New at StuderendeOnline? Join us!

Fabrikant Chas. Otzens Fond

Fondens formål er først og fremmest at vedligeholde fabrikant Chas. Otzens gravsted. Herefter ydes der støtte til almennyttige formål, studierejser i forbindelse med unges uddannelse og hædersgaver til personer, som har ydet en for samfundet og menneskeheden særlig værdifuld og uegennyttig indsats.
Endvidere kan der efter omstændighederne ydes støtte til vedligeholdelse og fornyelse af Den Selvejende Institution Sportsrideskolens bygninger og udendørs anlæg.
Grants on average:
Unknown

Børns tarv og unges uddannelse, herunder til foretagelse af studierejser i udlandet, sport (særlig ridesport), støtte til unge menneskers etablering af selvstændig virksomhed, syge mennesker som pga. alder eller anden årsag har behov for hjælp m.m.


We support

  • Børns tarv og unge menneskers uddannelse, herunder til foretagelse af studierejser her i landet eller i udlandet
  • Unge menneskers etablering af selvstændig virksomhed
  • Foreninger, sammenslutninger og institutioner, der virker til fremme af samfundsmæssige formål, herunder sport, fritidsinteresser og lignende. Specielt fremhæves støtte til ridesporten og dens udvikling, navnlig i København og omegn
  • Efter omstændighederne vedligeholdelse og fornyelse af Den Selvejende Institution Sportsrideskolens bygninger og udendørs anlæg, beliggende Maltegårdsvej 20A, Gentofte
  • Personer, der på grund af sygdom, alder eller anden årsag har behov for hjælp
  • Hædersgaver til personer, som efter bestyrelsens opfattelse har ydet en for samfundet og menneskeheden særlig værdifuld og uegennyttig indsats
Application deadline:
Continous


Our grants are provided in cooperation with Grant Compass. Please notice, that Students Online does not provide direct advice and guidance in your scholarship application, except informations provides on this page. Kindly contact administrator for this grant (Fabrikant Chas. Otzens Fond) directly for further info.

Have you got changes or corrections to this grant? Use Grant Compass to update your grant info.

Opdater informationerTips & advice

Jul på SU
Julegodter fylder i butikkerne, julepynt i gaderne og julemusikken på radiostationerne. December er her igen, og selv om julen mest er hygge og gode minder, så kan den også være ret dyr - også for studerende. Vi giver et par gode råd til at få SU'en til at strække.
Redaktionen, Move On Career
Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
Eksempel på ansøgning til legat i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Career
Eksempel på en legatansøgning til praktikophold
"Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold..." Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende.
Move On Career
Den gode ansøgning til fundraising
Fonde og puljer kan hjælpe dig med at stable dit projekt på benene. Vi giver en guide til, hvordan du kan søge penge til dine gode ideer
Lotte Mathilde Nielsen, redigeret (2021)
10 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 10 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Move On Career, (redigeret Johanne Brams 2021)
Skriv en god legatansøgning!
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Move On Career
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende - tjek eksempel på en ansøgning her!
Redaktionen – redigeret 2021
Gode råd til legatansøgningen
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2021
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Sarah Piil
Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
Forbered økonomi på højskoleopholdet
Går du og tænker på, at der skal ske noget nyt og spændende efter sommerferien? Vil du gerne udvikle dig, have nye rammer, møde seje mennesker og lære et nyt skill? Så er et højskoleophold måske lige noget for dig!
Caroline Sølver, Spiir.dk (sponsorartikel)
HPT