Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

International Graduate i Facility Management hos Lidl

Jonas er uddannet bygningskonstruktør og startede som International Graduate i Facility Management i august 2023.

Jonas
International Graduate i Facility Management

Mød Jonas, International Graduate i Facility Management

Jonas startede som International Graduate i Facility Management i august 2023. Han er uddannet bygningskonstruktør og bor til dagligt i Aarhus sammen med hans kæreste og barn. Jonas så graduateforløbet hos Lidl som en oplagt mulighed for at prøve nye områder af indenfor hans eget felt i en branche, med masser af fart på.

”Som Graduate lærer man en masse om den organisation man bliver en del af i Lidl. Man får en masse erfaring med både sin egen afdeling og dem, der knytter sig til, samt kerneforretningen i form af butikkerne gennem sine rotationer. Man får lov til at arbejde med mange forskellige opgaver og man får ansvar fra dag et.”

Mulighed for at lære noget nyt

I Jonas’ optik er Lidl er en organisation, hvor der sker en masse, og hvor der, fra virksomhedens side, gøres en stor indsats for at skabe gode rammer for medarbejderne. Hos Lidl får man nemlig lov til at indgå i opgaverne i ens afdeling på lige fod med sine kollegaer – og så er der naturligvis rotationerne, som giver et bredt indblik i virksomheden og de forskellige afdelingers ansvarsområder. Selvom han endnu ikke er så langt henne i forløbet, så har han allerede mærket på egen krop, at der er masser at lære for den, som har lyst.

”Hver dag er en ny dag, hvor man får lov til at lære noget nyt.”

Sammenholdet er også noget, der kendetegner Lidl som arbejdsplads. Og det med fællesskab og sammenhold, er også noget af det, der gør, at Jonas er glad for at gå på arbejde.

”Ens kolleger er virkelig imødekomne og interesseret i at gøre en indsats for at skabe et godt sammenhold.”

Godt rustet til fremtiden

”Når jeg står på den anden side at graduateforløbet drømmer jeg om at være godt rustet til at indgå i min afdeling med en masse brugbar viden til fremtidige projekter.”

Jonas fortæller, at han føler han lykkes, når han får lov til at udvikle sig som person og medarbejder, gennem udfordringer og opgaver, som giver anledning til dette.

”Det er en stor virksomhed, hvor der er masser af muligheder for en, hvis man er villig til at gå efter dem.”

Bio

Jonas er uddannet bygningskonstruktør og bor til dagligt i Aarhus sammen med hans kæreste og barn.


teknik anlæg byggeri management projektledelse

Flere talentprofiler hos Lidl Danmark
Lidl Danmark

Carl Blochs Gade 89, 8000 Aarhus

Vi er en succesfuld kæde af dagligvarebutikker, som ekspanderer kraftigt både inden for og uden for Europas grænser. I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi har et graduateprogram for nyuddannede: Læs mere her
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Graduateprogram Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

HPT