Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Nxm Business Solutions ApS

NxM Business Solutions siden 2008 arbejdet med digitaliseringen af B2B samhandel, og vi har endnu flere års erfaring med Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central.

Som konsulentvirksomhed leverer vi en af de mest komplette digitaliserings (EDI) løsninger på markedet, da vi som en af de få dækker hele flowet i en B2B handel. I NxM leverer vi et unikt produkt, der er integreret ind i virksomhedens egne processer.

I NxM anser vi vores kundeforhold som partnerskaber. Vi yder en fleksibel service, og NxM EDI giver vores kunder muligheden for at opnå deres fulde potentiale indenfor effektivisering og samarbejde med deres egne kunder og leverandører.

 




Nxm Business Solutions ApS

Huginsvej 2b, 3400 Hillerød

NxM EDI-konsulenterne rådgiver og tilbyder faglig sparring til alle nye og allerede eksisterende ERP-partnere og kunder, når det kommer til valget af den EDI-løsning, der skaber mest værdi for virksomheden og giver den højeste ROI. Vi har i dag et stort erfaringsgrundlag og ekspertise på de forskellige branchers EDI-behov, i og med at vores EDI-løsninger er udbredt i mange erhvervssegmenter og brancher i hele Norden.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

Følg og udforsk

HPT