866 talentprofiler fundet

Jeg er en kvinde som er loyal, detaljeorienteret og fokuseret. Jeg er 29 år og læser til Erhvervsjurist på Aarhus Universitet på 10. semester. Derfor har jeg bl.a. afsluttet fag som Aftaleret & Køberet.
Jeg har 4 års erfaring i internt salg, samt en uddannelse som Handelsøkonom.
To gange er jeg blevet Danmarksmester i kal. 22

jura erhvervsjura ad hoc administration forefaldende kommunikation opdatering assistance behandling mail opdatering af hjemmeside samarbejdspartnere salg indkøb logistik  

Opdateret 25. marts 2019
Jeg er en person der er meget bevidst om mit ansvar. Jeg er glad for et arbejdsmiljø i højt tempo med mange aktiviteter og ændrer nemt mine arbejdsrutiner, når det er sig nødvendigt og hensigtsmæssigt og befinder mig godt i rollen som ”blæksprutte”, da jeg trives med varierende opgaver i et dynamisk miljø

ressourcestærk fleksibel struktureret imødekommende sociale medier online marketing analytisk tilgang big data business intelligence marketing  

Opdateret 20. marts 2019
Jeg studerer journalistik på 6. semester. I min praktiktid hos Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, KU, har jeg arbejdet med forskningsformidling, sociale medier, webkommunikation- og rådgivning, events, nyhedsbreve, videoproduktion og meget mere. Alle tænkelige kommunikationsevner i én smilende og sød pakke! Jeg glæder mig til at høre fra j

kommunikation journalistik sociale medier SoMe web webudvikling html video events organisation formidling research  

Opdateret 20. marts 2019
Som civilingeniør studerende i Bygningsdesign har jeg en bred forståelse indenfor både BIM, energi, indeklima, konstruktion, bæredygtighed osv. i byggeriet. Min uddannelse består af at kunne samarbejde på kryds og tværs mellem forskellige faggrupper. Dette er alt fra arkitekter til ingeniører.

Revit Sustainability SketchUp Visualization Adobe Indesign CC LCA Daylight Visualizer Energy and indoor climate Adobe Photoshop DGNB BIM IDA ICE B15 Rhoino  

Opdateret 13. marts 2019
Jeg brænder for at være med til at skabe det kommende digitale Danmark. En ambition, hvis mål er at skabe og forme IT uden spild af ressourcerne, fra vugge til grav. Jeg finder motivation i at skabe sammenhæng mellem forretningsbehov og IT, i virksomheder og organisationer.

Big data Power BI Business Analytics BA BI IT-systemer Procesoptimering Forretningsforståelse Forretningsbehov  

Opdateret 21. marts 2019
Jeg er engageret og interesserer mig for virksomhedens organisatoriske udvikling. Jeg er lærenem, struktureret og god til at bevare overblikket selvom der er mage bolde i luften.
Tidligere har jeg erfaring med marketing arbejde, planlægningen af større events og kampagner, samt projektledelse.

virksomhedsledelse organisering administration effektiv overblik detaljeorienteret  

Opdateret 24. marts 2019
Journalist med international medieerfaring og sociologibaggrund. Jeg har desuden flere års erfaring med både undervisning og pædagogiske projekter blandt børn og unge og er ved at skrive min BA om sociale medier og unge. Nøgleordene for min tilgang er bottom-up, målgruppen i fokus og at sikre alle interessenter medejerskab for projekter.

innovativ undervisning medier kommunikation menneskekender projektledelse netværker  

Opdateret 18. marts 2019
Jeg er en motiveret kvinde, som er kvalitetsbevidst, omstillingsparat og udadvandt. Med mig, får I en energisk, smilende og udadvendt medarbejder som kan arbejde struktureret og i teams. Jeg interesserer mig for økonomistyring, hvorfor jeg håber at kunne udvikle mig herunder. Kontakt mig gerne ved interesse eller spørgsmål.

handel eksport motiveret studierelateret studiejob business economics administration kandidatuddannelse cand.merc omstillingsparat økonmistyring økonomi  

Opdateret 06. marts 2019
Studerende på 4. semester Sam Bach. søger studiejob!

Jeg er en 22årig studerende, der søger at udvide mine horisonter. Med kvaliteter som ambitiøs, lærenem og effektiv søger jeg efter en supplerende læringskilde til mit studie og er parat til at tage hvilken som helst udfordring op! Mine to bachelorfagmoduler er socialvidenskab og psykol

#rucstuderende #engageret #ambitiøs #sambach #psykologi #socialvidenskab  

Opdateret 17. marts 2019
Jeg er passioneret omkring alt, hvad jeg laver. Arbejdet jeg udfører er altid det bedst mulige, og jeg er altid åben for at lære nye ting. At skulle være studentermedhjælper skal være med til at udfordre mig og udvikle mine kompetencer, da jeg altid motiveres af, at blive dygtigere til mig arbejde, og at komme helt ned stoffet jeg arbejder me

arbejdsom pålidelig motiveret stræber passion udvikling studerende dansk kommunikation  

Opdateret 13. marts 2019
Jeg læeer Biologi med speciale i Celle- og Molekylærbiologi på Københavns Universitet, og jeg står til sommer med en bachelor indenfor dette område.
Min store interesse ligger i medicinsk forskning. Efter endt studie ser jeg mig selv sidde i en forskerstilling i medicinalindustrien – gerne med fokus på medicinalbiologi.

Pligtopfyldende Ansvarsbevidst Lærenem Hjælpsom Mødepligtig  

Opdateret 19. marts 2019
Markedsføringsøkonom med kompetencer indenfor:

Statisk analyse af indsamlet data

Driftsøkonomi

SEO

Google Ads

SoMe-annoncering

Inbound Marketing

Marketing Automation

Email marketing

SEO Google Ads SoMe Markedsføring Marketing Supply Chain Management Økonomi Marketing automation Salg Inbound marketing Administration Service  

Opdateret 15. marts 2019
Til daglig læser jeg til cand.mag i psykologi og kommunikation på Roskilde Universitet. Jeg brænder for at arbejde med mennesker, trivsel og forandring/udvikling i organisationer. Jeg er detaljeorienteret, struktureret og fleksibel i forhold til arbejdsopgave, og fungerer både godt selvstændigt og i samarbejde med andre.

detaljeorienteret struktureret fleksibel åben lærenem  

Opdateret 19. marts 2019
Forandringsagent/rekrutteringskonsulent søger studiejob!!!

Struktureret og kreativ personlighedstype med hang til at fordybe sig i projekter og mennesker, og få nye ideer til hvordan forretningens vante gange kan ændres til fordel for alle parter, med samtidig bevarelse af kerneværdierne.

kommunikation human resources organisation videndeling rekruttering  

Opdateret 20. marts 2019
Jeg er en ung mand på 20 år, som går i gang med at læse HA Jur i Odense den 1. september. Jeg har altid haft interesse inden for økonomi og samfundsvidenskab og derfor var det ikke svært for mig at vælge studieretning. Samtidig med mit studie ønsker jeg at dygtiggøre mig og få praktisk erf

lærenem struktureret pligtopfyldende livgarden jura og økonomi  

Opdateret 20. marts 2019
bsc. In sport and Health, primary courses in innovation and entrepreneurship, with marketing, branding and communication as 3rd year studies.

Innovation marketing branding kommunikation communication coulture kultur Markedsføring forretningsudvikling project management  

Opdateret 24. marts 2019
Markedsføringsøkonomstuderende på International Business Academy i Kolding. Erhvervsmæssigt har jeg erfaring lige fra detailhandel, produktionsarbejde, restaurationsbranchen til lektiehjælper hos MentorDanmark. Som led i min brede erhvervserfaring, ser jeg muligheder og ingen begrænsninger og er altid klar pa° nye opgaver.

produktiv ambitiøs ung erfaren eventyrlysten energisk  

Opdateret 19. marts 2019
Jeg er en fortrolig, ansvarlig, stabil, samarbejdsvillig og resultatorienteret kollega, der både er kompetent, og dedikeret til arbejdet samt taldygtig, med en masse erfaring indenfor regnskab, administration, markedsføring, eksport-import, Finance m.m.
Lige nu er jeg i gang med sidste semester i Cand.Merc.Aud. på Aalborg Universitet.

resultatorienteret fortrolig stabil samarbejdsdygtig grundig erfaren  

Opdateret 15. marts 2019
Mit navn er Ronnie Aagren og jeg studere økonomi på Københavns universitet, gennem mine studier har jeg stort kendskab i at arbejde med økonomisk og samfundsmæssige data, både via Excel og i statistiske programmer, som SAS og STATA, hvor jeg er god til at tolke på data både kvantitativt og kvalitativt.

Struktureret SAS STATA Excel Kvantitativ og kvalitativt analyseberegninger  

Opdateret 16. marts 2019
Studerer sociologi på 4. semester ved Aalborg Universitet.
Jeg brænder for at gøre en forskel for udsatte børn og unge, og vil også gerne være med til at forbedre unges muligheder indenfor uddannelsessystemet i fremtiden.

Udover studiet, er jeg frivillig rollemodel i Red Barnet Ungdom, samt nyopstartet formidler for Ventilen Fortæller.

Opdateret 25. marts 2019
Maskinteknisk studerende
Færdig som diplomingeniør januar 2018

Udlært som rustfast klejnsmed i 2009 og arbejde cirka 4½ inden skiftet til DTU

maskiningeniør maskinteknik maskin teknik solidworks inventor cad maskinkonstruktion maskinelementer  

Opdateret 26. marts 2019
Som Cand. Merc EMF studerende på CBS (2. semester), samt med en dertilhørende bachelor i HA - Sport & Eventmanagement har jeg efterhånden oparbejdet et solidt teoretisk fundament der centraliserer sig omkring marketing, forbrugeradfærd, markedsanalyse, sport & eventmanagement/marketing som jeg ønsker at videreføre i praksis.

Marketing Business Strategi Markedsanalyse Forbrugeradfærd  

Opdateret 15. marts 2019
Er diplomatisk og imødekommende, men foretrækker klar tale og rene linjer, når arbejdsopgaver og -aftaler med kunder/leverandører indgås.
Mestrer multitasking og koordinering på højt plan (er mor til to og gift), og har arbejdet 7 år som salgskoordinator og økonomiansvarlig i reklamevirksomhed.

#effektiv #HAstuderende #løsningsorienteret #selvkørende #businessmedetsmil  

Opdateret 14. marts 2019
Gennem tidligere ansættelser har jeg fået kompetencer indenfor bl.a. kundebetjening, selvstændighed, teamarbejde og kommunikation. Kombinationen af mine kompetencer og personlige kvalifikationer gør, at jeg kan indgå i teamwork og selvstændigt arbejde samt at jeg kommer i hus med mine arbejdsopgaver

Resultatorienteret Omstillingsparat Ansvarsfuld Imødekommende Tålmodig  

Opdateret 15. marts 2019
First year master student Economics and Business Administration with international experience in back office support especially in processing and controlling loans & mortgages and International payments. With good knowledge of back office processes and systems, strong analytical abilities, attention to detail and good communication skills.

back office payments analytical mortgages research international  

Opdateret 11. marts 2019
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT