Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #165952

Jeg er en frisk og imødekommende kvinde på 21 år, som læser en bachelor i Sociologi og kulturanalyse på Syddansk Universitet i Esbjerg. Min fritid bruger jeg på mit IT-support-firma samt på at dyrke mine politiske interesser.

Opdateret 22. august 2016
Min uddannelse
2015 - 2018

Anden mellemlang videregående udd.

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: januar 2015 - januar 2018
Min erhvervserfaring
2015 - nu

Ejer

Hos Hjælpen.com fungerer jeg som medejer og den primære kundekontakt. Jeg er her medansvarlig for regnskab, planlægning, markedsføring, kundeservice, den daglige operation samt udvikling af virksomheden. Jeg har her dannet ny erfaring med iværksætteri, virksomhedsdrift og IT.
Arbejdsområde: IT - Software
Periode: december 2015 - nu
2014 - 2015

Kundekonsulent

Jeg har hos Sitel arbejdet på fuldtid i forskellige stillinger. Jeg startede som kundekonsulent i afdelingen YouSee regningsservice, hvor jeg har taget mig af YouSees privatkunder og deres abonnementer og fakturaer. Senere begyndte jeg som kundesupporter i YouSee teknisk support, hvor jeg har taget mig af kundernes tekniske udfordringer med YouSees produkter og driftsforstyrrelser. Arbejdet hos Sitel har givet mig erfaring med telefonisk og skriftlig kundeservice og salg samt teknisk kendskab med kabel-tv, digitale bokse, bredbånd, mail og IP-telefoni. Jeg har også her deltaget i forskellige kurser og uddannelsesforløb om salg, kundeservice og produktkendskab.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: december 2014 - juni 2015
2014 - 2014

Vikar

Jeg har hos Stofa og Sydenergi fungeret som fuldtidsvikar. Jeg startede med tastearbejde i et større migreringsprojekt i erhvervskundeservice, men har sidenhen også arbejdet med ændringer, nyoprettelser, fakturakontrol og kreditering af privatkundernes abonnementer og regninger. Her har jeg både arbejdet i afdelingerne i Sønderborg og i Esbjerg.
Arbejdsområde: Administration
Periode: august 2014 - november 2014
2013 - 2014

Garderobepige

Weekend/nat-arbejde hos Crazy Daisy ved siden af studiet. Her har jeg budt kunderne velkommen i garderoben og solgt drikkevarer. Jeg oplevede her stort fokus på kundeservice og personaleudvikling, og jeg har her deltaget forskellige kurser om personlig udvikling og teambuilding.
Arbejdsområde: Salg
Periode: juni 2013 - januar 2014
2011 - 2013

Butiksmedhjælp

Jeg har som ungarbejder i Rema 1000 arbejdet på deltid ved siden af mit studie. Her har jeg siddet ved kassen, gjort rent, åbnet og lukket butikken, ydet kundeservice og fyldt op i alle varer i butikken.
Arbejdsområde: Salg
Periode: december 2011 - maj 2013
Mine præferencer
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
alle
Geografi
Sydvestjylland (Esbjerg)
Kontakt mig!


HPT