New at StuderendeOnline? Join us!

ACCURA

Vi er ikke et traditionelt advokatfirma – vi tænker forretning

Vores kunders forretningsmæssige resultater er afgørende for Accuras juridiske rådgivning. Derfor leverer vi effektive og værdiskabende løsninger, som matcher vores kunders udfordringer og ambitioner og sikrer dem en større del af fremtiden. Forretningsfokus er en essentiel del af vores DNA, og juraen er vores værktøj.

Organisationsstrukturen hos Accura er flad og ung med fleksible arbejdsforhold, overtidsbetaling fra første overarbejdstime, attraktiv pensions- og sundhedsordning, en fantastisk personalerestaurant, mange medarbejderordninger og topmoderne faciliteter. Vi tilbyder kompetencegivende og lærerige stillinger i en ung, spændende og dynamisk virksomhed, hvor vi har det sjovt sammen og prioriterer at skabe et unikt og tæt sammenhold.

Medarbejderudvikling

Vi har fokus på, at vores medarbejdere udvikler sig både fagligt og personligt, og at de samtidig er med til at sætte tydelige aftryk på de opgaver, som de arbejder med. Derfor er et arbejde hos Accura ensbetydende med et betydeligt ansvar, mange spændende opgaver og et markedsledende efteruddannelsesprogram Accura Academy, som vores fuldmægtige naturligvis kan deltage på. Se vores uddannelsestilbud til fuldmægtige her.

Kontakt til studerende

Hos Accura har vi knap 20 studerende ansat, der ligesom vores fuldmægtige, har mulighed for at deltage på Accura Academy. Vi ansætter desuden sommerfuldmægtige for en 3-ugers periode i august, som får mulighed for at se hvem vi er og få en smagsprøve på livet som advokatfuldmægtig.

Vi fortsætter desuden succes med Accuras Mentorprogram, hvor 15 dygtige studerende fra hele landet får mulighed for at skabe et unikt netværk hos Accura og samtidig blive klogere på deres karrierevalg og blive udviklet og udfordret fagligt såvel som personligt.

Vi har gennem en årrække afholdt Champagnefesten for KUs tutorer, som en afslutning på studiestartsforløbet, da vi ønsker en tæt relation til de studerende. Vi forsøger også hvert år at finde på noget originalt at komme i de såkaldte muleposer til nye studerende.

Læs mere om dine karrieremuligheder hos Accura på www.accura.dk/karriere – vi glæder os til at lære dig at kende.
ACCURA

Tuborg Boulevard 1, 2900 Hellerup

Accura rådgiver en lang række store nationale og multinationale erhvervskunder, finansielle institutioner, private equity-fonde, statsejede investeringsfonde, forsyningsselskaber, offentlige myndigheder, regeringer samt succesrige mellemstore private selskaber, deres ejere og visse personer med stor nettoformue.

We accept unsolicited job applications: Apply through our webpages
We perodically offer student internships

More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs

Follow and explore

HPT