462 talentprofiler fundet

Hej, mit navn er Christian Gottfredsen. Jeg er 22 år gammel og læser til daglig fjernstudie på EUC, med handel som studieretning. Jeg er en teamplayer, fordi jeg mener at hvis alle hjælper til, så går det meget bedre. Ud over det, så har jeg gåpåmod og er ikke bleg for at tage en udfordring op. Til sidst, så er jeg imødekommende og smile

Gåpåmod Smilende Hårdtarbejdende Studerende Teamplayer Imødekommende Mødestabil Konkurrencepræget  

Opdateret 11. maj 2019
Med en BA i Kinastudier og tilvalgsfag i Kulturformidling, Praktisk Kulturformidling og Kulturjournalistik og optagelse på KA Tværkulturelle Studier har jeg en passion for dansk-kinesiske internationale kulturelle samarbejder og projektudvikling. Tag meget gerne et kig på min LinkedIn-profil.

Int. kulturelle samarbejder Kulturformidling Events Projektudvikling Kommunikation  

Opdateret 14. maj 2019
Jeg er en omgængelig kvinde med sans for detaljen. Jeg har en kulturel fagprofil fra udveksling og jobs. Mine erfaringer er tilmed inden for didaktik, formidling, kultur, rekruttering og ledelse. Jeg bygger nu ovenpå den med et sigte at opnå mere viden om organisationsarbejde inden for HR samt organisations- og medarbejderudvikling.

Analyse Problemanalyse Struktureret Interkulturel kommunikation Kulturforståelse Udvikling Rekruttering af frivillige Planlægning Problemløsning Tværfagligt samarbejde Motivation Organisationskultur Onboarding Gode formidlingsevner Didaktik  

Opdateret 04. april 2019
Jeg er en stræbsom, kommende læge som sætter stor pris på at lære og udvikle mig. Jeg kan bidrage til ethvert arbejdsmiljø med selvstændighed, seriøsitet, ansvarlighed og godt humør. Konkret kan jeg løse opgaver som informationssøgning, assisterende arbejde, planlægning, mentorarbejde, undervisning, data-analyse og udarbejdelse af notat

Ambitiøs Innovativ Hårdtarbejdende Empatisk Resultatorienteret Ansvarlig Selvstændig Analytisk Empirisk oritenteret  

Opdateret 20. april 2019
Jeg er en nede på jorden pige der kommer godt ud af det med alle, og både kan være selvstændig og teamplayer efter behov. Jeg har tit mange bolde i luften på én gang, og interesser inden for diverse felter, hvilket gør mig lidt af en faglig blæksprutte. Diversitet og internationale omgivelser inspirerer mig.

Selvstændig Teamplayer Japansk Webdesign Digitale medier Kultur Samfund International HTML CSS Front-end  

Opdateret 26. april 2019
Hejsa! Jeg er en frisk og aktiv ung mand på 26, der søger at supplere mit kandidat studie på Aarhus Universitet med et arbejde eller en praktikplads, der kan levere et lærerigt miljø, hvori jeg kan udvide mine faglige såvel som mine personlige kompetencer og påbegynde min karriere. Dette så jeg gerne var med et internationalt fokus hvis mul

selvstændig kvalitetsbevidst Nysgerrig Engageret Punktlig Intelligent  

Opdateret 28. april 2019
My name is Burim and I am a Computer Science (Datamatiker) student, at Zealand Institute of Business and Technology- ZIBAT in Roskilde, currently 4th semester.
I am a very hard working, fresh student and try to keep myself highly motivated always. I am very fast on adapting and understanding the organizational culture.

responsible fast work-flow organizational culture highly motivated fresh hard working friendly creative  

Opdateret 23. april 2019
Kandidatstuderende på statskundskab ved Københavns Universitet med faglig fokus på international politik og sikkerhedspolitiske studier.
Studentermedhjælper hos Uddannelses- og Forskningsministeriet inden for organisationsudvikling, offentlig styring, strategisk konceptudvikling og intern kommunikation.

Opdateret 13. maj 2019
Jeg har fornyligt færdiggjort en bacheloruddannelse i Historie, med Ruslandsstudier som tilvalgsfag. Studiet er læst på siden af havende tjeneste i militæret og efter optagelse på kandidatstudiet, er jeg gået på orlov. Jeg har haft tjenester som kommandobefalingsmand (administrativt ansvar og HR), Operationsbefalingsmand (uddannelse og rådg

Projekt Russisk Historiker militær underviser  

Opdateret 29. april 2019
Jeg har fødderne solidt plantet på jorden, men er ikke bleg for at tage en udfordring op med et smil på læben. Jeg har arbejdet siden jeg var 13, hvoraf de 2 var fuldtid i det sydlige Tyskland som indkøbsassistent. Herudover har jeg i september 2018 påbegyndt min kandidat inden for erhvervøkonomi i Business-to-business marketing and purchasi

Opdateret 06. maj 2019
AP Graduate in IT with 14 months of Experience as an IT Supporter in Both Windows and Mac Environment. Currently in second semester of Top Up Bachelor's degree in Web Development.

IT student helper Student Assistant Part Time English Speaking IT Support IT Assistant HTML CSS CMS  

Opdateret 04. maj 2019
Jeg er udadvendt, optimistisk og kritisk i min arbejdsgang. Med en længerevarende uddannelse i udlandet, er jeg udholdenende og har stærke analytiske evner til at håndtere komplekse problemstillinger. Jeg brænder for at hjælpe organisationer med at optimere ressourcebrug og kommunikere bæredygtighedsinititativer.

Opdateret 08. maj 2019
IT Technician with extensive experience supporting domain expertise in Health care Informatics and IT infrastructure. Skills include troubleshooting hardware and software issues, database, network, setup and maintaining workstations, storage servers, administration, performance and quality improvement. I am fully adopted with (SDLC) and ITIL

IT Supporter IT Technician Help Desk PACS Administrator  

Opdateret 24. april 2019
Mangler du en medarbejder med flair for sprog, oversættelse og kommunikation? Så er det mig, du leder efter!
Jeg er en kreativ, detaljeorienteret og struktureret oversætter, tekstforfatter og kommunikatør med en skarp pen og et hjerte, der banker for at skrive overbevisende.

Kommunikation Engelsk Oversættelse Sprog  

Opdateret 30. april 2019
Grundig og analytisk cand. pæd. i generel pædagogik søger stillinger som pædagogisk konsulent, underviser, mentor og specialpædagog.

cand. pæd. DPU alumne generel pædagogik konsulent pædagogik socialt arbejde  

Opdateret 07. maj 2019
En 47-årige mand, som næsten helt mit arbejdslivet var uden for byen og har boet og arbejdet mange uger eller i midlertidigt nogle måneder i landbyer eller landskaber. Jeg synes migselv som en resultatorienterede. Som en nature interessant man vil helst være uden for byer og i bevægelse mellem lande!

Opdateret 04. maj 2019
Er diplomatisk og imødekommende, men foretrækker klar tale og rene linjer, når arbejdsopgaver og -aftaler med kunder/leverandører indgås.
Mestrer multitasking og koordinering på højt plan (er mor til to og gift), og har arbejdet 7 år som salgskoordinator og økonomiansvarlig i reklamevirksomhed.

#effektiv #HAstuderende #løsningsorienteret #selvkørende #businessmedetsmil  

Opdateret 18. april 2019
Hej - Jeg er en 21-årig udvekslingsstudent med ugandisk oprindelse. Jeg studerer oprindeligt Markedsførings økonomi på (IBA) International Business Academy i Danmark, Kolding.

Opdateret 15. maj 2019

Kommunikation HR HRM Employer Branding Rekruttering  

Opdateret 23. maj 2019
Dedikeret, grundig og energisk personlighed med interesse for en bred vifte af biologiske områder. Jeg er vild med at udforske og forsøge at forstå forskellige fænomeners sammenhæng og har tidligere arbejdet med planlægning, udførelse og fortolkning af diverse biologiske forsøg

Opdateret 03. maj 2019
Mit navn er Caroline, jeg er 26 år og søger nye udfordringer i forbindelse med, at jeg er færdiguddannet. Sprog og kultur har min interesse, og jeg har i den forbindelse studeret et halvt år i Beijing. Jeg er positivt stillet over for forandringer, og er meget lærenem. Desuden har jeg erfaring med ledelse og ansvar.

Selvstændig pligtopfyldende fleksibel ledelse positiv  

Opdateret 19. april 2019
Jeg er i øjeblikket på mit 8 semester i Teknoantropologi og jeg søger praktik. Jeg har flair for innovationsteknologi, participatory design, evaluering og forbedring af nuværende teknologier såvel som design af interaktive systemer gennem user engagement. Jeg har færdigheder inden for grafisk design og programmering.

praktik studerende teknoantropologi interaktion design UX UX design HCI user interface design graphic design grafisk design interaction design  

Opdateret 02. april 2019
Jeg er en kvinde som er loyal, detaljeorienteret og fokuseret. Jeg er 29 år og læser til Erhvervsjurist på Aarhus Universitet på 10. semester. Derfor har jeg bl.a. afsluttet fag som Aftaleret & Køberet.
Jeg har 4 års erfaring i internt salg, samt en uddannelse som Handelsøkonom.
To gange er jeg blevet Danmarksmester i kal. 22

jura erhvervsjura ad hoc administration forefaldende kommunikation opdatering assistance behandling mail opdatering af hjemmeside samarbejdspartnere salg indkøb logistik  

Opdateret 25. marts 2019
24 year old international student from Turkey.
Transdisciplinary education within and across social sciences and humanities.
Interests include: sociopolitical identity, global development, sustainable solutions, ...

Opdateret 08. maj 2019
MSc. Eng. student with work experience in the energy sector. I’m mostly keen on contributing to the optimal use of natural and economic resources, specially through the operation of diverse energy markets and diversification of energy sources. I have an analytical personality and skills, complemented by a multidisciplinary academic formation.

Energy Sustainable Analysis Markets Renewables Systems Management  

Opdateret 13. april 2019
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT