Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #246345

Knivskarp og struktureret, knaldgod til det med ord og kreativ med stort K - Mit navn er Liselotte og jeg er en ung kvinde på 22, som brænder for kommunikation og grafisk design. Jeg drømmer om en fremtid i kommunikationsbranchen med henblik på tekstforfatning, digital markedsføring og/eller eventplanlægning.

kreativ tekstforfatter kommunikation grafisk design eventplanlægning markedsføring korrekturlæsning design thinking design SoMe  

Opdateret 12. maj 2020
Min uddannelse
2019 - 2021

Anden kort videregående udd.

Ervhervsakademi - Kolding, IBA

På entreprenørskab- og designuddannelsen får vi undervisning i bl.a. visualisering, markedsføring, trend og kultur, ledelse, kommunikation og virksomhedsøkonomi. Uddannelsen er en 2-årig erhvervsakademisk uddannelse, som lader os studerende få en masse hands-on erfaring i den teori, vi arbejder med i klasseværelset – bl.a. gennem samarbejde med forskellige virksomheder.
Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: august 2019 - juni 2021
Min erhvervserfaring
2019 - nu

Salgsassistent

Queen & Kids

I dag arbejder jeg som timeassistance hos Queen & Kids i Kolding Storcenter - en eksklusiv tøjforretning målrettet kvinder og børn.
Arbejdsområde: Salg
Periode: december 2019 - nu
2019 - 2019

Sales Adviser, deltid

H&M Hennes & Mauritz A/S

Lige før jeg startede min videregående uddannelse i august 2019, blev jeg genansat på deltid i H&M - dog med mere ansvar efter endt fuldtidsstilling.
Arbejdsområde: Salg
Periode: juni 2019 - december 2019
2018 - 2019

Sales Adviser, fuldtid

H&M Hennes & Mauritz A/S

Efter jeg afsluttede gymnasiet (HTX - kommunikation/IT og design) holdte jeg sabbatår, hvor jeg arbejdede jeg på fuldtid i H&M. Med tiden fik jeg tildelt mere ansvar - bl.a. i form af udhæng af nye varer, som reklamations- og returansvarlig og som lukkeansvarlig (uden nøgle) for min afdeling, når min leder ikke var tilstede.
Arbejdsområde: Salg
Periode: maj 2018 - maj 2019
2016 - 2018

Sales Adviser, deltid

H&M Hennes & Mauritz A/S

Som 18-årig fik jeg tilbudt job i H&M Vestergade (Odense) som kassepige. Jobbet bestod især i at give god kundeservice med henblik på salg og så selvfølgelig at holde butikken pæn og ryddelig.
Arbejdsområde: Salg
Periode: juni 2016 - april 2018
2015 - 2016

Prøverumspige

H&M Hennes & Mauritz A/S

Som 16-årig startede jeg som prøverumspige i H&M Kongensgade (Odense), hvor jeg havde ansvaret for prøverummet og for afretning af dameafdelingen.
Arbejdsområde: Salg
Periode: februar 2015 - maj 2016
2013 - 2015

Ungarbejder

Super Best

Som 15-årig startede jeg som ungarbejder i det lokale supermarked, hvor jeg hjalp til med alt fra kundebetjening, vareopfyldning, oprydning og trimning af butik samt pakning af online ordre.
Arbejdsområde: Salg
Periode: maj 2013 - juni 2015
Mine kompetencer
Evner
adobe illustrator adobe indesign adobe photoshop formidling kommunikation korrektur kreativ kundeservice markedsanalyse microsoft powerpoint microsoft word målgruppeanalyse salg segmentering service skriftlighed sociale medier sprogbrug struktureret
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Studiejob
Arbejdsområde
Marketing & Reklame
Geografi
Fyn Sydøstjylland
Kontakt mig!


HPT