Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #177802

30 årig kvinde på jagt efter drømmejobbet. Uddannet indenfor marketing, IT og kommunikation og med bred erhvervserfaring (salg- og projektkoordinator, eventkoordinator, restaurantchef). Jeg ser mig selv som en habil projektkoordinator med lederegenskaber, flair for IT og en god menneskekender.

Opdateret 10. marts 2017
Min uddannelse
2014 - 2017

Cand.it. IT, Kommunikation og Organisation

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: IT
Periode: januar 2014 - januar 2017
2011 - 2013

Anden mellemlang videregående udd.

Erhvervsakademi Aarhus - EAAA

Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: september 2011 - januar 2013
Min erhvervserfaring
2015 - nu

Projektkoordinator

Aarhus 1900 Atletik/Motion

Planlægning af motionsløb og events. Vedligeholdelse af hjemmeside og sociale medier. Udarbejdelse af nyhedsbrev og andet marketingmateriale
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: april 2015 - nu
2013 - 2013

Restaurantchef

Kong Kaffe

ARBEJDSOPGAVER/ANSVAR:
Drift, budgetopfølgning, reparation/vedlighold, ledelse, ansættelse/afskedigelse coaching/motivering, HR, Hygiejne/egenkontrol, salg/marketing, vagtplanlægning, varebestilling.

Som restaurant chef havde jeg ansvaret for den daglige drift af Kong Kaffes tre caféer herunder ledelse af de ca. 30 ansatte under mig i alderen 15-24 år på både fuld- og deltid. Som mellemleder i en virksomhed med 13 caféer fordelt over hele Danmark var jeg den eneste repræsentant i Aarhus og havde derfor alene ansvaret for Kong Kaffe i Aarhus.
Arbejdsområde: Salg
Periode: marts 2013 - december 2013
2012 - 2012

Salg- og projektkoordinator praktikant

Turbinehallen

ARBEJDSOPGAVER/ANSVAR:
Salg, planlægning/koordinering, udarbejdelse af kontrakter og budgetter, opdatere hjemmeside , udarbejdelse af marketingmateriale, afvikle arrangementer

Som salg- og projektkoordinator trainee var jeg med til at planlægge og afvikle diverse events og arrangementer i Turbinehallen. Mit forløb i Turbinehallen var den sidste del af min uddannelse på Aarhus Erhvervsakademi og sluttede af med aflevering af bacheloropgave og eksamen i samme i januar 2013.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: august 2012 - december 2012
2011 - 2011

Projektkoordinator praktikant

GAFFA Musikmagasin

ARBEJDSOPGAVER/ANSVAR:
Brainstorming, planlægning/koordinering, udarbejdelse af budgetter, rekruttering af frivillige, ledelse/coaching, vagtplanlægning, udvælgelse og indkøb af merchandise, udarbejdelse af samarbejdsaftaler, afvikling af events og festivalaktiviteter.

I forbindelse med min uddannelse til Markedsføringsøkonom, var jeg i praktik hos GAFFA Musikmagasin. Mine arbejdsopgaver bestod i at planlægge og afvikle alle aktiviteter i forbindelse med GAFFAs tilstedeværelse på alle sommerens festivaler. Jeg havde blandt andet ansvaret for omkring 70 frivillige der til festivalerne skulle fungere som sælgere i GAFFAs merchandise stande.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: februar 2011 - august 2011
Mine kompetencer
Evner
aktiv leder loyal motiveret social udadvendt it- og marketinguddannet projektkoordinator
Sprog på arbejdsniveau
engelsk dansk
Mine præferencer
Jobtype
Event Fuldtidsjob Graduate/trainee
Arbejdsområde
Data & Analyse Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame Organisation & Forening Projektledelse Rådgivning & Support Salg
Geografi
Midtjylland Nordsjælland Storkøbenhavn Udlandet (Norge) Udlandet (øvrige) Vestsjælland Østsjælland
Kontakt mig!


HPT