Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut – en drivkraft for innovationen
I samarbejde med dansk erhvervsliv omsætter vi teknologier og viden til løsninger, der skaber værdi for erhvervsliv og samfund. Teknologisk Institut er en helt central drivkraft for innovationen og teknologianvendelsen i Danmark. Vi har teknologisk ekspertise, den nyeste viden og ’state of the art’ udstyr, der styrker danske virksomheder og sikrer en høj innovationsevne.

Viden der virker
Vi er mere end 1000 medarbejdere med et væld af kompetencer og en stærk faglighed. Med laboratorier og udstyr i verdensklasse udvikler vi banebrydende teknologier, metoder, produkter og viden, der virker i praksis.

Faglig stolthed og samarbejde
Vores integritet, faglige stolthed og evnen til at samarbejde kendetegner os som Institut. Som medarbejder skaber du fremtidens innovative løsninger i et tæt samarbejde med virksomheder og universiteter nationalt og internationalt.

Frihed til at gøre en synlig forskel
Hos os kan du gøre karriere som leder, projektleder, konsulent eller specialist. Når du kan noget særligt og skaber værdi for vores kunder, så vil du opleve frihed til selv at præge indholdet i dit arbejdsliv og retningen i din karriere. På Teknologisk Institut gør du en synlig forskel.

Teknologisk Institut har faciliteter i Taastrup, Aarhus, Odense og Sdr. Stenderup samt nationale og internationale datterselskaber.

Læs mere om os og se vores ledige job på www.teknologisk.dk/job. Du kan også følge os på Linkedin og få et indblik i nogle af vores aktiviteter.

 




Teknologisk Institut

Gregersensvej 1, 2630 Taastrup

Teknologisk Institut er en helt central drivkraft for innovationen og teknologianvendelsen i Danmark. Vi har teknologisk ekspertise, den nyeste viden og ’state of the art’ udstyr, der styrker danske virksomheder og sikrer en høj innovationsevne.

Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

HPT