Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Studentermedhjælper hos Lidl

Start din karriere under studierne i Danmarks mest ambitiøse dagligvarekæde. Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret, og hvis du drømmer om at tage ansvar og skabe resultater.

Pernille
Studentermedhjælper

Vi er en ambitiøs, international virksomhed, der leverer vækst og overskud - og vi gør det blandt andet takket være talenter som dig.

Du kan starte din karriere i Lidl, allerede mens du studerer. Vi søger løbende praktikanter og studentermedhjælpere til administrative stillinger på vores hovedkontor.

Skal vi få det til at lykkes sammen?

Leder du efter en praktikplads eller et studiejob, hvor du får masser af ansvar fra dag ét, og hvor du kan skrive en masse fede projekter og opgaver på CV’et?

Og er du blevet en Lidl smule mere nysgerrig på, hvad det vil sige at være praktikant eller studentermedhjælper hos Lidl?

Så læs med her!

Mød Pernille, HR Payroll Assistant, der startede som studentermedhjælper.
”Jeg startede i Lidl i februar 2021, hvor jeg arbejdede som praktikant i HR som del af mit studie. Derefter fik jeg muligheden for at blive studentermedhjælper i afdelingen og sidenhen har jeg landet mit første fuldtidsjob i vores HR-afdeling.”

Som praktikant eller studentermedhjælper bliver du en fast del af teamet, på lige fod med dine kollegaer. Du skal være klar på at tage ansvar og gribe de mange spændende projekter og opgaver, som der er i afdelingen.

”Det mest udfordrende var helt sikkert, at få det kæmpe ansvar fra start, som man virkelig får muligheden for i Lidl. Det er udfordrende fordi det stiller store og høje krav til en, men samtidig er det også mega fedt, at få lov til at prøve at have det ansvar og lære af det.”

Det bedste ved Lidl fortæller Pernille som værende:
”Kollegaerne og det kollegiale fællesskab er uden tvivl det bedste ved Lidl. Alle i vores afdeling var meget imødekommende da jeg startede og meget interesseret i at min onboarding blev rigtig god. Så jeg vil faktisk sige at min onboardingsproces var en af de bedste oplevelser jeg havde, selvom det var under corona og lockdown, og man ikke havde mulighed for at være fysisk til stede. Bare det at have en mentor/go to person – synes jeg var en fantastisk god ting, og den dag i dag er han også en af mine rigtige gode kollegaer”.

Se vores ledige stillinger på karriere.lidl.dk


studerende hr payroll assistant studiejob studentermedhjælper

Flere talentprofiler hos Lidl Danmark
Lidl Danmark

Carl Blochs Gade 89, 8000 Aarhus

Vi er en succesfuld kæde af dagligvarebutikker, som ekspanderer kraftigt både inden for og uden for Europas grænser. I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi har et graduateprogram for nyuddannede: Læs mere her
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Graduateprogram Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

HPT