Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #222697

Jeg er meget imødekommende, rummelig og sætter pris på humor på arbejdspladsen. Jeg er hårdtarbejdende, fagligt stærk og hjælpsom. Jeg interesserer mig for teknologi, miljø, klima og sport. Jeg er særligt stærk når det kommer til at udarbejde analyser og strategi.

cand.comm hårdtarbejdende værdiskabende kommunikation strategisk kommunikation idérig kommunikatør analytisk kommunikationsanalyse  

Opdateret 26. januar 2022
Min uddannelse
2018 - 2020

Cand.comm.

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Kombinationsuddannelsen cand.comm i Kommunikation og Psykologi giver mig følgende kompetencer i:
VIDEN
• Forskningsbaseret viden om begreber, teorier og metoder samt praktisk orienteret kendskab til planlægning og tilrettelæggelse af kommunikationsmateriale og kommunikations- og informationsprocesser til udvalgte målgrupper og mellem forskellige aktører.
• Forskningsbaseret viden om de medieformer, der anvendes i strategisk kommunikation, herunder typiske fremstillingsformer og tekniske forudsætninger.
• Viden om fremstillingsmæssige og æstetiske problemer i arbejdet med strategisk kommunikation i en faglig kontekst, herunder problemer, som i særlig grad knytter sig til den eller de forudsatte målgrupper.
• Forskningsbaseret viden om begrebsmæssige, teoretiske og metodiske aspekter af socialpsykologi, med særligt henblik på tendenser af socialpsykologisk karakter i samfundet og i relation til menneskers arbejds- og hverdagsliv.
• Indsigt i socialpsykologiske teorier og metoder i relation til læring i organisationer, personaleudvikling, medarbejdernes relationer til arbejdspladsen, rådgivning, psykisk arbejdsmiljø, udvikling af de menneskelige ressourcer, modstand mod forandring, teknologi og arbejde samt kompetenceudvikling.
• Viden om vilkår og kontekst for strategisk kommunikation i og fra institutioner, virksomheder og foreninger.

FÆRDIGHEDER
• Kan planlægge, udarbejde og vurdere strategisk kommunikation i en faglig kontekst, både som produkter og processer.
• Kan tage ansvar for planlægning og valg af metoder til empiriske undersøgelser at brugerne og at virkningen af strategisk kommunikation.
• Kan vurdere relevansen af en given kommunikationsindsats i forhold til indsatsens mål.
• Kan analysere og formulere avancerede kommunikationsrelevante problemstillinger i kommunikationsfaglige termer.
• Kan udvælge og anvende relevante teorier og metoder til analyse af problemstillinger af socialpsykologisk karakter i menneskers arbejds- og hverdagsliv.
• Kan identificere og håndtere etiske problemstillinger knyttet til videnskabeligt og professionelt arbejde indenfor uddannelsens område.
• Kan udtrykke sig på et idiomatisk, grammatisk og ortografisk korrekt dansk, og kan udtrykke sig mundtligt og skriftligt på en måde der er tilpasset målgruppen for en kommunikationsindsats.
• Kan formidle forskningsbaseret viden om kommunikation og Psykologi og kan diskutere professionelle problemstillinger med både fagfæller og ikke-specialister.
• Dokumenterer færdigheder i at anvende videnskabelige teorier og metoder under arbejdet med en afgrænset problemstilling inden for fagområderne.
KOMPETENCER:
• Kan selvstændigt planlægge, gennemføre og vurdere en undersøgelse af en kommunikationsfaglig problemstilling med anvendelse af fagområdets nyeste viden og etablere teorier, metoder og praksis.
• Kan selvstændigt igangsætte og gennemføre kommunikationsindsatser i de former, der arbejdes med i uddannelsen, samt indgå i samarbejde med andre, herunder professionelle teknikere og producenter.
• Kan rådgive institutioners, virksomheders og foreningers ledelser om den nødvendige indsats på kommunikations- og informationsområdet.
• Kan arbejde på en gang kreativt skabende og kritisk refleksivt med egen praksis.
• Kan styre arbejds- og udviklingssituationer, der er komplekse og uforudsigelige og forudsætter nye løsningsmodeller.
• Kan selvstændigt tage ansvar for egen faglig udvikling og specialisering inden for Kommunikation og Psykologi, herunder deltagelse i forsknings- og udviklingsarbejde, f.eks med henblik på at påbegynde en forskeruddannelse.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: august 2018 - september 2020
2015 - 2018

Bachelor of Arts

Aalborg Universitet

Med min bacheloruddannelse i kommunikation og digitale medier, har jeg opnået en grundlæggende viden om menneskers tegn- og symbolbrug og deres sproglige og kommunikative adfærd. Jeg har fået en indsigt i de typiske forståelsesformer, som mennesker råder over og herunder hvordan de interagerer i små og større sociale, organisatoriske og kulturelle sammenhænge. Jeg har opnået en indsigt i medier og menneskers brug af samme, især med hensyn til hvad der sker med kommunikation, når medier og informations- og kommunikationsteknologi får en rolle i interaktionen. Jeg har også opnået viden om, hvordan kommunikation formes af mediernes teknologiske og udtryksmæssige formåen, og hvordan det er muligt at forme og udvikle kommunikation, information og teknologi, så den stemmer bedre overens med grundtræk ved menneskers måde at fungere, forstå og omgås hinanden på. Jeg har færdigheder i iagttagelse, beskrivelse, analyse samt forståelse af perspektiver og synsvinkler som afgørende forudsætninger for at kunne foretage videnskabelige undersøgelser. Alt dette gør, at jeg har en forståelse for kultur- og mentalitetshistorie vedrørende informations- og kommunikationsteknologi og medier, men også en indsigt i videnskabsteoretiske, etiske, dannelses- og læringsmæssige problemstillinger.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: august 2015 - august 2018
Min erhvervserfaring
2021 - nu

Lærervikar

Trekløverskolen

Underviser 7-9 klasser.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2021 - nu
2021 - 2022

Projektmedarbejder

Region Hovedstadens Psykiatri

Her konverterede jeg patientpjecer i nye skabeloner i forbindelse med deres patientpjecer. Jeg opmærkede patientinformation med korrekt data og udgiver til de rigtige kanaler: indkaldelser, intranet og/eller hjemmeside.
Arbejdsområde: Medicinal & Sundhed
Periode: december 2021 - januar 2022
2021 - 2021

Projektmedarbejder

Nordsjællands Hospital

Her konverterede jeg patientpjecer i nye skabeloner i forbindelse med deres patientpjecer. Opmærkede patientinformation med korrekt data og udgav til de rigtige kanaler: indkaldelser, intranet og/eller hjemmeside.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: september 2021 - december 2021
2021 - 2021

Respiratorisk Handicaphjælper

BPA Formidlingen

Respiratorisk hjælper for handicappet borger.
24 timer vagter.
Arbejdsområde: Medicinal & Sundhed
Periode: september 2021 - oktober 2021
2021 - 2021

Kommunikationsmedarbejder (Løntilskud)

Frederikssund Kommune

Arbejdsopgaver:

Udarbejde en medieplan, webinarer til virksomheder.

Udvikle/lav videoer som kan være på kommunens hjemmeside, FB og Linkedin.com

Skærpe FB side – artikler, små teaser, flyers mv.

Udvikle materiale til Linkedin.com – artikler, små teaser, flyers mv.

Artikler til lokalaviserne (virksomheder der har taget borgere ind/lærlinge/fleksjobbere/brancheskift/opkvalificering/vores forskellige ordninger) – CSR i virksomhederne – samarbejder mellem jc og virk.

Opsnuse gode historier til lokalaviserne.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: maj 2021 - juli 2021
2021 - 2021

B2B kundeservice

MenTech

Jeg var ansat i en gensidig prøveperiode på 7 dage hos Mentech i Glostrup, hvor jeg arbejdede i erhvervsafdelingen i deres kundeservice. Jeg modtog opkald fra erhvervskunder, blev oplært i at onboarde nye kunder og håndterede generel kundeservice, besvarede mails mm.
Arbejdsområde: IT - Hardware
Periode: juli 2021 - juli 2021
2019 - 2020

Studentermedarbejder

Som studentermedarbejder i kommunikations- og HR-afdelingen hos DLF Seeds & Science hovedkvarter i Roskilde har jeg arbejdet med alt fra projektstyring af trainee ophold, udvikling af CSR/COC til intern- og ekstern kommunikation.

Mine arbejdesopgaver kan inddeles i to kategorier:

Kommunikation

· Intern- og ekstern kommunikation

· Nyheder

· Pressemeddelelser

· Udsendelse af diverse interne meddelelser

· Hjemmeside arbejde (Dynamic Web): Opdatering af diverse ting på hjemmeside, opdatering af kontaktoplysninger, lokationer etc.

· Let markedsføring

· Planlægning af blandt andet nyheder/content creation

· Tilrettelæggelse af præsentationer/dokumenter

· Oversættelser DK/ENG og ENG/DK

· Generel tekstforfatning og korrektur

HR

· Research opgaver: Jeg har stået for forslag/udkast/præsentationer vedrørende diverse udbydere af services (whistleblower system, intranet) og har i visse tilfælde stået for kontakten til udbyderne.

· Projektstyring - her har jeg i samarbejde med HR-ledelsen og strategi-ledelsen udarbejdet planer, præsentationer og stået for kontakten med myndighederne, i forhold til at få en trainee til Danmark fra New Zealand.

· Diverse design opgaver, hvor formularer, opgaver, beskrivelser og andet tekst skulle sættes pænt op eller gøres flot.

· Udarbejdelse og udsendelse af "Tips & Tricks" guides, herunder grafisk arbejde.

· Udarbejdelse af Corporate Social Responsibility politikker og dokumenter, herunder Code Of Conduct politikker og dokumenter.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: april 2019 - september 2020
2015 - 2015

Portørvikar

Aalborg Universitetshospital

Med min erfaring som portør fik jeg stor forståelse for menneskekontakten, at møde mennesker og have forståelse for deres situation. I en travl hverdag, hvor liv er på spil, har jeg fra min stilling som portør lært at arbejde under pres og bevare det kølige overblik.
Jeg arbejdede også som portørvikar i jun. 2016 – aug. 2016.
Arbejdsområde: Medicinal & Sundhed
Periode: maj 2015 - september 2015
2013 - 2014

Produktionsmedarbejder

Varðin Pelagic

Arbejdsplads på Færøerne:
Sortering af fisk, betjening af filletteringsmaskine, pakning af fisk, rengøring af hele fabrikken.
Arbejdsområde: Produktion
Periode: august 2013 - juni 2014
2012 - 2012

Pladsmand

Johannes Fog A/S

Det var min opgave, at stable træ i de korrekte hylder. Jeg kørte rundt på pladsen med en stor vogn, hvor truckførere satte "pakker" med træ. Her skulle jeg åbne pakkerne og dernæst sætte dem på plads, og holde styr på antal og dimensioner.
Jeg var også ansat hos Johannes Fog A/S i maj 2011 – aug. 2011.
Arbejdsområde: Produktion
Periode: juli 2012 - august 2012
2010 - 2010

Bogbinderassistent

Color Print A/S

Ansat som assistent til maskinfører. Var ansat til at fodre maskineriet med enkelte sider, som senere blev samlet og blev til et magasin/blad/katalog.
Jeg har været ansat hos Color Print A/S over flere omgange:
jan. 2006 – maj 2006
jan. 2002 – feb. 2002
okt. 2014 – nov. 2014.
Arbejdsområde: Produktion
Periode: marts 2010 - november 2010
Mine kompetencer
Evner
adobe billederedigering branding dialogisk kommunikation forandringskommunikation framing hr human relations intern- og ekstern kommunikation it kommunikation ledelseskommunikation marketing office personlig kommunikation professionel kommunikation public relations strategisk kommunikation videoredigering virksomhedskommunikation
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk færøsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Forskning & Udvikling Human Resources IT - Netværk & Telekomm. IT - Software Kommunikation, Media & SoMe Undervisning
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer
Kontakt mig!


HPT