Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Profil #98848

Jeg møder alle med en smittende optimisme og tilføjer en masse positiv energi til en arbejdsplads. Jeg kan være stædig når jeg takler nye opgaver og stopper ikke før målet er nået.

administration blæksprutte medhjælper medhjælp assistent optimisme positiv energi struktureret engagered  

Opdateret 10. september 2018
Min uddannelse
2018 - 2019

Civilingeniør, By-, Energi- og Miljøplanlægning

Aalborg Universitet

Fra AAUs hjemmeside:
"På bacheloruddannelsen i By-, Energi-og Miljøplanlægning på Aalborg Universitet i Aalborg og København kommer du omkring alle tre roller som både byplanlægger, energiplanlægger og miljøplanlægger. Du arbejder med løsninger inden for byudvikling, energi og miljø i international, national og lokal sammenhæng. Det giver dig helhedsforståelse og mulighed for at spore dig ind på det du brænder mest på, når du sammensætter dit videre uddannelsesforløb."
Uddannelsesområde: Klima, Miljø & Energi
Periode: september 2018 - september 2019
Min erhvervserfaring
2016 - 2018

Assistent

Jeg assisterede lederen af projektet, hvor jeg sørgte for, at stedet kørte gnidningsfrit ved at tage mig af de daglige opgaver, så som borgerkontakt, herunder relations opbygning, kontakt til interne og eksterne samarbejdspartnere (som fx hospitaler og sociale rådgivere), telefonpasning, herunder modtagelse af henvisninger, frivilligpleje, planlægning af dagens opgaver, pasning af akuttelefon, administrative opgaver og journalførelse, og andre ad-hoc opgaver.
Arbejdsområde: Administration
Periode: maj 2016 - juni 2018
2012 - 2012

Student Office Administrator

Rakmo Institute, Slovenia

Sammen med en anden studerende tog jeg mig af de fleste daglige kontoropgaver og den nødvendige drift, for at sikre at afdelingen fungerede problemfrit. Jeg assisterede med mødeforberedelse, kommunikerede med kunder, forretningspartnere og andre virksomheder, opdaterede kundebasen, opdaterede website, sikrede at alle deadlines blev mødt, lavede det basale bogføring ved udsendelse af fakturering, holdt øje med kreditkort overførsler, sende påmindelse om betaling, samt hjalp med at organisere træningskurser og seminar forberedelse og sørgede for generel support ved seminarerne.
Arbejdsområde: Administration
Periode: januar 2012 - april 2012
2009 - 2011

Student Office Assistant

Triglav Insurance Company, Slovenia

Jeg varetog div. administrative opgaver – forberedelse af ugentlige rapporter, indskrivelse af data, finde og initiere data til markedsanalyse, monitorere direkte marketing kampagner og indbetalinger, kommunikere med kunder om evt. ændringer i forsikringspolice samt gennemgå nyligt udførte forsikringspolicer.
Arbejdsområde: Administration
Periode: februar 2009 - december 2011
Mine kompetencer
Evner
administration administrativ assistance blæksprutte microsoft office
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk slovensk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Studiejob
Arbejdsområde
Administration Ledelse & Planlægning Projektledelse Transport & Logistik
Geografi
Storkøbenhavn
Lønønske
5.000 DKK / måned
Kontakt mig!


HPT