Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #195157

Jeg læser til daglig Velfærdsteknologi på Det Tekniske Fakultet ved Syddansk Universitet. Det er Civilingeniør, der består af 3 års bachelor samt 2 års kandidat. Jeg synes særligt, at det er spændende, fordi man får lov til udtrykke sine tværfaglige kompetencer, som man lærer fra undervisningen, i praksis.

Studerende  

Opdateret 24. august 2020
Min uddannelse
2017 - 2022

Civilingeniør, Velfærdsteknologi

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Teknik & Teknologi
Periode: september 2017 - juni 2022
Min erhvervserfaring
2016 - 2018

Vaskerimedarbejder og IT-supporter

Berendsen A/S

Hos Berendsen I Svendborg har jeg haft mange forskellige opgaver. Det har blandt andet været at folde, scanne og pakke beklædning samt vaske i industrimaskiner. Her har jeg lært at holde fokus og arbejde under højt tempo for at kunne holde et bestemt optima. Derudover har jeg lavet diverse IT-opgaver, hvor jeg blandt andet har implementeret 5S i hele Svendborgafdelingen. De mange opgaver hos Berendsen har gjort, at evnen at have mange bolde i luften på én gang er blevet øget.
Arbejdsområde: IT - Hardware
Periode: oktober 2016 - august 2018
2016 - 2016

Tilkaldetjener

Som tilkaldetjener på Hotel Troense fik jeg oplevelsen af lange vagter, der bød på højt tempo og varme tallerkner. Her lærte jeg især at holde hovedet koldt under pressede situationer. Derudover lærte jeg at give gæsten den bedste oplevelse, selvom det var langt ude på aftenen, ved altid at have et smil på læben.
Arbejdsområde: Indkøb
Periode: januar 2016 - december 2016
2012 - 2015

Ungarbejder

A/S Dansk Shell

Som ungarbejder på Shell erhvervede jeg en masse erfaring. Her havde jeg fornøjelsen af mange forskellige opgaver; heriblandt kundebetjening både ved kassen og andetsteds i butikken, hvor jeg stod over for mange forskellige mennesker. Jeg lærte at tackle situationer på forskellige måder, og jeg lærte, hvordan jeg skulle agere under pres. Mit instinkt blev at give kunden den bedst mulige oplevelse, og at kunne skelne mellem, hvornår man skulle være seriøs og mindre seriøs. Derudover havde også opgaver såsom rengøring, vareopfyldning og servering af hotdogs m.m.
Arbejdsområde: Salg
Periode: oktober 2012 - september 2015
Mine kompetencer
Evner
autodesk inventor customer service it-support microsoft-pakken projektledelse some teamwork
Sprog på arbejdsniveau
danish english tamil
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Studiejob
Arbejdsområde
alle
Geografi
Fyn
Kontakt mig!


HPT