Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #201894

Jeg er en meget positiv og glad personlighed, med en snært af realitetssands. Jeg er ikke bange for at tage fat eller få hænderne beskidte. Jeg prøver altid ihærdigt på at finde på løsninger, skulle de opstå.

Glad Positiv Formidling realistisk hårdt arbejde problemløsende  

Opdateret 08. november 2020
Min uddannelse
2017 - 2020

BA i Historie

Københavns Universitet

Jeg er næsten færdig med første semester på studiet og kan godt mærke at det er noget jeg bliver ved med. Jeg har drømt om at blive historiker siden jeg var 11 og er nu ved at realisere min drøm. Man læser jo selvfølgelig en del, men til gengæld er der ikke meget undervisning ift. så mange andre uddannelser. Det ligger på 12 timer om ugen, hvilket giver mig massere af tid til at bruge på noget
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2017 - maj 2020
Min erhvervserfaring
2017 - nu

Museumsvært

ROMU

Jeg startede på arbejdet i Juni og har nu arbejdet der et halvt år. Jeg arbejder på Skt. Laurentius Kirkeruin og Lejre Museum, hvor jeg både betjener gæster og informerer omkring museet. Det har givet mig en hel masse, da jeg har lært nærmere omkring hvordan man formidler til gæster af alle aldre!
Arbejdsområde: Salg
Periode: juni 2017 - nu
2016 - nu

Mentor

MentorDanmark

Arbejdet som Mentor har været både krævende, men også lærerigt. Jeg har lært en del om at formidle stof til især unge mennesker, samt dét at sammensætte et læringsforløb. Jeg har arbejdet med et par 9'klassere, en 6'klasser, samt hjulpet en gymnasieelev med sit Studieretningsprojekt. Man lærer også dét at bringe engagementet tilbage hos dem man underviser, da det ofte er dér hvor det er gået galt.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: januar 2016 - nu
2015 - 2017

Servicemedarbejder

Flying Tiger Copenhagen

Arbejdet i Tiger gav mig en masse! Jeg gik fra at være ungarbejder til at være lukkevagt, hvilket var en vild udvikling at undergå. Jeg har lært at behandle besværgelige kunder, behandle klager over produkter, samtidige med at komme med et stort smil, så kunderne alligevel fik en god oplevelse.
Arbejdsområde: Salg
Periode: september 2015 - maj 2017
2013 - 2014

Servicemedarbejder

Coop Danmark

Jeg startede da jeg var 15. Jeg har som servicemedarbejder i Super Brugsen Hvalsø, fra tidelig alder af, lært salg, beskidt arbejde og stressende situationer at kende. Det var en hård arbejdsplads, med nul tolerance, hvilket har givet mig en hård start på arbjedsmarkedet.
Arbejdsområde: Salg
Periode: september 2013 - maj 2014
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk
Mine præferencer
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Forskning & Udvikling Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Salg Undervisning
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!


HPT