902 talentprofiler fundet

Jeg benytter en strategisk og analytisk tilgang til at løse opgaver for jer. Jeres virksomheds målsætning kommer i første prioritet! Jeg er en målrettet og viljebevidst person, der er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. Jeg er villig til at bidrage med egen erfaring, og komme med personlige inputs når det gælder at løse en arbejdsopgave

Motiveret Selvdrivende Nytænkende Teamplayer Energisk Social Strategisk tænkende Multikulturel  

Opdateret 09. november 2019
Jeg er en 23 årig pige der bliver færdig med sin bachelor her til sommer og er fyldt med gå på mod for at finde det helt rigtig studiejob til det sidste halvår af min bachelor og som jeg kan fortsætte på under min master uddannelse som jeg forventer at starte på sommeren 2020.
I et job har jeg stor fokus på god kommunikation og god arbejd

Gå på mod God kommunikation Høj arbejdsmoral Effektiv Involveret Ansvarlig  

Opdateret 12. november 2019
Hello dear employers in Viborg Kommume area and in Jutland. I will be glad to hear from you. Call me or write me, I promise you will be surprised. I am not an average student, I came to do great things here. Marketing and branding has always been my passion and 'sales' is my second name. Do you dare to make business together?

#heart #honesty #integrity #passion #energy #thoughtful #social #assertive #creative #czech #american  

Opdateret 02. november 2019
Jeg er nyuddannet bachelor i erhvervsøkonomi og brænder for at prøve mit kendskab af i praksis. Mine stærkeste kompetenceområder er finans (bogholderi, økonomistyring og finansiering), marketing (strategi) og projektarbejde (forskning, analyse, formidling). Generelt arbejder jeg struktureret og tydeligt og er vant til at have mange bolde i lu

Opdateret 17. november 2019
Jura studerende på Århus Universitet, som netop er påbegyndt min bachelor. Da mine evner endnu på 1 semester er begrænsede, vil et piccoline job. eller lign. hvor jeg kan bruge min erfarring indenfor service, være den perfekte mulighed for at starte med et job og få et indblik i dagligdagen på et advokatkontor eller andet juridisk arbejde.

Piccoline Service Jura  

Opdateret 07. november 2019
Ung studerende med med interesse i at hjælpe virksomheder blive mere data-drevne! - igangværende med kandidat i Cand.Merc.Business Intelligence - ivrig efter et studiejob hvor jeg kan bidrage til at skabe værdi gennem datanalyse

Dataanalyse  

Opdateret 13. november 2019
Jeg er en ung mand på 20 år. Jeg studerer i øjeblikket Datalogi på Københavns Universitet på 2. år.
Jeg har i min tid på uddannelsen arbejdet med en række forskellige programmeringssprog og har til dagligt også stor interesse i at fordybe mig i den teknologiske verden.

Opdateret 08. november 2019
Cand.it webkommunikation/webformidling med pædagogisk baggrund og kognitiv tilgang. Har kompetencer indenfor både det private og offentlige. Søger arbejder som brobygger mellem designer og brugerne. Mine fokusområder er Designprincipper, UX, Usabilty, Accessbility, Testmetoder, implementering. Design for alle (Inclusive design) og it-didaktik

Nysgerrig og kreativ Succes i fællesskab Struktureret  

Opdateret 21. oktober 2019
Results-oriented IT Support Engineer with superior problem-solving and critical thinking skills, as well as meticulous attention to detail and methodical nature. Skilled in tackling problems in unique ways to develop innovative solutions.

IT Supporter IT Technician Help Desk PACS Administrator  

Opdateret 01. november 2019
Jeg er en 27 årig ordblind ingeniørstuderne inden for Integreret Design. Lige nu er jeg i gang med mit femte semester som jeg tager på San Diego State University i Californien.
Jeg drømmer om at komme til at arbejde med produktudvikling og være med til at skabe nye og forbedre eksisterende produkter.

Ingeniør Design Produktudvikling  

Opdateret 28. oktober 2019
41 årig Interaktionsdesigner/UX'er med +15 års digital projekterfaring og en Master i Interaktionsdesign fra ITU, hvilket gør mig metodisk stærk og praktisk handledygtig indenfor digital transformation, innovativ udvikling, digitalisering og brugervenlighed. Med proaktiv, kreativ og proaktiv tilgang, får jeg ting til at ske!

UX Forretningsudvikling Brugettest/Analyse Designudvikling/Implementering Visualisering  

Opdateret 07. oktober 2019
Nuværende kandidat Matematik-Økonomi studerende ved KU. Forventes afsluttet maj 2021.

Har en HD i regnskab og økonomistyring samt 4 års erfaring som revisorassistant hos EY (tidl. Ernst & Young)

Søger studiejob på ml. 10-15 timer indenfor økonomi eller regnskab.

Opdateret 28. oktober 2019
I am a goal-oriented team-player who seeks to help to the best of my abilities. I am a very social person who seeks to engage in open and honest dialogues in order to achieve the best collaboration across borders and disciplines. I am very dedicated to solving big and small problems with my analytical skills and with a holistic approach.

Cand.merc International Business and Marketing Analytical Data Analysis Business Insights Enterprising BSc Market and Mangement Anthropology Outgoing Team-work  

Opdateret 19. september 2019
AP Graduate in IT with 14 months of Experience as an IT Supporter in Both Windows and Mac Environment. Currently in second semester of Top Up Bachelor's degree in Web Development.

IT student helper Student Assistant Part Time English Speaking IT Support IT Assistant HTML CSS CMS  

Opdateret 17. oktober 2019
En 19 a°rig ung, frisk og uddannet fyr med masser erfaring med telemarketing, branding, mediedesign, kommunikation og SoMe-marketing. Samtidig stifter og ejer af Redbandana som er et selvstændigt pladeselskab der laver digital marketing underholdning og musik.

Opdateret 28. oktober 2019
Mit navn er Amalie, og jeg er 20 år gammel. Jeg er meget energisk, positiv og kreativ anlagt, og elsker nye udfordringer. Jeg har i mange år været vant til at være en del af et større team (på mine tidligere arbejdspladser), hvor jeg går meget op i at både mine kollegaer har det godt, og der er god stemning på arbejdspladsen.

kreativ energisk positiv fleksibel  

Opdateret 12. oktober 2019
Jeg er arbejdsom og har siden jeg var 13 altid haft et arbejde. Jeg har varetaget forskellige opgaver på mine arbejdsplads, hvor jeg er vokset med et gradvist større ansvar.
Jeg sætter en stor dyd i at stå til ansvar for eget arbejde og elsker at vokse med opgaven. Mine bekendte beskriver mig som imødekommende, effektiv og arbejdsom.

Ansvalrig arbejdsom imødekommende  

Opdateret 11. oktober 2019
Former Sergeant, Bomb disposal - Security advisor and course leader Al Asad Airbase Iraq.

Relevant skills:
Computer Networking theory, hypervisor: virtual box, DHCP, DNS, ADD in Windows 2008 and 2016
C# programming in visual studio windows form and console

Under devolopement:
Python, Linux, Unix, microsoft2008server, bash script progr..

Opdateret 25. februar 2019
Jeg er en 20 årig studerende på Aarhus Universitet som leder efter nyt og spændende erfaring jeg kan tage med mig videre i livet. Jeg studerer international virksomhedskommunikation på spansk, og det gør jeg grundet min brændende passion og interesse indenfor latino-kultur, og lyst til at lære at beskæftige mig med kommunikative opgaver.

Fleksibel Kommunikativ Udadvendt Smilende Punktuel  

Opdateret 03. oktober 2019
Hello!
My name is Kinga Both who is a Marketing Management student.

Opdateret 06. november 2019
Den fælles motivation i mit arbejde og studie er lysten til at forstå og påvirke andre mennesker. Jeg besidder jeg en bred vifte af metodisk, teoretisk og praktisk viden om at undersøge og analysere en problemstilling. Dertil foretrækker jeg at bygge argumenter på data og holder overblik og sikrer fremdrift ved at arbejde struktureret.

Opdateret 08. oktober 2019
Hej!
Jeg hedder Maria Nguyen, og jeg er 24 år gammel. Jeg er på nuværende tidspunkt er igang med at tage min kandidat i bioteknologi.
Jeg er åben, engageret og ansvarsbevidst, og sætter stor pris på det at være en teamplayer, men sætter lige så stor pris på at arbejde individuelt.

kandidat bioteknologi  

Opdateret 08. oktober 2019
Datalogi kandidat studerende

php laravel elasticsearch sql angular4 ionic2 computer vision microsoft hololens  

Opdateret 25. oktober 2019
Civilingeniørstuderende i Transport og Logistik med erfaring indenfor jernbaner og kollektiv transport.
Jeg har erfaring med jernbaneteknologi samt etablering og drift af skinnebårne og øvrige kollektive systemer, både i designfasen samt i driftsfasen. Jeg udvider altid min horisont indenfor disse fagområder, da disse er min store passion.

Jernbaneteknik Kollektiv trafik Køretidsberegninger og simuleringer Anlægsøkonomi Baneprojektering Vejprojektering RailSys MicroStation CAD ArcGIS Microsoft Office TPS InRoads Power Rail Track  

Opdateret 29. august 2019
Jeg har let til smil og jeg er altid glad, der skal meget til at ødelægge mit humør. Jeg kan arbejde selvstændigt, hvis det kræves af mig. Jeg møder altid til tiden og hvis jeg er i gang med en opgave, så laver jeg det helt færdigt. Jeg er altid hjælpsom og imødekommende.

Opdateret 09. oktober 2019
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT