Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

International Graduate i Marketing hos Lidl

Christine startede som International Graduate i Marketing i august 2022 og har en cand.merc Marketing fra Aarhus BSS. Graduatestillingen er det perfekte match for hende.

Christine
International Graduate i Marketing

Mød Christine, Graduate i Marketing

Christine påbegyndte forløbet som International Graduate i Marketing i august 2022. Hun har en cand.merc Marketing fra Aarhus BSS og er åben, kreativ og nysgerrig. Derudover er hun vant til en hverdag i højt tempo, hvor hun bl.a. renoverer hus og kaster sig ud i spændende DIY-projekter. Derfor var stillingen som Graduate det perfekte match til hende:

Jeg holder af en travl hverdag og har derfor altid haft en stor interesse for detailbranchen. Af samme årsag synes jeg, at graduate-stillingen hos Lidl lød enormt spændende og som en mulighed for at udvikle mig i en branche med fart på”.

En karrieretrappe

Helt fra starten af studiet har Christine haft en drøm om at være involveret i store marketing-projekter. En drøm som kunne realiseres gennem hendes Graduate-stilling. Men det er ikke kun erfaring inden for projektledelse af marketing-projekter, som hun opnår på de 18 måneder,  som forløbet varer. Graduateprogrammet byder nemlig på indsigt, der rækker langt udover Marketingafdelingen gennem fire rotationer:

En graduate-stilling hos Lidl er på mange måder en stor mulighed for at udvikle sig karrieremæssigt, da man på kort tid får meget praktisk erfaring og viden fra arbejdet igennem de forskellige rotationer. Med andre ord er det en unik mulighed for at udvikle sine kompetencer, som vil kunne gøre stor gavn i ens arbejde fremadrettet”.

Fokus på fremtiden

Christine er særligt taknemmelig for de rotationer, som graduate-forløbet er bygget op omkring. Det giver hende en helt særlig indsigt i hele organisationen og snitfladerne til marketingafdelingen, som hun i fremtiden kan drage nytte af. Rotationerne foregår ikke kun på tværs af afdelingerne i Lidl Danmark - Christine skal også tilbringe 3 måneder på Lidls internationale hovedkontor i Sydtyskland. Der vil hun opnå erfaring med organisationen fra et helt nyt perspektiv. Derved bidrager rotationerne til, at hun får et unikt netværk på tværs af hele virksomheden – et netværk som i fremtiden vil gøre hende til en superstærk projektleder i marketingafdelingen:


graduate marketing projektledelse international

Flere talentprofiler hos Lidl Danmark
Lidl Danmark

Carl Blochs Gade 89, 8000 Aarhus

Vi er en succesfuld kæde af dagligvarebutikker, som ekspanderer kraftigt både inden for og uden for Europas grænser. I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi har et graduateprogram for nyuddannede: Læs mere her
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Graduateprogram Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

HPT