887 talentprofiler fundet

Civilingeniørstuderende i Transport og Logistik med erfaring indenfor jernbaner og kollektiv transport.
Jeg har erfaring med jernbaneteknologi samt etablering og drift af skinnebårne og øvrige kollektive systemer, både i designfasen samt i driftsfasen. Jeg udvider altid min horisont indenfor disse fagområder, da disse er min store passion.

Jernbaneteknik Kollektiv trafik Køretidsberegninger og simuleringer Anlægsøkonomi Baneprojektering Vejprojektering RailSys MicroStation CAD ArcGIS Microsoft Office TPS InRoads Power Rail Track  

Opdateret 29. august 2019
Med en BA i Kinastudier og tilvalgsfag i Kulturformidling, Praktisk Kulturformidling og Kulturjournalistik og optagelse på KA Tværkulturelle Studier har jeg en passion for dansk-kinesiske internationale kulturelle samarbejder og projektudvikling. Tag meget gerne et kig på min LinkedIn-profil.

Int. kulturelle samarbejder Kulturformidling Events Projektudvikling Kommunikation  

Opdateret 16. september 2019
Nysgerrig studerende med interesse for en række felter inden for blandt andet human-computer interaction og brugercentreret design, samt implementering af digitale produkter og optimering af interaktion med disse. Jeg er hurtig på tasterne, kreativ og har et drive til at bringe de ting jeg arbejder på fremad.

Studerende IT studerende Kommunikation IT Københavns Universitet HCI  

Opdateret 10. september 2019
Erfaring inden for kundeservice og undervisning.
Snart færdiguddannet Bachelor i Anvendt Filosofi fra Aalborg Universitet.
Specialiseret inden for HR, CSR og miljøfilosofi.
Dygtig til kommunikation, kundeservice, 'account optimization', Google Ads, teamwork etc.

Account optimization Kundeservice Google Ads HR CSR Filosofi  

Opdateret 16. september 2019
Migreret nordjyde, bosat i København, studerende på Roskilde Universitet med fokus på Kommunikation og Journalistik. Med vandrende rejsefødder og journalistiske drømme.

rejselysten modig ivrig opsøgende nordjyde skriveentusiast grammatiknørd  

Opdateret 16. september 2019
Jeg er kandidatstuderende på Digital Living under Informationsvidenskab på Aarhus Universitet. Med en stærk handels- og marketingspræget baggrund valgte jeg at studere Digital Living, idet jeg tror på, at et digitalt mindset er vejen frem, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for de digitale perspektiver.

Kandidatstuderende Digital Living Ambitiøs Praktisk Analytisk Detaljeorienteret Kvalitetsbevidst Løsningsorienteret Koordinator Team Player Organiseret Ansvarsfuld  

Opdateret 13. august 2019
Det er måske en kliché, men jeg er sat i verden for at gøre en forskel. Misforstå mig ikke - med forskel mener jeg, at jeg gerne vil gøre verden til bedre sted. Jeg vil gerne gøre livet nemmere for dem som har det svært. Jeg vil gerne vise verden den danske model. Jeg vil gerne hjælpe der, hvor der er brug for en indsats.

Opdateret 11. september 2019
Master degree student of Computer Science - Machine Intelligence at Aalborg University.

Looking for student job/part-time job.

I have previous work experience in companies:
Red Hat (JBOSS Middware Technical Support Engineer - 2.5 years)
Factory4Solutions (Junior Java developer - 2 months)

aalborg computer science machine learning data analysis software development  

Opdateret 29. august 2019
Jeg er en udadvendt og professionelt indstillet jurastuderende på 6. semester. Min erfaring tæller bl.a. stillinger som instruktor i kriminalret, stud.jur. på Juridisk Institut, ishockeydommer i 1. division, og opsætningsansvarlig på Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab.

Opdateret 13. september 2019
Mit navn er Alexander og jeg er 24 år.
Til daglig læser jeg Komm & Informatik på RUC, hvor jeg er igang med 5. semester. Udover dette, er jeg frivillige i KSR (Kommunikations studerende på RUC), hvor jeg sidder som bestyrelsesmedlem, samt sidder i forskellige udvalg herunder SoMe (Sociale Medier).

Kommunikation Informatik IT KSR  

Opdateret 03. september 2019
Jeg er 23 år og studere Finansøkonom på Erhvervsakademiet lillebælt. I et job er jeg ansvarsbevidst og enormt resultat orienteret. Igennem mine studiejobs har jeg altid været omstillingsparat, pligtopfyldende, og varetaget både store og mindre opgaver. Jeg er meget nysgerrig og undersøger områder eller opgaver jeg ikke kender til.

Opdateret 04. september 2019
Jeg er på mit sidste år af kandidaten i Digital Design og Interaktive Teknologier med specialisering i UX design. Som UX designer ligger mine styrker inden for ledelse af brugerundersøgelser og grafisk design ved brug af designprogrammer som Figma, Sketch og Adobe pakken.

UI UX Photoshop InDesign Figma Sketch  

Opdateret 03. september 2019
Jeg er en talstærk og energisk statskundskabsstuderende ved BSS, Aarhus Universitet. Jeg er fagligt nysgerrig, udpræget systematisk og meget ansvarsfuld. Jeg engagerer mig meget hvor jeg er og sætter en stor vigtighed og ære i at yde mit allerbedste

Opdateret 10. september 2019
Jeg er analytisk, smilende og møder mennesker i øjenhøjde.
Tidligere kolleger og leder har beskrevet mig som: Loyal, mødestabil, humoristisk, pligtopfyldende, god medarbejder og kollega, videnbegærlig, god til at effektivisere arbejdsgange, har et yderst behageligt væsen, mm.
Jeg frivillig på 7. år på Livslinien, hvor jeg også er holdle

Opdateret 31. august 2019
Som regel siger mine kolleger og nærmeste at jeg er meget social og snakkesalig, hvilket gør mig til en god teamplayer. Men jeg kan også godt lide at arbejde selvstændig da det giver mig muligheden for at udfordre min kreativitet og stratetisk tankevne. Andre personlige træk er grundighed og en uendelig tørst efter ny viden og færdigheder.

Selvstændig Engagement Positiv God kommunikatør Teamplayer Motiverende Målrettet Fleksibel Kreativ Udadvendt Ambitiøs Omhyggelig  

Opdateret 04. august 2019
20-årig ung kvinde, studerer samfundsfag på Københavns Universitet. Jeg er engageret i den politiske liv, både lokalt og globalt. Jeg er ansvarsfuld og seriøs omkring arbejdsopgaver. Meget mødestabil.
Udfordringer og nye opgaver trives jeg med, fordi jeg har nemt ved at tilegnelse af nye kompetencer.

Opdateret 02. september 2019
Hi,
I am a second year Software engineer student at VIA University Collage in Denmark.
I come from a small and suny Croatian city where I had finished high school education with focus on mathematics and technology.
I am very open and hard working person that likes chalenges and work in teams.
Med venlig hilsen,
Karla.

student IT Xamarin Java C# SQL Agile OOP  

Opdateret 24. august 2019
Jeg er en frisk pige på 26, der leder efter et studiejob. Jeg er engageret, lærenem og har gå-på-mod.
Jeg blev i sommer 2019 Bachelor i Medievidenskab fra SDU, og er efterfølgende startet på min Kandidat i Performance Design + Plan, By og Process fra RUC.

engageret frisk lærenem gå-på-mod loyal  

Opdateret 29. august 2019
Jeg vægter ansvarlighed, faglighed samt respekt for forskelligheder højt og er ambitiøs med en stor grad af engagement for det, jeg giver mig i kast med.
Jeg brænder for at blive endnu bedre fagligt og få udbygget mine kompetencer - fagligt som personligt - og møder udfordringer positivt

Opdateret 31. august 2019
Jeg er en udadvendt og ambitiøs 22-årig fyr, der går på UCN, hvor jeg studerer finansbachelor. Jeg har gået på HHX hvor jeg havde 5 A-fag, hvilket betyder at jeg er stærk indenfor både tal, sprog og meget mere. Udover min gymnasiale uddannelse, har jeg også bestået et merkantilt grundforløb indenfor handel samt kontor med specialer.

Opdateret 21. august 2019
Jeg er en 31årig kvindelig studerende på Bachelor uddannelsen i offentlig administration på University College Nordjylland. Jeg har efter mange år endelig fundet den rette uddannelse som jeg brænder for. Jeg drømmer om at dygtig gøre mig endnu mere. Jeg søger et relevant studiejob som muligvis kan være en fremtidig arbejdsplads.

Opdateret 20. august 2019
Jeg er en 22-årig engelskstuderende på Københavns Universitet. Jeg er pt. på 6. semester, hvor jeg for tiden er tilvalgsstuderende på CBS. Jeg søger nye udfordringer efter at have haft en række forskellige studiejobs, men ønsker et der er mere relevant indenfor primært HR, kommunikation eller humaniora.

Opdateret 22. august 2019
Mit navn er Cecilie Husted Christoffersen, jeg er 20 år gammel og påbegynder min bachelor i Kommunikation og digitale medier på AAU pr. 1. september. Jeg finder kommunikation og måden vi kommunikerer på meget interessant. Jeg har derfor valgt en uddannelse, hvor fremtidsplanen er at arbejde med kommunikation, digitale medier og marketing.

Opdateret 16. august 2019
I am a hard working and solution oriented woman from Iceland. I am passionate about succeeding and doing my best and therefore I put all my effort into the projects I'm handed and finish them as efficiently as possible. I am a team player and have great communication skills. I am looking for a student job while studying my Ms at CBS.

passionate hard working efficient solution oriented attention to detail team player  

Opdateret 31. juli 2019
Jeg er en ung mand på 25 år. Jeg har studeret informations og kommunikationsteknologi (IKT) på Aarhus Universitet (AU). Til september 2019 skal jeg starte på min kandidat. I min studietid på AU har jeg lært en lang række programmeringssprog og udviklingsværktøjer, som jeg kan benytte til at løse en lang række alsidige it-opgaver

Opdateret 14. august 2019
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT