479 talentprofiler fundet

Jeg er nyuddannet bachelor i erhvervsøkonomi og brænder for at prøve mit kendskab af i praksis. Mine stærkeste kompetenceområder er finans (bogholderi, økonomistyring og finansiering), marketing (strategi) og projektarbejde (forskning, analyse, formidling). Generelt arbejder jeg struktureret og tydeligt og er vant til at have mange bolde i lu

Opdateret 17. november 2019
Udadvendt, smilende, positiv og målrettet person. Brænder for at arbejde med tal og mennesker. Erfaring fra en af Englands største Banker, Natwest Bank. Født og opvokset i England. derfor engelsk som modersmål, flyttet til Danmark for 18 år siden.

Målrettet Positiv Brænder for at arbejde med tal Engelsk som modersmål udadvendt  

Opdateret 06. november 2019
Ambitiøs, udadvendt og organiseret cand.mag. med koordinator- og kommunikationserfaring fra museumsverdenen samt byggebranchen. Min arbejdsform er struktureret og omhyggelig, og jeg tager ansvar for, at mine opgaver altid når godt i mål. Jeg er analytisk stærk og sprogligt velfunderet med gode tekniske færdigheder.

Kultur Kommunikation Medier Formidling  

Opdateret 06. november 2019
Uddannet på Aarhus Universitet med en bachelor i Informationsvidenskab og kandidat i Medievidenskab. Jeg er skarp skriftligt både på dansk og engelsk og igennem min uddannelse har jeg erfaring med film og kommunikation, særligt i forhold til sociale medier.
Jeg har arbejdet som freelancer for diverse kulturmedier i mere end 3 år.

skribent kommunikation medievidenskab informationsvidenskab  

Opdateret 31. oktober 2019
Jeg er en eventyrlysten, energisk og udadvendt person, som elsker at lære. Jeg trives godt i dynamiske miljøer, hvor der er mulighed for, at udtrykke sig selv og samtidig spare med sine kollegaer, da jeg også ser mig selv som en holdspiller. Ansvar, fællesskab og solidaritet er derfor vigtige komponenter for min levemåde.

Opdateret 07. november 2019
Jeg er udadvendt, optimistisk og kritisk i min arbejdsgang. Med en længerevarende uddannelse i udlandet, er jeg udholdenende og har stærke analytiske evner til at håndtere komplekse problemstillinger. Jeg brænder for at hjælpe organisationer med at optimere ressourcebrug og kommunikere bæredygtighedsinititativer.

Opdateret 07. november 2019
Cand.it webkommunikation/webformidling med pædagogisk baggrund og kognitiv tilgang. Har kompetencer indenfor både det private og offentlige. Søger arbejder som brobygger mellem designer og brugerne. Mine fokusområder er Designprincipper, UX, Usabilty, Accessbility, Testmetoder, implementering. Design for alle (Inclusive design) og it-didaktik

Nysgerrig og kreativ Succes i fællesskab Struktureret  

Opdateret 21. oktober 2019
Results-oriented IT Support Engineer with superior problem-solving and critical thinking skills, as well as meticulous attention to detail and methodical nature. Skilled in tackling problems in unique ways to develop innovative solutions.

IT Supporter IT Technician Help Desk PACS Administrator  

Opdateret 01. november 2019
Jeg er en 27 årig ordblind ingeniørstuderne inden for Integreret Design. Lige nu er jeg i gang med mit femte semester som jeg tager på San Diego State University i Californien.
Jeg drømmer om at komme til at arbejde med produktudvikling og være med til at skabe nye og forbedre eksisterende produkter.

Ingeniør Design Produktudvikling  

Opdateret 28. oktober 2019
Maskinmesterstuderende på 8 semester (STCW linjen)
Søger praktik på 9 semester, Januar 2020 indenfor:
- Sejlads
- Drift og vedligehold af tekniske anlæg
- Byggeri (teknik)
- Andre spændende opgaver

Opdateret 06. november 2019
41 årig Interaktionsdesigner/UX'er med +15 års digital projekterfaring og en Master i Interaktionsdesign fra ITU, hvilket gør mig metodisk stærk og praktisk handledygtig indenfor digital transformation, innovativ udvikling, digitalisering og brugervenlighed. Med proaktiv, kreativ og proaktiv tilgang, får jeg ting til at ske!

UX Forretningsudvikling Brugettest/Analyse Designudvikling/Implementering Visualisering  

Opdateret 07. oktober 2019
Struktureret organisator og kreativt rodehoved med rødder i scenekunsten og mere end 10 års erfaring fra servicebranchen. Elsker udfordringer, der udvikler mine kompetencer og stiller krav til mit engagement.

Opdateret 03. november 2019
AP Graduate in IT with 14 months of Experience as an IT Supporter in Both Windows and Mac Environment. Currently in second semester of Top Up Bachelor's degree in Web Development.

IT student helper Student Assistant Part Time English Speaking IT Support IT Assistant HTML CSS CMS  

Opdateret 17. oktober 2019
En 19 a°rig ung, frisk og uddannet fyr med masser erfaring med telemarketing, branding, mediedesign, kommunikation og SoMe-marketing. Samtidig stifter og ejer af Redbandana som er et selvstændigt pladeselskab der laver digital marketing underholdning og musik.

Opdateret 28. oktober 2019
Sundheds- og ernæringsfysiolog (cand.scient.), der har en passion for evidensbaseret sundhedsfremme og at hjælpe andre mennesker

AAU alumne initiativrig resultatorienteret positiv sundhedsfremme forebyggelse talstærk  

Opdateret 24. oktober 2019
Her er en person der elsker udfordringer i jobbet, arbejder struktureret, sætter en ære i at overholde deadline. Er åben over for muligheder man kan tilbyde mig i en praktik om det så er private virksomheder eller i det offentlige. Mit fokus er på regnskab, personalejura/praktisk arbejdsret, sagsbehandling, innovation og marketing.

Opdateret 17. oktober 2019
Former Sergeant, Bomb disposal - Security advisor and course leader Al Asad Airbase Iraq.

Relevant skills:
Computer Networking theory, hypervisor: virtual box, DHCP, DNS, ADD in Windows 2008 and 2016
C# programming in visual studio windows form and console

Under devolopement:
Python, Linux, Unix, microsoft2008server, bash script progr..

Opdateret 25. februar 2019
Jeg er en 20 årig studerende på Aarhus Universitet som leder efter nyt og spændende erfaring jeg kan tage med mig videre i livet. Jeg studerer international virksomhedskommunikation på spansk, og det gør jeg grundet min brændende passion og interesse indenfor latino-kultur, og lyst til at lære at beskæftige mig med kommunikative opgaver.

Fleksibel Kommunikativ Udadvendt Smilende Punktuel  

Opdateret 03. oktober 2019
Som medarbejder er jeg hjælpsom, effektiv og pligtopfyldende. Jeg tilpasser mig de omgivelser jeg befinder mig i og fungerer derfor super godt i både teams og selvstændigt. Jeg er altid hundrede procent engageret i det jeg foretager mig og gør en dyd ud af at være grundig. Sidst men ikke mindst er jeg af natur positiv, smilende og udadvendt!

Opdateret 10. oktober 2019
My name is Akhil Mohan and i am living in Paris, France. I have completed B.com in 2012 from INDIA. Currently i am doing Msc 2 International Business Management in INSEEC U Paris.

Come to my experience, i have over 6.8 years experience in sales and marketing.

Be consistent  

Opdateret 16. oktober 2019
Hello!
My name is Kinga Both who is a Marketing Management student.

Opdateret 06. november 2019
Hej!
Jeg hedder Maria Nguyen, og jeg er 24 år gammel. Jeg er på nuværende tidspunkt er igang med at tage min kandidat i bioteknologi.
Jeg er åben, engageret og ansvarsbevidst, og sætter stor pris på det at være en teamplayer, men sætter lige så stor pris på at arbejde individuelt.

kandidat bioteknologi  

Opdateret 08. oktober 2019
hej. jeg er igang med handels økonom uddannelsen i Randers. jeg bliver færdig med uddannelsen feb. 2021 og skal derved bruge en praktikplads pr. 20/01/2020

Opdateret 24. oktober 2019
Jeg har for nyligt afsluttet min kandidat i erhvervsøkonomi og psykologi, og er lige flyttet til Nordjylland, hvor jeg søger nye udfordringer. Så mangler I en ambitiøs, udadvendt og alsidig medarbejder med stor interesse i mennesker, ledelse, økonomi, kultur, udvikling og frivilligt arbejde, så kontakt mig endelig - Jeg giver gerne en kop kaf

Ledelse Mennesker Kultur Udvikling Forandring Frivillig Psykologi Organisation Erhvervsøkonomi Børn Unge Vejledning Koordinering  

Opdateret 10. september 2019
Cand.mag. i Global Historie, med en Bachelor i Japanstudier.
Kernekompetencer:
• Alle typer formidlingsarbejde.
• Research og analyse.
• Tekstforfattelse og tekstredigering.

Aarhus nyuddannet historiker formidler researcher  

Opdateret 07. oktober 2019
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT