Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #250588

Jeg er en kandidatstuderende med højt humør og er engageret for hele tiden ved at lære nyt. Jeg er en glad hårdtarbejdende studerende med en kæmpe stor interesse for IT og Data. Jeg nyder af at agere som højrehånd for mine kolleger, som vi sammen kan hjælpe med at løse udfordringer.

Opdateret 07. juli 2020
Min uddannelse
2020 - 2022

Anden lang videregående udd.

Syddansk Universitet (SDU)

Data Science
Uddannelsesområde: IT
Periode: september 2020 - juni 2022
2017 - 2020

BA i Informationsvidenskab (Humanistisk Informatik

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: IT
Periode: oktober 2017 - juni 2020
Min erhvervserfaring
2019 - 2020

Næstformand og studenterrepræsentant

Syddansk Universitet (SDU)

Jeg er næstformand og studenterrepræsentant i studienævnet for Informations- og Kommunikationsstudier for bacheloruddannelsen Informationsvidenskab, IT og Interaktionsdesign. Studienævnet godkender bl.a. undervisningsplaner, udarbejder forslag til studieordninger, behandler dispensationsansøgninger og varetager generelt sager med relevans for dets udbud af uddannelser. Som næstformand i studienævnet er jeg med til at tilrettelægge af studienævnets arbejde.

Imellem nov. 2019 og jan. 2020 var jeg observatør i studienævnet.

Jeg repræsenterer min uddannelse på Future People: https://www.futurepeople.dk/mod-studerende/david-nhan-thien-nguyen/

Som studenterrepræsentant har jeg været med til at holde et oplæg om min uddannelse for 8. og 9. klasses folkeskoleelever til et studiepraktik-arrangement på SDU Kolding. Jeg har også været med til at arrangere åbent hus med universitet og holde oplæg til forældre og elever om min uddannelse. Jeg har også været vært til Studerende for en dag, hvor en potentiel kommende studerende kan opleve, hvordan det er at gå på universitet.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: november 2019 - juni 2020
2019 - 2020

Buddy Coordinator

Syddansk Universitet (SDU)

Jeg er med til at sikre, at alle internationale studerende får en varm velkomst til vores by, vores campus og vores kultur på Syddansk Universitet Kolding. Som buddy-koordinator er jeg ansvarlig for enten at arrangere, koordinere og informere om allerede eksisterende begivenheder på Syddansk Universitet Kolding. Jeg arbejder tæt sammen med buddy-teamet. Jeg er også ansvarlig for at finde alternative måder, hvor internationale studerende kan blive hentet ved ankomsten, hvis den tildelte buddy ikke er i stand til det.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2019 - juni 2020
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk vietnamiesisk
Mine præferencer
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Data & Analyse
Geografi
Fyn
Kontakt mig!


HPT