906 talentprofiler fundet

Markedsføringsøkonom med kompetencer indenfor:

Statisk analyse af indsamlet data

Driftsøkonomi

SEO

Google Ads

SoMe-annoncering

Inbound Marketing

Marketing Automation

Email marketing

SEO Google Ads SoMe Markedsføring Marketing Supply Chain Management Økonomi Marketing automation Salg Inbound marketing Administration Service  

Opdateret 22. januar 2019
Jeg læeer Biologi med speciale i Celle- og Molekylærbiologi på Københavns Universitet, og jeg står til sommer med en bachelor indenfor dette område.
Min store interesse ligger i medicinsk forskning. Efter endt studie ser jeg mig selv sidde i en forskerstilling i medicinalindustrien – gerne med fokus på medicinalbiologi.

Pligtopfyldende Ansvarsbevidst Lærenem Hjælpsom Mødepligtig  

Opdateret 23. januar 2019
Jeg er en motiveret kvinde, som er kvalitetsbevidst, omstillingsparat og udadvandt. Med mig, får I en energisk, smilende og udadvendt medarbejder som kan arbejde struktureret og i teams. Mine interesseområder er marketing, handel og eksport, hvorfor jeg håber på at udvikle mig herunder. Kontakt mig gerne ved interesse eller spørgsmål.

marketing handel eksport motiveret studierelateret studiejob business economics administration kandidatuddannelse cand.merc omstillingsparat  

Opdateret 06. januar 2019
Jeg læser software udvikling på min kandidat på ITU og skriver PT speciale om fariness in machine learning. Min specialisering er Buisness intelligence og jeg har derfor taget kursere inden for DataMining, AI og Big Data. Jeg har en bachelor i samfundsvidenskab fra RUC og har erfaring med både offentlig forvaltning og NGO arbejde.

IT business intelligence AI Data Mining java python  

Opdateret 21. januar 2019
Mit Navn er Christian Højsager og jeg er bosat i Haderslev, hvor jeg bor sammen med min kæreste og hund.
Jeg har igennem de sidste 5 år været ansat i forsvaret, i en NATO stilling som NCO for en satelit kommunikations sektion, hvor i jeg har rejst meget. Jeg er en meget struktureret person, med en høj selvdiciplin, et godt humør og en god hu

Struktureret IT Netværk projekt Ledelse ITIL Samarbejde Erfaring Militær Forsvaret NATO Cisco Windows Infrastruktur  

Opdateret 05. januar 2019
bsc. In sport and Health, primary courses in innovation and entrepreneurship, with marketing, branding and communication as 3rd year studies.

Innovation marketing branding kommunikation communication coulture kultur Markedsføring forretningsudvikling project management  

Opdateret 22. januar 2019
Yderst motiveret studerende indenfor videnskaben og teknologien bag interaktive digitale medier, samt hvordan disse kan benyttes og udvikles. I kraft af min nuværende beskæftigelse som bachelor studerende i Medialogi, udvikler jeg konstant mine færdigheder og interesse, og jeg nyder at lære noget nyt hver dag.

Team Work Pligtopfyldende Ansvarlig  

Opdateret 21. januar 2019
Jeg er et gruppeorienteret individ med kommunikative kompetencer, som bl.a. evner at bevæge sig i et multikulturelt miljø. Mine kvaliteter er kritisk tænkning, -analyse og -reflektion, og herudover har jeg en alsidig social forståelse, som kommer til udtryk i mødet med andre mennesker.

gruppearbejde gruppeorienteret kritisk tænkning konsturktiv kritik social indsigt kommunikation kultur reflektion evaluering  

Opdateret 06. januar 2019
Erfaring inden for kundeservice og undervisning.
Snart færdiguddannet Bachelor i Anvendt Filosofi fra Aalborg Universitet.
Specialiseret inden for HR, CSR og miljøfilosofi.
Dygtig til kommunikation, kundeservice, 'account optimization', Google Ads, teamwork etc.

Account optimization Kundeservice Google Ads HR CSR Filosofi  

Opdateret 21. januar 2019
Bygningsingeniør med international erfaring med projekt controlling, ConM support, teknisk dokumentation, commissioning og handover i diverse farma og ikke-farma relateret bygningsprojekter.

Jeg har nemt med at lære og kan med lethed adaptere til forskellige situationer og kulturer, hvor jeg altid stræber efter det bedst mulige resultat.

Ingeniør bygning studerende autocad epcm management PMI store konstruktioner  

Opdateret 09. januar 2019
Forandringsagent/rekrutteringskonsulent søger studiejob!!!

Struktureret og kreativ personlighedstype med hang til at fordybe sig i projekter og mennesker, og få nye ideer til hvordan forretningens vante gange kan ændres til fordel for alle parter, med samtidig bevarelse af kerneværdierne.

kommunikation human resources organisation videndeling rekruttering  

Opdateret 14. januar 2019
First year master student Economics and Business Administration with international experience in back office support especially in processing and controlling loans & mortgages and International payments. With good knowledge of back office processes and systems, strong analytical abilities, attention to detail and good communication skills.

back office payments analytical mortgages research international  

Opdateret 09. januar 2019
Ung innovativ markedsføringsøkonomstuderende med masser gå på mod. Jeg er en proaktiv og selvstændig person, med blik for den skæve vinkel.
Jeg er vant til at tage initiativ og ansvar, da jeg siden sommeren 2017 har haft min egen lille virksomhed sammen med mine 2 partnere.

Innovativ Proaktiv Ansvar Initiativ Selvstændig Markedsføring Kommunikation  

Opdateret 13. januar 2019
Gennem tidligere ansættelser har jeg fået kompetencer indenfor bl.a. kundebetjening, selvstændighed, teamarbejde og kommunikation. Kombinationen af mine kompetencer og personlige kvalifikationer gør, at jeg kan indgå i teamwork og selvstændigt arbejde samt at jeg kommer i hus med mine arbejdsopgaver

Resultatorienteret Omstillingsparat Ansvarsfuld Imødekommende Tålmodig  

Opdateret 10. januar 2019
I am a student at the Technical University of Denmark and I am studying IT-Engineering (Software Technology). The reason why I want to become an IT-Engineer is because I have always loved the IT-world and everything concerning technology. I have also always been curious about so many things about IT like how software was developed, the work behind

Opdateret 15. januar 2019
Kreativt og visuelt tænkende ordnarkoman med indbygget passion for kommunikation, et overforbrug af digitale medier, indbygget stavekontrol og en ustyrlig nysgerrighed – med stor interesse, viden og drømme inden for arbejdet med audiovisuel kommunikation, konceptudvikling og storytelling på tværs af platforme!

Opdateret 18. januar 2019
Engelskstuderende.
Undervisningserfaren.
Digter.
Jeg har forfinet mine evner indenfor mange aspekter af kommunikation, f.eks. med talrige digtoplæsninger, masser af erfaring med børn, og en karriere som telefonsælger i ryggen.

kommunikation engelsk odense kreativ pædagogisk  

Opdateret 17. januar 2019
Jeg læser Biologi på Københavns Universitet.
Min store interesse ligger i medicinsk forskning. Efter endt studie ser jeg mig selv sidde i en forskerstilling i medicinalindustrien – gerne med fokus på medicinalbiologi.
Jeg er meget pligtopfyldende, energisk, lærenem, mødepligtig og hjælpsom.

Pligtopfyldende Lærenem Nysgerrig til at lære nyt  

Opdateret 08. januar 2019
I'm looking for new experiences, preferably a part time job as I'm a student. I have very diverse experiences from working in an airport to working in reception and waitressing to digitalisation and working with dictionnaries. My work experiences combined with my educational background has strengthened my personal competencies on many areas.

Opdateret 14. januar 2019
Jeg studerer HA (jur) på fjerde semester på Århus Universitet. Jeg vil karakterisere mig selv imødekommende og selvstændig. Jeg går til opgaverne med gåpåmod, også selvom det skulle være noget jeg ikke har prøvet før.

Flittig Selvstændig jura økonomi studiejob  

Opdateret 16. januar 2019
Er positiv, venlig, stabil, energisk, kreativ, ansvarsbevidst og jeg kan lide at tage initiativer til problemløsninger. Desforuden er jeg et åbent og udadvendt menneske med gode relationer kompetence, stort arbejdskapacitet og forståelse for at få det optimale ud af de givne omstændigheder.

Opdateret 17. januar 2019
Former Bachelor student with an interest in management consulting, strategy and international business.
Currently a Master student with an interest in data analysis, IT and strategy integration for improved and optimised decisions and performance - in a company that is passionate about data-driven
insights & innovation

Opdateret 14. januar 2019
Former Sergeant, Bomb disposal - Security advisor and course leader Al Asad Airbase Iraq.

Relevant skills:
Computer Networking theory, hypervisor: virtual box, DHCP, DNS, ADD in Windows 2008 and 2016
C# programming in visual studio windows form and console

Under devolopement:
Python, Linux, Unix, microsoft2008server, bash script progr..

Opdateret 10. januar 2019
Kan i bruge en energisk, sjov og smilende studerende, med lysten til at arbejde?

Min drøm er at være gymnasielærer og arbejde med unge mennesker. Derfor er jeg netop nu i gang med at erhverve kompetencer til netop dette på Roskilde Universitet i fagene Socialvidenskab og Historie. Søger et interessant job, mens jeg er igang med min uddannel

Opdateret 08. januar 2019
Jeg er en smilende 1 års kandidatstuderende, som tidligere har arbejdet 2 år i Fødevarestyrelsen med ministerbetjening. PT. er jeg praktikant hos Greater Copenhagen EU Office, men søger per 1-2-19 nye faglige udfordringer i et nyt studiejob.

Opdateret 18. januar 2019
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT