Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #247975

Jeg ser en stor vigtighed i, at kunne skabe et arbejdsmiljø, som alle medarbejdere nyder at være i. Dette er med til, at skabe en højere produktivitet og et miljø hvor det ikke længere kaldes et arbejde, men en hobby man brænder for og vil bruge masser af tid på.

Opdateret 29. marts 2020
Min uddannelse
2019 - 2021

Cand.it. Informationsvidenskab

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: IT
Periode: oktober 2019 - maj 2021
2016 - 2019

BA i Informationsvidenskab (Humanistisk Informatik

Aarhus Universitet

Bachelorgraden i Informationsvidenskab har tilbudt en grundlæggende forståelse til programmeringsværktøjer. Derudover er studiet præget af en design tilgang, som har været et grundlæggende element gennem størstedelen af semesterne.
Uddannelsesområde: IT
Periode: august 2016 - maj 2019
Min erhvervserfaring
2019 - nu

Bestyrelsesmedlem i Danske Students Vest

Danske Bank

Bestyrelsesmedlem i Danske Students Vest, som beskæftiger sig med faglige sociale arrangementer for medarbejdere i Aarhus.

Danske Students Vest beskæftiger sig udelukkende med studentermedhjælpere.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: juni 2019 - nu
2017 - 2020

Kunderådgiver

Danske Bank

Telefonisk rådgivning af Danske Bank kunder. Dette er primært med henblik på bankfaglige spørgsmål samt support af Danske Banks brugerløsninger såsom mobilbanken, netbanken, netpost etc.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: juni 2017 - marts 2020
2015 - 2016

Teknisk support

Stofa A/S

Arbejdet består hovedsagligt i, at betjene privat kunder der ringer ind med problemer med deres Stofa produkter.
Problemstillinger spænder sig fra TV via antenne kabel, internet via coax og fiber, MitTV og faste IP adresser og opsætning af mail.
Ud over dette, så har jeg sideløbende opgaver, som består af administrative kommunikationsrelateret opgaver, såsom besvarelser på sociale medier, såvel teknisk supplering og regningsrelateret spørgsmål af mobil kunder.
Jeg er grunduddannet gennem 2 ugers kursus, fra 08:00-16:00 i starten af min ansættelse for, at kvalificerer mig som teknisk support.
Jeg har kursus i kommunikationshåndtering på sociale medier. Dette foregik kun gennem administrativt arbejde. Dette var gennem et et-dages kursus.
Jeg har kursus i håndtering af Mobil kunder, gennem Company Mobile. Det omfattede indgående forståelse of viden om mobilt netværk og tjenester omkring mobil signalet ved Stofa Mobil.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: august 2015 - juni 2016
2012 - 2015

Ung til Ung formidler

UC Syd

Ved siden af mit gymnasiale uddannelse, har jeg også været Ung-Til-Ung oplægsholder og koordinator i tre år.
Mit arbejde som oplægsholder ved Ung-Til-Ung, bestod i undervisning af unge fra 6-10 klasse i seksualitet og alkohol. Som oplægsholder var det en vigtig kompetence, at kunne tilrette sig og påføre os et adfærd og mentalitet, som både afspejlet et ansvarsbevidst væsen men også kunne tilrette os efter deres behov. Vi havde typisk opgaver bestående i to timers fremlæggelse enten alene eller par.

Mit arbejde som koordinator bestod i udlevering og koordinering mellem skolerne og oplægsholderne. Dette var typisk flere gange om ugen hvor opgaver skulle koordineres med skolerne, så vores oplægsholdere kunne undervise i seksualitet, alkohol og stoffer for klasserne.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2012 - august 2015
2012 - 2015

Stikkerent

Kompetencehuset Aabenraa

Deltidsjob som stikkerent havde sin primære funktion, at komme efter skole og gøre rent, handle ind, forberede møder.
Arbejdsområde: Administration
Periode: august 2012 - juli 2015
Mine kompetencer
Evner
adobe premiere basis økonomi brugeroplevelser css designløsninger figma grafisk design html it photoshop produktudvikling præsentationer relationen mellem mennesker og teknologi rådgivning salg service sony vegas support ui ux word workshops
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk svensk
Mine præferencer
Jobtype
Praktikplads
Arbejdsområde
Arkitektur & Design Internet & Multimedia Projektledelse Rådgivning & Support
Geografi
Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!


HPT