New at StuderendeOnline? Join us!

Sydbank A/S

Der er nogle, der tænker ”noget med penge”, når de hører ordet bank. Men i Sydbank synes vi faktisk slet ikke, at det er pengene som sådan, der er det vigtige. Men at menneskers drømme, planer og ønsker bliver til virkelighed. Og det er det, arbejdet i Sydbank går ud på.

Medarbejderne - bankens vigtigste ressourceI Sydbank ser vi medarbejderne som bankens vigtigste ressource og konkurrenceparameter. Derfor lægger vi vægt på, at de har en høj faglig og menneskelig kvalitet.

I Sydbank stræber vi efter at mestre dygtighed, relationer og værdi. Det er grundpillerne i vores kultur og værdisæt. Vi er hver især repræsentanter for de værdier, og det er vores ambition, at alle kunder efterlades med et indtryk af at have været mødt af dygtige medarbejdere, der skaber gode relationer og med dygtighed skaber værdi for både kunden og banken.

Som medarbejder i Sydbank har du både opgaven med og ansvaret for at sikre, at bankens værdier efterleves overfor kunderne, og at kunderne lever op til bankens krav.

Akademikere i Sydbank
Vi beskæftiger mange akademikere – bl.a. i Sydbank Markets, der handler med valuta og værdipapirer på både det danske og de internationale finansielle markeder. Derudover laves der aktuelle analyser og nyhedsbreve til kunder, medier, bankens investeringsrådgivere samt sydbank.dk.

Akademikerne i Sydbank er typisk ansat i specialistfunktioner i hovedsædet, hvor de arbejder med fx jura, it, sprog, kommunikation, forretningsdrift, økonomi og HR.  

Vi tilbyder vores ansatte

  • en spændende og udadvendt stilling i en fremadrettet organisation med et højt ambitionsniveau
  • en åben og inspirerende samarbejdsform og et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar
  • gode muligheder for efter- og videreuddannelse
  • konkurrencedygtige løn- og ansættelsesvilkår
  • en lang række personalegoder

Læs mere på sydbank.dk
Du kan læse meget mere om bl.a. Sydbank som arbejdsplads og bankens personalepolitik på: www.sydbank.dk
Sydbank A/S

Peberlyk 4, Postboks 169, 6200 Aabenraa

Sydbank er en fullservice-bank, der dækker stort set alle økonomiske behov for både private og erhvervsvirksomheder. Vi har særlig ekspertise på områder som investering, pension, bolig, finansiering, betalingsformidling, elektroniske værktøjer.

We accept unsolicited job applications: Apply through our webpages
We offer graduate programmes: Read more here
We perodically offer student internships

More info for this company

Company profile Graduate programme Talent demand All current jobs

Follow and explore

HPT