934 talentprofiler

Min bacheloruddannelse i Marketing and Management Communications var bygget op omkring to hovedområder; kommunikation og business. I løbet af studiet, har jeg dermed fået ekspertise i en række analyser såsom motivation og adfærd i organisationer, markedssegmentering og forbrugeradfærd, samt statistik og analyse af økonomiske problemstilling

forbrugeradfærd Markedssegmentering motivation marketingsstrategi kommunikation intern og ekstern kommunikationsdicipliner marketing SoMe Influencermarketing  

Opdateret 24. juni 2020
Jeg er et nysgerrigt og videnbegærligt menneske, som elsker at arbejde i dynamiske og inspirerende arbejdsmiljøer. Jeg bidrager med godt humør og trives blandt ligesindede hvor sparring er alfa omega.
Jeg snakker dansk, engelsk, tysk ,svensk, norsk og er godt igang med spansk på studiet som også er på et godt og ikke mindst tiltagende niveau

dygtig nysgerrig positiv sproglig markedsføring salg indkøb social lærenem  

Opdateret 02. juli 2020
Kort fortalt er jeg en vellidt, hårdtarbejdende og imødekommende person. Jeg holder af teamwork, men kan også sagtens arbejde selvstændigt og trives fint i stressede såvel som rolige miljøer. Jeg skaber selv den ro og organisering der skal til for, at arbejdet forløber så problemfrit som muligt.

Serviceminded Imødekommende God til mennesker Omsorgsfuld Organiseret Dygtig formidler God med ord  

Opdateret 29. juni 2020
I kraft af min medievidenskabelige uddannelse har jeg stærke kompetencer og erfaring med kommunikation, formidling og projektarbejde. Jeg brænder for at skrive og formidle samt udføre store projekter med grundighed, og jeg motiveres ved at skabe brugbare resultater både selvstændigt og i samarbejde med dygtige medstuderende og kollegaer.

Formidling Projekter Planlægning Kommunikation Sociale medier  

Opdateret 30. juni 2020
Jeg er en lærenem, effektiv, samarbejdsdygtig og faglig dygtig medarbejder, som kan bidrage med udvikling, tillid, ansvar og faglighed. Mine sproglige kompetencer, mit studie og mit nuværende job har givet mig erfaring i forhold til at arbejde med forskellige mennesker og forskellige arbejdsopgaver

Struktureret Serviceminded Detaljeorienteret Fleksibilitet Open-minden  

Opdateret 30. juni 2020
International student with wide experience in project managing, R&D and IT. Some of my fields of expertise are back-end programming and scripting and energy efficiency projects.
I have always worked with direct contact with the final client providing top class solutions for their needs.

R&D project management programming international IT  

Opdateret 01. juli 2020
Studerer markedsførringsøkonomi, og har stor interesse for økonomi og markedet. For mig er det vigtigt at opfylde de mål, der er for mine arbejdsopgaver. Jeg er dygtig til at lærer hurtigt, og ønsker at kunne udvikle mine kompetencer og viden. Som medarbejder er jeg smilende, fokuseret og analyserende.

analyserende optimistisk lærenem smilende social selvstændig nysgerrig  

Opdateret 19. juni 2020
Man får en medarbejder som er dedikeret, nysgerrig efter og lære nyt og kommer gerne med input til forbedringer. En der er loyal, og som gerne vil bidrage til virksomheden og være med til og være en bygningsklods i virksomheden fundament.

ambitiøs serviceminded research udadvendt struktureret  

Opdateret 29. juni 2020
I Sundhedsfremme har jeg udviklet færdigheder i at identificere, analysere og formidle forskellige vidensperspektiver på sundhed.
Psykologifaget har givet mig bekendtskab med et bredt udvalg af psykologiske retninger og metoder.

Problemorienteret Studentermedhælper Formidling Sundhedsfremme Detaljeorienteret  

Opdateret 24. juni 2020
I've huge interest and I love programming as I have been with it for more than 8 years, and studying Ap and top-up at ZIBAT truly enrich my knowledge alot in programming and design where I had two internship which was on Angular and asp.net respectively.

Looking for a company where I can gain experience by working with different technologies.

full stack developer frontend developer backend developer NodeJS React Angular ExpressJS  

Opdateret 10. juni 2020
Jeg er en ung mand på 22 år med stor interesse i sprog, kommunikation, kultur og ikke mindst politik. Jeg har siden jeg var 18 år beskæftiget mig med forskellige former for politik, hvilket har givet mig mange kompetencer inden for både kommunikation, referater og ledelse.

Initiativrig Målrettet Hårdtarbejdende  

Opdateret 26. juni 2020
Considering myself hard-working, a team player, an honest person with good communicating skills. I am capable of working on my own initiate and being creative. I have a broad computer skills in graphic and web design, project management and designing promotional materials for marketing campaigns.

Opdateret 30. juni 2020
Lærenem kodehaj, søger nye eventyr. Jeg er en selvstændig person, som arbejder meget målrettet og struktureret. Jeg er vant til at have flere bolde i luften og bevare overblikket samtidig. Er meget proaktiv eftersom jeg er ambitiøs, og på den måde vil være engageret til at hjælpe med at løse enhver problemstilling der skulle komme min vej

Opdateret 24. juni 2020
Mit navn er Peter Højlund. Jeg er 25 år, og til daglig studerer jeg teologi i Aarhus. Jeg afslutter min bachelor i december 2021, og er pt. på 6. semester. Derudover arbejder jeg ved siden af studiet som timelærer på Børkop Højskole, hvor jeg også selv har gået i 2015.

teologi foredrag undervisning unge  

Opdateret 24. juni 2020
26 - half Italian, half English - BA in Cultural and Linguistic Mediation (FIN. 2019) - BSc in Economics and Business Administration (FIN. 2023)
Passions:
The environment - Organizing Events - ESN - Nature - Travelling - Hiking - Singing - Music - Beer and Wine Tasting - Alcohol-free parties - International Environments - Cultures

event organizing event management languages marketing social media management sustainability cultures international exchange erasmus  

Opdateret 29. maj 2020
I kan forvente at få en person som er serviceminded til fingerspidserne, struktureret, organiseret, trives med mange bolde i luften, kan lide både rutineopgaver såvel som de varierende, kommer med et kæmpe drive og trives godt med et højt tempo og en lang to-do-liste.
Jeg har valgt et karriereskift - glæder mig til at høre fra her!

Opdateret 22. juni 2020
Jeg er en 23-årig (21-03-1997) studerende, der brænder for personlig udvikling og viden. Jeg har arbejdet i detailbranchen de seneste seks år, hvor jeg har tilegnet mig mange kompetencer indenfor området. Nu vil jeg rigtig gerne ud af min comfort zone, og udvikle min horisont, som jeg håber kan give mig nye udfordringer at arbejde videre med.

Opdateret 21. juni 2020
Jeg er studerende på medicin på Københavns Universitet. Udover en stor interesse for lægevidenskab, har jeg opnået en betydelig indsigt indenfor programmering og entreprenørskab gennem en række aktiviteter og fritidsprojekter.

Stud. med.  

Opdateret 30. juni 2020
- Hurtig til at sætte sig ind i ny viden og kan formidle den i klart sprog.
- God til at tage ansvar, og som er selvstændig, opsøgende og initiativrig.
- Struktureret og grundig.
- En fleksibel holdspiller, der er åben for alle slags opgaver

Opdateret 30. juni 2020
Engageret, kreativ og udadvendt kommunikationsstuderende.
Som person er jeg altid meget positiv og forsøger at få det bedste ud af alle situationer. Jeg lever efter, at intet er forgæves og, at alt er en del af den læringsproces man går igennem, både personligt og professionelt.

Kreativ SoMe Kommunikation Marketing  

Opdateret 18. juni 2020
Hello! ?? I am Martin Majercin. I have been thoroughly focusing on developing a digital brand for local and international businesses. Besides that I have been proudly creating websites and I caring about the user experience, marketing, design and SEO.

creative digital strategist website websites marketing user experience seo  

Opdateret 14. juni 2020
Jeg hedder Matthias, er 20 år, bor i Aarhus og læser International Virksomhedskommunikation i tysk på Aarhus Universitet. Jeg søger et studiejob, hvor jeg kan bruge min viden fra uddannelsen i praksis (kommunikations- og marketingopga¬ver på dansk og tysk).

Opdateret 25. juni 2020
Med min uddannelse indenfor vandforsyningsbranchen og min praktikerfaring indenfor geologi og vandressourcer er jeg klar til at tage ansvar i projekter indenfor drikkevandsområdet. Jeg er arbejdsom, systematisk, udadvent og kan godt lide at tage opgaver med nye udfordringer, hvor jeg både kan dele min viden samt få mere erfaring.

Opdateret 15. juni 2020
Volunteer experience in many fields. Two years as a Teacher Training Assistant. Practical experience in the healthcare sector. Excellent communication skills with people from all different backgrounds. Flexible working hours 24/7.

Volunteer experience Two years as a Teacher Training Assistant Practical experience in the healthcare sector Excellent communication skills  

Opdateret 29. maj 2020
Uddannet indenfor IT og digital koncept udvikling med kompetencer indenfor webudvikling, grafisk design og medieproduktion. Kernekompetencer ligger i at se løsninger, med fokus på design, innovation og de små afgørende detaljer. Erfaring med udvikling, drift og vedligeholdelse af online platform

Opdateret 18. juni 2020

Vi benytter cookies til bedre brugeroplevelse, statistik, sociale medier og markedsføring via tredjepart. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

accepter

HPT