470 talentprofiler fundet

Jeg er en stærk tovholder med gode koordineringsevner og det motiverer mig at arbejde med flere bolde i luften. Jeg er i stand til at arbejde selvstændigt, men samtidig er jeg god til at samarbejde i teams på tværs af fagområder og kulturer. Jeg er initiativrig og der er ikke langt fra ide til handling, samt jeg er resultatorienteret.

Stærk tovholder Gode koorneringsevener Struktureret Resultatorienteret Omstillingsparat  

Opdateret 21. januar 2019
Jeg er en motiveret kvinde, som er kvalitetsbevidst, omstillingsparat og udadvandt. Med mig, får I en energisk, smilende og udadvendt medarbejder som kan arbejde struktureret og i teams. Mine interesseområder er marketing, handel og eksport, hvorfor jeg håber på at udvikle mig herunder. Kontakt mig gerne ved interesse eller spørgsmål.

marketing handel eksport motiveret studierelateret studiejob business economics administration kandidatuddannelse cand.merc omstillingsparat  

Opdateret 06. januar 2019
Søger praktikplads indenfor Handelsøkonom uddannelsen fra juli/august måned 2019.

Jeg er ambitiøs og socialt anlagt med en god og hård arbejds mentalitet. Jeg er åben overfor mange virksomheder og arbejdsstillinger og er ikke bange for nye udfordringer og oplevelser.
Jeg har i forvejen gennemført tre uddannelser og har erhvervserfaring.

handelsøkonom salg kommunikation marketing logistik organisation praktikplads praktik  

Opdateret 13. januar 2019
Jeg læser software udvikling på min kandidat på ITU og skriver PT speciale om fariness in machine learning. Min specialisering er Buisness intelligence og jeg har derfor taget kursere inden for DataMining, AI og Big Data. Jeg har en bachelor i samfundsvidenskab fra RUC og har erfaring med både offentlig forvaltning og NGO arbejde.

IT business intelligence AI Data Mining java python  

Opdateret 21. januar 2019
Passioneret omkring genbrug af materialer og hvordan man gennem bedre udveksling mellem industri og private kan muliggøre byggeri med flere genbrugsmaterialer.
I kraft af mine tidligere jobs som snedker, ønsker jeg at fremme og udvikle brugen af genbrugsmaterialer i byggeriet, således at vores afhængighed af nye ressourcer kan begrænses.

Genbrug Miljø Bæredygtighed Ambitiøs Lærenem  

Opdateret 16. januar 2019
Jeg er et gruppeorienteret individ med kommunikative kompetencer, som bl.a. evner at bevæge sig i et multikulturelt miljø. Mine kvaliteter er kritisk tænkning, -analyse og -reflektion, og herudover har jeg en alsidig social forståelse, som kommer til udtryk i mødet med andre mennesker.

gruppearbejde gruppeorienteret kritisk tænkning konsturktiv kritik social indsigt kommunikation kultur reflektion evaluering  

Opdateret 06. januar 2019
Her er en person der elsker udfordringer i jobbet, arbejder struktureret, sætter en ære i at overholde deadline. Er åben over for muligheder man kan tilbyde mig i en praktik om det så er private virksomheder eller i det offentlige. Mit fokus er på regnskab, personalejura/praktisk arbejdsret, sagsbehandling, innovation og marketing.

Opdateret 22. januar 2019
I try to organize my work in small tasks which can be completed fast because I believe it makes the overall task more manageable and easier to plan, and it gives me motivation to proceed forward with the project. I enjoy challenging tasks, since they provide a good foundation for learning new things, both professionally and personally.

Opdateret 18. januar 2019
I'm looking for new experiences, preferably a part time job as I'm a student. I have very diverse experiences from working in an airport to working in reception and waitressing to digitalisation and working with dictionnaries. My work experiences combined with my educational background has strengthened my personal competencies on many areas.

Opdateret 14. januar 2019
Jeg studerer HA (jur) på fjerde semester på Århus Universitet. Jeg vil karakterisere mig selv imødekommende og selvstændig. Jeg går til opgaverne med gåpåmod, også selvom det skulle være noget jeg ikke har prøvet før.

Flittig Selvstændig jura økonomi studiejob  

Opdateret 16. januar 2019
Er positiv, venlig, stabil, energisk, kreativ, ansvarsbevidst og jeg kan lide at tage initiativer til problemløsninger. Desforuden er jeg et åbent og udadvendt menneske med gode relationer kompetence, stort arbejdskapacitet og forståelse for at få det optimale ud af de givne omstændigheder.

Opdateret 17. januar 2019
Jeg er en pligtopfyldende, videbegærlig og socialt orienteret medarbejder, der sætter stor pris på omskiftelighed og udfordringer i hverdagen. Jeg er dygtig til at se muligheder og udforske alternative ruter til målet for at opnå det mest ønskeværdige resultat.

Opdateret 19. januar 2019
Former Sergeant, Bomb disposal - Security advisor and course leader Al Asad Airbase Iraq.

Relevant skills:
Computer Networking theory, hypervisor: virtual box, DHCP, DNS, ADD in Windows 2008 and 2016
C# programming in visual studio windows form and console

Under devolopement:
Python, Linux, Unix, microsoft2008server, bash script progr..

Opdateret 10. januar 2019
Jeg motiveres af at være i en ledende og ansvarsfuld position og er god til at fastsætte udvidende mål for mig selv og andre. Min arbejdsstil er jordnær, selvsikker og overbevisende. Jeg er god til at forvandle en vision til virkelighed.

Opdateret 15. januar 2019
Antropolog og oversætter (fransk, engelsk, spansk, dansk) med kvalitativ forskningserfaring og 3,5 års erfaring med projektarbejde.

projektarbejde kvalitativ forskning oversættelse international erfaring fransk  

Opdateret 08. januar 2019
I am a Computer Engineer and had developed 70+ Moodle LMS (40+ AWS) Projects in the last 7+ years.

The Client shows trust in me:
1. Nextu USA IT Education
2. Skillman Italian EU member project
3. IECScampus Argentine University
4. ace.best English Language Course Training
5. CoachlLneTraining Couches Training

PHP  

Opdateret 31. december 2018
I am a hard-working, positive, and ambitious person. My passion is sports, music, traveling and nature. I am dedicated, disciplined and very open person. What motivates is simply meeting people and exchange knowledge and information with them. I am a good thinker and have the ability to connect people and ideas.

Opdateret 04. januar 2019
International orientated analysist and communicator

I can read, I can write and I can talk with anyone
I am quick at forming an overview of a variety of information, sorting out the most vital parts and processing these into various written products or oral presentations
I am used to standing in front of larger crowds

Udadvendt opsøgende kreativ  

Opdateret 28. december 2018
Chinese settled down in the Triangle region, Denmark! I am a multimedia design and communication graduate from IBA Kolding. I chose this education for I have great passion in graphic design and would love to become a professional graphic designer and web designer. My Danish language abilities are developing every day!

Opdateret 02. januar 2019
Gennem flere år som It-supporter har jeg tilegnet mig en bred viden og erfaring som både
1. line og 2. line. Jeg har erfaring med at arbejde efter ITIL metodikker og i såvel store
globale , som små lokal funderede virksomheder, og jeg kan trives lige godt begge steder.

support  

Opdateret 04. januar 2019
Webudvikler/softwareudvikler med praktisk erfaring i HTML, CSS, Javascript, CSharp(C#), ASP.NET, MySQL, VB.NET og VBA, samt Delphi. Har let ved at programmere i flere forskellige programmeringssprog.

CSharp (C#) HTML Javascript VB.NET VBA MySQL CSS ASP.NET  

Opdateret 03. januar 2019
Hej. Jeg hedder Thomas
Jeg er 18 år og bor i Odense midtby
Jeg er igang med at uddanne mig selv som datatekniker med speciale i infrastruktur på Syddansk Erhvervsskole

Praktik Elev Studerende IT  

Opdateret 08. januar 2019
With a natural curiosity to continuously learn and improve, aim for high achievements, I am a trustworthy and sympathetic team player eager to join HR initiatives and deliver diversity. I value partnership and strive for mutual gains – the business success and my personal development.

HR HRM Praktik Praktikant Internship Trainee  

Opdateret 19. december 2018
Søger Bachelorpraktik som maskinmester fra Februar 2019. Se linkedin profil

Opdateret 18. januar 2019
Jeg er en 31årig kvindelig studerende på Bachelor uddannelsen i offentlig administration på University College Nordjylland. Jeg har efter mange år endelig fundet den rette uddannelse som jeg brænder for. Jeg drømmer om at dygtig gøre mig endnu mere. Jeg søger et relevant studiejob som muligvis kan være en fremtidig arbejdsplads.

Opdateret 20. december 2018
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT