995 talentprofiler

Som regel siger mine kolleger og nærmeste at jeg er meget social og snakkesalig, hvilket gør mig til en god teamplayer. Men jeg kan også godt lide at arbejde selvstændig da det giver mig muligheden for at udfordre min kreativitet og stratetisk tankevne. Andre personlige træk er grundighed og en uendelig tørst efter ny viden og færdigheder.

Selvstændig Engagement Positiv God kommunikatør Teamplayer Motiverende Målrettet Fleksibel Kreativ Udadvendt Ambitiøs Omhyggelig  

Opdateret 05. maj 2021
Jeg har en international baggrund. Jeg tog en IB gymnasieuddandelse i Finland, og jeg læser nu international samfundsvidenskab på RUC, hvor jeg specialiserer mig i internationale studier. Jeg har derfor et højt engelskniveau, og en international tankegang. Derudover har jeg arbejdserfaringer i uddandelsessektoren.

International motiveret hårdtarbejdende studerende samfundsvidenskab politik samfund lærervikar undervisning  

Opdateret 04. maj 2021
Stud.cand.soc i Socialvidenskab og Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier på Roskilde Universitet. Min uddannelse afspejler både det samfundsvidenskabelige og humanistiske felt, hvilket styrker mine evner til at tænke på kryds og tværs, analysere, tænke kritisk over forskellige problemstillinger og formidle komplekse tekster på dansk/eng.

Analyse Data Politik Sociologi Projektledelse Metode Ulighed Sundhed Konsulent Praktik Samarbejde  

Opdateret 03. maj 2021
Hej,
jeg er en 27-årig kvinde, som, med min designæstetiske og kulturorienterede baggrund, håber at blive del af et kreativt arbejdsmiljø, der værdsætter individuelle egenskaber, sans for detaljen og prioritering af den meningsfulde kundeoplevelse. Jeg er en arbejdsom og humoristisk person, som tror på, at gode projekter kræver visuel inds

Designæstetik Kreativ Visuel indsigt Humoristisk Arbejdsom Meningsfuld kundeoplevelse Detaljeorienteret Kulturorienteret  

Opdateret 24. april 2021
Overholdelse af deadlines, stilren kode og gennemtænkt Implementering er kendetegnende for mine løsninger, hvortil jeg gerne anvender et udvalg af teknologier. Mit kendskab til en bred vifte af teknologier (Reactjs/angularjs/bootstrap ..) gør mig i stand til at træffe velfunderede valg. Min holdning er at et valg eller fravalg altid skal begrun

Frontend drupal AngularJs React Html5 Css3 Lass Sass GitHub Json PHP Mysql Cloud MS Sharepoint  

Opdateret 26. april 2021
Som person er jeg engageret, procesorienteret, innovativ, og løsningsorienteret. Jeg bevarer overblikket og humøret, når der er travlt, ligesom jeg kan prioritere egne opgaver og har det godt med at arbejde med deadlines. Jeg er imødekommende og positiv med et stort servicegen.

HR-assistent HR-konsulent Forretningsudvikler Salgskonsulent Salgskoordinator Key Account Manager Marketingmedarbejder Marketingkoordinator Kommunikationsmedarbejder  

Opdateret 19. april 2021
I am a life-long learner, marketing professional, branding and visual communications enthusiast, content and media producer, video editor, and tech admirer. I am a former elite athlete competing in basketball at the highest US collegiate level, as well as representing the national team of Denmark in youth tournaments.

Marketing Advertising Brand management Branding Communication Media Production Video editing Visual communication Fast learner  

Opdateret 23. april 2021
Arbejdsom og imødekommende studerende med en jysk loyalitet.
Jeg har i mine 2 sabatår forsøgt at skabe en god international bevidsthed, om hvad det vil sige at arbejde under forskellige job- og kulturforudsætninger og forsøgt at lære at regulere mig derunder.

Geografistuderende Kultur- og politikinteresseret  

Opdateret 09. maj 2021
Jeg er tidligere leder på Jensens Bøfhus, på baggrund af mit overblik, min evne til at jonglere flere bolde i luften af gangen, min imødekommenhed og serviceniveau, samt det faktum, at jeg er vellidt blandt kolleger.
Mine styrker er mine kommunikationsevner, arbejdsomhed og øje for detaljen.

Velformuleret Detaljeorienteret Målrettet Lærenem Serviceminded  

Opdateret 03. maj 2021
Jeg er en ung, ekstrovert og omstillingsparat mand på 25 år, jeg har tidligere arbejde som autolaker, så har stor erfaring på arbejdsmarkedet, og kan holde hovedet koldt i pressede situationer.
Jeg er faglig dygtig, og går op i mit arbejde. Derfor arbejder jeg ihærdigt, koncentreret og målrettet. arbejder gerne både selvstændigt og i team

ekstrovert ihærdig omstillingsparat målrettet jura produktion selvstændig teamplayer  

Opdateret 23. april 2021
Databehandler med erfaring som dataindsamler. Jeg kommer til at kunne byde ind med den nyeste viden, der er inden for feltet Machine Learning. Dertil har jeg statistik, matematik og generelle dataanalytiske fag. Med en nyoprettet Kandidat, er jeg første generation, der kommer ud på arbejdsmarkedet. Har anbefalinger på LinkedIn og på papir.

Opdateret 03. maj 2021
Udadvendt, smilende studerende søger arbejde
Mit navn er Anne-Sophie Meng, jeg er 20 somre og bor i Aarhus.
Jeg elsker at fordybe mig i græske skrifter, diskuterer etiske dilemmaer og nørde med gammeltestamentlige stamtavler. Men jeg er en kvinde med ben i næsen og benzin i blodet. Derfor leder jeg efter et supplement til studierne.

Opdateret 01. maj 2021
I am hardworking and always willing to be challenged with new things and technologies. I like working in Software Developing and I particularly like Artificial Intelligence and it's applications. I also have an interest in computer games and medical software.

games c# unity digital media software  

Opdateret 02. maj 2021
Min baggrund har udstyret mig med kompetencer indenfor kommunikation, både i form af tilegnelse af viden og videreformidling, samt evnen til hurtigt at skabe overblik og arbejde organiseret. Jeg er resultatorienteret, øje for detaljer og arbejder målrettet.
Jeg har et stærkt fokus på et godt samarbejde.

Opdateret 03. maj 2021
Jeg er 24 år og studerer cand.soc (HRM) på Copenhagen Business School. Jeg kan tre sprog flydende både i tale og på skrift; dansk, farsi og engelsk. Derudover kan jeg fransk og tysk på gymnasieniveau og jeg forstår og kan læse norsk og svensk. Jeg er en udadvendt og social person.

selvstændig struktureret fleksibel pligtopfyldende engageret resultatorienteret  

Opdateret 20. april 2021
Lærenem, imødekommende, selvstændig, smilende, ordenssans, gåpåmod, dygtig, erfaring.

Smilende dygtig menneskekender gåpåmod salgsorienteret.  

Opdateret 11. maj 2021
I am a Slovakian-Romanian student living in Sønderborg, Denmark. While I mainly specialize in logistics and process improvement, I have experience with time-studies within warehouse management, data analysis and project management, excellent Excel and good VBA skills and strong knowledge of the supply chain.

VBA logistics supply chain project management process optimization data analysis communication lean  

Opdateret 12. april 2021
Min uddannelse i journalistik og socialvidenskab har klædt mig på til at iværksætte samfundsrelevante journalistproduktioner på tværs af platforme, hvor historien, det visuelle og kreativiteten skaber synergi.

Journalist Tv-tilrettelægger Videoproduktion Sociologi  

Opdateret 27. april 2021
Karriere-person med sans for idéudvikling samt innovative & kreative løsninger.

Tidligere sparringspartner og partner i dansk e-commerce, med fokus på customer journey excellence samt process-optimering.

10+ erfaring fra restaurationsbranchen, med arbejdsopgaver fra operationsoptimering til ansvarshavende for Meyers på DKT

Reflective Tech-Spotter Innovator sustainability finance strategy Digitalization IT Transformation Data Analysis  

Opdateret 05. april 2021
I have graduated as a electronics engineer at Feevale University and I am currently begining my studies at SDU in mechatronics. I have 5 years experience as a electronic technician and I am now seraching for a opportunity to grow professionally as a Electronic Engineer. I am a very dedicated and hard working employee who will accept any challenge.

Electronic Engineer Mechatronic Master hard work dedicated  

Opdateret 07. april 2021
Jeg er en person med store ambitioner, snarere planer, for livet. Jeg anerkender, at realiserbarheden for vejen til tops er hård, men med en personlighed baseret på en kombination af et målrettet, løsningsorienteret og flittigt fæste, tvivler jeg ikke på mine evner til gennemslagskraft.

Økonomi HR Studiemedhjælper Målrettet Ansvarsbevidst  

Opdateret 11. april 2021
Jeg leder efter et studiejob, der passende supplerer min uddannelse. Jeg læser Statskundskab på 4 semester. Jeg er flittig, venligsindet, lærenem og klar på at lære en ny arbejdsplads at kende.

Opdateret 30. april 2021
Jeg er en glad og smilende person, som har en stor forkærlighed for det danske sprog. Jeg er et meget socialt mennesker, som finder stor energi og lykke ved at være omgivet af mennesker. Jeg er et nysgerrigt menneske, og jeg elsker at udforske nye områder, samt udvikle mig både fagligt & personligt.

Opdateret 19. april 2021
Jeg er en 27 årig dansker, men født og opvokset i Luxembourg.

I 2014 blev jeg BA i Tysk og rejste derefter til Tyskland for i at læse en master i Germanistik på Universität Leipzig.

i 2015 flyttede jeg tilbage til Københvan for at læse Tysk på Kandidatniveau med valgfag i Retorik.


sproglig kulturel openminded  

Opdateret 11. april 2021
Jeg er en udadvendt, stabil, effektiv og nysgerrig historie-studerende på københavns universitet, som hele tiden forsøger at udvide min horisont med nye udfordringer.

Opdateret 24. april 2021
KONKURRENCE
HPT