448 talentprofiler fundet

Jeg er en kvinde som er loyal, detaljeorienteret og fokuseret. Jeg er 29 år og læser til Erhvervsjurist på Aarhus Universitet på 10. semester. Derfor har jeg bl.a. afsluttet fag som Aftaleret & Køberet.
Jeg har 4 års erfaring i internt salg, samt en uddannelse som Handelsøkonom.
To gange er jeg blevet Danmarksmester i kal. 22

jura erhvervsjura ad hoc administration forefaldende kommunikation opdatering assistance behandling mail opdatering af hjemmeside samarbejdspartnere salg indkøb logistik  

Opdateret 25. marts 2019
Jeg er en arbejdsom fyr, der er ved at overgå fra elleve år i forsvaret med IT som arbejdsområde og titler som superbruger og administrator på de operative systemer, til at uddanne mig som IT-Teknolog på UCN i Aalborg.
Jeg kommer med en masse erfaringer, know-how, og gå på-mod inden for IT i forsvaret, et smil hver morgen, og øje for resu

Innovativ Arbejdsom snedig effektiv punktlig ordenlig fornuftig pålidelig moden vellidt erfaringsrig velfungerende flink resultatorienteret  

Opdateret 20. marts 2019
Sundhedsvidenskabelig kandidat med Psykologi; Kritisk konstruktiv tilgang og forståelse for kompleksitet og sammenhæng i menneskers hverdagsliv. Skriftlig og mundtlig formidling. Især kvalitativ dataindsamling og analyse. Erfaring med gruppesamarbejde, -styring og -ledelse samt coaching, rådgivning, undervisning. Web og digital markedsføring.

Projekterfaren proceshåndtering samarbejdsdygtig struktureret Ruc'er Tværfaglig Sundhed Socialpsykologi Kulturmøder Kvalitativ analyse Akademisk Skriftlighed  

Opdateret 15. marts 2019
Spansk/Fransk/Persisk/Engelsk/Dansk/Tysk
MBTI personlighedstest: ESTP-A (Iværksætter-personlighed)
Mere end 10 års erfaring indenfor salg, marketing, markedsanalyse og kundeservice.Udlandserfaring fra England og Dubai.
Modig, nyskabende og innovativ. Trives under stress og er vant til konstante ændringer, og er glad for udfordringer!

Sprog Interkulturel Kommunikation Salg Marketing Handel Eksport Import Service Udlandsophold Praktik Fleksibel Viljestærk  

Opdateret 18. marts 2019
Spansk/Fransk/Persisk/Engelsk/Dansk/Tysk
MBTI personlighedstest: ESTP-A (Iværksætter-personlighed)
Mere end 10 års erfaring indenfor salg, marketing, markedsanalyse og kundeservice.Udlandserfaring fra England og Dubai.
Modig, nyskabende og innovativ. Trives under stress og er vant til konstante ændringer, og er glad for udfordringer!

Sprog Interkulturel Kommunikation Salg Marketing Handel Eksport Import Service Udlandsophold Praktik Fleksibel Viljestærk  

Opdateret 11. marts 2019
Jeg brænder for at være med til at skabe det kommende digitale Danmark. En ambition, hvis mål er at skabe og forme IT uden spild af ressourcerne, fra vugge til grav. Jeg finder motivation i at skabe sammenhæng mellem forretningsbehov og IT, i virksomheder og organisationer.

Big data Power BI Business Analytics BA BI IT-systemer Procesoptimering Forretningsforståelse Forretningsbehov  

Opdateret 21. marts 2019
Jeg er en motiveret kvinde, som er kvalitetsbevidst, omstillingsparat og udadvandt. Med mig, får I en energisk, smilende og udadvendt medarbejder som kan arbejde struktureret og i teams. Jeg interesserer mig for økonomistyring, hvorfor jeg håber at kunne udvikle mig herunder. Kontakt mig gerne ved interesse eller spørgsmål.

handel eksport motiveret studierelateret studiejob business economics administration kandidatuddannelse cand.merc omstillingsparat økonmistyring økonomi  

Opdateret 06. marts 2019
Jeg er en stærk tovholder med gode koordineringsevner og det motiverer mig at arbejde med flere bolde i luften. Jeg er i stand til at arbejde selvstændigt, men samtidig er jeg god til at samarbejde i teams på tværs af fagområder og kulturer. Jeg er initiativrig og der er ikke langt fra ide til handling, samt jeg er resultatorienteret.

Stærk tovholder Gode koorneringsevener Struktureret Resultatorienteret Omstillingsparat  

Opdateret 15. marts 2019
Jeg har 15 års erfaring som journalist inden for både trykte og digitale medier kombineret med udvikling og implementering af kommunikationsstrategier.
Har næse for de gode historier og har solid erfaring i at formidle tungt stof på en letlæselig måde.
Har erfaring med at koordinere, promovere og afholde events for erhvervslivet.

Journalist communication marketing social media brand communication  

Opdateret 17. marts 2019
Studerer sociologi på 4. semester ved Aalborg Universitet.
Jeg brænder for at gøre en forskel for udsatte børn og unge, og vil også gerne være med til at forbedre unges muligheder indenfor uddannelsessystemet i fremtiden.

Udover studiet, er jeg frivillig rollemodel i Red Barnet Ungdom, samt nyopstartet formidler for Ventilen Fortæller.

Opdateret 25. marts 2019
Er diplomatisk og imødekommende, men foretrækker klar tale og rene linjer, når arbejdsopgaver og -aftaler med kunder/leverandører indgås.
Mestrer multitasking og koordinering på højt plan (er mor til to og gift), og har arbejdet 7 år som salgskoordinator og økonomiansvarlig i reklamevirksomhed.

#effektiv #HAstuderende #løsningsorienteret #selvkørende #businessmedetsmil  

Opdateret 14. marts 2019
Kundeserviceentusiast søger praktikplads fra august 2019 til og med oktober 2019.
Jeg elsker daglig kontakt med forskellige mennesker, og give dem et smil med på deres vej. Jeg er et udpræget ordensmenneske. Jeg værdsætter og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
Altid klar til at hjælpe kollegaer, og er ikke selv bleg for at bede om hjælp.

Kundeserviceentusiast Administration Receptionist Kontorassistent  

Opdateret 11. marts 2019
Hvis I leder efter én med mod på livet og nysgerrig på at lære nye ting, så er det mig I søger efter. Jeg går til arbejdsopgaverne med en tilgang til, at de skal løses med størst omhyggelighed og et service niveau der er i top.

#konceptudvikler #projektstyring #interaktive Digitale Medier # SoMe  

Opdateret 21. marts 2019
Har arbejdet som automekaniker, tog så skridtet videre og læste en handelsøkonom med speciale i salg (den gang autobranchen) Derefter arbejdede jeg nogen år og opbyggede god erfaring med ledelse og handel i det heletaget. Jeg er pt. igang med maskinmester uddannelsen for at kunne bygge mere teknisk indsigt på min viden omkring handel og ledels

Opdateret 22. marts 2019
Stud. Mag. i International Virksomhedskommunikation med speciale i dansk. Jeg brænder for kommunikation, journalistik, fodbold og løb - sætter pris på den skæve historie.

Foruden dette har jeg masser erfaring med forskellige medier, heriblandt lyd og billeder.

Studerende Praktik Kommunikation Radio Visuel Skrivende  

Opdateret 19. marts 2019
Hej,

Mit navn er Nikki, jeg er pt bosat i Aalborg men i forbindelse med min kandidat uddannelse - Culture, Communication and Globalization søger jeg en praktikplads i Aarhus hvor jeg flytter til snarest muligt. Jeg søger en praktikplads fra midt Juli - start August 2019.

Jeg står klar til at fremvise diplomer, CV samt meritter.

mvh

Organization & leadership culture HRM project management communication  

Opdateret 04. marts 2019
Jeg er 23 år gammel, og jeg læser Medievidenskab på Syddansk Universitet. Jeg er engagerende, lærenem og ambitiøs. Jeg har lige nu et studiejob på Fyens Stiftstidende, en del af Jysk Fynske Medier. Jeg søger med lys og lygte efter praktikplads pr. 1 februar 2018.

Opdateret 24. marts 2019
Arbejder med AI-projekt ud fra en simpel lingvistisk machine-learning-teknik. Projektet mangler programmering som jeg sparer sammen til.
Fuldtidstømrer baseret i Wellington (sept-nov) og resten af året i Danmark

lingvistik tømrer Artificial intelligence Aarhus  

Opdateret 20. marts 2019
Specialestuderende i Fransk med gode formidlingsevner og fokus på oversættelse og grammatik. B.A. i Fransk med tilvalg i Tysk fra Københavns Universitet (KU) med et snit på ca. 11 efter 13-skalaen (12,1 efter 7-
trinsskalaen). Sidefag i tysk fra KU med et snit på ca. 11.

Opdateret 20. marts 2019
AP Graduate in IT with 14 months of Experience as an IT Supporter in Both Windows and Mac Environment. Currently in second semester of Top Up Bachelor's degree in Web Development.

IT student helper Student Assistant Part Time English Speaking IT Support IT Assistant HTML CSS CMS  

Opdateret 12. marts 2019
Jeg er en 31årig kvindelig studerende på Bachelor uddannelsen i offentlig administration på University College Nordjylland. Jeg har efter mange år endelig fundet den rette uddannelse som jeg brænder for. Jeg drømmer om at dygtig gøre mig endnu mere. Jeg søger et relevant studiejob som muligvis kan være en fremtidig arbejdsplads.

Opdateret 14. marts 2019
Overvinder handlekraftigt og energisk forhindringer på vejen mod at nå de fastsatte mål. Stærk initiativrig og udfarende med en sikker forståelse af situationens alvor, og opgavefokuseret i enhver henseende.
Strategisk tankegang med hang til detaljer, præcision og rigtighed. Deadlines tolkes bogstavligt uden at slække på kvaliteten.

Opdateret 13. marts 2019
Chinese settled down in the Triangle region, Denmark! I am a multimedia design and communication graduate from IBA Kolding. I chose this education for I have great passion in graphic design and would love to become a professional graphic designer and web designer. My Danish language abilities are developing every day!

Opdateret 12. marts 2019
I am a Computer Engineer and had developed 70+ Moodle LMS (40+ AWS) Projects in the last 7+ years.

The Client shows trust in me:
1. Nextu USA IT Education
2. Skillman Italian EU member project
3. IECScampus Argentine University
4. ace.best English Language Course Training
5. CoachlLneTraining Couches Training

PHP  

Opdateret 08. marts 2019
Gennem flere år som It-supporter har jeg tilegnet mig en bred viden og erfaring som både
1. line og 2. line. Jeg har erfaring med at arbejde efter ITIL metodikker og i såvel store
globale , som små lokal funderede virksomheder, og jeg kan trives lige godt begge steder.

support  

Opdateret 13. marts 2019
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT