1.008 talentprofiler

Mine styrker er primært håndtering af: projektudvikling, interkulturel kommunikation, erkendelsemæssige problemstillinger og hverdagspsykologi.
Jeg fungerer optimalt ved at være i kontakt med folk fysisk, især som mellemled eller mægler mellem forskellige individer og grupperinger. Herudover, er det meget naturligt for mig at arbejde digita

Projekt-orienteret Gruppe-orienteret Analyse-orienteret Refleksiv Problemløsnings-orienteret Social Inteligent Service-minded Kommunikation Filosofi Social psykologi kulturforståelse  

Opdateret 14. september 2021
Jeg er en passioneret HR-studerende med en forkærlighed for rekruttering, motivation og Performance Management. Grunden til at jeg begyndte at læse HR findes i begrebet udvikling. I HR gælder det om at se muligheder frem for begrænsninger, hvilket er med til at udvikle og skabe værdi for virksomhedens og vigtigst af alt - dens medarbejdere.

HR Kommunikation Analyse Medarbejdertrivsel Human Resource Management Udvikling Rekruttering Performance Management  

Opdateret 20. september 2021
Jeg er et gruppeorienteret individ hvis styrke ligger i planlægning, evaluering, projektudvikling og udføre personlige samtaler med et dannelsemæssigt og selvudviklings tvist. Mine arbejdsområder er HR, intern kommunikation, research og kvalitative metoder. Derudover er jeg kritisk tænkende med fokus på variende perspektiver og tilgange.

gruppearbejde gruppeorienteret kritisk tænkning konsturktiv kritik social indsigt kommunikation kultur reflektion evaluering  

Opdateret 14. september 2021
Jeg har en international baggrund. Jeg tog en IB gymnasieuddandelse i Finland, og jeg læser nu international samfundsvidenskab på RUC, hvor jeg specialiserer mig i internationale studier. Jeg har derfor et højt engelskniveau, og en international tankegang. Derudover har jeg arbejdserfaringer i uddandelsessektoren.

International motiveret hårdtarbejdende studerende samfundsvidenskab politik samfund lærervikar undervisning  

Opdateret 09. september 2021
Kandidatstuderende med stor interesse for arkitektur, matematik, tegning og design med fremragende øje for detaljer af
forskellige byggeprojekter indenfor nybyggeri, renovering og ombygning.

Bygningskonstruktør Revit / AutoCAD Tekniker Tegninger Detaljer Aktuelle problemer Bygnings energi Energimærket Bæredygtigt Energidesign Indendørs miljøkvalitet  

Opdateret 07. september 2021
AP Graduate in IT with 14 months of Experience as an IT Supporter in Both Windows and Mac Environment. Currently in second semester of Top Up Bachelor's degree in Web Development.

IT student helper Student Assistant Part Time English Speaking IT Support IT Assistant HTML CSS CMS  

Opdateret 18. september 2021
Journalist med international medieerfaring og sociologibaggrund. Jeg har desuden nogle års erfaring med pædagogiske projekter blandt udsatte børn og unge og er ved at skrive BA om forældresamarbejder omkring psykisk mistrivsel. Nøgleordene for min tilgang er bottom-up, målgrupper i fokus og at sikre alle interessenter medejerskab for projekte

innovativ undervisning medier kommunikation menneskekender projektledelse netværker  

Opdateret 03. september 2021
Som person er jeg mødestabil, og har en positiv indstilling til nye udfordringer. Jeg ser muligheder og er altid klar på nye opgaver. Jeg er meget hjælpsomhed, og vil altid gøre en ekstra indsats for at overholde deadlines både for mig selv og kollegaer. Jeg er fleksibel med hensyn til både arbejdstider og opgaver.

Opdateret 15. september 2021
I am a very tenacious and ambitious student. I look forward to my objectives and I do my best in order to reach them. I am an open- minded person, who likes to step out of her comfort zone. I am passionate about new ICTs and management, and how their interplay allows companies to reach exceptional results.

Opdateret 12. september 2021
Frisk, Imødekommende og stabil kvinde. Robust og meget erfaring fra pleje og psykiatri.

sygeplejerskestuderende deltidsarbejde udfordringer og muligheder frisk og imødekommende.  

Opdateret 15. september 2021
Jeg studerer en kandidat i Erhvervsøkonomi og Matematik på CBS, og ser mig selv som en stærk logisk problemløser. Jeg søger pt. et studiejob som kan give mig praktisk erfaring i den finansielle sektor.

Økonomi Matematisk modellering  

Opdateret 15. september 2021
Jeg er en glad og smilende pige. Er meget udadvendt og snaksaglig. Jeg er moden og arbejdsom og ikke bange for at tage fat og møde nye udfordringer. Jeg er hjælpsom og ansvarsbevidst. Jeg er meget kreativ og elsker at fordybe mig i en opgave. Jeg interessere mig meget for, hvordan man kan udvikle på ting og gøre dem bedre, samt digitalisere det

Kreativitet Innovation digitalisering Fordybelse muligheder forbedringer  

Opdateret 21. august 2021
I am an enthusiastic and hard-working Chemical Engineering student, willing to learn as much as possible and eager to make the most of the opportunities I encounter. I have great interest in science and technology and its real-life applications.

leadership proactive teamworker  

Opdateret 08. september 2021
Jeg er tidligere leder på Jensens Bøfhus, på baggrund af mit overblik, min evne til at jonglere flere bolde i luften af gangen, min imødekommenhed og serviceniveau, samt det faktum, at jeg er vellidt blandt kolleger.
Mine styrker er mine kommunikationsevner, arbejdsomhed og øje for detaljen.

Velformuleret Detaljeorienteret Målrettet Lærenem Serviceminded  

Opdateret 25. august 2021
Førsteårsstuderende på BSc International Business and Politics, CBS. I min seneste position som restaurantchef har jeg udviklet kompetencer inden for bl.a. ledelse og konfliktløsning. Jeg er en god holdspiller, men har også den nødvendige disciplin til at arbejde selvstændigt, hvilket formede mit ansvar på mit tidligere job som oversætter

integritet resultater kvalitet professionalisme logik interaktion  

Opdateret 19. august 2021
Ung mand på 20 år med høj selvstændighed og gåpåmod. Læser Politik og Administration på AAU. Tidligere joberfaringer bager præg af selvstændighed, ansvar og beslutsomhed.

Opdateret 15. september 2021
Jeg er en ung og frisk mand på 19 år, som er klar til at møde nye udfordringer. Jeg går på bachelor uddannelsen i arkæologi fra d. 23 august 2021, og jeg har derfor en stor interesse for fortidens arkæologi, historie og kultur. Et job inde for disse rammer ville derfor ikke bare være et normalt job for mig, men derimod et drømmejob jeg vil

studentermedhjælper kultur museum arkæologi bibliotek positivitet  

Opdateret 12. august 2021

Planlægger Planlægning Byplanlægning Miljøplanlægning  

Opdateret 18. september 2021
I have always wanted to work on the preservation of the environment and animal welfare. After completing my studies in Veterinary, I worked as a Small Animal Vet surgeon for 3 years, one of them as the co-manager of one of the branches of the company. Recently, I have been working as a student lab assistant for DTU’s CoVid19 pipeline.

Vet  

Opdateret 25. august 2021
Jeg ser mig selv som et overskuds menneske, der ligger stor vægt på gensidig
respekt. Ud fra mine erfaringer og uddannelsesbaggrunde både indenfor social og
sundhed og som nyuddannet Katastrofe - og Risikomanager, mener jeg at have opnået
et kreativt mindset med en god evne til at se emner og problematikker fra forskellige
vinkler.

Opdateret 25. august 2021
Energisk, Udadvendt og projektorienteret BA Graudate in VALUE CHAIN MANAGEMENT. - Cand.polyt. i Teknologibaseret forretningsudvikling.

Opdateret 14. september 2021
Jeg er en 29 årig Cand.Merc studerende med speciale i Human Resouce Management. Jeg søger et studiejob, hvor jeg kan omsætte min erhvervsøkonomiske teori til praksis. Jeg har med mine flere års erfaring på arbejdsmarkedet, altid har haft en interesse indenfor ledelse, talentudvikling, medarbejdermotivation og effektivisering heraf.

Talentudvikling Human Resource Ledelse Ansvarsbevidst Pålidelig  

Opdateret 09. august 2021
I am Technical IT Supporter and IT programmer with few years’ work experience. Including:
1. Familiar with hardware of computer and Network (LAN, WAN, etc.), Network Software and Network Security.
2. Familiar with programming languages such as Java, C/C++, JavaScript, Turbo Pascal, and Microso

IT IT support supporter  

Opdateret 17. august 2021
Jeg leder efter et studiejob, der passende supplerer min uddannelse. Jeg læser Statskundskab på 4 semester. Jeg er flittig, venligsindet, lærenem og klar på at lære en ny arbejdsplads at kende.

Opdateret 31. august 2021
Jeg nyder at arbejde sammen med kompetente kollegaer og sparre med dem, for at finde frem til de bedste svar.

Videbegærlig Optimistisk Vedholdende Hjælpsom Eftertænksom  

Opdateret 23. august 2021
HPT