Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #154952


Målrettet Lærenem Udadvendt Stabil Effektiv  

Opdateret 21. juni 2016
Min uddannelse
2015 - 2018

BA i Medialogi

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Teknik & Teknologi
Periode: januar 2015 - januar 2018
Min erhvervserfaring
2013 - 2015

Salgsassistent

Jeg brugte 2 år som salgsassistent i Dansk Supermarked imens jeg tog min gymnasielle uddannelse. Under min ansættelses periode har jeg lært utroligt meget og min daværende chef gav mig frihed hvilket medvirket til at jeg arbejde mere effektivt og tænkte selv. Arbejdede i Netto krævede både, at jeg skulle være effektiv og på samme tid være udadvendt og smilende i et stresset miljø. Efter jeg blev 18 fik jeg mere ansvar for de ansatte under 18 og derved udviklede flere lederegenskaber. Hvis det skulle have interesse kan jeg give nummeret til min daværende chef, om en udtagelse ang. mig og min arbejds-insats og indstilling
Arbejdsområde: Salg
Periode: august 2013 - august 2015
2015 - 2015

Receptionist og træner

Jobbet som Receptionist og træner i Fitness World var et utroligt afslappet og hyggeligt job, som har givet mig nogle særlige kompentencer. Under min ansættelsestid lærte jeg at være udadvendt og smilende og derved yde en god service til de besøgende gæster. Grundet centerets størrelse blev jeg også sat til at gøre diverse maskiner rent, så de fremstår bedst muligt og er klar til brug.
Som træner i et fitnesscenter er det vigtigt at kunne presse de besøgende, så de får mest muligt ud af deres træning, men på samme tid ikke overgå deres personlige grænser og derved får en dårlig oplevelse. Dette lyder nemmere end som så, men man lærer hurtigt at læse mennesker og deres kropssignaler.
Arbejdsområde: Administration
Periode: januar 2015 - august 2015
2014 - 2014

Promovering og redigering

I min ansættelse har jeg blandt andet hjulpet en frisør ved navn Ulises ved at promovere og redigere både billeder og video på de sociale medier. Ulises har i skrivendestund næsten 30 tusinde følger på instagram og over 2 milioner views på sin youtube kanal. Derudover har han fået kontrakt med Danmarks største youtube kanal SlikhaarTv. Mit Job bestod mest i rådgivning så "brandet" fremstod bedst mulig og skabte opmærksomhed. Disse to ting er mere opfattende end som så, men omhandler blandt andet søgeoptimering, TAGS og hvilke tidspunkter de sociale medier er mest "aktive"
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: januar 2014 - september 2014
Mine præferencer
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Kommunikation, Media & SoMe
Geografi
Nordjylland
Kontakt mig!


HPT