Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #255256

Jeg besidder et nysgerrigt, løsnings- og optimerende mindset, hvor jeg sætter stor pris på at samarbejde med andre,. Jeg har en stejl indlæringskurve na°r, det kommer til IT-systemer, og så har videreformidling af relativ kompleks information i plenum været en stor del af mine tidligere og nuværende erhvervserfaringer.

løsningsorienteret optimering ekstrovert videreformidling samarbejde proaktiv  

Opdateret 06. januar 2021
Min uddannelse
2020 - 2022

Cand.merc. Information Management

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: IT
Periode: august 2020 - juni 2022
Min erhvervserfaring
2020 - nu

Assistance Coordinator

SOS International

I SOS sidder jeg pa° vagtcentralen, hvor jeg besvarer opkald fra kunder hele landet over, hvor jeg hjælper dem videre pa° sin vej efter nedbrud. Ydermere, arbejder jeg ogsa° under Whitelabel for diverse forsikrings- selskaber i forbindelse med vejhjælp. Jobbet udvikler mine kommuni- kationskompetencer, gør mig mere løsningsorienteret samt præcis og grundig.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: juni 2020 - nu
2019 - nu

Community Manager and Coach

ARCA

I ARCA arbejder jeg som instruktør og Community Manager. Min primære rolle er at skabe community blandt medlemmerne ved at arrangere events internt samt med eksterne samarbejdspartnere. Begge positioner har lært mig at anvende tid effektivt ved brug af god planlægning og være løsningsorienteret. Derudover det at videre- formidle komplekse træningsøvelser i plenum samt tilpasse mig den enkeltes niveau. Derudover har jeg været med til at afholde føl-forløb for nye trænere.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2019 - nu
2016 - 2018

Shift manager

Burger King Denmark

Mine opgaver bestod af koordinering af flloorplan, lagerstyring, varemodtagelse, træning af nye medarbejdere samt daglige salgs resultat evaluering. Tilpasning af travlt arbejdsmiljø, mange personligheder, team-work samt være løsnings- og kundeorienteret
Arbejdsområde: Salg
Periode: august 2016 - august 2018
Mine kompetencer
Evner
basis seo basis wordpress gant chartt management microsoft office network diagram videreformidling
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Praktikplads
Arbejdsområde
Projektledelse
Geografi
Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!


HPT