Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Move On Career ApS

Har du søgt et studiejob, været på en karrieremesse eller skal du til at søge fast job? Så har du formentlig allerede stiftet bekendtskab med os og vores produkter. I mere end 25 år har vi hjulpet akademikere med at få fart på karrieren, ved at samle alt man har brug for under og efter studiet.

Erfarne karriereskabere
I over 25 år har vi beskæftiget os med kommunikation, Employer Branding og rekruttering. Vi ejer flere jobbanker og sociale medier samt udgiver karrieremagasiner.

Langt over en million danskere har brugt vores KarriereVejviser, da de blev færdige med deres uddannelse, og hver måned klikker mere end 100.000 højtuddannede ind på vores jobbanker for både erfarne, nyuddannede og studerende.

Vi kender dig og din kommende arbejdsplads
Vi er her for at skabe det rigtige match mellem dig og din kommende arbejdsplads. Derfor lægger vi en stor indsats i at lære både arbejdsmarkedet og de højtuddannede at kende. Vi har løbende dialog med vores brugere i både nyhedsbreve og på sociale medier, og vores dygtige medarbejdere sørger for at holde kontakt til de mange virksomheder, som vi samarbejder med.

Om vores arbejdsplads
Vi er en udadvendt arbejdsplads, hvor vi sætter en ære i at skabe et match imellem vores brugere og de virksomheder, som bygger deres fremtid på højtuddannet arbejdskraft. Vores medarbejdere er engagerede i at skabe muligheder for højtuddannede, har overblik over virksomhedernes behov og er nysgerrige i forhold til nye måder at få højtuddannede og arbejdsgivere til at mødes. Det gælder, uanset om du er projektleder, journalist, grafiker, webmaster, sælger eller noget helt andet. Engagement og samarbejdsevne gør hver af os til en vigtig brik i vores daglige arbejde.

Form vores fremtid
Vi vil gerne være flere. Hos os er der muligheder for både at sælge annoncer og løsninger til virksomheder, arbejde med journalistik på print, web, sociale medier og mobil eller at deltage i IT-udvikling med programmering. Du kan være i studiejob, i praktik, eller det kan være, at du og din gruppe gerne vil arbejde med nogle af vores medier i projekter eller lignende. Har du gode idéer til, hvordan vores medier skal udvikle sig, så hører vi gerne fra dig.


Social Media praktikant hos Move On Career


Billede

Emma har altid haft interesse for sociale medier og tog under sin praktikperiode kontrollen med kommunikation via SoMe - på Facebook, LinkedIn og Instagram.


Læs mere

SoMe-praktikant hos Move On Career


Billede

Mikkel elsker at arbejde med alt grafisk og har under studiet som multimediedesigner fundet en plads som SoMe-ansvarlig hos Move On Career.


Læs mere

SoMe-praktikant hos Move On Career


Billede

Kasper er i dag ansat som marketingkonsulent hos Wilke, men startede karrieren som en SoMe-praktikant hos Move On. Han havde ansvaret for markedsføringen og brugeroplevelsen på StuderendeOnline.dk.


Læs mere

Social Media praktikant hos Move On Career


Billede

Alexander tog kontrollen med sociale medier under sit praktikophold hos Move On - og kom ud rigere på både erhvervserfaring og personlige oplevelser.


Læs mere

Journalistpraktikant hos Move On Career


Billede

Kamma havde ansvaret for at skrive artikler til Move On Career's hjemmesider – en praktikplads der gav mulighed for at skrive i forskellige genrer og til forskellige målgrupper.


Læs mere

Kommunikation og IT-praktikant hos Move On Career


Billede

Albertes praktikstilling kombinerede hendes uddannelser inden for Kommunikation og IT.


Læs mere

Juniorsælger hos Move On Career


Billede

Jakob havde ansvaret for salg til Move On Career’s jobportaler. Dette gav ham stor erfaring og inspiration til at fortsætte en karriere inden for forretningsudvikling.


Læs mere

Juniorudvikler hos Move On Career


Billede

Tor-Salve havde ansvaret for de robotsystemer, der holder Move On Career's jobbaser up-to-date - og fik mulighed for personlig udvikling i en krævende studiestilling.


Læs mereMove On Career ApS

Solrød Center 70, 1. 6, 2680 Solrød Strand

Move On er en kommunikationsvirksomhed, der arbejder med online rekrutteringsmedier - med fokus på uddannelse og arbejdsmarked. Vi har i over 25 år beskæftiget os med rekruttering og Employer Branding. Vi ejer flere jobbanker og karriereportaler, udgiver KarriereVejviser.dk og leverer job til Frivilligjob.dk.

Arbejdspladsen har lige nu 5 medabejdere med videregående uddannelsesbaggrund. I sidste periode ansatte de 1 færdiguddannede samt 4 studerende og praktikanter.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

HPT