549 talentprofiler

Jeg vil gerne prøve mig selv af i den biokemiske industri. Jeg har solid erfaring med brug af RNA-oligoer til bekeæmpelse af sygdom, såvel som RT-PCR og laboratorie praksis, herunder daglig drift og dokumentation. Jeg har desuden GMP certifikat og dybdegående kendskab til IT og grundlæggende statistisk analyse i R Studio.

Biokemi Molekylærbiologi GMP Biostatistik Mundtlig formidling Kemi Bioinformatik RT-PCR Undervisning Programmering i R  

Opdateret 27. april 2021
Hej,
jeg er en 27-årig kvinde, som, med min designæstetiske og kulturorienterede baggrund, håber at blive del af et kreativt arbejdsmiljø, der værdsætter individuelle egenskaber, sans for detaljen og prioritering af den meningsfulde kundeoplevelse. Jeg er en arbejdsom og humoristisk person, som tror på, at gode projekter kræver visuel inds

Designæstetik Kreativ Visuel indsigt Humoristisk Arbejdsom Meningsfuld kundeoplevelse Detaljeorienteret Kulturorienteret  

Opdateret 24. april 2021
An ingenious and determined electrical engineer skilled in a wide range of automation and robotic systems. Analytical, curious, and driven by a results-oriented working, I have worked on diverse projects in large teams. Skilled at understanding project requirements and working on client-centric problems.

Hardworking Willing to learn Result Oriented  

Opdateret 26. april 2021
Jeg er uddannet eksportingeniør og er blevet introduceret for produktprocessen fra design til salg. I løbet af min uddannelse har jeg arbejdet med salg og udvikling. Stor interesse for sprog og kultur som jeg mener er bærende elementer i salg og marketing. Bidrager til en professionel, og tillidsbaseret kultur indad og udadtil.

Ansvarsfuld Tillidsvækkende Punktlig Motiveret Empatisk  

Opdateret 21. april 2021
Lærenem, imødekommende, selvstændig, smilende, ordenssans, gåpåmod, dygtig, erfaring.

Smilende dygtig menneskekender gåpåmod salgsorienteret.  

Opdateret 11. maj 2021
I am a Slovakian-Romanian student living in Sønderborg, Denmark. While I mainly specialize in logistics and process improvement, I have experience with time-studies within warehouse management, data analysis and project management, excellent Excel and good VBA skills and strong knowledge of the supply chain.

VBA logistics supply chain project management process optimization data analysis communication lean  

Opdateret 12. april 2021
Hej

Mit navn er Rasmus Wittus og jeg er en ung fyr på 21 år. Jeg er ved at uddanne mig til multimediadesigner og mangler derfor en praktikplads i foråret 2020.

studerende praktik praktikplads multimediadesigner design medier  

Opdateret 01. maj 2021
Uddannet bager, arbejdet som bagermester i detailkæder og været selvstændig med bagerforretning og Cafe. Har de seneste år arbejdet som handicapledsager. Er udadvendt, sans for detaljen, reflekterende og tillidsvækkende med positivt livssyn.
Min hobby har været en stor øjenåbner i forhold til , hvad jeg brænder for, og hvad jeg er bedst t

Urmager  

Opdateret 20. april 2021
Det vil jeg forandre
Det har altid fascineret mig, hvordan man laver et elektronisk produkt, som bare er lige til at gå til. Altså, at man designer et interface, brugeren kan forstå, uden at han eller hun føler sig nødsaget til at hive manualen frem. Det skal med andre ord komme naturligt til en. Derfor har jeg valgt at læse industrielt desi

Opdateret 20. april 2021
I have also Masters in Computer Applications from India. I am super user of MS- Office (Word, Excel, PowerPoint), Data Management and 7 years relevant experience. I want to begin my carrier in Denmark so i am interested in a practice job.

Administartion Human resources Purchasing Department  

Opdateret 20. april 2021
I have graduated as a electronics engineer at Feevale University and I am currently begining my studies at SDU in mechatronics. I have 5 years experience as a electronic technician and I am now seraching for a opportunity to grow professionally as a Electronic Engineer. I am a very dedicated and hard working employee who will accept any challenge.

Electronic Engineer Mechatronic Master hard work dedicated  

Opdateret 07. april 2021
Mit navn er Karla Alva Foster, jeg er fra Peru. Jeg har været i Danmark omkring 11 år. Jeg er gift, og jeg har en datter på 10 år. Nu er jeg Handelselever, og jeg søger en praktikplads i et år. Jeg har erhvervserfaring inden for marketing, salg og lidt i grafisk design. Jeg har arbejdet i marketing i forskellige virksomheder både her og i mi

Opdateret 14. april 2021
Jeg hedder Peter og er 24 år gammel. Til dagligt læser jeg sundhedsteknolgi på Aarhus Universitet. Jeg ser mig selv som en hårdtarbejdende medarbejder der altid stræber efter det bedste. Samtidig er jeg altid åben over for sammenspillet med andre og mener, at man opnår det består resultat, når man arbejder godt sammen.

Arbejdsom Holdspiller Pligtopfyldende Imødekommende  

Opdateret 06. april 2021
Jeg er en 27 årig dansker, men født og opvokset i Luxembourg.

I 2014 blev jeg BA i Tysk og rejste derefter til Tyskland for i at læse en master i Germanistik på Universität Leipzig.

i 2015 flyttede jeg tilbage til Københvan for at læse Tysk på Kandidatniveau med valgfag i Retorik.


sproglig kulturel openminded  

Opdateret 11. april 2021
Udadvendt kvinde med personlighed, et smittende humør, viljestyrke og gå på mod søger praktikplads. Jeg er en fleksible og struktureret medarbejder, der har erfaring med at arbejde under pressede forhold. Derudover er jeg også en selvstændig og initiativrig medarbejder, der forstår vigtigheden i teamwork på en arbejdsplads.

Opdateret 12. april 2021
Jeg er en udadvendt, stabil, effektiv og nysgerrig historie-studerende på københavns universitet, som hele tiden forsøger at udvide min horisont med nye udfordringer.

Opdateret 24. april 2021
Jeg brænder for at arbejde med mennesker, der tænker anderledes end jeg selv, både i form af kollegaer og borgere. Jeg er omsorgsfuld, opmærksom og udadvendt. Det er vigtigt for mig, at de mennesker jeg arbejder med, føler sig trygge i mit nærvær. Jeg bevidst om mine personlige grænser, og klar til at sætte dem.

udadvendt omsorgsfuld opmærksom engageret stabil energisk nærværende nysgerrig  

Opdateret 23. marts 2021
Produktionsteknolog med speciale i konstruktion, produktudvikling og design. Jeg har desuden læst på bacheloren i Arkitektur og Design, på Aalborg Universitet, hvor jeg har specialiseret mig inden for Industriel Design. Jeg har en stor interesse inden for design og konstruktion, hvilket også er hvad jeg har fået af viden fra begge uddannelser.

kreativ struktureret konstruktør design  

Opdateret 28. marts 2021
I am a freshly graduate in Web Development, with experience gained during
the two internships that I had, plus the projects done throughout my studies. I
am outgoing, hardworking and always open to learn new programming
languages and technologies.

Software Developer Web Developer Graduate Sociable Team-player Hardworking Curious Game Developer UX/UI  

Opdateret 26. marts 2021
Næsten færdiguddannet kemiingeniør med solid viden indenfor procesdesign, kemiske processer, massebalancer, enhedsoperationer og bioteknologisk produktion. Kan arbejde selvstændigt, hurtigt sætte mig ind i nye opgaver og viden samt løse komplekse opgaver, heraf ved brug af IT-værktøjer som Excel, Matlab, Maple og Mathcad mm.

Grundig Analytisk Kemiteknik  

Opdateret 27. marts 2021
Jeg er en ung mand på 21 år og er under uddannelse på Hansenberg Gymnasie i Kolding.
Uddannelsen hedder fitness-uddannelsen og beregnet til at uddanne individer til fremtidige jobs som personligetrænere, fitness instruktøre, holdtrænere, servicemedarbejdere, administration af fitnesscentre og andre former for ydelser i form af fitness.

Fitness fitness instruktør personlig træner holdtræning styrketræning vægtløftning service Servicemedarbejder træner  

Opdateret 06. marts 2021
Jeg er en studerende, som søger et job ved siden af mit studie. Jeg er igang med mit 4.semester i HA Erhvervsøkonom på Syddansk Universitet.

Som person er jeg mødestabil og generelt positiv i sindet. For mig er det vigtigt jeg udfører mine opgaver korrekt, derfor yder jeg en ekstra indsats.

analyserende optimistisk lærenem smilende social selvstændig nysgerrig  

Opdateret 20. marts 2021
I strive to combine ambition with being a good fellow citizen, friend and worker, and I value teamwork and cooperation. I am creative, empathetic, positive and friendly as a person, but not afraid of taking a stand. I am case-oriented, and not drawn towards being in the center, but will if a case demands it. I am efficient, thorough and reliable.

Political theory MSc student empathetic hard working creative independent curious thorough efficient positive smiling  

Opdateret 05. marts 2021
25-årig ung mand med interesse for socialt arbejde, specifikt udsatte og sårbare grupper, indenfor børne -unge eller familieområdet. Som person er jeg forandringsparat, grunding i mit arbejde og møder altid nye opgaver med gå-på-mod.

Opdateret 06. april 2021
As a person I have a very structured and organized approach to new projects and challenges, and can handle multiple tasks at the same time, which I strive for delivering on time. I shine when working in close collaboration with colleagues, and I take pride in contributing to a positive and a constructive working environment.

open-minded structuret quality orientated communication team player process optimization flexible  

Opdateret 03. marts 2021
KONKURRENCE
HPT