1466 talentprofiler fundet

Teknisk designer/produktdesigner.
Spidskompetencer: 3D CAD modellering, fremstilling af produktionstegninger og styklister, produktudvikling, formgivning, behovsanalyse, brugerforståelse.
Selvstændig, nysgerrig, kvalitetsbevidst, godt humør.
IT færdigheder: Inventor, AutoCAD, Adobe pakken, Microsoft Office pakken, SketchUp.

formgivning produktudvikler kreativ Inventor brugerforståelse autoCAD teknisk design teknisk assistent teknisk tegner 3D CAD 3D CAD tegning produktionstegninger behovsanalyse  

Opdateret 15. januar 2018
Jeg er en ambitiøs, empatisk og energisk ung herre, der er uddannet bankrådgiver, som søger nye græsenge - derfor er jeg pt. igang med en bachelor i Erhvervsøkonomi. Som medarbejder er jeg ærlig, detaljeorienteret og analytisk, og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Jeg er en teamplayer, der prioriterer en god tone på jobbet

ærlig loyal empatisk energisk talstærk analytisk detaljeorienteret teamplayer fokuseret god til at holde hovedet koldt positiv løsningsorienteret  

Opdateret 07. januar 2018
A quick learner who can absorb new ideas and can communicate clearly and effectively. In order to gain more confidence using my potential in the field of “Web Development” to express my innovative and creative skills, currently looking for an opportunity to join a dynamic company to forge a career as first class web developer.

Web Development Frontend Development Webmaster Webdesigner Webmedarbejder Student job IT-supporter IT-konsulent  

Opdateret 14. januar 2018
Completed a Master’s degree in Diversity and Change Management from Copenhagen Business School with a passion for project management. I am looking to work with implementation of strategies, risk management and project-based tasks in an international company.

- Excellent communication skills - Good at creating strong relations - Structured approach to tasks  

Opdateret 15. januar 2018
Analytisk og formidlingsmæssigt stærk cand.scient.pol med 1 ½ års erfaring fra kommunal forvaltning. Har erfaring med at indhente og analysere forskellige typer af data, via f.eks. statiske analyser, til notater, oplæg og diverse rapporter. Har også erfaring med projektarbejde, bl.a. som projektansvarlig, og politiske sagsfremstillinger.

Analytisk stærk Formidlingsmæssigt stærk Struktureret Systematisk Fleksibel Samarbejdende Fagligt grundig Loyal  

Opdateret 05. januar 2018
Som person er jeg selvstændig og målrettet i det, som jeg sætter mig for. Hvis en opgave derfor ikke lykkes første gang, så prøver man jo bare igen. Dog er jeg ikke bange for at spørge til råds og gå på kompromis, hvorfor jeg også fungerer godt i teams. Det vigtigste for mig er nemlig, at jeg leverer et stykke arbejde, som jeg kan stå i

kommunikation lærenem ambitiøs arbejdshest pligtopfyldende sprog lyttende selvstændig kollegial  

Opdateret 06. januar 2018
Jeg er en ung mand på 20 år, som læser en Bachelor i byggeteknologi på DTU. Jeg er pt. på 3. semester. Som person er jeg glad, åben, og engagerer mig i alt jeg går i, om det er studiet, arbejdet, eller det frivillige arbejde jeg er en del af på DTU. Jeg læser konstruktionsretningen, og vil derfor gerne have et studiejob, som omhandler dett

DTU Byg hårdtarbejdende Engageret Udadvendt Elsker udfordringer  

Opdateret 10. januar 2018
Finishing my Cand.Merc Finance and International Business. Aside my analytical skill set acquired through school, I have good language and communicative skills through my international experiences. My primary interests and competences are within market and financial analysis, and risk analysis.

HA-almen BSS Arbejdsom Målrettet Finance International Business  

Opdateret 14. januar 2018
Mit navn er Lukas og jeg er 23 år gammel.

Jeg er i gang med en Humanistisk-Teknologisk (HumTek) bacheloruddannelse på RUC og er på 1. semester. Jeg interesserer mig for teknologi og synes det er spændende at beskæftige mig med de filosofiske spørgsmål (fx etik) i forbindelse med ny teknologi.

HumTek Humanistisk-Teknologisk bacheloruddannelse  

Opdateret 15. januar 2018
Diplomingeniør med speciale i VVS/HVAC.
Fjernstuderende ved AU (cand.polyt) fluid dynamik.

Arbejder fuldtid ved Anderson Systems i Goleta, USA med;
* Renrumsdesign
* Dimensionering af evaporative køleanlæg/køletårne

Arbejdsvisum + kontrakt gældende til juli 2018.
Søger job med udstationering i USA med start medio 2018.

Ingeniør Bygning VVS Ventilation HVAC  

Opdateret 10. januar 2018
Jeg arbejder i et spændingsfelt mellem Art Direction, strategi og digitale medier og tror på, at i en digital verden hvor brugeren har alverdens muligheder, er det essentielt at arbejde aktivt med brugerinvolvering.

art direction projekt ledelse branding innovation konceptudvikling  

Opdateret 16. januar 2018
Fremragende kommunikatør på dansk, engelsk og spansk med baggrund inden for sprog, kultur og økonomi. Erfaring med koordinering og afvikling af events samt administrative opgaver og formidling. Struktureret som udgangspunkt, men trives også med ad hoc-opgaver, som kræver hurtige løsninger.

spansk koordinering struktureret pragmatisk formidling  

Opdateret 10. januar 2018
Mit navn er Alexander og jeg er 24 år.
Til daglig læser jeg Komm & Informatik på RUC, hvor jeg er igang med 5. semester. Udover dette, er jeg frivillige i KSR (Kommunikations studerende på RUC), hvor jeg sidder som bestyrelsesmedlem, samt sidder i forskellige udvalg herunder SoMe (Sociale Medier).

Kommunikation Informatik IT KSR  

Opdateret 12. januar 2018
Jeg har en meget høj sans for retfærdighed, moral og pligtopfyldelse. Mit mål i livet er, at læse en Kandidatgrad i Politisk Kommunikation & Ledelse. Jeg har dermed en stor passion for kommunikation og formidling, hvorfor jeg tror, at jeg er den helt rette til jeres team. Jeg er flydende på dansk, engelsk, spansk og portugisisk.

kommunikation sprog portugisisk spansk engelsk diskurs presse diskursanalyse intern kommunikation administration energi smil effektiv  

Opdateret 20. december 2017
Jeg er en person der er meget bevidst om mit ansvar. Jeg er glad for et arbejdsmiljø i højt tempo med mange aktiviteter og ændrer nemt mine arbejdsrutiner, når det er sig nødvendigt og hensigtsmæssigt og befinder mig godt i rollen som ”blæksprutte”, da jeg trives med varierende opgaver i et dynamisk miljø

ressourcestærk fleksibel struktureret imødekommende sociale medier online marketing analytisk tilgang big data business intelligence marketing  

Opdateret 19. december 2017
Jeg er i skrivende stund på 2. Semester på min BA og jeg arbejder på Jensens Bøfhus i Rosengårdcenteret samt Jensens Bøfhus Callcenter. Jeg er meget udadvendt, jeg glæder mig altid til at tale med nye mennesker, hvor jeg sætter en dyd i at være forberedt for at yde den bedst mulige service.

MMA Initiativrig Arbejdsom Udadvendt  

Opdateret 10. januar 2018
Jeg er en engageret studerende med et åbent sind for nye udfordringer og komplekse problemstillinger. Jeg værdsætter at skabe struktur og overskuelighed i mit arbejde, hvor jeg gerne gøre en ekstra indsats efter arbejdstiden for at opnå det perfekte arbejdsresultat.

Målbevidst Struktureret Detaljeorienteret  

Opdateret 11. januar 2018
Jeg er en ung studerende der i øjeblikket læser på IT-universitet i København. Jeg er født og opvokset i København, dog har jeg en forkærlighed for at rejse hvor end destinationen er.
Mit 'drive' er defineret af min nysgerrighed og lysten for nye udfordringer og miljø, hvilket jeg imødekommer med åbne arme.

Opdateret 14. januar 2018
The last two years I have been working with FinTech and innovation within corporates. I am knowledgeable on PSD2, Open banking and FinTech. In my current job I have had a central task in setting up the incubation environment, scouting and investing in FinTech startups and project managing internally. I am known as hard working and reflective

entrepreneurship AAU Innovation management project management business development FinTech fintech Innovation Banking PSD2 openbanking startups corporate innovation scouting investing finance finans  

Opdateret 05. december 2017
Akademiker med flere års erhvervserfaring søger udfordringer inden for ledelse og HR. Jeg besidder økonomiske forståelse, samt store ledelses og kommunikations evner. Jeg er pragmatisk anlagt og tilgår problemstilligner videnskabeligt an. Mine store interesse område er det værdiskabende i organisationer, medarbejder samt kunder.

Pragmatisk Akademiker Ledelse HR Organisation kommunikation  

Opdateret 01. januar 2018
I am hardworking and always willing to be challenged with new things and technologies. I like working in Software Developing and I particularly like Artificial Intelligence and it's applications. I also have an interest in computer games and medical software.

games c# unity digital media software  

Opdateret 09. januar 2018
Som Informationsspecialist kan jeg varetage et bredt udvalg af opgaver. IT-relaterede opgaver samt skriftlig dokumentation i form af rapporter, statusmeddelelser, artikler, referater, ansøgninger m.m. er mine sp

Sprog Korrektur Skribent SoMe Research IT  

Opdateret 12. januar 2018
Jeg er en ung multimediedesign studerende, med en tørst og interesse for arbejdsmarkedet. Mine interesser består primært af front- og back-end udvikling, mens design og sociale medier falder sekundært.

Multimediedesigner Webdeveloper Godt Engelsk Åbensindet  

Opdateret 06. januar 2018
Current Bachelor in: “Engineering in Information & Communication Technology” at VIA University College, and former Store Manager.

Daily activities:
 • Developing Physics Game Engines and bug fixing using C#
 • Using version control on GitHub/mungiu
 • Procedural generation of game content through C# scripting
 • • In-depth studies of C

  C# programmer developer software engineer IT coding programming .NET VisualStudio Visual Studio development version controll GitHub  

  Opdateret 08. december 2017
  Ambitiøs PBA studerende med erhvervserfaring fra autobranchen, leder efter spændende praktikplads indenfor projektledelse eller handel.

  Ambitiøs autobranchen initiativrig erfaring  

  Opdateret 12. januar 2018
  Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
  HPT