Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #218389

Jeg er en passioneret HR-studerende med en forkærlighed for rekruttering, motivation og Performance Management. Grunden til at jeg begyndte at læse HR findes i begrebet udvikling. I HR gælder det om at se muligheder frem for begrænsninger, hvilket er med til at udvikle og skabe værdi for virksomhedens og vigtigst af alt - dens medarbejdere.

HR Kommunikation Analyse Medarbejdertrivsel Human Resource Management Udvikling Rekruttering Performance Management  

Opdateret 20. september 2021
Min uddannelse
2020 - 2022

Cand.soc. HRM

Copenhagen Business School - CBS

På kandidaten Cand. soc. HRM udforsker jeg vigtigheden og betydningen af bl.a. omverdenens hurtige krav til virksomheder, hvilke arbejdspladser nutidens medarbejdere foretrækker, og hvordan Performance Management kan være med til at sikre virksomhedens strategi.

Det er en uddannelse, som sikrer mig et stærkt værktøjssæt af nye kompetencekrav og hvordan man udnytter de mange forandringsmuligheder, som vi i stigende grad oplever i samfundet
Uddannelsesområde: Human Resources
Periode: september 2020 - juni 2022
2017 - 2020

BA i Sprog og Virksomhedskommunikation

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2017 - juni 2020
Min erhvervserfaring
2021 - nu

Human Resource Development

3 - Hi3G Denmark Aps

Hos 3 arbejder jeg med en bred palette af rekruttering- og medarbejderudviklingsopgaver. Jeg har stået i spidsen for projekter, hvor jeg har skulle indramme virksomhedens employer branding i en rekrutteringsvideo, som bl.a. har erstattet den gamle jobannonce. Derudover er jeg igang med at oprette 3's første pre-boardingsystem, da pre-boarding - ifølge mig - er et af de vigtigste elementer for en solid og stærk modtagelse af nye medarbejdere. Hertil skaber jeg flere onboarding- og integrationsmuligheder for 3's medarbejdere med fokus på motivation og fastholdelse.
Arbejdsområde: Human Resources
Periode: april 2021 - nu
2019 - nu

Receptionist

Dentsu Aegis Network A/S

Hos Dentsu har jeg sideløbende med mine studier i ca. 2 år siddet i receptionen, hvilket har lært mig meget om de forskellige organisationslag, og helt konkret hvordan en stor international virksomhed fungerer på daglig basis. Det har givet mig indsigt i, hvordan man begår sig blandt store kunder, da jeg er den første person, som de møder ved ankomst til hovedkontoret.
Hertil har jeg stået for en masse administrative opgaver, som f.eks. mødebooking, bestillinger og oprettelse af nye medarbejdere. Arbejdet hos Dentsu har givet mig endnu bredere erfaring med at holde hovedet koldt under pres og bevare overblikket, da det netop er verdens største mediebureau.
Arbejdsområde: Administration
Periode: oktober 2019 - nu
2018 - 2019

Udlejningsassistent

home a/s

Hos Home a/s holdte jeg åbent hus på diverse udlejningsprojekter, hvor jeg hjalp vores kunder med at finde deres drømmebolig.

Det var en branche, hvor man blev nødt til at tænke hurtigt og have mange bolde i luften på samme tid. Jeg lærte med mit arbejde hos Home at kommunikere og skabe et skarpt overblik over mit arbejdsmiljø - herunder specielt kundernes behov.

Ansvarsområder:
  • Fremvisning af boliger til kunder (lejligheder og rækkehuse)
  • Kundehåndtering i form af briefings og rådgivning af Homes projekter og spørgsmål hertil
  • - Hjælpe kunder med at udfylde reservationsskemaer
    Arbejdsområde: Projektledelse
    Periode: april 2018 - november 2019
    Mine kompetencer
    Evner
    formidling human resources development kommunikation sociale medier
    Sprog på arbejdsniveau
    dansk engelsk svensk
    Mine præferencer
    Jobtype
    Studiejob
    Arbejdsområde
    Data & Analyse Human Resources Kommunikation, Media & SoMe
    Geografi
    Storkøbenhavn
    Kontakt mig!


    HPT