538 talentprofiler

Kyndig kvinde med bachelor i Kinesisk sprog og Kultur fra Beijing Language and Culture Universitet i Beijing, som er i gang med en kandidat i Tværkulturelle studier på København Universitet. Stor erfaring i at arbejde med mennesker på tværs af nationer og baggrunde. Nyder at arbejde i en projektorienteret hverdag, som kan give mig nye erfaring

Fokuseret Smilende Arbejdsom IT- Kyndig Dedikeret International Humanist B2B B2C SoMe Kommunikation Engelsk Kinesisk Dansk  

Opdateret 03. februar 2021
Meget imødekommende og god til at samarbejde samt at arbejde godt og effektivt. Mødestabil og meget fleksibel.
Jeg er meget ambitiøs for at tilegne mig nye kompetencer både til fordel for virksomheden men også for min personlige udvikling. Af den grund vil jeg altid være klar på nye udfordringer.

Udadvendt Samarbejde Ambitiøs Mødestabil  

Opdateret 16. februar 2021
Faglig stærk og grundig sociologistuderende med interesse og passion for rusmiddel- og udsatteområdet.
Søger praktikplads i efterårssemestret 2021 i Region Syddanmark, Århus, Esbjerg eller Fyn.

Kvalitativ metode Analytisk Faglig stærk Grundig Rusmiddelområdet Udsathed Selvstændig  

Opdateret 17. februar 2021
An ingenious and determined electrical engineer skilled in a wide range of
automation and robotic systems. Analytical, curious, and driven by a results-
oriented working, I have worked on diverse projects in large teams. Skilled
at understanding project requirements and working on client-centric prob-
lems. Excellent proficiency in English.

Robotics Python Control Systems Management Programming  

Opdateret 05. februar 2021
I am a positive, dedicated and ambitious person. My passion is marketing, learning & personal growth. What motivates is getting great results and being surrounded by successful, whole, creative, happy and supportive people. In addition, I love also sports, music, traveling and nature.

Positive Dedicated Ambitious Marketing Learning  

Opdateret 11. februar 2021
Jeg er i øjeblikket på mit 8 semester i Teknoantropologi og jeg søger praktik. Jeg har flair for innovationsteknologi, participatory design, evaluering og forbedring af nuværende teknologier såvel som design af interaktive systemer gennem user engagement. Jeg har færdigheder inden for grafisk design og programmering.

praktik studerende teknoantropologi interaktion design UX UX design HCI user interface design graphic design grafisk design interaction design  

Opdateret 18. januar 2021
Kommunikation, struktur og kundeservice er mine stærke side. Jeg er god til formulering og kommunikationsopgave, både mundligt og skriftligt- på engelsk. Jeg har afsluttet Markedsføringsøkonom (Marketing Management).Jeg er loyal kollega og god til at samarbejde.

Loyal kollega professionel kendskab til digital marketing Kendskab til IT system stærk i engelsk struktureret ansvarlige koordinator/leder evner til kommunikation fleksibel  

Opdateret 13. januar 2021
Jeg har gennem arbejde og uddannelse fået et grundigt indblik i faglige, formidlingsmæssige og administrative opgaver, hvor krav til kvalitet og omhyggelighed stilles. Jeg har et godt overblik og let ved at sætte sig ind i nye opgaver både af faglig og teknisk art.

Opdateret 15. februar 2021
Som person og medarbejder er jeg vant til at navigere i kaotiske og presset situationer, og deri implementere struktur, orden og skabe resultater. Jeg trives i et højt tempo, hvor professionalisme, drivkraft og engagement er beskrivende nøgleord

Handlekraftig Ansvarsbevidst løsningsorienteret Udadvendt Drive Teamplayer  

Opdateret 03. februar 2021
I am a passionate, focused person ready for a working ecperience. I am in my 5th semester of Mechanical Engineering at DTU, doing the Diplombachelor which is focused on the hands-on aspect as much as the theoretic aspect of the education.

Smiling Innovative Focused Respectful Healthy  

Opdateret 09. februar 2021
Min kernefaglighed er programmering, design. Jeg er kandidat i IT-produktudvikling.

Som designer er jeg vant til at arbejde brugercentreret med designtænkning og designprocesser.
Som teknologi-legebarn Elsker jeg at bygge nye IoT dimser og prototyper.
Som programmør har jeg øje for softwarearkitektur, designpatterns og kodegenbrug.

design software teknologi prototype programmering UX iot produktdesign  

Opdateret 25. januar 2021
Er det jer, der skal have fornøjelsen af at have mig i praktik i 8-11 måneder? :-)

Jeg er en handelsøkonom studerende på udkig efter en spændende praktik mulighed - gerne indenfor indkøb og markedsføring.

kontoruddannet service reception kundeservice digital markedsføring kursusadministration indkøb salg og markedsføring engelsk handelsøkonom  

Opdateret 17. januar 2021
Jeg er meget interesseret i mennesker, sprog, kultur, religion og politik og vil beskrive mig selv som smilende, meget udadvendt og altid positiv person, som er både god til og glad for kundekontakt.Jeg elsker at møde nye mennesker, er meget pligtopfyldende og fleksibel i forhold til at tage vagter og er altid klar til at hjælpe mine kollegaer.

Opdateret 24. januar 2021
Jeg besidder et nysgerrigt, løsnings- og optimerende mindset, hvor jeg sætter stor pris på at samarbejde med andre,. Jeg har en stejl indlæringskurve na°r, det kommer til IT-systemer, og så har videreformidling af relativ kompleks information i plenum været en stor del af mine tidligere og nuværende erhvervserfaringer.

løsningsorienteret optimering ekstrovert videreformidling samarbejde proaktiv  

Opdateret 06. januar 2021
Jeg brænder for at arbejde med dyr, og deres velvære. Jeg stræber efter at udføre arbejdet bedst muligt, og tager udfordringer med et smil.
Jeg har 5 års erfaring med kundekontakt, og lidt over et års erfaring med professionel dyrehåndtering, såsom hunde og katte.
Personligt har jeg haft kæledyr i over 10 år.

Opdateret 19. januar 2021
Initiativrig byplanlægger og landskabsarkitekt med projektledererfaring og bred faglighed

Opdateret 12. februar 2021
My name is Akhil Mohan and i am living in Paris, France. I have completed B.com in 2012 from INDIA. Currently i am doing Msc 2 International Business Management in INSEEC U Paris.

Come to my experience, i have over 6.8 years experience in sales and marketing.

Be consistent  

Opdateret 17. januar 2021
Navnet er Benjamin, 24 år og jeg studerer som Handelsøkonom.
Min fritid går med læsning, studie, venner, arbejde som pizzabager på en lokal restaurant og masser af rejser til forskellige spændende lande.

Opdateret 17. januar 2021
Jeg er en stabil og engageret medarbejder, som søger en spændende og udfordrende hverdag. Jeg trives i en travl hverdag, hvor struktur og planlægning er mine klare styrker. Jeg har flair for tal og IT og er generelt meget lærenem. Jeg bidrager til et godt arbejdsmiljø med humor, seriøsitet, gå-på-mod og ikke mindst en rigtig god teamplayer.

Engageret Struktureret Ansvarsbevidst Positiv Gå-på-mod Lærenem Planlægning Omstillingsparat Flair for IT Teamplayer  

Opdateret 09. december 2020
Projektorienteret ingeniør med projektstyringserfaring samt naturvidenskabelig uddannelse med teknisk erfaring (Kemi, celle- og mikrobiologi, elektrokemi, elektronik og fysik)

Projektstyring Bioteknologi Medicoteknologi Rapportskrivning Undervisning Mikroskopi Organisationsarbejde Projektarbejde på tværs af specialer Nanoteknologi Forskning  

Opdateret 09. december 2020
Smilende og udadvendt person der elsker og møde/arbejde sammen med andre mennesker

Opdateret 20. januar 2021
Som medarbejder er jeg grundig, nysgerrig og kreativ.

Humanist Historiker Film og medier Kommunikation Formidling Research Gotisk Håndskrift Frivillighed Crowdsourcing Rådgivning og Vejledning Digital Kommunikation  

Opdateret 22. december 2020
Moden, mødestabil og disciplinær studerende søger praktikplads fra 1. august til 31. oktober 2019.

Mødestabil Trykte medier Marketing Kommunikation Datanalyse Viljen til at lære  

Opdateret 29. december 2020
Hej, mit navn er Fotis og bor jeg i Lyngby i over 1 år.
Jeg har en bachelor i datalogi og jeg arbejder mest med HTML, CSS, Javascript og også Photoshop, Premier Pro and After Effects på daglig basis.
Da jeg startede min overbygning i Aalborg Universitet (CPH) i år, ønsker jeg at skifte job og find noget her i København!

selvmotiveret dedikeret fokuseret  

Opdateret 11. december 2020
Mødestabil, iderig, problemknuser, en god skribent, kommunikativ, ser glasset halv fuld, god kollega, god til at samarbejde, fleksibel.

Opdateret 05. januar 2021
HPT