592 talentprofiler

Jeg er et gruppeorienteret individ hvis styrke ligger i digital kommunikation, planlægning, evaluering og projektudvikling. Mine arbejdsområder er kommunikation, projektkoordinering, research og kvalitative metoder. Derudover er jeg kritisk tænkende med fokus på variende perspektiver og tilgange.

gruppearbejde gruppeorienteret kritisk tænkning konsturktiv kritik social indsigt kommunikation kultur reflektion evaluering projektmanagement  

Opdateret 16. november 2022
Kultursociolog med stærke relationskompetencer og med interesse for forskning, analyse, udvikling og relationsarbejde indenfor det sociale område.

Kvalitativ metode Analytisk Faglig stærk Grundig Rusmiddelområdet Udsathed Selvstændig  

Opdateret 28. november 2022
Mit navn er Tobias Bannow. Jeg er en ung mand, der lige er påbegyndt finanøkonomi uddannelsen, for at kunne komme til at arbejde indenfor revision eller økonomistyring, (evt. privat/erhvervs rådgiver i et pengeinstitut).
Mine faglige kompetence består i at jeg er selvdreven, analytisk og jeg går praktisk til værks.

Revision økonomistyring privatøkonomi rådgivning digital marketing marketing strategi  

Opdateret 09. november 2022
Kandidatuddannet i Globale Flygtningestudier med speciale om vandrende bygningsarbejdere. Oversætter, oplægsholder og aktivist med tre års erfaring inden for Marketing & Media Relations. Involveret i kulturelle, sociale og politiske projekter, kontakt med medierne og afholdelse af arrangementer.

migration flygt fagforening  

Opdateret 21. november 2022
I am a curious, open-minded and organised person. I want to complete my engineering studies with a real-life experience. I know that I want to work in the Energy industry and I want to be part of the upcoming transition. After 3 years of a mainly theoretical education. I would like to have a job experience to help me find the most relevant master.

Fast learner Team player Organized Motivated Ambitious Efficient worker  

Opdateret 07. november 2022
Akvatiskingeniør med baggrund i biologi. Speciale indenfor marinøkologi, fiskeri, fiskeriforvaltning og naturbevarelse.

biologi marinøkologi forvaltning N2000 naturbevarelse  

Opdateret 02. december 2022
Jeg er tidligere uddannet elektriker med speciale inde for bygningsautomatik og har en stor interesse inde for computere, software og technologi. Det har givet mig en stor interesse for problemløsningsorienteret arbejde. Jeg bruger det meste af min fritid på computerspil og venner.

Datamatiker Elektriker  

Opdateret 20. november 2022
Jeg er en rolig person, der altid er klar på at hjælpe mine kollegaer, når der er brug for det. Jeg bliver ofte beskrevet som en detaljeorienteret, analyserende og struktureret person, der er resultatorienteret og har en lærende tilgang.
Jeg er uddannet cand.mag. i International Virksomhedskommunikation.

Sociale medier Wordpress Business Manager Kampagneplanlægning Marketingsstrategi Tekstforfatning Content Creator Hjemmesider Digital markedsføring Interkulturel kommunikation og -markedsføring  

Opdateret 14. oktober 2022
Studie Energy Engineering at Aalborg University Esbjerg.
I am 21 years old and live in Esbjerg.

AAU Esbjerg Energy Green Energy Engineering Esbjerg  

Opdateret 14. november 2022
Proactive and well-spoken Marketing and Events Coordinator with over 6 years experience. Skilled in all aspects of events coordination. As well as a passionate Certified Teacher Assistant practiced in supporting teacher and classroom activities for children under 6. Positive team player with excellent communication skills and a willingness to learn

Marketing Asistant Events Coordinator Teacher Assistant Adaptable Motivated Team Player Hard Working Proactive Organized Communicative  

Opdateret 23. september 2022
Jeg vil betegne mig som alsidig og lærevillig person, som ikke er bange for, at prøve noget nyt. Jeg er en mødestabil, energisk og ambitiøs person, der holder af udfordringer.

lærevillig  

Opdateret 02. november 2022
A detail-oriented mechatronics engineer with a strong background in industrial electronics, embedded hardware development and technologies.

Opdateret 08. november 2022
Frisk let smilende, serviceminded altid klar til at tage fat i opgaver og velkomme udfordringer.

Friskende nystart  

Opdateret 03. november 2022
Som kultursociolog har jeg bred indsigt i sociale, kulturelle, organisatoriske og politiske processer. Jeg har erfaring med at udvikle projekter med mennesket i fokus, og jeg brænder for at gøre en forskel inden for samfund, organisationer og individer.

Opdateret 17. oktober 2022
Cand.scient.pol. fra Københavns Universitet med specialisering i udenrigspolitik og særligt interesse for tech & kultur

Opdateret 27. oktober 2022
Nysgerrig PBA. studerende med flair for engelsk og dansk grammatik og tekstproduktion. Jeg har altid være interesseret i andre kulturer og håber, at jeg kan komme til at arbejde med spændende kommunikationsproblemmer i virksomheder, der har forbindelse til udlandet.

Opdateret 09. oktober 2022
Logistics management student with a positive attitude towards new challenges, proactively seeking a learning opportunity where I can acquire knowledge, skills and competencies, and use it to contribute to the success of the organization.

Logistik praktikant intern logistics purchasing supply chain  

Opdateret 30. september 2022
Jeg er en udadvendt, positiv, ambitiøs og engageret kvinde på 24 år med begge ben solidt plantet på jorden. Jeg trives bedst med fart over feltet og sidder sjælendt stille. I mit arbejdsliv og studieliv beskriver ord som resultater, fremgang, et godt arbejds- og studiemiljø, teamwork og personlig udvikling mine største drivkræfter.

Positive tilgang Ansvarbevidst Ambitiøst Struktureret Høj arbejdsmoral  

Opdateret 14. september 2022
Ambitiøs og kreativ tænkende person med kæmpe drivkraft og faglig viden inden for bæredygtig udvikling.
Meget empatisk af natur og oplever oplever sjældent samarbejdsproblemer.
Nysgerrig på mine medmennesker og den forretning, samt kultur, jeg indgår i.
Dygtig til at sætte mig ind forskelligartede problematikker.

Empatisk Ambitiøs Nysgerrig Bæredygtighed samarbejdsorienteret Naturfaglig Ingeniørfaglig  

Opdateret 08. september 2022
Jeg arbejder i skæringspunktet mellem PR, kommunikation og salg, hvor mit hovedfokus er på kunderelationer i mode og livsstilsbranchen.

Derudover underviser jeg på tredje år som yogalærer i små intime hold eller i eneundervisning.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/loui

Kunderelationer og -opbygning. Fokus på kundebehov/oplevelser Glade og tilfredse kunder  

Opdateret 08. september 2022
Nysgerrig antropolog der ser mulighederne, samler ressourcerne og igangsætter nye initiativer for at sikre virksomhedens vækst. Jeg skaber det optimale samspil mellem forskellige fagligheder og bygger bro til kunderne ved autentisk kommunikation - verbalt, skriftlig og visuelt.

struktureret målbevidst kreativ entusiastisk kommunikator researcher kvalitetshaj samskaber tovholder innovatør  

Opdateret 04. september 2022
I enjoy working in a fast-paced environment that puts demands on my coordination and time management skills. I can multitask and still manage to stay on top of the situation. A strong communicator who can cooperate with people at all levels. I am a team player, can work independently, am outgoing, ambitious, open-minded, reliable, and teachable.

Opdateret 11. september 2022
Jeg søger en 10-ugers ulønnet praktik inden for IT.
Jeg har igennem mit første år på IT-Teknolog uddannelsen lært hvordan man arbejder med netværksteknologi, projekter og server.
Min passion ligger i at udvikle mig og hele tiden lære nye ting indenfor IT.
Jeg er som menneske meget arbejdsom, lærenem og altid klar på en ny udfordrin

Arbejdsom Nysgerrig Social Udadvendt Fleksibel Lærenem Teamplayer  

Opdateret 29. august 2022
Active life position, proactive. Enjoy interacting with people, teamplayer. Good as lider.
Keen on tech, IT, interpreternership. A fond of creativity and design.

Opdateret 28. september 2022
Miljøplanlægger med fokus på ressourceeffektivitet, genanvendelse, Cirkulær Økonomi og innovation. Erfaring med vidensdeling, netværks-opbygning samt planlægning og udførelse af projekter, events og kampagner.

bæredygtighed miljø ressourceeffektivitet omstilling genanvendelse Affald cirkulær økonomi  

Opdateret 04. september 2022
HPT