1502 talentprofiler fundet

Jeg er en meget immødekommende person som kan lide at have en travl hverdag.
Jeg kan godt lide, at arbejde i teams og bidrage med ideer til fremtidige kampagner og strategier.
Jeg arbejder bedst når der er en bestemt opgave der skal løses, og tager intiativ til at kickstarte evets, kampagner, markedsføringstiltag eller noget helt fjerde.

ideer iderig social team fokuseret ansvarsfuld immødekommende loyal fleksibel ærlig innovativ  

Opdateret 18. maj 2018
Internationalt orienteret kandidat med +3 års erfaring søger udfordringer inden for kvalitativ og kvantitativ analyse, formidling og kommunikation. Jeg er omstillingsparat og evner at arbejde under pres med hyppigt skiftende opgavebeskrivelser og -forudsætninger.
Jeg taler og skriver flydende tysk.

Analytiker Tysk CRM SoMe Ku Alumne tværfaglig EU-studier Historie Globaliseringsstudier Formidling kommunikation tysk  

Opdateret 11. maj 2018
Jeg studerer Interaktionsdesign på Aalborg Universitet på 6. semester og i forbindelse med min uddannelse arbejder jeg til dagligt med både programmering og brugerindragelse.
Jeg bor sammen med min kæreste Sofie i Aalborg og har rejst en del, står på ski og sejler. Jeg elsker at gå i dybden med projekter og stopper ikke før målet er nået

kreativ teknologi arrangeret programmering interaktionsdesign design nytænkning  

Opdateret 10. maj 2018
Ung ansvarlig, praktisk og pligtopfyldende sundhedsteknologistuderende søger job, som giver plads til studiet og erfaring.
Har 10 års joberfaring indenfor kundeservice, rengøring samt 4 års erfaring i mindre lederrolle. Har styr på IT og diverse skriveprogrammer(Word, Excel, Pages, Numbers os

Praktisk Ansvar Selvtænkende Teknisk Smilende  

Opdateret 21. maj 2018
Jeg er en erfaren nyuddannet kommunikations kandidat med gode erfaringer indenfor kommunikation på især de digitale og sociale medier.
Jeg har også i min tid repræsenteret mine virksomheder til diverse begivenheder, hvor jeg har stået med den direkte kommunikation med diverse målgrupper.
Min erfaring er derfor både praktiske og akademisk

Events SoMe Social media content Community Manager kommunikation  

Opdateret 10. maj 2018
Mit navn er Christine og jeg går på IBA Erhvervsakedemi i Kolding, hvor jeg studerer min bachelor i Webudvikling på 2. semester. Hvor jeg går meget op i mit studie. Jeg er 22 år gammel og bor i Kolding. I min fritid prøver jeg mit kamera af og forsøger på at være lidt kreativ med billede redigering. Min primære interesse er grafisk design

Grafisk design Praktik Web development Sociale medier Fotografering Online markedsføring Multimedie Design Kommunikation Kolding  

Opdateret 26. april 2018
Kandidatstuderende i Virksomhedsstudier og Kommunikation ved Roskilde Universitet med flair for kommunikation og service. Seks års erfaring i servicebranchen, bl.a. på 4- og 5-stjernede hoteller. Er mødestabil og arbejder selvstændigt, med sans for orden og overblik.
Har stor interesse for Human Resources og intern kommunikation.
.

selvstændig overblik stabil imødekommende arbejdsom HR  

Opdateret 09. maj 2018
Jeg er 22 år og studere Finansøkonom på Erhvervsakademiet lillebælt. I et job er jeg ansvarsbevidst og enormt resultat orienteret. Igennem mine studiejobs har jeg altid været omstillingsparat, pligtopfyldende, og varetaget både store og mindre opgaver. Jeg er meget nysgerrig og undersøger områder eller opgaver jeg ikke kender til.

Opdateret 18. maj 2018
Ung, frisk og ambitiøs pige på 25, som har tilegnet sig anvendelige egenskaber og kompetencer, som at tale- og skrive flydende på flere sprog. Jeg er en team-player og forsøger at løfte opgaver der kommer på min vej med ansvar og præcision. Jeg har i øvrigt BA i IVK-Engelsk og Marketing og er startet på Cand.Negot-Global Marketing Manageme

Imødekommende Marketing SoMe Customer Service Engelsk Kvalitetsbevidst Kommunikationsevner Gåpåmod Teamwork og Team-player Salg Selvstændig Nysgerrig Løsningsorienteret  

Opdateret 14. april 2018
Customer Experience & Service Designer

design service design design thinking CX customer experience experience design UX user research qualitative research quantitative research creative customer journey service experience stakeholders engagement touchpoint agile  

Opdateret 04. maj 2018
Jeg er 20 år og studere negot med engelsk som hovedfag på Syddansk Universitet. Jeg kan mestre tre sprog både mundtligt og skriftligt; dansk, farsi og engelsk. Derudover kan jeg fransk og tysk på gymnasieniveau og jeg forstår og kan læse norsk og svensk. Jeg er en udadvendt og social person.

selvstændig struktureret fleksibel pligtopfyldende engageret  

Opdateret 08. maj 2018
Mit navn er Mads, og jeg er en frisk, glad og udadvendt mand på 26 år, som er ikke-ryger. Jeg blev i 2011 student på Albertslund gymnasium, og jeg blev færdig med elektrikeruddannelsen i 2016. Til hverdag studerer jeg på maskinmesteruddannelsen, og bor sammen med min kæreste i Ballerup, derudover spiller jeg trompet i et bigband.

Opdateret 15. maj 2018
En 24-årig baransvarlig, kommunikationsansvarlig og markedsføringspraktikant, med mod på nye udfordringer inden for brancher, salg, marketing, ledelse og kommunikation.
Jeg er en hårdt arbejdende, åben og disciplineret ung mand, der altid levere 100% og aldrig går ned på kvalitet.

hårdtarbejdende leder disciplin åben glad marketing branding medier sociale kommunikation  

Opdateret 03. maj 2018
Jeg har de sidste år prøvet at dygtiggøre mig inden for online markedsføring og e-handel, da jeg synes det er interessant at finde ud af, hvad der virker og også hvad der ikke gør.

Facebook Social SoMe Instagram SEO Wordpress e-handel Google Analytics Online Markedsføring  

Opdateret 12. maj 2018
Jeg er loyal og engagerer mig hurtigt i virksomheden, hvilket også betyder at jeg er meget interesseret i at deltage i videreudviklingen af virksomheden.
Rent praktisk er jeg lærenem, struktureret og god til at bevare overblikket selvom der er mage bolde i luften.
Jeg har erfaring med blandt andet planlægningen af større events, kampagner

virksomhedsledelse organisering administration effektiv overblik detaljeorienteret  

Opdateret 25. april 2018
As a highly motivated and dedicated student graduating in Logistics Management, as well as experienced specialist from other related areas, I am looking for the right opportunity to employ my experience and academic skills within Procurement.

procurement purchasing purchaser process SAP vendor indkøbe indkøber export Østeuropa østeuropæisk  

Opdateret 02. maj 2018
Jeg er Charlotte Gruhn. Jeg er 20 år og læser Kommunikation og Digitale Medier på AAU. Jeg er ansvarsbevidst og fornuftig, dertil meget serviceminded og lærenem. Jeg har arbejdserfaring fra forskellige erhverv så som salg, service og administration.

AAU Nytænkning Global Sociale Medier Digitalisering  

Opdateret 09. maj 2018
Ambitiøs og engageret HA-Almen studerende med interesse for Supply Chain Management, ledelse, analyse og strategi .

analyse strategi cbs supply chain management strategy  

Opdateret 22. maj 2018
Jeg er en udadvendt og professionelt indstillet jurastuderende på 6. semester. Min erfaring tæller bl.a. stillinger som instruktor i kriminalret, stud.jur. på Juridisk Institut, ishockeydommer i 1. division, og opsætningsansvarlig på Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab.

Opdateret 14. maj 2018
Chemical Enegineer with Master in Sustainable Energy - Thermal Line, with key competencies thermodynamics, thermal and process engineering as well as in energy analysis and optimization.
4-month immersion in manufacturing industry

Chemical Engineering Process Engineering Sustainable Energy Energy optimization  

Opdateret 03. maj 2018
Cand.mag. i Advanced Migration Studies med stor interesse for projektledelse, kommunikation, udvikling og humanitære problemstillinger. Jeg er en skarp formidler, der går op i perfektion og godt arbejdsmiljø. Jeg trives med ansvar og selvstændige arbejdsopgaver, og jeg værdsætter tværfagligt samarbejde, der giver mulighed for udvikling.

projektledelse kommunikation formidling samarbejdsdygtig ansvarsfuld  

Opdateret 23. april 2018
Arbejdsom person, som brænder for værdiskabelse indenfor områderne kommunikation, HR og optimering af ledelsesprocesser. Værdier som ærlighed, selvdisciplin og holdspiller vægter jeg højt. Jeg søger fuldtid med tiltrædelse pr. 1/9-18.

Opdateret 15. maj 2018
Relation skabende netværkshaj med passion for markedsføring, branding og facilitering.
Cand. Mag. Kommunikation, Organisation og Ledelse,

Frivillige beskæftigelser:
 • Medstifter og bestyrelsesmedlem hos Dansk Markedsføring Studerende Aalborg,
 • Erhvervsmatcher hos AAU Match
 • Formand hos Nibe Festival
 • - Konsulent hos Lyras og Wood Zone

  AAU Matcher Markedsføring Kommunikation Nytænkende Initiativrig  

  Opdateret 20. april 2018
  Jeg er en ambitiøs og udviklingsorienteret Stud. Cand.merc.(kom)’er med en baggrund i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation. Jeg brænder for at udvikle og optimere strategisk kommunikation, og det vil derfor være særligt meningsfuldt for mig at være med til at styrke den digitale kommunikation og online marketing.

  Opdateret 03. maj 2018
  Proaktiv og ambitiøs cand.mag. i Psykologi og Kommunikation & NLP Coach.

  Jeg brænder for at arbejde med meningsfulde udviklings- og forandringsprocesser for mennesker og organisationer som coach og facilitator efter endt uddannelse i juni 2018.

  psykologi kommunikation kompetenceudvikling ledelse HR karriererådgivning coaching NLP Enneagram projektledelse motivation og målsætning personaleudvikling arbejdsmiljø undervisning rekruttering akademisk skriftlighed kvalitativ analyse  

  Opdateret 24. marts 2018
  Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
  HPT