469 talentprofiler fundet

Jeg er et gruppeorienteret individ med kommunikative kompetencer, som bl.a. evner at bevæge sig i et multikulturelt miljø. Mine kvaliteter er kritisk tænkning, -analyse og -reflektion, og herudover har jeg en alsidig social forståelse, som kommer til udtryk i mødet med andre mennesker.

gruppearbejde gruppeorienteret kritisk tænkning konsturktiv kritik social indsigt kommunikation kultur reflektion evaluering  

Opdateret 04. juli 2019
Hej, som medarbejder er jeg en sympatisk person, jeg har allerede i en tidlig alder lært en del om ledelse og hvordan god kommunikation kan øge successen i virksomheden. For mig vil en god intern kommunikation betyde øget visionær tækning, samt vil der blive udstrålt et positivt energi eksternt. Har en frisk tilgang til livet, derfor altid po

sympatisk frisk innovativ positiv pligtopfyldende  

Opdateret 09. juli 2019
Projektgruppe-, analyse- og problemløsnings-orienteret
Kulturel og social forståelse
Japan Interesseret
Service minded
27 år

Projekt-orienteret Gruppe-orienteret Analyse-orienteret Refleksiv Problemløsnings-orienteret Kultural forståelse Social Inteligent Service-minded Kommunikation Filosofi Social psykologi  

Opdateret 04. juli 2019
Kandidatuddannet i Globale Flygtningestudier med speciale om vandrende bygningsarbejdere. Oversætter, oplægsholder og aktivist med tre års erfaring inden for Marketing & Media Relations. Involveret i kulturelle, sociale og politiske projekter, kontakt med medierne og afholdelse af arrangementer.

migration flygt fagforening  

Opdateret 15. juli 2019
A motivated business Intelligence student with strong analytical skills and great personal interest in working with events, planning, facilitation and coordination. To achieve the best results, familiar goals and expectations reconciliation are important to me.
I am an ambitious colleague with a lot of drive and energy. I have a positive

# data # analyse #projektledelse  

Opdateret 08. juli 2019
En mand med højt humør, der engagerer sig i sine arbejdsopgaver. Kolleger ville sige, at jeg er hurtig til at omstille mig, og er god til konfliktløsning. Desuden er synes de jeg er rar at arbejde sammen med.

Sundhedsfaglig Humanfysiologi Neurofysiologi rehabilitering  

Opdateret 15. juli 2019
I am a Computer Engineer and had developed 70+ Moodle LMS (40+ AWS) Projects in the last 7+ years.

The Client shows trust in me:
1. Nextu USA IT Education
2. Skillman Italian EU member project
3. IECScampus Argentine University
4. ace.best English Language Course Training
5. CoachlLneTraining Couches Training

PHP  

Opdateret 07. juli 2019
Jeg er en struktureret person , som arbejder målrettet. Jeg er en betænksom og hjælpsom kollega, der er god til at samarbejde. Samtidigt evner jeg at arbejde selvstændigt, og er god til at tage ansvar for egne opgaver. Jeg brænder lære mere hele tiden. For mig er drivkraften lysten til at lære, så man kan opnå de bedste resultater.

Opdateret 06. juli 2019
Mit navn er Jeppe, jeg er 22 år og studerer på UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole, hvor jeg læser en markedsføringsøkonom og har derefter tænkt mig at læse en Pba. i International handel og markedsføring.

Jeg er en hårdtarbejdende, imødekommende og energisk medarbejder, som altid vil give mit bedste og være klar på ny udford

Opdateret 04. juli 2019
Jeg er en 25 årige kvinde, der studerer kandidat i International Virksomhedskommuniation på SDU.
Desuden har jeg stor interesse for kultur, er flittig og er god til at arbejde med forskellige opgaver.

Opdateret 18. juli 2019
AP Graduate in IT with 14 months of Experience as an IT Supporter in Both Windows and Mac Environment. Currently in second semester of Top Up Bachelor's degree in Web Development.

IT student helper Student Assistant Part Time English Speaking IT Support IT Assistant HTML CSS CMS  

Opdateret 01. juli 2019
Jeg er en pligtopfyldende, ansvarsfuld og ambitiøs studerende som ønsker at udvide min horisont og lære nye ting.

Studerende Ansvarsfuld Historie Humanoria Saxo  

Opdateret 16. juli 2019
Jeg er en stærk tovholder med gode koordineringsevner og det motiverer mig at arbejde med flere bolde i luften. Jeg er i stand til at arbejde selvstændigt, men samtidig er jeg god til at samarbejde i teams på tværs af fagområder og kulturer. Jeg er initiativrig og der er ikke langt fra ide til handling, samt jeg er resultatorienteret.

Stærk tovholder Gode koorneringsevener Struktureret Resultatorienteret Omstillingsparat  

Opdateret 13. juni 2019
B.A. in Language & International studies, and currently MSc. student in Cultural Encounters & International Development studies at Roskilde University. Interested in job/internship within the field of North- South Development cooperation.

Foreign policy Cultural analysis Politics Global South Peace building Policy analysis Humanities and Social science research Gender and development Development practices Economic growth Microfinance  

Opdateret 01. juni 2019
Former Sergeant, Bomb disposal - Security advisor and course leader Al Asad Airbase Iraq.

Relevant skills:
Computer Networking theory, hypervisor: virtual box, DHCP, DNS, ADD in Windows 2008 and 2016
C# programming in visual studio windows form and console

Under devolopement:
Python, Linux, Unix, microsoft2008server, bash script progr..

Opdateret 25. februar 2019
Arbejder med AI-projekt ud fra en simpel lingvistisk machine-learning-teknik. Projektet mangler programmering som jeg sparer sammen til.
Fuldtidstømrer baseret i Wellington (sept-nov) og resten af året i Danmark

lingvistik tømrer Artificial intelligence Aarhus  

Opdateret 13. juni 2019
Ung og ambitiøs person med aspirationer om en karrierer indenfor Finans.
Studerer på nuværende tidspunkt, Bsc. Økonomi, Økonometri og Finans på University of York.

Jeg er en meget arbejdsom person, som prøver så vidt som muligt, at engagere mig i forskellige projekter og være proaktiv omkring mit liv.

Opdateret 12. juni 2019
En frisk ung mand i Roskilde søger et studiejob eller en praktikplads. Frisk og imødekommende. Har erhvervserfaring fra blandt andet børnehaver, hjemmeplejen, kundeservicecenter samt militæret. Bruger min fritid som aktiv i Studenterrådet på RUC.

Kreativ Perfektionistisk Imødekommende Selvstændig Fleksibel  

Opdateret 04. juni 2019
Based on educational and professional experiences I hold the following competences:
• Financial and strategic analysis and optimization
• Data preparation, processing and analysis
• Accounting
• Thorough skills in Excel, VBA, pivot tables and MS Access and SQL
• Managing and organizational capabilities
• An analytical mindset with

Opdateret 03. juni 2019
Hej, mit navn er Christian Gottfredsen. Jeg er 22 år gammel og læser til daglig fjernstudie på EUC, med handel som studieretning. Jeg er en teamplayer, fordi jeg mener at hvis alle hjælper til, så går det meget bedre. Ud over det, så har jeg gåpåmod og er ikke bleg for at tage en udfordring op. Til sidst, så er jeg imødekommende og smile

Gåpåmod Smilende Hårdtarbejdende Studerende Teamplayer Imødekommende Mødestabil Konkurrencepræget  

Opdateret 11. maj 2019
I am a curious perfectionist who loves technical challenges and collaboration. I have an academic background in Software Development, Rhetoric and Religion history Studies along with 20 years of professional work experience as a sound engineer and producer.
I never miss a deadline and take great pride in delivering both excellent quality and a pl

Opdateret 29. maj 2019

kreativ engageret struktureret proaktiv positiv  

Opdateret 21. juni 2019
Med en BA i Kinastudier og tilvalgsfag i Kulturformidling, Praktisk Kulturformidling og Kulturjournalistik og optagelse på KA Tværkulturelle Studier har jeg en passion for dansk-kinesiske internationale kulturelle samarbejder og projektudvikling. Tag meget gerne et kig på min LinkedIn-profil.

Int. kulturelle samarbejder Kulturformidling Events Projektudvikling Kommunikation  

Opdateret 14. maj 2019
Jeg er en omgængelig kvinde med sans for detaljen. Jeg har en kulturel fagprofil fra udveksling og jobs. Mine erfaringer er tilmed inden for didaktik, formidling, kultur, rekruttering og ledelse. Jeg bygger nu ovenpå den med et sigte at opnå mere viden om organisationsarbejde inden for HR samt organisations- og medarbejderudvikling.

Analyse Problemanalyse Struktureret Interkulturel kommunikation Kulturforståelse Udvikling Rekruttering af frivillige Planlægning Problemløsning Tværfagligt samarbejde Motivation Organisationskultur Onboarding Gode formidlingsevner Didaktik  

Opdateret 04. april 2019
Agile/Scrum IT manager
Digital produktudvikling
Flydende Fransk Dansk Engelsk

Ledelse fransk engelsk manager Scrum Agile IT Projektledelse  

Opdateret 04. juni 2019
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT