Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #210740

Markedsføringsstuderende med solid forståelse for digitale medier samt stærke kommunikative egenskaber.
Til daglig studerer jeg Markedsføringsøkonom ved Erhvervsakademi Sjælland, hvilket har styrket mine færdigheder inden for bl.a. international markedsføring, digital marketing & Markedskommunikation samt økonomi, organisation og salg.

Opdateret 25. april 2018
Min uddannelse
11
2017 - 2019

Markedsføringsøkonom

Erhvervsakademiet i Roskilde

Jeg er en udadvendt og lærenem person der til daglig studerer markedsføringsøkonom ved Erhvervsakademi Sjælland. Dette har styrket mine færdigheder inden for bl.a. international markedsføring, digital marketing & markedskommunikation samt økonomi, organisation og meget andet.
Derudover befinder mine interesseområder sig inden for bl.a. indkøb, strategisk planlægning, digital marketing og endelig E-sport, hvor jeg ser en hastig udvikling.

Jeg er imødekommende og en teamplayer der altid stræber efter at udvikle mig. Endvidere er jeg positiv indstillet og ikke mindst drevet af at skabe resultater.
På det faglige plan engagerer jeg mig i de opgaver jeg bliver stillet over for, uanset opgavens type, omfang eller kendskab. Afslutningsvis lægger jeg ligeledes stor vægt på at følge disse ordentligt til dørs.

Da jeg i forbindelse med mit sidste semester i august 2018 skal i praktik håber jeg, at ovenstående kvaliteter og kvalifikationer har vagt interesse og afslutningsvis vil føre til en praktikplads.
Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: januar 2017 - januar 2019
Min erhvervserfaring
2009 - 2011

IT supporter

Hørkram

IT-supporter studerende

Arbejdsområder: Kundesupport internt samt eksternt, Brugerstyring, netværk, hardware, sofware, klargøring til messer,
Arbejdsområde: IT - Netværk & Telekomm.
Periode: juli 2009 - juni 2011
2007 - 2008

Telefonsælger

Sjællandske Medier A/S

Telesælger med gode resultater. Derudover var jeg virksomhedens ansigt udad til, da der blev arbejdet fra salgsstand i div. indkøbscentre samt supermarkeder. Dette var bl.a. med til at skabte gode kunderelationer.
Arbejdsområde: Salg
Periode: august 2007 - juli 2008
Mine kompetencer
Evner
digital markedsføring & kommunikation global økonomi interntional markedsføring it support jura markedsføring marketing organisation salg statistik
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Praktikplads Studieprojekt/speciale
Arbejdsområde
Bank & Forsikring Data & Analyse Indkøb Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Vestsjælland Østsjælland
Kontakt mig!


HPT