989 talentprofiler

Gennem min hidtige uddannelse og erhvervserfaring har jeg lært at tilrettelægge, strukturere og disciplinere en arbejdsproces, samt formidle dette arbejde. Derudover har jeg tilegnet mig kompetencer inden for markedsføring og markedskommunikation, SoMe, regnskabshåndtering, forretningsudvikling organisationsadfærd samt projektarbejde og -ledel

Projektledelse Regnskabshåndtering Softwareudvikling IT Forretningsudvikling Digitalisering Marketing Kommunikation SoMe Programmering  

Opdateret 13. februar 2021
Som person er jeg meget omhyggelig og systematisk, men også særdeles lærenem, hvilket gør, at jeg nemt kan påtage mig forskellige titler og ansvar. Jeg har altid set mine naturlige evne til at være stabil og pålidelig, som en del af et team, hvor jeg ønsker at sørge for at hjælpe hvor end jeg kan.

Motiveret Ihærdig Omhyggelig Systematisk Velovervejet  

Opdateret 23. februar 2021
Jeg arbejder primært med livscyklusvurdering (life cycle assessment) for at fremme mere bæredygtige produkter og services. Kendskab til kemikalier i miljøet, menneskers og økosystemers eksponering af giftige kemikalier og hvilke indvirkninger det kan have på helbred, biodiversitet.

bæredygtig genbrug miljø LCA Life Cycle Assessment Chemicals sustainability toxicology  

Opdateret 16. februar 2021
Kyndig kvinde med bachelor i Kinesisk sprog og Kultur fra Beijing Language and Culture Universitet i Beijing, som er i gang med en kandidat i Tværkulturelle studier på København Universitet. Stor erfaring i at arbejde med mennesker på tværs af nationer og baggrunde. Nyder at arbejde i en projektorienteret hverdag, som kan give mig nye erfaring

Fokuseret Smilende Arbejdsom IT- Kyndig Dedikeret International Humanist B2B B2C SoMe Kommunikation Engelsk Kinesisk Dansk  

Opdateret 03. februar 2021
I am a passionate Data Scientist and Software Engineer who has recently graduated from DTU. I am very passionate about building deep learning solutions for real world problems! I can also fit into a software developers role. I have prior experience in building SaaS products in a DevOps environment.

Machine Learning Deep Learning Software Developer Cloud Computing Web Development Python Mathematical Modelling Application Developer  

Opdateret 04. februar 2021
Min uddannelse i journalistik og socialvidenskab har klædt mig på til at iværksætte samfundsrelevante journalistproduktioner på tværs af platforme, hvor historien, det visuelle og kreativiteten skaber synergi.

Journalist Tv-tilrettelægger Videoproduktion Sociologi  

Opdateret 22. februar 2021
An ingenious and determined electrical engineer skilled in a wide range of
automation and robotic systems. Analytical, curious, and driven by a results-
oriented working, I have worked on diverse projects in large teams. Skilled
at understanding project requirements and working on client-centric prob-
lems. Excellent proficiency in English.

Robotics Python Control Systems Management Programming  

Opdateret 05. februar 2021
I am a positive, dedicated and ambitious person. My passion is marketing, learning & personal growth. What motivates is getting great results and being surrounded by successful, whole, creative, happy and supportive people. In addition, I love also sports, music, traveling and nature.

Positive Dedicated Ambitious Marketing Learning  

Opdateret 11. februar 2021
Som person er jeg analytisk og resultatorienteret, med en god sans for detaljer. Jeg brænder for bæredygtig og kontinuerlig optimering af både fysiske og ikke-fysiske processer.

Bæredygtig Analytisk Detaljeorienteret Procesoptimering Lærenem Nysgerrig  

Opdateret 16. februar 2021
Jeg kan lide at arbejde med forskellige slags opgaver, men trives fint med at have nogle rutiner i arbejdet. Jeg synes om at skulle lave nogle opgaver der på forhånd er fastlagt, fremfor selv at skulle udtænke dem.

Disciplineret Fleksibel Struktureret Mødepligtig Ansvarsbevidst  

Opdateret 11. februar 2021
Jeg er engageret og interesserer mig for virksomhedens organisatoriske udvikling. Jeg er lærenem, struktureret og god til at bevare overblikket selvom der er mage bolde i luften.
Tidligere har jeg erfaring med marketing arbejde, planlægningen af større events og kampagner, samt projektledelse.

virksomhedsledelse organisering administration effektiv overblik detaljeorienteret  

Opdateret 30. januar 2021
Som medarbejder er jeg meget loyal, pligtopfyldende, lærenem, glad og god til at rumme forskelligheder. Jeg har været 13 år i sundhedssektoren, og er derfor vant til at arbejde med mennesker. Jeg har valgt at blive socialrådgiver for at kunne gøre en forskel på en anden måde end før. Jeg elsker at udvikle mig, både personligt, men også fa

Socialrådgiver social- og sundhedsassistent  

Opdateret 31. januar 2021
Jeg er tidligere leder på Jensens Bøfhus, på baggrund af mit overblik, min evne til at jonglere flere bolde i luften af gangen, min imødekommenhed og serviceniveau, samt det faktum, at jeg er vellidt blandt kolleger.
Mine styrker er mine kommunikationsevner, arbejdsomhed og øje for detaljen.

Velformuleret Detaljeorienteret Målrettet Lærenem Serviceminded  

Opdateret 31. januar 2021
Hej
Jag heter Timea och jag är 48 år. Studerar till sjuksköterska men är specialistundersköterska inom psykiatrin, akutsjukvård och internmedicin. Covid-19 patienter, missbruk, beroende och handikapp. Har även motivatörs utbildning inom det samt steg 1 psykoterapi. Har föreläst inom det område och psykiatri så gör det gärna igen.

Opdateret 07. februar 2021
Engageret studerende, der er definitionen på lærenem. Med mere end 3 års erhvervserfaring i detailhandel og samtidig fornuftige præstationer akademisk, er jeg den studentermedhjælper, der forstår at både arbejde og studere efter høj standard simultant.

Opdateret 15. februar 2021
I am a passionate, focused person ready for a working ecperience. I am in my 5th semester of Mechanical Engineering at DTU, doing the Diplombachelor which is focused on the hands-on aspect as much as the theoretic aspect of the education.

Smiling Innovative Focused Respectful Healthy  

Opdateret 09. februar 2021
Stud.cand.soc i Socialvidenskab og Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier på Roskilde Universitet. Min uddannelse afspejler både det samfundsvidenskabelige og humanistiske felt, hvilket styrker mine evner til at tænke på kryds og tværs, analysere, tænke kritisk over forskellige problemstillinger og formidle komplekse tekster på dansk/eng.

Analyse Data Politik Sociologi Projektledelse Metode Ulighed Sundhed Konsulent Praktik Samarbejde  

Opdateret 15. januar 2021
Energisk, smilende og engageret studerende indenfor humanistisk-teknologi med Journalistik på Roskilde Universitet. Erhvervserfaring inde for områder såsom sælger, kundeservice og lærervikariat.

Opdateret 16. februar 2021
Jeg er en 23-årig studerende, der læser informatik og kommunikation på Roskilde Universitet, hvor jeg på nuværende tidspunkt er i gang med mit fjerde semester. De seneste par år har jeg arbejdet i detailbranchen samt i den administrative branche, hvor jeg har tilegnet mig viden indenfor kundeservice, kundesegmenter, salg, planlægning, organi

Opdateret 01. februar 2021
Ung passioneret mand med et internationalt mindset, som er åben, troværdig, positiv og kommunikerende person.
Jeg er nysgerrig, med et godt overblik, gennemslagskraft og let ved at tilegne mig nye teknologier og videreformidling af det.
Som medarbejder er jeg god til at skabe relationer- både internt og eksternt.

positiv nysgerrig overblik energisk passioneret  

Opdateret 26. januar 2021
Jeg er ung mand der elsker at arbejde i tværfalgligt, fordi jeg tror på at vi sammen med vores forskellige viden, kan nå et hvilke som helst mål.
Personlige kompentencer:
Studere kandidat i kemi og bioteknologi (Civilingeniør).
Resultatorienteret
Team player
Fleksibel arbejdstid

Ambitioner Fleksibel Tværfagligt samarbejde Teamplayer Resultatoritenteret  

Opdateret 20. januar 2021
Jeg er en ambitiøs og hårdtarbejdende ung mand, som i øjeblikket læser Erhvervsøkonomi på 5. Semester på Aarhus Universitet.
Ved siden af studiet bestyrer jeg Cocktailbaren Piano Bar i Herning.
Jeg erhvervet mig egenskaber som ansvarsbevidsthed, ledelse, drift, god økonomisk forståelse, mm.
Jeg er vokset op med at hårdt arbejde betal

Ambitiøs Effektiv Efficient Arbejdssom Motiveret Godt overblik Ansvarsbevidsthed Målrettet Pligtopfyldende  

Opdateret 07. januar 2021
Mit navn er Gustav Kristensen og jeg er 22 år gammel. Jeg bor i Aarhus C og læser Informationsvidenskab på Aarhus Universitet, hvor jeg er i gang med mit 4. semester.

Opdateret 15. februar 2021

Praktisk Samarbejdsvillig Selvstændig Ansvarsbevidst Jordnær  

Opdateret 18. februar 2021
Jeg er meget interesseret i mennesker, sprog, kultur, religion og politik og vil beskrive mig selv som smilende, meget udadvendt og altid positiv person, som er både god til og glad for kundekontakt.Jeg elsker at møde nye mennesker, er meget pligtopfyldende og fleksibel i forhold til at tage vagter og er altid klar til at hjælpe mine kollegaer.

Opdateret 24. januar 2021
HPT