Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #162472

24-årig mand søger et relevant studiejob. Jeg læser cand. merc. Strategy and Organization, hvortil jeg lige har endt 1. semester.
Jeg er meget ambitiøs og social af natur. Jeg har en analytisk tilgang til mine arbejdsopgaver, og sætter stor pris på vidensdeling. Jeg drømmer om job som Business Analyst eller Business Developer ved endt uddan

Opdateret 19. marts 2019
Min uddannelse
2017 - 2019

Cand.merc. Organisation og Strategi

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
Periode: februar 2017 - februar 2019
2012 - 2015

HA(IB)

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: januar 2012 - januar 2015
Min erhvervserfaring
2017 - nu

Research Assistant

Wilke A/S

Koordinering og planlægning af kvalitative undersøgelser. Hertil også rekruttering af deltagere til projekter, og diverse praktisk arbejde i forhold til afholdelse af disse, samt diverse ad hoc arbejde.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: februar 2017 - nu
2016 - 2017

Salgsleder

Commercial Group ApS

På bagrund af stabile salgsresultater, samt gode sociale og relationsopbyggende egentskaber, blev jeg forfremmet til at stå for vores salgsafdeling, med en 4-5 account managers. Arbejdsopgaver som account manager blev bibeholdt, i forhold til afholdelse af salgsmøder. Ellers var der meget fokus på vidensdeling, motivation og træning af nye og eksisterende medarbejdere. Hertil kommer der koordinering og salgsplanlægning i forhold til medarbejderne. Fungerede også i høj grad som kommunikationsled mellem salg og produktion. Stoppede på grund af påbegyndt uddannelse, og højere motivation for at få færdiggjort min cand. merc.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: februar 2016 - januar 2017
2015 - 2016

Kørende Account Manager

Commercial Group ApS

Efter endt bachelor tog jeg ud for at få noget erhvervserfaring. Jobbet bestod af: Salg af hjemmesider, webshops, SEO og AdWords til små og mellemstore virksomheder, primært på Fyn og Sydøstjylland. Mødebookning via. kold kanvas, med afholdelses af bookede møder efterfølgende. Erfaring med salg, kundekontakt, rådgivning, portefølje management og koordinering.
Arbejdsområde: Salg
Periode: august 2015 - februar 2016
Mine kompetencer
Evner
analytisk fokus på netværk kundeservice lærenem inden for it og software relationsopbyggende stærke kommunikationsevner superbruger microsoft office
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Studiejob
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Human Resources IT - Software Ledelse & Planlægning Projektledelse Salg
Geografi
Fyn Sydøstjylland
Kontakt mig!


HPT