Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #110894

Jeg er bachelor i datalogi samt datamatiker og har arbejdet i IT branchen i 19 år. Jeg har gennem arbejdet ret hurtigt erfaret, hvor vigtigt det har været, at mine faglige færdigheder og personlige kompetencer spiller sammen og mine egenskaber som grundighed og selvstændighed øger kvaliteten i arbejdet og udvikler min arbejdsglæde.

Bachelor i datalogi 19 års erfaring  

Opdateret 07. september 2023
Min uddannelse
2003 - 2006

Cand.scient.

Københavns Universitet

I slutningen af juni måned 2005 forsvarede jeg et bachelorprojekt i datalogi (Othelloprogram med optimeringer) på DIKU, hvor vi udarbejdede et othellospil i programmeringssproget C, og afprøvede partiel evaluering med CMix, for at opnå en bedre kunstig spiller. Bachelorprojektet blev bedømt til karakteren 9(på den gamle karakterskala).
Uddannelsesområde: Naturvidenskab
Periode: juli 2003 - juli 2006
1999 - 2001

Datamatiker

Ervhervsakademi - Sjælland, Køge Handelsskole

Fra 1999 til 2001 læste jeg til datamatiker. Den afsluttede jeg med en hovedopgave, som hed ”Elektronisk-handel og tilhørende sikkerhed”. Opgaven bestod i at udarbejde en perfekt E-handel med en tilhørende administrationsside vha. ASP/SQL/JavaScript/HTML/CSS, som fungerer på Internettet i dag ”axson.dk”. Den havde sikkerhed som første prioritet, dvs. passwords, firewall’s, digital signatur, hashfunktioner, protokoller, certifikater, kryptering og algoritmer. Der blev udarbejdet en ”Microsoft access database”, hvor der var taget højde for ER-diagram, konvertering til relationel tabel, samt normalisering. Systemet indeholdt også betaling med Dankort. Derudover benyttedes objektorienteret analyse og design til gennemarbejdelsen af systemet. Dette gjaldt også rent praktisk med samarbejdet med Axson (virksomheden, som stillede opgaven). Hovedopgaven blev bedømt til karakteren 10, og min individuelle præstation til 11 med 13-karakterskalaen.
Uddannelsesområde: IT
Periode: juli 1999 - juli 2001
Min erhvervserfaring
2019 - nu

IT-Tekniker

Virksomhedsnavn skjult

Jeg er applikationsarkitekt og fungere som bindeled mellem IT-teknik og diverse fagområder ifm. implementering af nye fagsystemer og deres drift, og er med til at sikre en optimal IT-infrastruktur.
Jeg er pt. IT projektleder og har et til mange større projekter samtidig.
Desuden har jeg hovedansvaret for Exchange, MS SQL og DevOps med TeamCity/Octopus.
Arbejdsområde: IT - Software
Periode: maj 2019 - nu
2005 - 2019

Systemspecialist, IT

Virksomhedsnavn skjult

Jeg arbejder i øjeblikket i en drift afdeling og håndtere VMware, SAN, backup, SQL Server, WSUS og andre databaser, kodning af websites og serverovervågning. Derudover står jeg for administration af fysiske servere. Det har jeg gjort siden oktober måned 2005, samtidig har jeg været med til udarbejdelsen af beredskabsplan og indførelse af et logmanagement system i forbindelse med GDPR.

På min nuværende arbejdsplads er jeg sikkerhedsgodkendt af PET.
Arbejdsområde: IT - Software
Periode: oktober 2005 - maj 2019
2002 - 2003

Programmør

Virksomhedsnavn skjult

I mit ansættelsesforhold hos Azets A/S(tidligere PBJ Consult A/S) bestod mit arbejde i udvikling af et lønsystem og Human Ressources (information om medarbejderes data eks. kurser, kompetencer etc..)
Ved udviklingen af lønsystemet og HR benyttede jeg PL/SQL (Procedural Language) Structured Query Language som programmeringssprog og Oracle som database både i systemet og med generel udvikling af databaser ved hjælp af sqlplus. Interfacet til lønsystemet blev udarbejdet ved hjælp af sql*forms(formsbuilder) og tilhørende udskrifter (eks. lønsedler) med sql*repports(repportbuilder).
Desuden arbejdede jeg med virksomhedens webside - både med intranet og Internet. I den forbindelse udarbejdede jeg et administrationsmodul i PHP med opdatering via tekstfiler til setupet og indholdet.
Derudover har jeg arbejdet med: Versionsstyringssystem til løn og HR system, Microsoft.NET, C# ved udarbejdelsen af et hotlinesystem til kundesupport og lønsystemsinstallationer.
Arbejdsområde: IT - Software
Periode: februar 2002 - februar 2003
Mine kompetencer
Evner
backup dialog og kommunikation konstruktiv kreativ positiv problemløser programmering san serverovervågning sikkerhed sql server teamplayer vmware websites wsus
Sprog på arbejdsniveau
dansk: jeg taler og skriver dansk flydende(modersmål) engelsk: professionel færdighed tysk: professionel færdighed
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
IT - Software
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn
Lønønske
55.000 DKK / måned
Kontakt mig!


HPT