Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

SoMe-praktikant hos Move On Career

Kasper er i dag ansat som marketingkonsulent hos Wilke, men startede karrieren som en SoMe-praktikant hos Move On. Han havde ansvaret for markedsføringen og brugeroplevelsen på StuderendeOnline.dk.

Kasper Nygaard
SoMe-konsulent

Kasper studerede digital konceptudvikling på Københavns Erhvervs Akademi, da han fandt praktikopslaget fra Move On Career. Praktikken tiltalte det ham blandt andet, at det var en lille virksomhed: “Jeg synes det er fedt, når man i en mindre virksomhed ikke har langt fra idé til handling.

Arbejdsopgaver

Under Kaspers praktikforløb har han hovedsageligt stået for at optimere markedsføringen og brugeroplevelsen på StuderendeOnline.dk - et ansvarsområde der har budt på mange forskelligartede opgaver. Han har blandt andet udarbejdet content til de sociale medier, implementeret et mailflow og justeret websitet. Og så har han fået opbakning og tillid til at igangsætte sine egne idéer. 

Tillid og gode kolleger

Da Kasper startede i praktikken hos Move On Career, besluttede han sig for at kaste sig fluks ud i arbejdet - hvordan kunne han være med til at optimere brugeroplevelsen og komme ud til en større målgruppe? Derfor var han ikke bleg for at finde sine egne idéer og fremlægge dem. Og denne tilgang til arbejdet har resulteret i stor tillid fra cheferne. 

Og når man spørger Kasper, hvad der har været det fedeste ved at være praktikant hos Move On Career, så er det første, han nævner, lige præcis tilliden fra cheferne. “Det har været vigtigt for mig, at de to chefer har udvist stor tillid til mine kompetencer og idéer under forløbet - det motiverer mig.

Fremtidsplanerne

Kasper drømmer om i fremtiden fortsat at arbejde med marketing, men ønsker også at arbejde med digitale koncepter - et job der åbner mange muligheder. Efter afsluttet praktikperiode har han fortsat hos Move On Career i et studiejob som SoMe-konsulent og tog sine erfaringer videre til en fuldtidsansættelse som marketingskonsulent.

Bio

Kasper har en uddannelse inden for digital konceptudvikling fra Københavns Erhvervsakademi.


social media markedsføring kommunikation reklame

Flere talentprofiler hos Move On Career ApS
Move On Career ApS

Solrød Center 70, 1. 6, 2680 Solrød Strand

Move On er en kommunikationsvirksomhed, der arbejder med online rekrutteringsmedier - med fokus på uddannelse og arbejdsmarked. Vi har i over 25 år beskæftiget os med rekruttering og Employer Branding. Vi ejer flere jobbanker og karriereportaler, udgiver KarriereVejviser.dk og leverer job til Frivilligjob.dk.

Arbejdspladsen har lige nu 5 medabejdere med videregående uddannelsesbaggrund. I sidste periode ansatte de 1 færdiguddannede samt 4 studerende og praktikanter.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

HPT