1496 talentprofiler fundet

Actively seeking positions in the pharma. and life sci. sector where I can translate my passion for science and pharmaceuticals into real-world applications. Broad knowledge about drug production& development. With excellent communication skills & creativity, I enjoy team work and independent tasks. I'm fast-learning, ambitious & detail-oriented.

research drug development pharmacovigilance cmc proteins pharmaceutical clinical trial regulatory affairs medical affairs quality assurance quality control graduate associate GMP GCP production safety motivated team work ambitious  

Opdateret 15. marts 2018
Business Operations Manager med fokus på økonomisk analyser, udarbejdelse og redegørelse for nøgletal, samt stor interesse for dataanalyse og Business intelligence. Jeg er meget motiveret og min store nysgerrighed og lærelyst er min drivkraft.

Løsningsorienteret analytisk strategi optimering udvikling empatisk Business Controller Business Analyst SAP Business Intelligence KPI Relationsskaber Operations manager Excel Cognos Pivot Tableau VBA Programmering Microsoft Office  

Opdateret 13. marts 2018
Jeg har en kandidatgrad i Kommunikation, Performance Design, herunder Visuelt Design og Copywriting fra Roskilde Universitet i sommeren 2016.

Min bachelorgrad tog jeg på Syddansk Universitet. Mine største interesser er indenfor strategisk ledelseskommunikation, digital kommunikation, visuel analyse & design samt engelsk på forretningsniveau.

kreativ RUC alumne kommunikation praktik performance design visuelt design adobe oversættelse salg it mark marketingassistent digital marketing digital digital kommunikation photoshop fotografi  

Opdateret 27. februar 2018
Jeg er en topmotiveret 22-årig erhvervsøkonomi studerende som drives af stor interesse for økonomi og finansiering. Jeg nyder at komme op med løsninger på nye udfordringer og bringer altid gåpåmod og et åbent sind. Når jeg sidder med databearbejdning og analysearbejde befinder jeg mig i min komfortzone. Desuden er jeg en struktureret teamp

Finansiering Finance Regnskab Valuation Derivatives Asset Pricing Erhvervsøkonomi Cand.merc. HA Almen Udveksling Exchange Dataanalyse Analysearbejde  

Opdateret 02. marts 2018
Efter 6 år i Storbritannien, först som politik-studerande vid University of Cambridge och därefter anställd vid ett litet start-up företag i London (2 år) och hos välgörenhetsorganisationen Oxfam i Oxford (1 år), är jag nu bosatt i Köpenhamn, där jag studerar till en Masters i Migration studies vid Köpenhamns Universitet.

swedish finnish english international politics ngo svensk finsk engelsk politik internationell masters  

Opdateret 10. marts 2018
Med en Cand. scient. i molekylær- og medicinalbiologi fra Roskilde Universitet, hvor fokus var på opbygning af praktisk erfaring samt udnyttelsen af dynamikken i gruppearbejde, på tværs af fag og kultur, kan jeg tilbyde stor praktisk erfaring både med laboratoriearbejde, samt gruppearbejde og konflikthåndtering.

biologi medicinalbiologi molekylærbiologi engageret ambitiøs forskning  

Opdateret 12. marts 2018
Studerende ved Aarhus Universitet, i gang med en Kandidat i 'International og Global Historie'.
Jeg har en bachelor i Japanstudier fra Aarhus Universitet.
Jeg er klar til at tage ansvar og levere et godt stykke arbejde. Jeg er motiveret og arbejdsom, især når jeg føler jeg arbejder med et godt projekt.
Leder efter praktik i efteråret 2018.

Aarhus Studerende  

Opdateret 19. marts 2018
Jeg er 28 år, og jeg flyttede til Aalborg i sommeren 2013 for at påbegynde min uddannelse. Jeg er nu ved at afslutte min kandidatuddannelse: Kommunikation på AAU. Jeg har under min uddannelse arbejdet med en række forskellige projekter, hvor fokus blandt andet har været på branding, employee advocacy og markedsføring.

kommunikation Scandinavian Talent 2016 kreativ SoMe  

Opdateret 14. marts 2018
Jeg er loyal og engagerer mig hurtigt i virksomheden, hvilket også betyder at jeg er meget interesseret i at deltage i videreudviklingen af virksomheden.
Rent praktisk er jeg lærenem, struktureret og god til at bevare overblikket selvom der er mage bolde i luften.
Jeg har erfaring med blandt andet planlægningen af større events, kampagner

virksomhedsledelse organisering administration effektiv overblik detaljeorienteret  

Opdateret 06. marts 2018
Jeg læser Biologi på Københavns Universitet.
Min store interesse ligger i medicinsk forskning. Efter endt studie ser jeg mig selv sidde i en forskerstilling i medicinalindustrien – gerne med fokus på medicinalbiologi.
Jeg er meget pligtopfyldende, energisk, lærenem, mødepligtig og hjælpsom.

Pligtopfyldende Lærenem Nysgerrig til at lære nyt  

Opdateret 14. marts 2018
Udadvendt, løsningsorienteret energisk person med solide tekniske og forretningsmæssige egenskaber samt veludviklet analytiske kompetencer.

Udlandserfaring programming Business Intelligence Artificial Intelligence Process Automation Machine Learning CBS IT Universitetet  

Opdateret 14. marts 2018
Jeg læser Biologi med speciale i Celle- og Molekylærbiologi på Københavns Universitet.
Min store interesse ligger i medicinsk forskning. Efter endt studie ser jeg mig selv sidde i en forskerstilling i medicinalindustrien – gerne med fokus på medicinalbiologi.

Pligtopfyldende Ansvarsbevidst Lærenem Hjælpsom Mødepligtig  

Opdateret 14. marts 2018
Mit navn er Lukas og jeg er 23 år gammel.

Jeg er i gang med en Humanistisk-Teknologisk (HumTek) bacheloruddannelse på RUC og er på 2. semester. Jeg interesserer mig for teknologi og synes det er spændende at beskæftige mig med de filosofiske spørgsmål (fx etik) i forbindelse med ny teknologi.

HumTek Humanistisk-Teknologisk bacheloruddannelse  

Opdateret 12. marts 2018
MSc. Eng. student with work experience in the energy sector. I’m mostly keen on contributing to the optimal use of natural and economic resources, specially through the operation of diverse energy markets and diversification of energy sources. I have an analytical personality and skills, complemented by a multidisciplinary academic formation.

Energy Sustainable Analysis Markets Renewables Systems Management  

Opdateret 05. marts 2018
Mit navn er Katrine Sørensen, jeg er 25 år. Jeg bor i Aalborg midtby, med min kæreste og vores lille hund. Jeg studerer erhvervsøkonomi på 4. semester. I december 2016 sagde jeg farvel til 8 år i restaurationsbranchen da jeg trænger til nye udfordringer. Jeg har rejst et halvt år med et væld af forskellige folk fra hele verden, i alle aldr

Opdateret 16. marts 2018
Mit navn er Tove Isabella Winstrøm og jeg er en anden års medicinsk studerende, på International University of Catalonia. Jeg er halv dansk og halv færing og bor i Barcelona. Jeg blev student på Herlufsholm Kostskole i 2016, og fik mit IB diploma (international baccalaureate). Derefter flyttede jeg til Spanien for at studere medicin på spansk

international spanien dansk medicin studerende universitet  

Opdateret 04. marts 2018
Koordinationstalent med struktureret tilgang:
Jeg motiveres meget af at få processer til at fungere, og jeg synes, det er meget givende at skabe sammenhæng i en arbejdsopgave. Jeg er skarp til at strukturere, administrere samt koordinere, og er handlingsorienteret og selvstændig, når jeg løser opgaver.

Loyal Dedikeret Opmærksom Fokuseret Reflekterende  

Opdateret 09. marts 2018
Jeg har de sidste år prøvet at dygtiggøre mig inden for online markedsføring og e-handel, da jeg synes det er interessant at finde ud af, hvad der virker og også hvad der ikke gør.

Facebook Social SoMe Instagram SEO Wordpress e-handel Google Analytics Online Markedsføring  

Opdateret 13. marts 2018
Current Bachelor in: “Engineering in Information & Communication Technology” at VIA University College, and former Store Manager.

Daily activities:
 • Developing Physics Game Engines and bug fixing using C#
 • Using version control on GitHub/mungiu
 • Procedural generation of game content through C# scripting
 • • In-depth studies of C

  C# programmer developer software engineer IT coding programming .NET VisualStudio Visual Studio development version controll GitHub  

  Opdateret 20. februar 2018
  Mennesket Trine er et proaktivt, alsidigt og empatisk menneske. Jeg synes, det skal være sjovt at gå på arbejde og nyder, når jeg bliver udfordret analytisk. Jeg elsker at have travlt og trives med mange bolde i luften. Både selvstændigt arbejde og arbejde i teams er fint for mig.
  Jeg er selvstændig og arbejder resultatorienteret.

  Vidensorganisering metadata kulturformidling formidling grafisk design visuel kommunikation nyhedsbreve  

  Opdateret 23. februar 2018
  Jeg er 23 år og studerer på andet semester af kandidatuddannelsen i vindenergi på DTU, hvor jeg især har fokus på de aerodynamiske aspekter. Jeg har en praktisk, kreativ og løsningsorienteret tilgang til opgaver og befinder mig godt tilpas i et team såvel som med selvstændigt arbejde.

  Fluid Energi Vind Aerodynamik Bæredygtig energi  

  Opdateret 08. marts 2018
  Medicinstuderende, erfarring med med sygeplejevagter på hospital, samt blodprøvetagning.
  Organisatorisk ledererfarring i form af elevrådsformand og Operations Dagsværk-ansvarlig mm. på gymnasiet. Undervisningserfarring med et halvårligt lærervikariat i overbygningen.
  Venlig, arbejdsom og "årets ven"

  Medicin Hospital Undervisning Blodprøvetagning Medicinstuderende Sygepleje  

  Opdateret 28. februar 2018
  Sundhedsvidenskabelig kandidat med Psykologi; Kritisk konstruktiv tilgang og forståelse for kompleksitet og sammenhæng i menneskers hverdagsliv. Skriftlig og mundtlig formidling. Især kvalitativ dataindsamling og analyse. Erfaring med gruppesamarbejde, -styring og -ledelse samt coaching, rådgivning, undervisning. Web og digital markedsføring.

  Projekterfaren proceshåndtering samarbejdsdygtig struktureret Ruc'er Tværfaglig Sundhed Socialpsykologi Kulturmøder Kvalitativ analyse Akademisk Skriftlighed  

  Opdateret 09. februar 2018
  French student:

  Four-year Bachelor's Degree in Chemical Engineering in Barcelona followed by an MSc in Environmental Engineering (currently studying at DTU)

  Native speaking:
 • French (nationality)
 • -Spanish and Catalan (lived for 15 years in Barcelona)
 • English
 • Learning Danish since septem

  Opdateret 14. marts 2018
  Hello sir/madam
  This side hardeep singh (30) from kolding 6000, Denmark. i am keen interested and want to apply for any vacant position suitable to my profile.
  I have more than 8 years experience in it & computer engineering, sales & marketing field. I am very much confident on my skills and grasping power to learn any training.

  IT Sales & Marketing  

  Opdateret 04. marts 2018
  Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
  HPT