Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #242219

Jeg har valgt socialt arbejde da jeg ønsker at skabe bedst mulig trivsel hos udsatte borgere.
Jeg er udadvent, engageret og sætter pris på at få tildelt ansvar og er god til at skabe struktur og organisere. Jeg har gennem 4 mdr. praktikforløb fået kendskab til arbejdet med både hjemløse, alkoholikere, stofmisbrugere m.v.

Opdateret 30. maj 2022
Min uddannelse
2018 - 2020

Cand.soc.

Aalborg Universitet

Jeg har i min uddannelse beskæftiget mig med sociale problemer og har derigennem fået en bred viden om forskellige former for udsathed, og hvordan man teoretisk, metodisk og praktisk kan arbejde med sociale problemer. Jeg har fået praksiserfaring grundet 4 mdr. praktikforløb i social- og arbejdsmarkedssekretariatet i Randers Kommune.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: oktober 2018 - juni 2020
2014 - 2017

BA i Sociologi

Aalborg Universitet

Med min bachelor i sociologi, har jeg tilegnet mig en bred metodisk og teoretisk viden indenfor det sociologiske felt. Jeg har fået en grundlæggende forståelse for hvodan man bedriver samfundsvidenskabelig forskning. Desuden har det givet mig en generel indsigt i hvordan man i sit arbejde med mennesker forholder sig til individer som en del af samfundet, og mit arbejde bære derfor præg af en helhedsorienteret tilgang, med fokus på både individ- og samfundsperspektiv.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2014 - juni 2017
Min erhvervserfaring
2019 - 2019

Studiepraktik

Randers Kommune

Jeg har gennem praktikforløb fra august til december 2019 i Social- og arbejdsmarkedssekretariatet i Randers Kommune, fået erfaring med hvordan man anvender teori og metode i det praktiske arbejde. Jeg har blandt andet siden med sagsfremstillinger, puljeansøgninger, organisering af workshops, samt udarbejdet dagsorden og referat for både konsulent- og styrergrupper.
Arbejdsområde: Politik & Samfund
Periode: august 2019 - december 2019
2018 - 2019

Frivillig ved den Sociale skadestue i Aalborg

Som frivillig ved den sociale skadestue, talte jeg med mange forskellige borgere der henvendte sig med alle slags problemer. Jeg har gennem mit frivillige virke fået kendskab og haft kontakt til borgere med forskellige problemstillinger som misbrug, diagnoser og ensomhed m.v.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: oktober 2018 - juli 2019
Mine kompetencer
Evner
borgerkontakt god erfaring med individuelle- og fokusgruppeinterview organisationsteori praksiserfaring i en politisk styret organisation sbsys sociologiske teorier teorier om sociale problemer teorier om socialt arbejde
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Studiejob
Arbejdsområde
Human Resources Ledelse & Planlægning Politik & Samfund Rådgivning & Support Socialvæsen
Geografi
Midtjylland Nordjylland
Kontakt mig!


HPT