Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #11233

Struktureret og kompetent civilingeniør med 15 års erfaring indenfor procesoptimering, forandringsledelse, coaching og undervisning søger nye muligheder indenfor områder som Lean implementering, forandringshåndtering og identifikation og gennemførelse af forbedringer.

lean analytisk forandring forbedring struktureret  

Opdateret 20. august 2021
Min uddannelse
1996 - 2001

Cand.polyt. i Virksomhedssystemer

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
Periode: september 1996 - juni 2001
Min erhvervserfaring
2012 - 2016

Lean Chefkonsulent i Region Hovedstaden

Ansvarlig for at lede og drive Lean forbedringsindsatser i Region Hovedstadens hospitaler og virksomheder samt driften af Region Hovedstadens Lean Akademi. Herunder indgik opgaver som projektleder på Lean implementeringsprojekter på hospitalsambulatorier samt den daglige drift af Region Hovedstadens Lean Akademi, som bl.a. har uddannet og trænet ca. 800 Lean Agenter og 56 eksaminerede Lean Konsulenter. Jeg har ligeledes undervist og trænet kursister i operationel målstyring (ca. 1.000 kursister) samt deltaget i flere Lean netværksfora i Region Hovedstaden. Sideløbende med ovennævnte har jeg ydet sparring og coaching af kollegaer og medarbejdere i Region Hovedstaden i forbindelse med implementering af Lean og forbedringer.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: marts 2012 - december 2016
2008 - 2012

Forretningskonsulent ved IBS Danmark A/S

Ansvarlig for at yde professionel rådgivning til kunder vedrørende implementering af IBS’ eget ERP-system (Enterprise) og generel optimering af kunders forretninger. Her indgik opgaver som analyse og forståelse af kunders forretningsprocesser vedrørende implementering af procesoptimeringer og værdiskabende forbedringer, hvor jeg bl.a. indførte Lean metodikker som værdistrømskortlægning i processen. Dette medførte udviklingen af et Lean koncept med fokus på de administrative flows i virksomheder samt implementeringer heraf. Jeg blev i forlængelse heraf også ansvarlig for træning og undervisning af kollegaer i Lean metodikker og værktøjer som eksempelvis værdistrømskortlægning.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: august 2008 - februar 2012
2005 - 2007

Logistikchef ved Ebbe Larsens A/S

En mindre virksomhed specialiseret indenfor design- og tekstilbranchen med ca. 40 ansatte i Danmark og Kina på daværende tidspunkt. Stillingen indebar primært ansvaret for driften af en logistikafdeling bestående af 3 personer samt en rolle som intern rådgiver og projektleder vedrørende diverse driftsrelaterede og administrative opgaver i virksomheden. I forlængelse heraf blev jeg ansvarlig for etableringen af en Lean kultur, som indebar flere Lean tiltag i organisationen, herunder bl.a. ugentlige målstyrings- og Kaizentavlemøder samt gennemførelse af adskillige administrative procesforbedringer.
Arbejdsområde: Transport & Logistik
Periode: december 2005 - december 2007
2002 - 2005

Logistik- og lanceringskoordinator ved Coloplast

Ansvarlig for al ordrerelevant kontakt og koordinering mellem datterselskaber og produktionsdivision samt planlægningen af produktionen. Desuden indebar stillingen en hovedrolle i udviklingen af produktlanceringsproceduren i divisionen, hvilket bl.a. indebar anvendelsen af vertikale værdistrømskortlægninger i processen. Generelt var jeg involveret i implementeringen af en Lean kultur, hvilket grundlagde en bred praktisk erfaring med Lean og værktøjer som 5S, Kaizen, SMED og værdistrømskortlægning.
Arbejdsområde: Produktion
Periode: april 2002 - november 2005
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Freelance Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Rådgivning & Support Undervisning
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn
Kontakt mig!


HPT