Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #230208

Som medarbejder er jeg analytisk tænkende og nysgerrig på at lære nyt og udfordre mine egen viden i mødet med andre baggrunde og fagligheder, samt afsøge nye muligheder sammen med borgere såvel som kollegaer. Jeg er interesseret i at skabe indblik i forskellige aspekter af menneskers hverdag og det lokale, regionale og globale miljø de befin

Opdateret 06. september 2022
Min uddannelse
11
2020 - 2022

Cand.soc.

Aarhus Universitet

Uddannelsen i Human Security, med det danske navn Miljø- og konfliktanalyse, har fokus på bæredygtig menneskelig udvikling, og søger at skabe et komplekst indblik i politiske, sociale, såvel som miljømæssige dimensioner af de globale såvel som lokale konflikter og sikkerhedsproblematikker som mennesker oplever.
Uddannelsen har fokus på at anvende samfunds- og naturvidenskabelig teori til at analysere specifikke empiriske cases, og på at udvikle praktiske færdigheder inden for projektdesign, tværfagligt projektarbejde og konflikthåndtering.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2020 - juni 2022
2016 - 2019

Antropolog

Aarhus Universitet

Analyse og indsigt i mellemmenneskelige forhold, etik, samt forskellige kulturer og ver-denssyn. Kritisk, reflekterende blik overfor eksisterende praksis og erfaring med at identi-ficere alternative perspektiver og tilgange igennem kvalitativ metodebrug (semi-strukturede interviews, fokusgrupper, deltagerobservation, kodning og analyse)
Særligt fokus på og interesse i social- og miljømæssig bæredygtighed igennem valgfag om globale miljøforandringer, Grønland og Arktis, samt et udveklingssemester i Canada med kurser i en bæredygtig fremtid, miljøetik, og ulighedsproblematikker.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: august 2016 - august 2019
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Graduate/trainee Vikariat
Arbejdsområde
Data & Analyse Forskning & Udvikling Kunst & Kultur Organisation & Forening Politik & Samfund Undervisning
Geografi
Midtjylland Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!


HPT