512 talentprofiler

Min bacheloruddannelse i Marketing and Management Communications var bygget op omkring to hovedområder; kommunikation og business. I løbet af studiet, har jeg dermed fået ekspertise i en række analyser såsom motivation og adfærd i organisationer, markedssegmentering og forbrugeradfærd, samt statistik og analyse af økonomiske problemstilling

forbrugeradfærd Markedssegmentering motivation marketingsstrategi kommunikation intern og ekstern kommunikationsdicipliner marketing SoMe Influencermarketing  

Opdateret 24. juni 2020
Jeg er en 19-årig serviceøkonom studerende fra Aalborg, som har prioriteret at opnå praktik erfaring sideløbende mit studie, hvor jeg har beskæftiget mig med salg, service, marketing, kunderådgivning og design gennem min nuværende og tidligere udannelse og forskellige jobs.

Salg Service Marketing Design Kunderådgivning Ambitiøs Fleksibel Imødekomende Målrettet Positiv  

Opdateret 19. juni 2020
Studerer markedsførringsøkonomi, og har stor interesse for økonomi og markedet. For mig er det vigtigt at opfylde de mål, der er for mine arbejdsopgaver. Jeg er dygtig til at lærer hurtigt, og ønsker at kunne udvikle mine kompetencer og viden. Som medarbejder er jeg smilende, fokuseret og analyserende.

analyserende optimistisk lærenem smilende social selvstændig nysgerrig  

Opdateret 19. juni 2020
I Sundhedsfremme har jeg udviklet færdigheder i at identificere, analysere og formidle forskellige vidensperspektiver på sundhed.
Psykologifaget har givet mig bekendtskab med et bredt udvalg af psykologiske retninger og metoder.

Problemorienteret Studentermedhælper Formidling Sundhedsfremme Detaljeorienteret  

Opdateret 24. juni 2020
Jeg er en cognitive scientist, der kan bygge bro mellem kognition, adfærd og data. Jeg søger en dynamisk praktikplads, hvor jeg kan få lov til at arbejde med udfordrende dataanalyser, samtidig med at jeg kan gøre brug af min brede viden om menneskers adfærd, sætte mine kommunikative evner i spil og få muligheden for at skabe noget, der giver

adfærd kognition beslutningstagning data analyse r datavisualisering kvantitativ it statistik psykologi  

Opdateret 04. juni 2020
Jeg har en faglig passion for marketing- og kommunikations arbejde samt at formidle den gode historie. Som person er jeg udadvendt, praktisk anlagt og ambitiøs i mit arbejde og er ikke bange for at skulle have flere bolde i luften. Jeg befinder mig godt i temaorienterede projekter og det falder mig naturligt at arbejde selvstændigt og målrettet

Kultur formidling kommunikation sociale medier Markedsføring Oplevelsesøkonomi  

Opdateret 07. juni 2020
Jeg har 6 års erfaring fra servicebranchen og 1 år med ledelses-erfaring. Min interesse ligger i koordinering på tværs af afdelinger, projektledelse og optimering gennem analyse, men også koncept- og produktudvikling. Jeg har et positivt mindset, motiveres af ansvar, er pligtopfyldende og har en masse gå-på-mod..

Forretningsudvikling Analyse Projektledelse og -styring Koordinering og kommunikation Grafisk layout  

Opdateret 04. juni 2020
Med min uddannelse indenfor vandforsyningsbranchen og min praktikerfaring indenfor geologi og vandressourcer er jeg klar til at tage ansvar i projekter indenfor drikkevandsområdet. Jeg er arbejdsom, systematisk, udadvent og kan godt lide at tage opgaver med nye udfordringer, hvor jeg både kan dele min viden samt få mere erfaring.

Opdateret 15. juni 2020
Volunteer experience in many fields. Two years as a Teacher Training Assistant. Practical experience in the healthcare sector. Excellent communication skills with people from all different backgrounds. Flexible working hours 24/7.

Volunteer experience Two years as a Teacher Training Assistant Practical experience in the healthcare sector Excellent communication skills  

Opdateret 29. maj 2020
To be in a position that offers me an opportunity to interact with market and gives scope to
enhance my knowledge, skills and to reach the zenith with pure determination, dedication, and
hard work.

Opdateret 26. juni 2020
Mit navn er Jeppe, jeg er 22 år og studerer på UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole, hvor jeg læser en markedsføringsøkonom og har derefter tænkt mig at læse en Pba. i International handel og markedsføring.

Jeg er en hårdtarbejdende, imødekommende og energisk medarbejder, som altid vil give mit bedste og være klar på ny udford

Opdateret 06. juni 2020
Jeg er en ung mand der søger nye kompetencer. Jeg er motiveret og lærenem.

Opdateret 30. juni 2020
Jeg er en ung mand på 26 år, som har mange års erfaring inde for servicefaget, hvilket har styrket min viden indenfor service, værtskab, events, og oplevelser.
Lige nu er jeg i gang med en uddannelse til serviceøkonom med speciale inden for Detail & Event, for at udvide og styrke min viden, og søge nye udfordringer, som jeg virkelig brænder

Glad Energisk Stabil Udfordringer Dedikeret Sammenhold Højt humør Professionel positiv  

Opdateret 13. maj 2020
Jeg er en ambitiøs og fleksibel studerende med interesse inden for procesindustri og problemløsning. Min uddannelse har givet mig værktøjer til at finde, analysere og løse problemer vedrørende en proces eller et produkt, og indsigt til hvad strategisk set er den mest fordelagtig løsning.

Opdateret 27. maj 2020
Jeg ser mig selv som en strategisk tænker som basere sine valg og tanker på baggrunde af omfattende overvejelser og analyser. Derudover er jeg et stærkt bindeled i teams, da jeg har erfaring fra mange forskellige områder i virksomheder såsom; kundehåndtering, projektledelse, markedsføring og produktudvikling.

supplychain produktudvikling projektledelse konceptudvikling strategi  

Opdateret 11. maj 2020
Jeg er en udadvendt og smilende pige på 21 år med masser af gåpåmod. Jeg interesserer mig for formidling, databehandling og matematik. I min fritid elsker jeg at rejse og dyrke sport. Jeg har fx. taget min gymnasiale uddannelse i England, og spillet på ungdomslandsoldet i bordtennis, da jeg var yngre.

Opdateret 23. maj 2020
Jeg søger praktikplads som handelsøkonom inde for, markedsføring, salg og kommunikation med start august 2021.

Jeg er frisk, udfordringssøgende, 3 sproget, (dansk, tysk og engelsk) udadvendt og teamplayer, samt resultatskabende

resultat udadvendt teamplayer gåpåmod arbejdsvillig lærenem passioneret  

Opdateret 15. maj 2020
Nthabiseng is currently a candidate for a Master of Science in Environmental and Resource Management at the University of Southern Denmark.

She has worked in groundwater in South Africa as a geohydrology candidate natural scientist and has experience in research and peer-education.

Opdateret 19. maj 2020
Cand.jur.

Opdateret 15. juni 2020
Politisk engageret kulturentusiast med stærke kreative og kommunikative kompetencer, samt masser af organisatorisk og administrativ erfaring.

SoMe Kommunikation Kultur Scenekunst Administration PR Eventplanlægning  

Opdateret 19. maj 2020
Cand.Merc. in Innovation Management and Business Development at Aarhus BSS, Aarhus University. I am enrolled on the second semester and currently looking for an internship for my third semester (Fall2020).

Innovation management Project management Business development Cand.Merc.  

Opdateret 04. maj 2020
Uddannet datamatiker
Glad for udfordringer,
Teamplayer,
Nem at forme,
Altid klar til at lære nye teknologier at kende.
Stræber altid efter at nå mit mål.

Opdateret 19. maj 2020
Jeg er en glad fyr med passion for video editing. Mine styrker ligger på den kreative side og jeg kan også lide at lave lidt sjov i det jeg arbejder med
Se mit video CV: https://youtu.be/h1cHohcQvbM

Opdateret 14. maj 2020
Jeg trives i høj grad af at prøve nye ting og prøver altid at finde nye måder at gøre tingene på. Jeg er lærenem og god til at omstille mig på kort tid. Af venner, studiekammerater og kollegaer beskrives jeg som grundig og eftertænksom. Jeg gør intet halvt. Jeg stiller spørgsmål og er nysgerrig. Jeg er rolig og bevarer fatningen under p

Opdateret 28. april 2020
Jeg er en 27 årig ordblind ingeniørstuderne inden for Integreret Design. Lige nu er jeg i gang med mit femte semester som jeg tager på San Diego State University i Californien.
Jeg drømmer om at komme til at arbejde med produktudvikling og være med til at skabe nye og forbedre eksisterende produkter.

Ingeniør Design Produktudvikling  

Opdateret 14. april 2020

Vi benytter cookies til bedre brugeroplevelse, statistik, sociale medier og markedsføring via tredjepart. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

accepter

HPT