Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #279393

Her har du en passioneret og udadvendt studerende, med stor respekt og forkærlighed til kommunikationens gaver. Jeg er dygtig og præcis i formidling af opgaver, små som store, samt grundig i udførelse. Jeg er i stand til at fungere som både ledende rolle, og også som teamplayer i samspil med andre.

Kommunikation SoMe Marketing Tekstforfatning  

Opdateret 20. august 2023
Min uddannelse
2020 - 2024

BA i Kommunikation (Humanistisk Informatik)

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: oktober 2020 - juni 2024
Min erhvervserfaring
2021 - nu

Head of Virtual Assistance

Millionær Coach

Mine roller i virksomheden har udviklet sig med tiden. Jeg startede som virtuel assistent, hvor mine opgaver hovedsageligt bestod i organisk markedsføring - altså, at jeg skulle stå for friendfarming på sociale platforme, herunder engagement, milking og poste content (til tider lavede jeg content). Mest af alt har jeg stået for den helt tætte kundekontakt, hvor jeg på vegne af virksomheden har skulle fylde bootcamps og andre workshops via de sociale platforme. Med tiden som virksomheden voksede, kom flere medarbejdere til, og jeg blev Head of Virtual assistance. Her har jeg hjulpet med onboarding af nytilkomne, herunder haft egne teammøder, samt stået for oplæring. Jeg har også lavet materiale til virksomheden, som træningsvideoer og PDF filer. Størstedelen af den interne kommunikation har været på engelsk.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: april 2021 - nu
2018 - 2020

Kundekonsulent

5R Marketing

Jeg fungerede som kundekonsulent og ringede for over 10 forskellige kampagner. Derudover blev jeg uddannet i deres "sales academy", hvor vi blandt andet lærte om salgsformer og kundetyper, og slutteligt oplærte jeg nytilkomne.
Arbejdsområde: Salg
Periode: februar 2018 - august 2020
Mine kompetencer
Evner
ansvarlig canva content imødekommende kommunikation marketing photoshop proaktiv salg selvstændig service some tekstforfatning udadvendt
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Freelance Studiejob
Arbejdsområde
Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Salg
Geografi
Nordjylland Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!


HPT