914 talentprofiler fundet

Jeg er en ung pige på 22 år. Jeg er ambitiøs og har et stort gåpåmod, hvorfor jeg ønsker at udvikle mig. Jeg har interesse for salg samt den brede vifte der ligger herunder. Jeg er tillidskabende, troværdig og ansvarsbevidst, hvorfor jeg sætter en ære i at være en dygtig og løsningsorienteret medarbejder.

Selvstændig kundeorienteret ansvarsbevidst tillidskabende  

Opdateret 25. februar 2020
Jeg er en udadvendt, positiv, ambitiøs og engageret kvinde på 23 år med begge ben solidt plantet på jorden. Jeg trives bedst med fart over feltet og sidder sjælendt stille. I mit arbejdsliv og studieliv beskriver ord som resultater, fremgang, et godt arbejds- og studiemiljø, teamwork og personlig udvikling mine største drivkræfter.

Positive tilgang Ansvarbevidst Ambitiøst Struktureret Høj arbejdsmoral  

Opdateret 20. februar 2020
Civilingeniørstuderende i Transport og Logistik med erfaring indenfor jernbaner og kollektiv transport.
Jeg har erfaring med jernbaneteknologi samt etablering og drift af skinnebårne og øvrige kollektive systemer, både i designfasen samt i driftsfasen. Jeg udvider altid min horisont indenfor disse fagområder, da disse er min store passion.

Jernbaneteknik Kollektiv trafik Køretidsberegninger og simuleringer Anlægsøkonomi Baneprojektering Vejprojektering RailSys MicroStation CAD ArcGIS Microsoft Office TPS InRoads Power Rail Track  

Opdateret 21. januar 2020
I am an exchange student at Copenhagen University. I am looking for a part-time student position. I can easily solve problems and I am good in organizing. I like creative projects as well. I speak 4 languages and I have good communication skills. I can work alone, but I like to work in a group as well. Moreover, I am able to lead a smaller group.

Opdateret 24. februar 2020
-Account Manager with an experience of more than 5 years in sales and more than 5 years in IT/Telecom industry.
-Holding a college degree in Telecommunications and Bachelor's degree in Business Administration.
-High performing professional, a teamplayer.

Account Manager Telecom IT IT sales IT services Sales Telecommunication Business Administration Administration Project Management Product Owner Director  

Opdateret 30. januar 2020
I'm a technology enthusiast currently looking for new opportunities. I am an Independent and ambitious student pursuing M.Sc. In Computer Science & Informatics, my primary interest in the field of Data analytics or Frontend development. I am a team player with strong analytical skills, have abilities to quickly adapt to various technologies.

Student Job Internship IT - Support Web Developer Data Analysis Part time job full time job  

Opdateret 01. februar 2020
Jeg tænker ud af boksen, er energisk og imødekommende. Jeg går op i fælles arbejdsprocesser, i at holde overblikket og hvordan vi bedst muligt kan skabe et miljø der er godt for unge og voksne. Jeg ser mit arbejde med stor respekt og positiv indstilling, om det er som tjener, pædagogmedhjælper eller kommunikationsmedarbejder.

børn og unge kreativ socialt arbejde kommunikation  

Opdateret 09. februar 2020
Som regel siger mine kolleger og nærmeste at jeg er meget social og snakkesalig, hvilket gør mig til en god teamplayer. Men jeg kan også godt lide at arbejde selvstændig da det giver mig muligheden for at udfordre min kreativitet og stratetisk tankevne. Andre personlige træk er grundighed og en uendelig tørst efter ny viden og færdigheder.

Selvstændig Engagement Positiv God kommunikatør Teamplayer Motiverende Målrettet Fleksibel Kreativ Udadvendt Ambitiøs Omhyggelig  

Opdateret 22. januar 2020
Gennem tidligere ansættelser har jeg fået kompetencer indenfor bl.a. kundebetjening, selvstændighed, teamarbejde og kommunikation. Kombinationen af mine kompetencer og personlige kvalifikationer gør, at jeg kan indgå i teamwork og selvstændigt arbejde samt at jeg kommer i hus med mine arbejdsopgaver

Resultatorienteret Omstillingsparat Ansvarsfuld Imødekommende Tålmodig  

Opdateret 04. februar 2020
Jeg har et stærkt fagligt fundament og personlig interesse inden for det bredspektret fagfelt forretningsudvikling. Særligt min erfaring med strategiudvikling og implementering spiller en stor rolle i min tilgang til nye opgaver. Med flere års erfaring inden for markeds- og konkurrentanalyse forstår jeg vigtigheden af at skræddersy en strategi

Motiveret Selvdrivende Nytænkende Teamplayer Energisk Social Strategisk tænkende Multikulturel  

Opdateret 25. januar 2020
Mit navn er Mathias Bjørn Uldbæk. Jeg er 24 år gammel, går på AAU i Aalborg, og læser Informationsteknologi. I min fritid roder jeg med IT gadgets, og mode og livsstils branchen da dette er to interesser for mig. Jeg er mødestabil, altid glad og smilende, glad for kundekontakt, og er altid frisk på nye udfordringer.

Opdateret 15. februar 2020
Jeg er en meget energisk og engageret person, som er meget glad for nye udfordringer fordi det sætter krav til mine evner og kunnen. Ydermere er jeg veltalende, hvilket har medført at jeg er glad for at formidle viden, færdigheder og kompetencer som kan hjælpe andre.

Opdateret 18. februar 2020
Mit navn er Casper, jeg er 23 år gammel og bosat i Risskov sammen med min kæreste Andrea.

Det jeg kan tilbyde er en udadvendt, positiv og smilende person med stor passion omkring arbejde med kunder og kollegaer. Jeg er yderst omstillingsparat, fleksibel og er både god til at lære fra mig, samt løse nye udfordringer.

Opdateret 11. februar 2020
Studerer sociologi på 6. semester på Aalborg Universitet.
Jeg brænder for at gøre en forskel for udsatte børn og unge, og vil også gerne være med til at forbedre unges muligheder indenfor uddannelsessystemet i fremtiden.

Udover studiet, er jeg frivillig rollemodel i Red Barnet Ungdom.

Opdateret 12. februar 2020
AP Graduate in IT with 14 months of Experience as an IT Supporter in Both Windows and Mac Environment. Currently in second semester of Top Up Bachelor's degree in Web Development.

IT student helper Student Assistant Part Time English Speaking IT Support IT Assistant HTML CSS CMS  

Opdateret 04. februar 2020
32 årig kvinde der læser HApsyk på CBS. 5 års mellemledererfaring, med medarbejderansvar for op til tre teams, med 42 medarbejdere.

Opdateret 25. februar 2020
My name is Frederik Roll Hummelmose. I am a Danish citizen, born in 1997, and currently enrolled as a student at Copenhagen Business School, BSc In International Business.

Opdateret 21. februar 2020
Næsten færdiguddannet kemiingeniør med solid viden indenfor procesdesign, kemiske processer, massebalancer, enhedsoperationer og bioteknologisk produktion. Kan arbejde selvstændigt, hurtigt sætte mig ind i nye opgaver og viden samt løse komplekse opgaver, heraf ved brug af IT-værktøjer som Excel, Matlab, Maple og Mathcad mm.

Grundig Analytisk Kemiteknik  

Opdateret 29. januar 2020
Forandringsagent/rekrutteringskonsulent søger studiejob!!!

Struktureret og kreativ personlighedstype med hang til at fordybe sig i projekter og mennesker, og få nye ideer til hvordan forretningens vante gange kan ændres til fordel for alle parter, med samtidig bevarelse af kerneværdierne.

kommunikation human resources organisation videndeling rekruttering  

Opdateret 22. januar 2020
Master's student at African Studies, Copenhagen University with competences within the fields of Journalism, Communications, cultural theories & encounters.

journalist kommunikation kultur kulturmøder  

Opdateret 09. februar 2020
Jeg er en imødekommende, engageret og nysgerrig person, som kan bidrage med at have et godt overblik og organisere, plus værende kritisk reflekterende. Jeg kan lide det enkle og umiddelbare samt at skrive kreativt. Jeg er god til at organisere og tænke fremadrettet.

Imødekommende Kreativ Dansk Kommunikation Kultur  

Opdateret 27. januar 2020
I've huge interest and I love programming as I have been with it for more than 8 years, and studying Ap and top-up at ZIBAT truly enrich my knowledge alot in programming and design where I had two internship which was on Angular and asp.net respectively.

Looking for a company where I can gain experience, learn new technologies.

full stact developer  

Opdateret 23. januar 2020
Jeg er en ung kvinde som er god til at tilegne mig både akademisk stof og sociale kompetencer. Jeg er struktureret, systematisk og grundig med de ting jeg sætter mig for, dog uden at det går ud over min kreativitet og evne til at tilpasse mig nye situationer. Min fritid bruges på at være ungdomspolitisk aktiv og lave frivilligt arbejde.

ambitiøs engageret effektiv målbevidst kreativ selvstændig  

Opdateret 14. januar 2020
Jeg har valgt socialt arbejde da jeg ønsker at skabe bedst mulig trivsel hos udsatte borgere.
Jeg er udadvent, engageret og sætter pris på at få tildelt ansvar og er god til at skabe struktur og organisere. Jeg har gennem 4 mdr. praktikforløb fået kendskab til arbejdet med både hjemløse, alkoholikere, stofmisbrugere m.v.

Opdateret 27. januar 2020
Jeg brænder for at arbejde med dyr, og deres velvære. Jeg stræber efter at udføre arbejdet bedst muligt, og tager udfordringer med et smil.
Jeg har 5 års erfaring med kundekontakt, og lidt over et års erfaring med professionel dyrehåndtering, såsom hunde og katte.
Personligt har jeg haft kæledyr i over 10 år.

Opdateret 24. januar 2020
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT