Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

International Graduate i Supply Chain hos Lidl

I august 2023 startede Mathias som International Graduate i Supply Chain Management.

Mathias
International Graduate i Supply Chain

Mød Mathias, International Graduate i Supply Chain

I august 2023 startede Mathias som International Graduate i Supply Chain Management. Han er oprindeligt fra Esbjerg, men flyttede for fem år siden til Aarhus i forbindelse med sit studie. Mathias har en Cand.Merc i International Business. Når han ikke går på arbejde i Lidl, holder han sig travlt beskæftiget med både at spille og se en masse fodbold, samt dyrke andre former for motion såsom paddle eller golf. Det var en kombination af det brede virksomhedsindblik og kulturen i Lidl, der fik Mathias til at søge Graduatestillingen.

”Forløbet giver en unik mulighed for at få et bredt indblik i Lidl. Det er min klare opfattelse at de mange forløb giver en bedre helhedsforståelse af Lidl som virksomhed. Jeg ser derfor, at jeg i fremtiden, får et bedre udgangspunkt at træffe beslutninger ud fra. Desuden havde jeg fået et indtryk af Lidl som en virksomhed med en åben kultur, hvor der er højt til loftet, hvilket selvfølgelig også var en motivation for at søge stillingen.”

Opgaver, der spænder bredt

Mathias fortæller, at en typisk arbejdsdag som Graduate varierer meget, og opgaverne spænder bredt. Han har både været med på opbygningsmøder, kørt egne projekter for at fremme salget på specifikke varegrupper og hjulpet med omspejling og ombygning i vores butikker. Men det er også noget af det, som ruster én til fremtiden, fortæller Mathias.

”Jeg skal bruge mine 18 måneders graduateforløb til at suge viden til mig. Jeg håber og tror på, at det vil give mig et overblik, som bliver fordelagtigt i forhold til at blive projektleder efter forløbet.”

Som Graduate fortæller Mathias, at man skal være indstillet på, at man får mange forskellige berøringspunkter og skal kunne forholde sig til viden om mange projekter og afdelinger på kort tid.

”I den relativt korte periode man er hvert sted, skal man hurtigt danne sig et indblik i de specifikke afdelinger. Succeskriteriet for rotationerne er klart, at man får et godt indblik i de forskellige processer. Men det er jo også fedt, for det betyder, at man får lov til at prøve kræfter med mange forskelligartet opgaver.”

En dynamisk arbejdsplads

I Mathias øjne, er Lidl en åben arbejdsplads med højt til loftet, hvor folk er hjælpsomme og drevet af en fælles passion for at gøre Lidl til forbrugernes fortrukne butikskæde. Det gør ham desuden rigtig stolt at arbejde i en virksomhed, hvor ambitionerne og fællesskab er til at føle.

”Lidl-ånden er stærk, og det er tydeligt, at folk har en stor passion for virksomheden. Jeg har endnu ikke oplevet ikke at have noget at give mig til, hvilket giver en følelsen af at være brugbar. Og så er det selvfølgelig altid er rart at møde ind til glade kollegaer og et godt sammenhold.”


graduate supply chain business cand.merc.

Flere talentprofiler hos Lidl Danmark
Lidl Danmark

Carl Blochs Gade 89, 8000 Aarhus

Vi er en succesfuld kæde af dagligvarebutikker, som ekspanderer kraftigt både inden for og uden for Europas grænser. I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi har et graduateprogram for nyuddannede: Læs mere her
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Graduateprogram Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

HPT