Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

SoMe-praktikant hos Move On Career

Mikkel elsker at arbejde med alt grafisk og har under studiet som multimediedesigner fundet en plads som SoMe-ansvarlig hos Move On Career.

Mikkel Halkjær Treichler
SoMe-praktikant

Mikkel har som en del af sin multimediedesigner fra Zealand i Køge fundet sin vej ind i praktikverdenen hos Move On Career. Hans interesse for grafisk arbejde og sociale medier drev ham til at søge en praktikplads som SoMe-ansvarlig, hvor han kunne kombinere begge dele.

Tidligere færdigheder og nye erfaringer

I løbet af sit praktikophold har Mikkel haft mulighed for at arbejde med forskellige sociale medieplatforme som Facebook, Instagram og LinkedIn - ”Jeg har fået en masse værdifulde indsigter i hvordan man laver mere effektiv SoMe indhold, ikke kun igennem erfaringer men også gennem den viden som de andre medarbejdere har givet mig igennem de snakke vi har haft.”

Mikkel's faglige udvikling blev yderligere styrket gennem samarbejdet og samtaler med kollegaer og andre praktikanter, der delte værdifuld viden og indsigt i fælles forum. "Jeg har fået en masse værdifulde indsigter i, hvordan man laver mere effektivt SoMe-indhold," siger Mikkel. " Jeg er også blevet meget bedre til at analysere data og bruge det eftersom Move On Career har mange redskaber som kan bruges til få feedback.”

Frihed og samhørighed

En af de mest værdsatte aspekter af Mikkels praktikophold har været den frihed, som hans chefer har givet ham. "Der er gode muligheder for at komme med egne ideer og eksperimentere," siger han. Denne åbenhed har tilladt Mikkel at udforske nye ideer og udvikle sig på områder, som han ikke nødvendigvis ville have haft mulighed for.

Det sociale miljø hos Move On bliver også fremhævet som en unik kvalitet. "Det sociale hos Move On Career er noget mange andre firmaer godt kunne lære," bemærker han. " Det at kunne snakke med kollegaerne under morgenmaden eller fredagsøllen gør at man lærer hinanden at kende os udenfor arbejdsrammerne."

Frie fremtidsudsigter

Mikkels praktikophold har i den grad opfyldt hans forventninger. "Det vigtigste for mig har været at se, hvordan alle disse processer foregår i praksis," siger han. "Jeg har haft mange forskellige typer opgaver, som har lært mig processen - fra start til slut."

Når han ser fremad, er Mikkel åben for nye muligheder. Den fremtidige karrierevej er ikke helt fastlagt endnu, men opholdet har givet åbnet hans øjne for potentielle muligheder med arbejdet som freelancer inden for sociale medier.

Bio

Mikkel har i 2024 afsluttet en uddannelse som multimediedesigner på Zealand i Køge.


sociale medier some praktik grafik indhold kommunikation

Flere talentprofiler hos Move On Career ApS




Move On Career ApS

Solrød Center 70, 1. 6, 2680 Solrød Strand

Move On er en kommunikationsvirksomhed, der arbejder med online rekrutteringsmedier - med fokus på uddannelse og arbejdsmarked. Vi har i over 25 år beskæftiget os med rekruttering og Employer Branding. Vi ejer flere jobbanker og karriereportaler, udgiver KarriereVejviser.dk og leverer job til Frivilligjob.dk.

Arbejdspladsen har lige nu 5 medabejdere med videregående uddannelsesbaggrund. I sidste periode ansatte de 1 færdiguddannede samt 4 studerende og praktikanter.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job





HPT