og man får lynhurtigt et stort ansvar”

Kickstart din karriere

Jeg startede som International Graduate i HR i oktober 2016 efter at have afsluttet min uddannelse i Strategi, Organisation og Ledelse fra Aarhus Universitet. Siden jeg startede på studiet, er jeg gået målrettet efter at ende i en graduatestilling, hvor jeg kunne arbejde med HR og ledelse, som er det, jeg brænder for.

En graduatestilling er en enorm god måde at kickstarte sin karriere på. Man får meget erfaring og indsigt i hvordan afdelingerne hænger sammen i en kompleks virksomhed, og man får en forståelse for kerneforretningen og for hvad, der skal til for at opnå succes.

En unik mulighed for ledelsesansvar

Jeg søgte en graduatestilling i Lidl, fordi den praktiske ledelseserfaring allerede i starten af forløbet og muligheden for at komme til Tyskland er meget anderledes fra andre graduatestillinger.

Der er rigtig høje forventninger til en International Graduate i Lidl, og man får lynhurtigt et stort ansvar. I perioden som distriktschef fik jeg mulighed for at prøve kræfter med ledelse, da jeg skulle være leder for næsten 100 medarbejdere. Det kan være en udfordring, når man kommer lige fra studiet og har læst en masse teori om ledelse, men ikke har prøvet det i praksis. I den periode lærte jeg rigtig meget om mig selv og måden, jeg tænker ledelse på.

I min rotationsperiode var jeg i marketingafdelingen, hvor jeg havde ansvaret for et projekt, der kørte, mens jeg var tilknyttet afdelingen. Jeg havde kolleger at spare med, men i sidste ende var det mig, der var ansvarlig for det resultat, kunderne blev præsenteret for. Det var fedt at skulle løfte det ansvar!

Fremtidsdrømme

Min drøm er at få mulighed til at præge Lidl endnu mere, og i endnu højere grad være med til at gøre en forskel. Min ambition er at udbygge mine kompetencer inden for ledelse, så jeg kunne godt se mig selv i en lederstilling inden for en overskuelig fremtid.

Hvis man er villig til at lægge en indsats og arbejde for det, så er der ingen grænser for, hvor langt man kan nå i Lidl – man kan, hvad man vil. I Lidl gør vi rigtig meget for at udvikle på de talenter, vi har, og hvis man giver udtryk for, hvad man vil, så får man forudsætningerne for at udvikle kompetencerne til at nå derhen. Det, synes jeg, er afgørende!

Læs mere om graduateforløbet hos Lidl her

Bio

Christian har afsluttet en uddannelse i Strategi, Organisation og Ledelse fra Aarhus Universitet.


graduate hr projektledelse human ressources

Flere talentprofiler hos Lidl Danmark
Lidl Danmark

Carl Blochs Gade 89, 8000 Aarhus

Vi er en succesfuld kæde af dagligvarebutikker, som ekspanderer kraftigt både inden for og uden for Europas grænser. I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi har et graduateprogram for nyuddannede: Læs mere her
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Graduateprogram Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

HPT